Eşim beni aldatti

Toplum olarak erkekleri okadar aklama peşindeyiz ki kadını akıl çelen yuva yıkan olarak görüyoruz hatta olayın öznesi şahsı unutup tamamen kadının yaptığına bile odaklanabiliyoruz sadece bu olay için değil genel konuşuyorum. Burada da birçok kişi söylemiş tekrar söylemek gerekirse evlilik akdini gerçekleştiren 3.kisi değil kocasıdir. Dolayısıyla sözünden donen de ihanet eden de kocasıdır.

Elbette 1.derece suçlu erkektir sonuna kadar katılıyorum

Ama şu anlayış evli erkeklerle birlikte olan kadınlara da koz oluyor

Ne yapayım o da benimle olmasaydı deyip sıyrılıyor işin içinden

Aldatan erkek her türlü aşağılanmayı hakediyor ama bu kadınlarında hiçbirşey yapmamış gibi hayatına devam etmemesi hatta dışlanması gerek ki buna niyetlenenlere de ibret olsun

kimse kimsenin yuvasını tek basına yıkamaz, evli kisiler kendi yuvasını yıkar.

Kendisi eve gelir nafaka verir büyük ihtimalle çocuklarıma bakarım diyo
Tm ver çocukları ona çalış mis gibi yaşa haftada 2 gün gör çocuklarını yada verme nafaka al ailen bakar çocuklara parasını verdinmi heryere sıgar sın sakın affetme o kızada inanma sadece öptü kokladı olmamıştır eşine tazminat davası açabiliyosun sanırım sen ilk iş bi avukata git delilleri göster boşanmak istiyorum de bide bayan avukata git onlar daha iyi anlar kadın halinden şerefsizlik ya kocanın yaptıgı sende onu aldat o zaman iyimi olur yazık ya rezillik kızı dövseydin bütün mahallesine anlat bu kız evli adamla ilişki yaşıyor diye kararsın hayatı yuva yıkanın yuvası gerçekten olmuyo

Ne alaka ya kuyruk sallamasaydı eşine patron diye koynunamı girmek gerekiyor sende çalışırsan görürsün zaten heryerde oluyo böyle şeyler yüz vermeseydi pis sürüntü rezil bekar tavlayamamış da evliler de bulmuş kurtuluşu bi düşünür insan bu adamın karısı 2 çocugu var kurulu düzeni var yazık günah demesi lazım bu nedir ya vicdansız terbiyesiz dolmuş etraf kadınlar kulübünün derdi yüzde 50 bu konu ya

Kızın ailesi kızımı kandırmış cahil diyor yuvanızı yıkma diyor utanmazlar
Böyle kız yetiştirenden ne beklersin. Sakın affetme ev eşinin mi evlendikten sonra aldıysanız ortak mal oluyo evlendikten sonra alınan mallar ortak iste bütün haklarını satsın versin parasını yada defolup gitsin uzaklaştırma kararı alsaydın gelemezdi eve bişeyde yapamazdı gerçi hem suçlu hem güçlü bunlar yada ne yap kız seni bi şartla affederim de herşeyi üstüme yapcen bende herşeyi unutcem de ama inandırıcı ol hakediyo bunlar dinsizin hakkından gelmek için imansız olmak lazım

Farkındamısınız bilmiyorum ama aynı şeyi söylüyoruz zaten

Oyle demeyin ya o kadinlar gayet de guzel hayat yasayip yuva kuruyorlar dislanmayi gecin iyi oluyor sevgilisinden nisalisindan esinden ayirip evlenip saygi kazaniyor.

Asla unutamazsın affetme. Evde her kavgada bu aldatma mevzusu geçer unutmak yerine her gün yarana tuz basarsin .Boşa gitsin affetme.

Öncelikle, koşulları el veriyorsa lütfen alın annenizi babanızı, evinize dönün, o adam gitsin nereye gidiyorsa . Hem siz bu üzüntünün yanında sığıntı psikolojisi yaşamamış olursunuz hem de çocuklarınızın düzeni bozulmaz. Kendi evinizde yanınızda aileniz ile inanın çok daha kolay olur kabullenme süreciniz. Bu sürece paralel olarak hemen bir psikolog ile görüşmeye başlayın. Çocuklarla birlikte bu süreci nasıl atlatabileceğinize dair danışmanlık alın.

Eşinizin ailesinin pişman, affet vs laflarına inanmayın. Ayrıca bu bir hata değil, gayet bilinçli, planlı bir eylem. Hata, yaptığı pastaya fazla/eksik kabartma tozu koymaktır ki o bile yenmez. Tadına bakar atarsınız, bir dahada oradan bir şey almazsınız. Hadi affettiniz diyelim; o pastanede her çalışan kadından hatta her düzenli müşteriden kuşkulanarak hayat nasıl geçer? Böyle bir hayat yaşayan bir kadın nasıl sağlıklı annelik yapar? Bu psikolojik işkenceyi yaşayan birinin evi nasıl huzurlu olur? O çocuklar o kuşku ortamında nasıl büyür ? Lütfen önce bunu bir düşünün.....

Barışmayacaksan bile Barışacakmış gibi yap ama artık sana güvenemem de
Neyi varsa senin üzerine yapmasını iste
Sonra şutlarsın
Onunkinin yanında gene masum bir hamle olur ama en azından ihanetin tadına bakar

Ailesinden cekinen korkan belali ise sayet bundan ürken bir kız evli adamla böyle iliskiler içerisine girmez.
sadece şu cümleye cevap vermek istedim; en çok da böyle bir durumdaki kız yapar

insanlar calismayami gidiyor karisini aldatmayami gidiyor elin evli herifini ayartmayami gidiyor ben anlamiyorum birde kacacaklarmis pisliklere bak o 2 cocugu kimse dusunmemis zevklerine bakmislar haysiyetsizler burunlarindan getirin ya cocuklarinizin hatirina burunlarindan getirin

Kızı niye boşversin yaa? Mala bak, dükkanı satıp kaçacaklarmış, onu da kandırmış...he yani, gerçekten satıp, kaçsalardı, onun için hiç bir sorun yoktu.

Adamı affetme tabi ama kızı da dava et. Rezil olsun en azından!

Kızın ailesine de anlat durumu rexil et ikisini de bide kaçacaklarmış baksana plan bile kurmuşlar ayrıca evi al çocuklarınla otur Evden gidecek biri varsa oda o adam boşan affetme emin ol bir kefe aldatan defalarca yine aldatır

onlar tam denk olmus bırbırlerını bulmuslar
bırbırlerıne mustehaklar

allahın cezaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…