Eşim beni aldatti

Çok ama çok çirkin.Böyle adamlari da böyle kadinlari da cevremizden ırak etsin Allah.Ne zor bir sınav.
Rabbim yardimcisi olsun..

Geri dönmeyin. Ya ne kadar duyulur oldu aldatılma ya. Anlayamıyorum bir kadın nir kadının nasıl düşmanı olabilir nasıl ya. Hiç mi düşünmez bunlar o adan üzerine verilen emekleri. O adam eşinin onun için yıkadığı ütülediği giysilerle nasıl vicdansızca başka birisine açar kendini. Allahım korusun hepimizin yuvasını korusun

Ben de aldatma konusunda 'kocam asla yapmaz diyordum' yorumlarına çok şaşırıyorum.
İnsan adı üstünde beşer, şaşar.
Asla yapmaz, benim kocam başkasına bakmaz vs bu nasıl bir güven?
Allah şeytana uydurmasın.
Uzun yıllardır evliyim eşimden şüphelenmemi gerektirecek hiç bir şey yaşamadım, adam evden işe, işten eve, telefonu ortada ama yine de bu kadar rahat konuşmam.

Oncelikle yuvanizi yikan o kız değil. O kız olmasaydi baska biri olacaktı. Ha Allah islerini rast getirmesin, o ayrı.
Kabahatli eşiniz, bu çok net.

Kesinlikle kabahatin buyugu esinizde ancak kizda oyle yeni yetme saf degil saf olsa bi kere korkar akli cikar boyle biseye girismez. Gayet bilerek isteyerek yapmis. O olmasaydi baskasi olabilirdi evet. Ama o olmayi secmis ailesine duyurarak dogru yapmissiniz kizlarina sahip ciksinlar da baska yuvalari dagitmasin. Erkek aldatnis bidaha aldatir diyoruz. Kizda bugun bu yuvayi yikmis yarin baska yuvayi yikabilir. Burda bu kadin bunca dert yuklenecek kiz hic bisey yokmus gibi hayatina devam edecek. Yok oyle dunya oda hayatlari parcalamanin kucucuk cocuklarin gunahine girmenin bedelini odesin
Odesin ki anlasin. Ki konu sahibinin odedigi bedelin yaninda onunki hic bisey

evinize dönün o adamın eşyalarını toplayın kapıya koyun ve anlaşmalı boşanmayı kabul ederse bi avukat bulun herşeyini elinden alacak bir protokol hazırlatın kabul etmezsede direk dava açın elinizde kanıt var o kızı da boşverin(20 yaşında metres damgası yemek ona yeter) çünkü o olmasa başkasıyla yapacaktı yada yaptı nafakanızı tazminatınızı alın bir işe girin onurunuzla gururunuzla namusunuzla dimdik ayakta durun

ya hu nesini affedeceksin??
tek merak ettiğim şey şu. sen yapsan bunu affeder mi onun o ailesi amannn kanmış kadın affet der mi??
bu çirkinlikleri nasıl normalleştiriyor bu tür şahıslar ya hu.
evde iki çocuğu var, karısı evine iki çocuğuna bakıyor, daha loğusa sayılır biri bebek bunu mu reva görmüş??
bence kız tamam dese seni dımdızlak bırakıp kaçarlarmış bunlar.

Yuvanızı eşiniz yıkmış yalnız; bu konuda anlaşalım.

Boşanma karariniz yerinde bir karar.. ama anne ve babanız evli kardesiniz ile bir oturuyorlarsa orada rahat edemezsiniz maalesef.. kiracı değilseniz kendi evinize geri dönün eşiniz gitsin .. nafakanizi alır bakıcı tutarsiniz sizde bir işe girersiniz. İnşallah herşey gönlunuzce olur Allah yardımcınız olsun

Hay Allah kahretsin ya bu nasıl insanlar türedi gözü dışarda erkekler evli erkeklerle fink atan kadınlar Allah hepsini kahretsin.

Doğru yol boşanmak ama ama ama...

Nasıl bakarsınız tek başına desteksiz o iki küçük çocuğa nasıl bilemiyorum..

Eğer evinize geri dönerseniz o adamla aynı yatağı paylaşmayın cocuklarinizla kendinizi doyurun, gitsin zıkkım yesin.Size koca değil çocuklara baba olsun o da olabilirse tabi..Gittiği yere kadar...

Çok üzülüyorum bu aldatma olaylarına ve bu kadar artmış olmasına.
Affedip affetmemek sizin bileceğiniz iş ama ömür boyu aklınızdan geçmediği gün olmayacağına eminim onun için iyi karar vermek lazım.

Canım geçmiş olsun.Sen o eve sığamazsın.Dönersen de bilmiyorum eşine mecbur geldim imajı verme süründür.Kaçacaktı da ee niye kaçmamışlar?Kandırmak için söylemiştir elde edene kadar.Kıza dava açamazsın ne davası açacaksın ki?Öyle bir dava konusu yok.Kız zaten küçük ne yaptığını bilmiyordur o.Eşin kaç yaşında ki 20 yaşında kızın aklına girmiş?Eşin seni sever mi?Pişmanlığı gerçek bir pişmanlık mı?Neden aldatma gereksinimi duymuş?Bunların hepsi bir soru.Boşanma davası açtıysan nafakanı al bir yerde çalış kendi ayaklarının üzerinde dur.Ama sinirle değil tabi ki.Kafanda bitti mi?

Sizin hesap sormanız gereken kişi eşiniz. Kızın size karşı bir sorumluluğu yok tamamen eşinizle aranızda olan bir mevzu

Aldatmaya eşlik eden kadının suçu yok diye diye kanı bozuk kadınları veya erkekleri cesaretlendirir olduk iyice

Aldatmak maddi-manevi aldatılanı parça parça koparıp 2.kadın veya erkeği çoğaltmaktır bir nevi

Medeni hukuk buna ses çıkarmasada toplum ahlakı,vicdan yada ne derseniz deyin sessiz kalmamalı

affetmek gibi bir ihtimali göz önünde bile bulundurmayın. çünkü ömrünüz boyunca unutamayacağınız bir durum bu. güveniniz bir kez kırıldıysa sürekli şüphe duyacaksınız demektir. affetmek yaşamınız boyunca '' acaba '' ile yaşamak demektir. o kıza da dava açabilirsiniz tabi ki. yerinizde olsam ben yapar mıydım! sanırım yapardım.

Bu mesajda kiza hak verilmemis
Kizla evli degilsin adamla evlisin denilmis ki oyle zaten.

Sonra ucuncu sahisa kadina kiziyorlar kocami kandirdi diyorlar neden cunku affetmek istiyorlar butun suc zaten o kadinlarda kizlarda sanki adam "Saksi" mubarek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…