- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
- Konu Sahibi endlesslove06
-
Çok ama çok çirkin.Böyle adamlari da böyle kadinlari da cevremizden ırak etsin Allah.Ne zor bir sınav.Bende öyle diyorum ya.
Hiçbir genç kız metresliğe yuva bozmaya hevesli değildir.
Adamın daha büyük suçları var.
Kız ailesinden kaçmayı göze almışsa bu olayın içinde cinsellikte vardır eminim.
E adamda çıtır kızı buldu,tadını aldı zaman kaybetmeden kaçmak istemiştir.
Biz ailesinin adını numarasını eşinin/kızın annesinin numarasını bulduk zaten.
Ama gitmedik.
Eğer bir daha olursa gideceğiz diye tehdit ettik. Arkası gelmedi Allah'a şükür.
Aynen öyle.Çok ama çok çirkin.Böyle adamlari da böyle kadinlari da cevremizden ırak etsin Allah.Ne zor bir sınav.
Rabbim yardimcisi olsun..
Desene pastaneden bişey almayalım alt katlarda ne olacağı belli değilPastane var gece 2 de geliyordu alt kat imalat aksam ne yaptıkları belli degil
Artık açılamıyor malesef ..Sanırım açabiliyorsunuz. Ama unutamazsınız.
Allah belalarını versin.
Arkadaslar 7 yıllık evliyim biri 6 yaşında biri 9 aylik cocugum var esimin kendi is yeri var işyerinde çalışan elemanla beni aldatmış zaten şüpheleniyordum msjlarini okudum kız 20 yaşında kızı buldum ailesi falan öğrendi kız diyorki beni kandırdı dukkani senin için satarım kaçalım demiş eşim kız 2 çocuğumun oldugunuda biliyor cok sinirliyim bi insan çocuklarını bırakıp nasil kaçar kızı sıkıştırdım aranizda ne geçti diye sordum sarıldı öptü başka bisey yok dedi psikolojim bozuldu psikiyatriye gidecem delirmek uzereyim ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum eşim beni affet bi hata yaptim dedi asla yapmaz diyordum hala nasil yaptı inanamıyorum ne yapacagimi bilemiyorum boşanma davası açtım ailemin yanında kalıyorum erkek kardeşim evli annemle babamla birlikte yasiyorlar bi yere sığamıyorum herkes hata yapar affet diyorlar ne yapayım ben simdi guvenim kalmadi artik ona güvenemem çocuklarıma üzülüyorum birde o kizada dava açabilir miyim msjlar var elimde yuvamı yıktı yanına kar kalmamalı bi akıl verin ne yapayım ben
Arkadaslar 7 yıllık evliyim biri 6 yaşında biri 9 aylik cocugum var esimin kendi is yeri var işyerinde çalışan elemanla beni aldatmış zaten şüpheleniyordum msjlarini okudum kız 20 yaşında kızı buldum ailesi falan öğrendi kız diyorki beni kandırdı dukkani senin için satarım kaçalım demiş eşim kız 2 çocuğumun oldugunuda biliyor cok sinirliyim bi insan çocuklarını bırakıp nasil kaçar kızı sıkıştırdım aranizda ne geçti diye sordum sarıldı öptü başka bisey yok dedi psikolojim bozuldu psikiyatriye gidecem delirmek uzereyim ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum eşim beni affet bi hata yaptim dedi asla yapmaz diyordum hala nasil yaptı inanamıyorum ne yapacagimi bilemiyorum boşanma davası açtım ailemin yanında kalıyorum erkek kardeşim evli annemle babamla birlikte yasiyorlar bi yere sığamıyorum herkes hata yapar affet diyorlar ne yapayım ben simdi guvenim kalmadi artik ona güvenemem çocuklarıma üzülüyorum birde o kizada dava açabilir miyim msjlar var elimde yuvamı yıktı yanına kar kalmamalı bi akıl verin ne yapayım ben
Sizin hesap sormanız gereken kişi eşiniz. Kızın size karşı bir sorumluluğu yok tamamen eşinizle aranızda olan bir mevzu
Aldatmaya eşlik eden kadının suçu yok diye diye kanı bozuk kadınları veya erkekleri cesaretlendirir olduk iyice
Aldatmak maddi-manevi aldatılanı parça parça koparıp 2.kadın veya erkeği çoğaltmaktır bir nevi
Medeni hukuk buna ses çıkarmasada toplum ahlakı,vicdan yada ne derseniz deyin sessiz kalmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?