- 6 Kasım 2018
- 5
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi buse080513
-
Ben kıllandım sürekli üzerine gittim anlattı oda zaten morali felanda cok bozuktu hep iyice kıllandımSen mi farkettin adam durduk yere kendisi mi anlattı?
Ben de bir geceliğine bir jigoloyla birlikte olayım sen beni affedersen ben de seni affedeceğim de.Ben kıllandım sürekli üzerine gittim anlattı oda zaten morali felanda cok bozuktu hep iyice kıllandım
Söyledim aynı şeyi haklısın diyip aglıyorBen de bir geceliğine bir jigoloyla birlikte olayım sen beni affedersen ben de seni affedeceğim de.
Bakalım aynı fedakarlığı o senin için yapar mı?
Haklıysam yapayım o zaman derdim ben ve bir gece eve gelmeyip telimi de açmazdım.Ertesi gün de şimdi ödeştik haydi evliliğimize devam edelim hayatım derdim.Söyledim aynı şeyi haklısın diyip aglıyor
Ne doktoruna gidilir o olaydan sonra birlikte olduk ben bilmiyordum çünkü üzerinden zaman gecti sıkıntı olurmuAçıkçası affet ya da affetme diyemem sizin kararınız. Sizin adınıza çok üzüldüm. Eğer affeder ve yolunuza devam eder iseniz bir hastalık falan kapmadığından emin olun doktora falan gitsin. Aklınızda bulunsun bu konuda.
Kadın doğuma gitmelisiniz.Smear testi yaparlar.Ne doktoruna gidilir o olaydan sonra birlikte olduk ben bilmiyordum çünkü üzerinden zaman gecti sıkıntı olurmu
Merhaba kızlar 1 senelik evliyim eşimle 7 senedir beraberlikten sonra evlendik 1 ay önce gece dısarı cıktı ve bi süre sonra bana o gece bi eskortla beraber olduğunu itiraf etti ama cok pişman oldugunu söyledi agladı zırladı yalvardı ayaklarıma kapandı ben eşyalarımı topladım gidiyorum dedim ama bırakmadı nolur biraz deneyelim senin için,herseyi yaparım alköllüydü o gece suuru yerinde olmadığından dolayı yapmış simdi sorum su aramız hala cok kötü suratına bile bakmıyorum hersey bitti dedim sürekliyalvarıyor aglıyor sizce tek gecelik bir eskort ilişkisini affetmelimiyim uoksa basından ipler kopmalımı esimi seviyorum ama gururum cok kırıldı normalde cinsel yasamımızda cok iyi ne olue bana fikir verin siz olsanız ne yapardınız
[/QUOT
bana göre hayatta bazı şeylerin telafisi , affı , mantıklı bir açıklaması olamazki buda o konuların en başında gelir , fakat 7 yıl bir geçmiş var ve siz eşinizi tabiki daha iyi tanıyorsunuz , burada hepimiz kendimizi düşünerek cevap vereceğiz haliyle ama sizde farklı düşünce yapısında olan birisiniz ben asla affetmem 1 sn bile durmazdım mesela , öfkeden gözüm döner ve aslada sonunu düşünmezdim , ama siz eğer unutabilirim seviyorum ve eşime inanıyorum vs... diyorsanız devam edin konuyuda kimseye anlatmayın , yok yapamam vs.. diyorsanız 1 sn dahi beklemeyin , kalbinizin sesini dinleyin , hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar 1 senelik evliyim eşimle 7 senedir beraberlikten sonra evlendik 1 ay önce gece dısarı cıktı ve bi süre sonra bana o gece bi eskortla beraber olduğunu itiraf etti ama cok pişman oldugunu söyledi agladı zırladı yalvardı ayaklarıma kapandı ben eşyalarımı topladım gidiyorum dedim ama bırakmadı nolur biraz deneyelim senin için,herseyi yaparım alköllüydü o gece suuru yerinde olmadığından dolayı yapmış simdi sorum su aramız hala cok kötü suratına bile bakmıyorum hersey bitti dedim sürekliyalvarıyor aglıyor sizce tek gecelik bir eskort ilişkisini affetmelimiyim uoksa basından ipler kopmalımı esimi seviyorum ama gururum cok kırıldı normalde cinsel yasamımızda cok iyi ne olue bana fikir verin siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?