Ya yemin ediyorum biranda değişti neden öyle görmek isteyim olmayan şeyi neden öyle göreyimİnsan bir günde değişmez, ya siz farkında değildiniz ya da evliliğinizi öyle görmek istiyordunuz.
Açık açık eşinizle konuşun .
Koca kadınsınız, şu trip atmaları da bırakın.
Hala konuşmaya devam ediyorlar mı ?
Ahhh çocuklarım benj mahvediyo 2 Side hiç uyumadiOrtada çocuk olunca akil vermek çok zor .rabbim yardımcın olsun abla
Kıyamam ya hisleri kuvvetli çocukların.Ahhh çocuklarım benj mahvediyo 2 Side hiç uyumadi
Yanlış mı anladım diye sormak istedim, herhangi bir kötü niyetim yok. Konu sahibine inat yapmak amacıyla başka bir kadınla görüşmüş, aldatmış olabilir mi demek istediniz?Adama trip atmanız adamın boşlukta olması o ara bu kızın mesaj atması tabi ki kocanızı aldatmak için haklı çıkarmaz ama size inat yapmış ta olabilir eşinizle açık açık konuşun derim arlarında öyle nasıl bir muhabbet dönmüş
Sizin evliliğiniz genelde böyle mi peki ?Ya yemin ediyorum biranda değişti neden öyle görmek isteyim olmayan şeyi neden öyle göreyim
Cok çok mutluyduk benim agzimin içine bakar bir dedigimi 2 etmez
İşten geç gelceni bana söyledi bende oyuzden ona kızdım konuşmadım ertesi gün böyle yapinca çok üzülüyorum yapma vs diye msj attı ben gelince yine konuşmadım ertesi gün o konuşmadı daha sonra ben istedim o konuşmadi o ara onla konusmuslr ve bu böyle 2 hafta devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?