Eşim beni aldatti

Topsom

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
334
-33
11
31
Merhaba arkadaşlar 8yildir çok güzel giden bi evliligilimz var Allah bağışlarsa biri 3 yaş diğeri 5 aylik evladım.var eşimle aramız çok iyi normalde beni üzmez bir dedigimi 2 etmez elinde olmasa bile bulur buluşturur her istediğimi yapar öyle çok sık kavgalarımz olmaz ben ona trip atınca hemen gönlümü alır çok güzel bir evliliğim var
Bundan 2 hafta öncesine kadar küçük birşey yüzünden Trip attım konu büyüdü 2gun konuşmadım daha önce kocama ilgisi olan bi kız msj atmış bizim aramiz gerginken ve bunlar konuşmuş tabi haberim yok eşim bana buz kesti soruyorum bişe demiyo 2 hafta sabrettim tabi çok soğuk en son ayrilalm dedim ve bı şekilde bununla konustugunu öğrendim kız biliyo evli olduğunu öğrendim beynimden vurulmusa döndüm eşim hiç pişman değil ama belki kizcaksinz ama ben evliliğimi kurtarmak istiyom hem 2 çocuk hemde mutlu giden evliligimz sizce hata mı yapiyorum

Çok çok üzgünüm ama baya muhabbet olmuş kız onun aklına girmiş sanki yıllardır o vardı hayatında zerre pişmanlığı yok ama ben evliliğimi bildiğim için kurtarmak istiyorum ya yemin ederim normalde beni hiç üzmez kıyamaz o adam gitmiş yerine başka biri gelmiş hata mı yapıyorum yoksa meydanı ona mı birakayim

Lütfen arkadaşlar iyi kötü yorum yapın çok zor durumdayım çok bı tarafta 2 çocuk bı tarafta aldatan eş eğer evliligm normalde de kötü gitseydi hemen ayrilirdim ama çok çok iyi gidiyordu ve zerre pişmanlığı yok kız ona büyü yapmış sanki

Evet 10 gün olmuş konusali ondan önce yoktu emin olun gerçekten çok çok güzel evliligimiz vardı eşim bana çocuklarına çok bağlı büyü lafını mecazi anlamda söyledim 10 gün içinde değişti 2 çocuk iyi giden bı evliliğim vardı cekiliyim meydani ona mı birakayim

Hayır hiç pişman değil hiç o kadar gururum onurum kırıldı anlatamm size üzüntüden sütu.m kesilcek

Ya yemin ediyorum biranda değişti neden öyle görmek isteyim olmayan şeyi neden öyle göreyim
Cok çok mutluyduk benim agzimin içine bakar bir dedigimi 2 etmez
İşten geç gelceni bana söyledi bende oyuzden ona kızdım konuşmadım ertesi gün böyle yapinca çok üzülüyorum yapma vs diye msj attı ben gelince yine konuşmadım ertesi gün o konuşmadı daha sonra ben istedim o konuşmadi o ara onla konusmuslr ve bu böyle 2 hafta devam etti

Tamamda pisman degil diyosunuz siz burnunu surtmezseniz alttan alirsaniz adam nasil pisman olacak ve bu isi birakacak? sonra karim nasilsa ben pisman olmasamda beni affediyor diyerek bunlari tekrar yapacak yani. Sessiz kalir altan alirsaniz bence sonuc ilerde sizin icin hic iyi olmaz ayriligi goze almaniz lazim aldatan o evliligi kurtarmaya calisan siz bu sekilde olmaz

Yanlış mı anladım diye sormak istedim, herhangi bir kötü niyetim yok. Konu sahibine inat yapmak amacıyla başka bir kadınla görüşmüş, aldatmış olabilir mi demek istediniz?

İlk cümleniz ne güzel gidiyordu , amadan sonrasına çok şaşırdım. İnat olsun diye böyle bir şey yapılır mı? Aldatılır, başkasıyla konuşulur mu?

Sizin evliliğiniz genelde böyle mi peki ?
Yani bı sorun olunca trip vs sonra hep eşiniz mi adım atar gönül almak için vs ?

Bı de ben diğer kadını anlamadım nihayetinde karşısında evli iki çocuklu bı adam var.
Ciddi ciddi birinin yuvasını yıkacak mi bu kadın
Bu kadın kim ?
Esinizde hep mi gözü vardı ?
Konuşmaların içeriği vs ne ?
Eşiniz size bu kadınla ilgili ne söylüyor ki siz büyü yapılmış gibi dediniz ben buraları anlamadım.

Şimdi boşanmayi dusunmuyorsunuz, meydani kadina birakmak istemiyorsunuz, eşim hic pisman degil diyorsunuz ve yorum bekliyorsunuz yani ne denilebilir bilmiyorum sadece bosanmak istemiyosan da esinin burnunu surt yani ne diyim, ne denebilir boyle bi durumda yani her araniz gerildiginde birileriyle konusacaksa sonunuz zaten iyi gorunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…