Lafima guvenin. Bu olayin ustune eger adami ayni evde ayni yatakta tutarsaniz onu sonsuza dek kaybedersiniz. Kanit toplayin, size bosanma davasi actiginda isinize yarayacak. Bir arkadasim benzerini yasadi. 5 yillik cok iyi giden bir iliskileri vardi. Adam bu kiza cok duskundu. Sonra bir gun aralari bozulmus, kiz bunu ittirmis barismamis. Adam hemen o gun baska bir kiz bulup sevisti. Sonraki gun de "seni aldattim ben o kizla devam edecegim ayrilalim" dedi. Kiz da sok oldu. kabul etmiyorum ayrilmayacagiz dedi. Gurursuzlugun kitabini yazdi aylarca. Sonunda adam diger kizin evinde daha cok kalmaya basladi ve evleri ayirdilar. Gecenlerde o adamin, o yeni kizla evlendigi haberini aldim. Ask boyle bir sey. Baskasindan hoslaninca oncekinin degeri sifirlaniyor. Bu arada aldatilan kiz ara ara surekli barismaya calisti adamla ama olmadi. Cok aci cekti. Onun durumuna dusmeyin. Surekli kendini sucluyordu. "Ona cok kotu davrandim, o aslinda beni seviyordu ama ben onu cok uzdum, resmen ben onu ittim bu iliskiye" diye. Ben olaya baktigimda ise gurursuz bir kadin ve ona acidigi icin ona kibar davranmaya calisan ama baska bir kadina asik bir adam goruyorum sadece. Onceden soyleydi boyleydiye bakilmaz. Kimse bakmaz. Simdiye bakacaksiniz.