Allah kahretsin beni sütüm kesilcek üzüntüden evet aldatan o yalvaran ben kıza kendini cok kaptrmis gözü hicbise gormuyo bende bildirdim defolup gitmeyi ortada 2 çocuk iyi giden bi evlilik bir anda olan bişe ona bırakıp gidersem meydanı o kıza vercem çocuklarım buruk büyücek evet herkes ayriliyo ama ben 2 gunluk birisi yüzünden böyle olsun istemiyomTamamda pisman degil diyosunuz siz burnunu surtmezseniz alttan alirsaniz adam nasil pisman olacak ve bu isi birakacak? sonra karim nasilsa ben pisman olmasamda beni affediyor diyerek bunlari tekrar yapacak yani. Sessiz kalir altan alirsaniz bence sonuc ilerde sizin icin hic iyi olmaz ayriligi goze almaniz lazim aldatan o evliligi kurtarmaya calisan siz bu sekilde olmaz
Hiç böyle birşey daha önce olmadı nasıl kendini kaptrdi bilmiyorum normalde sesini bile yukseltmez inanın eşim bana buz gibi arada o kadın var bende ona buz gibiyim çünkü bana söyledikleri ömrümde duyduğum en ağır şeylerdi en azından benle olmycaksa onlada olmasinbilmiyorum cok karisigim çokŞimdi boşanmayi dusunmuyorsunuz, meydani kadina birakmak istemiyorsunuz, eşim hic pisman degil diyorsunuz ve yorum bekliyorsunuz yani ne denilebilir bilmiyorum sadece bosanmak istemiyosan da esinin burnunu surt yani ne diyim, ne denebilir boyle bi durumdayani her araniz gerildiginde birileriyle konusacaksa sonunuz zaten iyi gorunmuyo
Hep aynı şeyi söylüyorsunuz ama adam siz küstünüz diye gidip başkalarıyla konuşuyorsa ve bundan hiç pişmanlık duymuyorsa demek ki o kadar da iyi giden bir evliliğiniz yokmuş.Allah kahretsin beni sütüm kesilcek üzüntüden evet aldatan o yalvaran ben kıza kendini cok kaptrmis gözü hicbise gormuyo bende bildirdim defolup gitmeyi ortada 2 çocuk iyi giden bi evlilik bir anda olan bişe ona bırakıp gidersem meydanı o kıza vercem çocuklarım buruk büyücek evet herkes ayriliyo ama ben 2 gunluk birisi yüzünden böyle olsun istemiyom
Allah kahretsin ben onu evliliğim boyunca hiç ihanet etmedim gözümle bile yanlış yapmadım eğer bu yüzden biterse benim ahım çocuklarımın perişan olması hepsi ondan kat kat çıksın inşallahYanlış mı anladım diye sormak istedim, herhangi bir kötü niyetim yok. Konu sahibine inat yapmak amacıyla başka bir kadınla görüşmüş, aldatmış olabilir mi demek istediniz?
İlk cümleniz ne güzel gidiyordu , amadan sonrasına çok şaşırdım. İnat olsun diye böyle bir şey yapılır mı? Aldatılır, başkasıyla konuşulur mu?
Tabiki düşüncelerinize çok haklısınız yerinizde olsam bende böyle düşünürdüm adam biranda aldatiyo ve hiç pişmanlık yok ama yemin ederim ki evliliğimiz çok çok iyiydi kendinden sakınır beni kız buna msj atmış önce hediyeler fln almış bu şekilde aklinami girmiş bilmiyorum başkasına olsa hemen ayrıl derdim kendim bu durumdayım neden ayrılmıyom bilmiyorumHep aynı şeyi söylüyorsunuz ama adam siz küstünüz diye gidip başkalarıyla konuşuyorsa ve bundan hiç pişmanlık duymuyorsa demek ki o kadar da iyi giden bir evliliğiniz yokmuş.
Sizi üzmek istemiyorum ama gerçek bu.
Demek ki o kız aklının bir köşesinde varmış ki siz küsünce konuşmaya başlamışlar.
Adam da zerre pişmanlık yok diyorsunuz nasıl burnunu sürteceksiniz?
Baya uzun uzun konuşmuşlar telefon watsap fln evet hala gorusuyo sanirimBir de ne konuşmuşlar , konuşmanın içeriği ne?
Konuşmaya , görüşmeye devam ediyorlar mı ?
Adam kendini bu kadar kaptırdıysa konuşmalar ve görüşmeler devam ediyordur.
Karar sizin migde sizin ne denilir ama sana bir önerim var ses çıkarma aldatsın dursun sen evde çocuklarla ilgilen çantada kekliksin zaten bu kızdan ayrılınca bir başkasını bulacakMerhaba arkadaşlar 8yildir çok güzel giden bi evliligilimz var Allah bağışlarsa biri 3 yaş diğeri 5 aylik evladım.var eşimle aramız çok iyi normalde beni üzmez bir dedigimi 2 etmez elinde olmasa bile bulur buluşturur her istediğimi yapar öyle çok sık kavgalarımz olmaz ben ona trip atınca hemen gönlümü alır çok güzel bir evliliğim var
Bundan 2 hafta öncesine kadar küçük birşey yüzünden Trip attım konu büyüdü 2gun konuşmadım daha önce kocama ilgisi olan bi kız msj atmış bizim aramiz gerginken ve bunlar konuşmuş tabi haberim yok eşim bana buz kesti soruyorum bişe demiyo 2 hafta sabrettim tabi çok soğuk en son ayrilalm dedim ve bı şekilde bununla konustugunu öğrendim kız biliyo evli olduğunu öğrendim beynimden vurulmusa döndüm eşim hiç pişman değil ama belki kizcaksinz ama ben evliliğimi kurtarmak istiyom hem 2 çocuk hemde mutlu giden evliligimz sizce hata mı yapiyorum
Evet hemen gönlümü alır hatta bu olaydan yani bu kızla konuşmadan önce Msj attı aşkım sen böyle olma bütün modum dusuyo çalışamıyorum herkese yansiyo vs diye genelde o gönlümü alirSizin evliliğiniz genelde böyle mi peki ?
Yani bı sorun olunca trip vs sonra hep eşiniz mi adım atar gönül almak için vs ?
Neden böyle diyosunz ki ben çok mu mutluyum 2 çocuğum var geçmiş günlerim var ve acabalarim var sizce ben mutlumuyumKarar sizin migde sizin ne denilir ama sana bir önerim var ses çıkarma aldatsın dursun sen evde çocuklarla ilgilen çantada kekliksin zaten bu kızdan ayrılınca bir başkasını bulacak
Çünkü migdesi geniş bir kadınla evli nasılsa affeder diye sen cepte onlar zevkte oohhh güzel hayat valla
Ben aranız gerginken mesaj atmasına inanmıyorum bunlar önceden beri konuşuyorlar bence.Çok çok üzgünüm ama baya muhabbet olmuş kız onun aklına girmiş sanki yıllardır o vardı hayatında zerre pişmanlığı yok ama ben evliliğimi bildiğim için kurtarmak istiyorum ya yemin ederim normalde beni hiç üzmez kıyamaz o adam gitmiş yerine başka biri gelmiş hata mı yapıyorum yoksa meydanı ona mı birakayim
Ne olursa olsun bir tartışmayı bu kadar uzun tutmamalıydınız. Sen eşini karşına al ve aklını meşgul eden soruları mutlaka sor. İnadına mı yapıyorsun yoksa yaptıklarına devam mı edeceksin gibi peşinden koşma ki eğer hoşuna gittiyse bu oyunu devam ettirir. Sinirlide davranma tersleme sakin kalmaya çalış.Merhaba arkadaşlar 8yildir çok güzel giden bi evliligilimz var Allah bağışlarsa biri 3 yaş diğeri 5 aylik evladım.var eşimle aramız çok iyi normalde beni üzmez bir dedigimi 2 etmez elinde olmasa bile bulur buluşturur her istediğimi yapar öyle çok sık kavgalarımz olmaz ben ona trip atınca hemen gönlümü alır çok güzel bir evliliğim var
Bundan 2 hafta öncesine kadar küçük birşey yüzünden Trip attım konu büyüdü 2gun konuşmadım daha önce kocama ilgisi olan bi kız msj atmış bizim aramiz gerginken ve bunlar konuşmuş tabi haberim yok eşim bana buz kesti soruyorum bişe demiyo 2 hafta sabrettim tabi çok soğuk en son ayrilalm dedim ve bı şekilde bununla konustugunu öğrendim kız biliyo evli olduğunu öğrendim beynimden vurulmusa döndüm eşim hiç pişman değil ama belki kizcaksinz ama ben evliliğimi kurtarmak istiyom hem 2 çocuk hemde mutlu giden evliligimz sizce hata mı yapiyorum
Belki triplerinizden bıktı artık.Ne yani ömür boyu bu döngünün devam edecegini mi dusunuyordunuz?insan olan dayanamaz zaten.He su var ne olursa olsun bu pişkince aldatmayi hic birsey hakli cikaramaz.Adam itiraf ediyor,reddetmiyor topla kanitini.Mahkemeye vericem,bosanacagim diye blöf yap madem bosanmak istemiyorsun.Yalvarmak nedir? Biraz gururlu olun lutfen.Hiç böyle birşey daha önce olmadı nasıl kendini kaptrdi bilmiyorum normalde sesini bile yukseltmez inanın eşim bana buz gibi arada o kadın var bende ona buz gibiyim çünkü bana söyledikleri ömrümde duyduğum en ağır şeylerdi en azından benle olmycaksa onlada olmasinbilmiyorum cok karisigim çok
Yok herseyi itiraf etti bana karşı hiçbir şeyi yoktu tartışmadan bugün önce beraber bi mekana gittik nbiliym biseler yaptik sonra biseyden dolayi tartstm sonra böyle olduBen aranız gerginken mesaj atmasına inanmıyorum bunlar önceden beri konuşuyorlar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?