Eşim beni aldatti

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ne karar verirseniz verin küçük şeylerde trip atmayı bırakın derim. Bakın sonra büyük şeylerde istediğiniz şey garip kaçıyor, uymuyor birbirine. Ortada sadece küsme varken ayrılalım diyen insan daha büyük bir şey varken ne diyor.
Bu arada hiç pişmanlık yok diyorsunuz pişmanlık görmediğiniz birini nasıl affedeceksiniz?
Gitme belirtileri gösterirseniz pişman olmaya, yapma,etme demeye başlar belki.

Allah kahretsin beni sütüm kesilcek üzüntüden evet aldatan o yalvaran ben kıza kendini cok kaptrmis gözü hicbise gormuyo bende bildirdim defolup gitmeyi ortada 2 çocuk iyi giden bi evlilik bir anda olan bişe ona bırakıp gidersem meydanı o kıza vercem çocuklarım buruk büyücek evet herkes ayriliyo ama ben 2 gunluk birisi yüzünden böyle olsun istemiyom

Boşanmayacaksanız bile o eşi pişman edeceksiniz.
Bir iki parça kıyafetini hazırlayın.İşten gelince kapının önünde bulsun.Ben böyle bir şeyi kabullenmiyorum yallah deyin.
Az bi burnu sürtsün.Size boşanın demem ama cezalandırın.Yoksa bundan sonrası için sizi aldatıp yanınızda pişkin pişkin duran bi özür dilemeyen nur topu gibi bi öküzünüz olacak.

Hiç böyle birşey daha önce olmadı nasıl kendini kaptrdi bilmiyorum normalde sesini bile yukseltmez inanın eşim bana buz gibi arada o kadın var bende ona buz gibiyim çünkü bana söyledikleri ömrümde duyduğum en ağır şeylerdi en azından benle olmycaksa onlada olmasinbilmiyorum cok karisigim çok

Hep aynı şeyi söylüyorsunuz ama adam siz küstünüz diye gidip başkalarıyla konuşuyorsa ve bundan hiç pişmanlık duymuyorsa demek ki o kadar da iyi giden bir evliliğiniz yokmuş.
Sizi üzmek istemiyorum ama gerçek bu.

Demek ki o kız aklının bir köşesinde varmış ki siz küsünce konuşmaya başlamışlar.

Adam da zerre pişmanlık yok diyorsunuz nasıl burnunu sürteceksiniz?

Allah kahretsin ben onu evliliğim boyunca hiç ihanet etmedim gözümle bile yanlış yapmadım eğer bu yüzden biterse benim ahım çocuklarımın perişan olması hepsi ondan kat kat çıksın inşallah

Tabiki düşüncelerinize çok haklısınız yerinizde olsam bende böyle düşünürdüm adam biranda aldatiyo ve hiç pişmanlık yok ama yemin ederim ki evliliğimiz çok çok iyiydi kendinden sakınır beni kız buna msj atmış önce hediyeler fln almış bu şekilde aklinami girmiş bilmiyorum başkasına olsa hemen ayrıl derdim kendim bu durumdayım neden ayrılmıyom bilmiyorum

Bir de ne konuşmuşlar , konuşmanın içeriği ne?

Konuşmaya , görüşmeye devam ediyorlar mı ?
Adam kendini bu kadar kaptırdıysa konuşmalar ve görüşmeler devam ediyordur.
Baya uzun uzun konuşmuşlar telefon watsap fln evet hala gorusuyo sanirim

Karar sizin migde sizin ne denilir ama sana bir önerim var ses çıkarma aldatsın dursun sen evde çocuklarla ilgilen çantada kekliksin zaten bu kızdan ayrılınca bir başkasını bulacak
Çünkü migdesi geniş bir kadınla evli nasılsa affeder diye sen cepte onlar zevkte oohhh güzel hayat valla

Sizin evliliğiniz genelde böyle mi peki ?
Yani bı sorun olunca trip vs sonra hep eşiniz mi adım atar gönül almak için vs ?
Evet hemen gönlümü alır hatta bu olaydan yani bu kızla konuşmadan önce Msj attı aşkım sen böyle olma bütün modum dusuyo çalışamıyorum herkese yansiyo vs diye genelde o gönlümü alir

Neden böyle diyosunz ki ben çok mu mutluyum 2 çocuğum var geçmiş günlerim var ve acabalarim var sizce ben mutlumuyum

Ben aranız gerginken mesaj atmasına inanmıyorum bunlar önceden beri konuşuyorlar bence.

Çok üzüldüm ama bana biraz saf geldiniz. Kim 10 günlük bir kadın için böylesine düşman olur eşine? Kim karısını çocuklarını gözden çıkarır? Bu on günlük bir şey gibi durmuyor, öncesi mutlaka vardır.

Meydan demişsiniz. Eğer gururunuzu düşünüp adama miktir çekmek meydanı birakmaksa, bırakın gitsin ne hali varsa görsün büyük ihtimalle bin pişman olacak. Affetmeyin. Güven gitti bir kere. Bundan sonra hep kuşku, hep acaba olacak. Böyle de mutlu olamayacaksınız.

Evet bazı kadınların hoşuna gidiyor evli adamlarla görüşüp, onlar üzerinden eslerle rekabete girmek, kadından çok suç esinizde, o buna izin vermeyecekti. Size başka kadın için düşman olan adamin suratına bile bakmayın. Bu iş olmaz artık.

Şunu kabul edin sizi bir iki gün trip yaptınız diye görüşmeye başlamadı mı eşiniz o kızla.
İşyerinde adı konmasa da yakınlıkları olmuştur en azından.
Ayrıca eşiniz şuan pişman değil, pişmanmis gibi bile davranmıyormuş üstelik.
Ne yapacaksınız, zorla mı devam ettireceksiniz evliliği?
İyice yüzgöz olacaksınız sonradan eşiniz bırakıp gidecek sizi, bunu mu istiyorsunuz?

Ne olursa olsun bir tartışmayı bu kadar uzun tutmamalıydınız. Sen eşini karşına al ve aklını meşgul eden soruları mutlaka sor. İnadına mı yapıyorsun yoksa yaptıklarına devam mı edeceksin gibi peşinden koşma ki eğer hoşuna gittiyse bu oyunu devam ettirir. Sinirlide davranma tersleme sakin kalmaya çalış.

Belki triplerinizden bıktı artık.Ne yani ömür boyu bu döngünün devam edecegini mi dusunuyordunuz?insan olan dayanamaz zaten.He su var ne olursa olsun bu pişkince aldatmayi hic birsey hakli cikaramaz.Adam itiraf ediyor,reddetmiyor topla kanitini.Mahkemeye vericem,bosanacagim diye blöf yap madem bosanmak istemiyorsun.Yalvarmak nedir? Biraz gururlu olun lutfen.

Ben aranız gerginken mesaj atmasına inanmıyorum bunlar önceden beri konuşuyorlar bence.
Yok herseyi itiraf etti bana karşı hiçbir şeyi yoktu tartışmadan bugün önce beraber bi mekana gittik nbiliym biseler yaptik sonra biseyden dolayi tartstm sonra böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…