- 21 Ağustos 2022
- 21
- 8
- 1
- 21
- Konu Sahibi RiverdaleCheryl
-
18 yaşında evlilik ve aldatma, gelinlikle girdin kefeninle çıkarsın filan, böyle şeyler ben Türkiye'de paralel evrende mi yaşıyorum acaba diye düşündürtüyor bazen.eşimin instagramdan takip ettiklerine bakarken bi erkek arkadaşının profiline girdim sürekli bana ademle sapancaya gidicez ademle oraya buraya gidicez adını ağzından hiç düşürmezdi ama eşimin beni arkadaşlarıyla tanıştırma gibi bi huyu olmadığı için tanımıyodum instagramına bakarken ademin doğum gününde paylaştığı postu gördüm masa etrafında 9-10 kişi ademin fotoğrafın en kenarında ademin karşı kenarında da bir kadın ve yanındaki adamla el tutuşmuşlar masanın üstüne ellerini koyarak sarmaş dolaş birbirlerine yakınlıktalar eşimin gömleği ve saati gözüküyor dip dibeler kadınla fotoğrafı kırpmışlar eşimin suratı gözükmüyor hemen kadının profiline girdim hesabı gizli ama profil fotoğrafı eşimin arabasının koltukları ve sunroof ta gözükmüş direkt bizim arabamız yani 17 takipçisi 17 takip edileni ve onlarca fotoğrafı var eşimle ortak takipçi değiller ama direkt onun arabası ve biosuna utanmadan son gülen iyi güler yazıp eşimin baş harfini koymuş cidden çıldırmak üzereyim eşim eşim eşim dedim sürekli ama yani kendisinede ne desem nasıl sordam napsam aklımı şaşırdım zaten ultra agresif bi insan babamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi napıcam acaba kuruntu mu yapıyorum cidden çıldırmal üzereyim
Biz kadınlar bir gizemin peşine düştüysek o işi öğrenmeden kurcalamaya bırakmayız.Allah da bir şekilde hissettirir ya da karşımıza çıkarır.eşimin instagramdan takip ettiklerine bakarken bi erkek arkadaşının profiline girdim sürekli bana ademle sapancaya gidicez ademle oraya buraya gidicez adını ağzından hiç düşürmezdi ama eşimin beni arkadaşlarıyla tanıştırma gibi bi huyu olmadığı için tanımıyodum instagramına bakarken ademin doğum gününde paylaştığı postu gördüm masa etrafında 9-10 kişi ademin fotoğrafın en kenarında ademin karşı kenarında da bir kadın ve yanındaki adamla el tutuşmuşlar masanın üstüne ellerini koyarak sarmaş dolaş birbirlerine yakınlıktalar eşimin gömleği ve saati gözüküyor dip dibeler kadınla fotoğrafı kırpmışlar eşimin suratı gözükmüyor hemen kadının profiline girdim hesabı gizli ama profil fotoğrafı eşimin arabasının koltukları ve sunroof ta gözükmüş direkt bizim arabamız yani 17 takipçisi 17 takip edileni ve onlarca fotoğrafı var eşimle ortak takipçi değiller ama direkt onun arabası ve biosuna utanmadan son gülen iyi güler yazıp eşimin baş harfini koymuş cidden çıldırmak üzereyim eşim eşim eşim dedim sürekli ama yani kendisinede ne desem nasıl sordam napsam aklımı şaşırdım zaten ultra agresif bi insan babamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi napıcam acaba kuruntu mu yapıyorum cidden çıldırmal üzereym
Bunlar bu ekonomide ikinci partner gezdirecek yedirecek içirecek paraları nereden buluyorlar aynı anda iki kişiyi idare edecek enerjiyi nereden buluyorlar bu performans nereden geliyor
Boşanma gibi bir düşünce varsa sessiz kal eşini takip et sosyal medya telefon vs delil topla, sonra çıldır bir sinir stres at.eşimin instagramdan takip ettiklerine bakarken bi erkek arkadaşının profiline girdim sürekli bana ademle sapancaya gidicez ademle oraya buraya gidicez adını ağzından hiç düşürmezdi ama eşimin beni arkadaşlarıyla tanıştırma gibi bi huyu olmadığı için tanımıyodum instagramına bakarken ademin doğum gününde paylaştığı postu gördüm masa etrafında 9-10 kişi ademin fotoğrafın en kenarında ademin karşı kenarında da bir kadın ve yanındaki adamla el tutuşmuşlar masanın üstüne ellerini koyarak sarmaş dolaş birbirlerine yakınlıktalar eşimin gömleği ve saati gözüküyor dip dibeler kadınla fotoğrafı kırpmışlar eşimin suratı gözükmüyor hemen kadının profiline girdim hesabı gizli ama profil fotoğrafı eşimin arabasının koltukları ve sunroof ta gözükmüş direkt bizim arabamız yani 17 takipçisi 17 takip edileni ve onlarca fotoğrafı var eşimle ortak takipçi değiller ama direkt onun arabası ve biosuna utanmadan son gülen iyi güler yazıp eşimin baş harfini koymuş cidden çıldırmak üzereyim eşim eşim eşim dedim sürekli ama yani kendisinede ne desem nasıl sordam napsam aklımı şaşırdım zaten ultra agresif bi insan babamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi napıcam acaba kuruntu mu yapıyorum cidden çıldırmal üzereyim
Bunlar bu ekonomide ikinci partner gezdirecek yedirecek içirecek paraları nereden buluyorlar aynı anda iki kişiyi idare edecek enerjiyi nereden buluyorlar bu performans nereden geliyor
Eşinle aranda nasıl bir bağ var gerçekten şaşırdım. Yani senin tanımadığın insanlarla nasıl birlikte biyerlere gitmelerine izin veriyorsun. Evlilik bunu gerektirir tanımayı bilmeyi yani. Benim eşimde sinirli bı yapısı vardir ama böyle biseye asla izin vermem tanımadığım tek bir arkadaşı yok. Bensiz en fazla arkadaşları ile balık tutmaya iş çıkışı yemeğe falan gider ki zaten eski bir ortam ise ben olmadan asla gitmez. Eğer eşiniz siz olmadan yapıyorsa şüphelenmekte haklısın. Elinde delil olmadan konuyu eşine açma. Yüzde bir milyon inkar eder. Bir süre takipte ol delil topla. Boşanacaksanda Cat diye koy ortaya bitti de. Ama boşanan diyorsan malesef hiç kurcalama üzülen yine sen olursun. Bu sefer eğer aldatiyorsa nasılsa biliyor ayrilamayacak diyip ezilen olursuneşimin instagramdan takip ettiklerine bakarken bi erkek arkadaşının profiline girdim sürekli bana ademle sapancaya gidicez ademle oraya buraya gidicez adını ağzından hiç düşürmezdi ama eşimin beni arkadaşlarıyla tanıştırma gibi bi huyu olmadığı için tanımıyodum instagramına bakarken ademin doğum gününde paylaştığı postu gördüm masa etrafında 9-10 kişi ademin fotoğrafın en kenarında ademin karşı kenarında da bir kadın ve yanındaki adamla el tutuşmuşlar masanın üstüne ellerini koyarak sarmaş dolaş birbirlerine yakınlıktalar eşimin gömleği ve saati gözüküyor dip dibeler kadınla fotoğrafı kırpmışlar eşimin suratı gözükmüyor hemen kadının profiline girdim hesabı gizli ama profil fotoğrafı eşimin arabasının koltukları ve sunroof ta gözükmüş direkt bizim arabamız yani 17 takipçisi 17 takip edileni ve onlarca fotoğrafı var eşimle ortak takipçi değiller ama direkt onun arabası ve biosuna utanmadan son gülen iyi güler yazıp eşimin baş harfini koymuş cidden çıldırmak üzereyim eşim eşim eşim dedim sürekli ama yani kendisinede ne desem nasıl sordam napsam aklımı şaşırdım zaten ultra agresif bi insan babamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi napıcam acaba kuruntu mu yapıyorum cidden çıldırmal üzereyim
eşimin instagramdan takip ettiklerine bakarken bi erkek arkadaşının profiline girdim sürekli bana ademle sapancaya gidicez ademle oraya buraya gidicez adını ağzından hiç düşürmezdi ama eşimin beni arkadaşlarıyla tanıştırma gibi bi huyu olmadığı için tanımıyodum instagramına bakarken ademin doğum gününde paylaştığı postu gördüm masa etrafında 9-10 kişi ademin fotoğrafın en kenarında ademin karşı kenarında da bir kadın ve yanındaki adamla el tutuşmuşlar masanın üstüne ellerini koyarak sarmaş dolaş birbirlerine yakınlıktalar eşimin gömleği ve saati gözüküyor dip dibeler kadınla fotoğrafı kırpmışlar eşimin suratı gözükmüyor hemen kadının profiline girdim hesabı gizli ama profil fotoğrafı eşimin arabasının koltukları ve sunroof ta gözükmüş direkt bizim arabamız yani 17 takipçisi 17 takip edileni ve onlarca fotoğrafı var eşimle ortak takipçi değiller ama direkt onun arabası ve biosuna utanmadan son gülen iyi güler yazıp eşimin baş harfini koymuş cidden çıldırmak üzereyim eşim eşim eşim dedim sürekli ama yani kendisinede ne desem nasıl sordam napsam aklımı şaşırdım zaten ultra agresif bi insan babamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi napıcam acaba kuruntu mu yapıyorum cidden çıldırmal üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?