- 21 Kasım 2017
- 29.230
- 127.532
- 598
- Konu Sahibi RiverdaleCheryl
-
Düğün gününde bir baba bunu hangi motivasyonla söyleyebiliyor ya deli midir nedirbabamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi
O Neslihan bu Neslihan olmasinEvden aileniz arkanizda olmadan cikma şansiniz yoksa görmezden gelin ama eşinizin sizi boşama ihtimalini de düşünün calismiyorsaniz calisin, calisiyorsaniz birikim yapmaya devam edin.
Sapanca diyince aklima bungalov ve neslihan abla geliyor artik KK yuzunden. Umarim neslihan degildir.
O kadar iğrenç bir durum ki yani Allah sabır versin. Çocuğun yok hani ailen arkanda durmasa bile (ki bence bir şans ver sonuçta aldatılan sensin ) bir maaşla hayatını idame ettirebilirsin. Bence önce delil topla , bu arada iş bulmaya bak, kendini hazır hissettiğinde o pisliğe tekmeyi bas. Ha yok bir yere gidemem ,çalışamam diyorsan yüzleşme de bence çünkü o yüzsüz herif tüm kanıtları ortadan kaldırıp, binbir iftirayla sana boşanma davası açan tarafta olabilir.eşimin instagramdan takip ettiklerine bakarken bi erkek arkadaşının profiline girdim sürekli bana ademle sapancaya gidicez ademle oraya buraya gidicez adını ağzından hiç düşürmezdi ama eşimin beni arkadaşlarıyla tanıştırma gibi bi huyu olmadığı için tanımıyodum instagramına bakarken ademin doğum gününde paylaştığı postu gördüm masa etrafında 9-10 kişi ademin fotoğrafın en kenarında ademin karşı kenarında da bir kadın ve yanındaki adamla el tutuşmuşlar masanın üstüne ellerini koyarak sarmaş dolaş birbirlerine yakınlıktalar eşimin gömleği ve saati gözüküyor dip dibeler kadınla fotoğrafı kırpmışlar eşimin suratı gözükmüyor hemen kadının profiline girdim hesabı gizli ama profil fotoğrafı eşimin arabasının koltukları ve sunroof ta gözükmüş direkt bizim arabamız yani 17 takipçisi 17 takip edileni ve onlarca fotoğrafı var eşimle ortak takipçi değiller ama direkt onun arabası ve biosuna utanmadan son gülen iyi güler yazıp eşimin baş harfini koymuş cidden çıldırmak üzereyim eşim eşim eşim dedim sürekli ama yani kendisinede ne desem nasıl sordam napsam aklımı şaşırdım zaten ultra agresif bi insan babamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi napıcam acaba kuruntu mu yapıyorum cidden çıldırmal üzereyim
Burda ne kadar akıl vermeye çalışsak da en iyisini siz bilirsiniz çünkü sizin geçtiğiniz yolları ailenizi biz bilemeyiz. Ama naçizane anlattıklarınızdan yola çıkarak söylemeliyim ki Boşanmayacaksanız kesinlikle yüzleşmeyin ve hissettirmeyin. Yüz göz olmaya gerek yok . Ona hissettirmeden delil toplayın bir köşede kalsın. Olurda yarin öbürgün o boşanmak isterse tazminat davası açarsınız eliniz dolu olur . Çok üzüldüm inanın, Allah kolaylık versin ne denir kieşimin instagramdan takip ettiklerine bakarken bi erkek arkadaşının profiline girdim sürekli bana ademle sapancaya gidicez ademle oraya buraya gidicez adını ağzından hiç düşürmezdi ama eşimin beni arkadaşlarıyla tanıştırma gibi bi huyu olmadığı için tanımıyodum instagramına bakarken ademin doğum gününde paylaştığı postu gördüm masa etrafında 9-10 kişi ademin fotoğrafın en kenarında ademin karşı kenarında da bir kadın ve yanındaki adamla el tutuşmuşlar masanın üstüne ellerini koyarak sarmaş dolaş birbirlerine yakınlıktalar eşimin gömleği ve saati gözüküyor dip dibeler kadınla fotoğrafı kırpmışlar eşimin suratı gözükmüyor hemen kadının profiline girdim hesabı gizli ama profil fotoğrafı eşimin arabasının koltukları ve sunroof ta gözükmüş direkt bizim arabamız yani 17 takipçisi 17 takip edileni ve onlarca fotoğrafı var eşimle ortak takipçi değiller ama direkt onun arabası ve biosuna utanmadan son gülen iyi güler yazıp eşimin baş harfini koymuş cidden çıldırmak üzereyim eşim eşim eşim dedim sürekli ama yani kendisinede ne desem nasıl sordam napsam aklımı şaşırdım zaten ultra agresif bi insan babamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi napıcam acaba kuruntu mu yapıyorum cidden çıldırmal üzereyim
Gizli hesaplardaki fotoları görebilmek için programlar varmış. bi araştırın isterseniz en azından fotoları görebilirseniz aklınızda şüphe kalmaz. Eğer eşiniz çıkarsa elinizde kanıtınız olur.eşimin instagramdan takip ettiklerine bakarken bi erkek arkadaşının profiline girdim sürekli bana ademle sapancaya gidicez ademle oraya buraya gidicez adını ağzından hiç düşürmezdi ama eşimin beni arkadaşlarıyla tanıştırma gibi bi huyu olmadığı için tanımıyodum instagramına bakarken ademin doğum gününde paylaştığı postu gördüm masa etrafında 9-10 kişi ademin fotoğrafın en kenarında ademin karşı kenarında da bir kadın ve yanındaki adamla el tutuşmuşlar masanın üstüne ellerini koyarak sarmaş dolaş birbirlerine yakınlıktalar eşimin gömleği ve saati gözüküyor dip dibeler kadınla fotoğrafı kırpmışlar eşimin suratı gözükmüyor hemen kadının profiline girdim hesabı gizli ama profil fotoğrafı eşimin arabasının koltukları ve sunroof ta gözükmüş direkt bizim arabamız yani 17 takipçisi 17 takip edileni ve onlarca fotoğrafı var eşimle ortak takipçi değiller ama direkt onun arabası ve biosuna utanmadan son gülen iyi güler yazıp eşimin baş harfini koymuş cidden çıldırmak üzereyim eşim eşim eşim dedim sürekli ama yani kendisinede ne desem nasıl sordam napsam aklımı şaşırdım zaten ultra agresif bi insan babamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi napıcam acaba kuruntu mu yapıyorum cidden çıldırmal üzereyim
Çok bilinen bir program artık doğru düzgün çalışmıyor.17 takipçili bir hesabı açacağına hiç ihtimal vermiyorum. Diğerleri de hesap çalmaya çok müsait zaten. O yüzden çok zor o hesaptaki fotoları görmesiGizli hesaplardaki fotoları görebilmek için programlar varmış. bi araştırın isterseniz en azından fotoları görebilirseniz aklınızda şüphe kalmaz. Eğer eşiniz çıkarsa elinizde kanıtınız olur.
bende burda bir arkadaştan duydum kullanmadım belki işine yararsa diye yazdımÇok bilinen bir program artık doğru düzgün çalışmıyor.17 takipçili bir hesabı açacağına hiç ihtimal vermiyorum. Diğerleri de hesap çalmaya çok müsait zaten. O yüzden çok zor o hesaptaki fotoları görmesi
Müptelasıydım o programın çoook fazla fotolar videolar gördüm sayesinde, çok ekmeğini yedim ama nazar değdi göz bebeğimebende burda bir arkadaştan duydum kullanmadım belki işine yararsa diye yazdım
Keşke hala kullanılabilir olsaymış. bende yeni öğrendim denemeyi düşünüyordumMüptelasıydım o programın çoook fazla fotolar videolar gördüm sayesinde, çok ekmeğini yedim ama nazar değdi göz bebeğime
Ahhh malefiz ah öyle güzel bir programdı ki neredeyse istediğim herkesin profiline bakıyordum.Keşke hala kullanılabilir olsaymış. bende yeni öğrendim denemeyi düşünüyordum
Kaç yaşındasınız çocuğunuz var mı bilmiyorum çalışıyorsanız güzel ama çalışmıyorsanız hemen bir ise girin sonu iyi görünmüyor ha bu kadına kin duymanız normal ama o kadın olmasa başka kadın olurdu bu eşinizin karaktersizligi af dilese pişman olsa bile yine yapacak milyon kez buna emin olun delil toplayın ve işte çalışmıyorsanız ise girip kendinize düzen kurun ve mümkünse çocuğunuz yoksa düzelir diye çocuk yapmayın değişen tek şey çocuğunla daha sonra ortada kalıp cagresizim diye ağlamak olur duygularınızla değil mantık olarak hareket etmeniz gerekiyoreşimin instagramdan takip ettiklerine bakarken bi erkek arkadaşının profiline girdim sürekli bana ademle sapancaya gidicez ademle oraya buraya gidicez adını ağzından hiç düşürmezdi ama eşimin beni arkadaşlarıyla tanıştırma gibi bi huyu olmadığı için tanımıyodum instagramına bakarken ademin doğum gününde paylaştığı postu gördüm masa etrafında 9-10 kişi ademin fotoğrafın en kenarında ademin karşı kenarında da bir kadın ve yanındaki adamla el tutuşmuşlar masanın üstüne ellerini koyarak sarmaş dolaş birbirlerine yakınlıktalar eşimin gömleği ve saati gözüküyor dip dibeler kadınla fotoğrafı kırpmışlar eşimin suratı gözükmüyor hemen kadının profiline girdim hesabı gizli ama profil fotoğrafı eşimin arabasının koltukları ve sunroof ta gözükmüş direkt bizim arabamız yani 17 takipçisi 17 takip edileni ve onlarca fotoğrafı var eşimle ortak takipçi değiller ama direkt onun arabası ve biosuna utanmadan son gülen iyi güler yazıp eşimin baş harfini koymuş cidden çıldırmak üzereyim eşim eşim eşim dedim sürekli ama yani kendisinede ne desem nasıl sordam napsam aklımı şaşırdım zaten ultra agresif bi insan babamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi napıcam acaba kuruntu mu yapıyorum cidden çıldırmal üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?