eşim beni aldattığını öğrendim kimseye bir şey söyleyemedim ne yapacağımı bilmiyorum

babamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi
Düğün gününde bir baba bunu hangi motivasyonla söyleyebiliyor ya deli midir nedir

Sakin kalip delilleri topla. İş yoksa hemen ise gir kendini bi garantile kenara para at ...ya kadin hamile kalirsa artik suphen varsa ona gore hareket et yarin artik cok cok mechul kadınlarımız İş sahibi olmali para biriktirmeli

Belli ki siz boşanmayacaksınız aldattığını kesin olarak öğrenseniz bile.
Ama yine de kanıt toplayın, eşinize şüphelendiğinizi en ufak şekilde belli etmeyin ki kanıt toplayabilesiniz. Zaten boşanmayacaksınız kalkıp da eşinize belli etmeye gerek de yok bildiğinizi ya da suphelendiginizi.
Kanıt toplamaniz neden gerekiyor? Siz boşanmayacaksınız zaten. Eşiniz boşanmak isteyebilir. Sevgilisiyle evlenmek isteyebilir. Bu durumda bir işinize yarar.

Çok üzücü.
Boşanmak istemiyorsun o zaman görmezden gel ne diyeyim.
Ama adam yarın o kadınla evlenmekde isteyebilir .
Yasin kaç?
Çocukların var mi

O Neslihan bu Neslihan olmasin

Arkadaşların dediği gibi delil topla nafaka da alırsın tazminatını da yeterki sen iste ailen buna karar veremez çok istiyorlarsa gelsinler kendileri otursun birlikte

O kadar iğrenç bir durum ki yani Allah sabır versin. Çocuğun yok hani ailen arkanda durmasa bile (ki bence bir şans ver sonuçta aldatılan sensin ) bir maaşla hayatını idame ettirebilirsin. Bence önce delil topla , bu arada iş bulmaya bak, kendini hazır hissettiğinde o pisliğe tekmeyi bas. Ha yok bir yere gidemem ,çalışamam diyorsan yüzleşme de bence çünkü o yüzsüz herif tüm kanıtları ortadan kaldırıp, binbir iftirayla sana boşanma davası açan tarafta olabilir.

20 yıllık yakın bir erkek arkadaşim benim hikayemi de bildiği için sohbet sırasında" 48 yaşındayim karısını aldatmayan erkek tanımıyorum" dedi."Ha yakalanmayan vardir ama aldatmayan yok, çünkü erkekler oturup birbirine bunlari aldatiyorlar, ben erkek olarak söylüyorum diye de vurguladi.
Devrin çivisi çıkmış.Ask, sevgi, güven, sadakat vs bitmiş.Herkesin derdi cinsellik, yaşadığı cinselligi anlatmak ve para olmuş.
Boşanmayacaksaniz sesinizi çıkarmayın demişler ama adam sizi bosamaya kalkarsa napcaksiniz?

Burda ne kadar akıl vermeye çalışsak da en iyisini siz bilirsiniz çünkü sizin geçtiğiniz yolları ailenizi biz bilemeyiz. Ama naçizane anlattıklarınızdan yola çıkarak söylemeliyim ki Boşanmayacaksanız kesinlikle yüzleşmeyin ve hissettirmeyin. Yüz göz olmaya gerek yok . Ona hissettirmeden delil toplayın bir köşede kalsın. Olurda yarin öbürgün o boşanmak isterse tazminat davası açarsınız eliniz dolu olur . Çok üzüldüm inanın, Allah kolaylık versin ne denir ki

Turk filmlerindeki gibi kendime bakarim diyetimi sporumu yaparim calismiyorsam ise girerim kafami mesgul ederim hem de para biriktiririm zaten bu surecte kocan olacak adam tutusur noluyo der 2. Kadini gozu gormez ama ben parami biriktirince aileme gitmem kucuk 1+1 evimi tutar bosanir mis gb hayatima da bakarim

Gelip boşanmak istiyorum dese ne yapacaksınız peki? Bir süre boşanmıyorum deyip oyalayabilirsiniz güçlenip kendi yolunuza bakacağınız zaman boşarsınız ama bu sürece dayanabilecek güçte olabilecek misiniz? Mantıklı adım atın.

Gizli hesaplardaki fotoları görebilmek için programlar varmış. bi araştırın isterseniz en azından fotoları görebilirseniz aklınızda şüphe kalmaz. Eğer eşiniz çıkarsa elinizde kanıtınız olur.

Çok bilinen bir program artık doğru düzgün çalışmıyor.17 takipçili bir hesabı açacağına hiç ihtimal vermiyorum. Diğerleri de hesap çalmaya çok müsait zaten. O yüzden çok zor o hesaptaki fotoları görmesi

bende burda bir arkadaştan duydum kullanmadım belki işine yararsa diye yazdım

Eğer çocuğun yoksa her şekilde ayaklarının üzerinde durabilirsin kardeşim. Bir iş bulana kadar sığınma evlerinde kalabilirsin, sonrada bir arkadaş bulup ortak ev tutabilirsiniz. Çalışır kendi ayaklarının üzerinde dimdik durursun, kimseye minnet etmeden. Böyle adamlarla ömür tüketmeye değmez. Yapabilirsin sadece kendine inan

Keşke hala kullanılabilir olsaymış. bende yeni öğrendim denemeyi düşünüyordum
Ahhh malefiz ah öyle güzel bir programdı ki neredeyse istediğim herkesin profiline bakıyordum.
Fake olduğu belli olmayan hesaplarım var. Onlardan istek attığım kişiler kabul etmeyince hemen açıyordum o programı ve bakıyordum
Ama işte her güzel şeyin olduğu gibi bunun da sonu varmış

Kaç yaşındasınız çocuğunuz var mı bilmiyorum çalışıyorsanız güzel ama çalışmıyorsanız hemen bir ise girin sonu iyi görünmüyor ha bu kadına kin duymanız normal ama o kadın olmasa başka kadın olurdu bu eşinizin karaktersizligi af dilese pişman olsa bile yine yapacak milyon kez buna emin olun delil toplayın ve işte çalışmıyorsanız ise girip kendinize düzen kurun ve mümkünse çocuğunuz yoksa düzelir diye çocuk yapmayın değişen tek şey çocuğunla daha sonra ortada kalıp cagresizim diye ağlamak olur duygularınızla değil mantık olarak hareket etmeniz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…