eşim beni aldattığını öğrendim kimseye bir şey söyleyemedim ne yapacağımı bilmiyorum

Sadakatsiz Volkan ve Halsiyetsiz derin geldi aklıma

Boşanmayacaksanız kurcalamayın...

Belli ki bosanmayacaksiniz. Bari karsi tarafi kudurtun. Kocanizla sevgi pitircigi fotolar paylasin. Esinize biseyler alirip canim kocam bana neler alirmis diye paylasin.

Haa bana kalsa adamdan tiksinir hic dusunmem kapiya koyar karsi kadinida bulur ailesine rezil ederim o ayri.

Bosanacaksaniz da bosanmayacaksaniz da oncelikle delil toplayin. Kocanizin sevgilisi kadini da ailesine ve calisiyorsa is yerine bir guzel rezil edin. Bunlara dokunmadikca seni saf sanir devam ederler. Siz onu rezil edince kocaniza haber ucacaktir zaten. Kocaniz size sormaya kalkincada gayet sakin olun onun sormasina bile izin vermeyin siz sorun. Kocanizla iliski yasayip instagramina son gulen iyi guler yazabilcek kadar basit asagilik biriyle karsi karsiyasiniz. Her ikisinide böcekk gibi ezerdim

Emin olun ve delıl toplayın ondan sonra bosanma davasını ıstersenız acarsınız esınıze hiç bişey demeyin belli etmeyin, maddi acıdan guvencenız varsa aılenınızın yanına donmek zorunda degılsınız üzüldüm bunu yasamaınıza

Ya eşini aldatan pisliğe mi söveyim öz evladının ne durumda olduğunu önemsemeyen boşanmaktansa ölmesini tercih eden ebeveyn adlı manyaklara söveyim bilemiyorum cidden çıldırmalık. Ben direk boşanın derim bunun ortası sizi yiyip bitirir. Ve söylemeden önce mutlaka bu bahsettiklerinizle birlikte delilleri avukata gösterin ki oda takibe alıp mahkemede sunsun yoksa birde yüzsüz eşinizin kabul etmemesi ile ayrı uğraşırsınız.

Yazdiklarinizdan bosanmayacaginiz anlaşılıyor o yüzden bildiğinizi belli etmenize gerek yok çünkü bir süre pişmanlık duyar kendini affettirmeye çalışır eşiniz daha sonra nasılsa biliyorsunuz ayrilmadiniz diye gözünüzün içine baka baka yapar yapacağını.

Her zaman söylerim aldatma durumunda ayrilacaksan delil topla ispatla donuna kadar al anasından emdiği sütü burnundan getir ama yok ayrilmayip sadece boş beleş bağırıp çağırıp trip yapip en sonunda da adamı affedip susup kabul edeceksen hiç bilmezden gel daha iyi kuru gürültü bir işe yaramaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…