eşim beni aldattııııııııııııııı

deryaevren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
342
7
46
36
İzmir
merhabalar ne zamndan beri girmiodum eşimle 2 yıldır sorunlarımız var dı şiddetli geçimsizlik ve birde eşimin beni aldattıını öğrendim yaklaım 3 yaşında kızım var kızımın iiiyice psikolojisi bozuldu benimde inanılmaz derecede

beni devamlı dövüyordu bileğimi kırdı ve de kulağımın zarını patlattı hep kızımın önünde üstüme yürüyüp dövüyordu çok severek evlendik ama annemin babamın sözünü dinlemedim

hem aldatiyor hem senimi dövüyor Rabbim islah etsin insallahhhhhh..
icimden cok sey yazmak geciyo ama :ssz::ssz:
Ay evladinada yazik yaa :50:

11 haziranda boşandım zaten evli değilim msjlarını yakaladığımda beni dövdü ve anneleri aramış böle böle oldu deryaya inanmayın diyee annemlerde sabah beni almaya geldiler

11 haziranda boşandım zaten evli değilim msjlarını yakaladığımda beni dövdü ve anneleri aramış böle böle oldu deryaya inanmayın diyee annemlerde sabah beni almaya geldiler

başta belirtmediğiniz için sordum

ıyı yapmışsınız ınsanın karakterı değişmiyor

şiddet dahada artmadan kızınızın hafızasında dahada kalıcı hasar bırakmadan ayrılmanız ıyı olmuş

peki şimdi sorun nedır konuyu açmaktaki amaç

başta belirtmediğiniz için sordum

ıyı yapmışsınız ınsanın karakterı değişmiyor

şiddet dahada artmadan kızınızın hafızasında dahada kalıcı hasar bırakmadan ayrılmanız ıyı olmuş

peki şimdi sorun nedır konuyu açmaktaki amaç

ben sadece içimi dökmek istedim çok zor durumdayım laç kullanıyorum sizlerle dertleşmek istedm

ben sadece içimi dökmek istedim çok zor durumdayım laç kullanıyorum sizlerle dertleşmek istedm

herşey geride kaldı hayata yenıden tutunmalısınız boşanamayıp nereye gıderım düşüncesıyle bır ömür bu adamlara katlanmak zorunda hissedenler var

size istediği kadar iftıra etmeye çalışsın hiç muhatap olmayın cezaını çeker mutlaka

Ne zor.

Allah yardımcınız olsun.

Yaşadığınızın binde birini hissedemeyiz belki ama , bu tür durumlara içim acıyor resmen.

Kimsenin buna hakkı yok. Ama o insanın ne bu dünyalığı kalmıştır artık ne öbür dünyalığı.

Ve siz ödediğiniz bu bedel karşılığında dilerim öyle bir hayata sahip olursunuz ki , geride bıraktığınız kötü günleri hatırlamazsınız bile.

herşey geride kaldı hayata yenıden tutunmalısınız boşanamayıp nereye gıderım düşüncesıyle bır ömür bu adamlara katlanmak zorunda hissedenler var

size istediği kadar iftıra etmeye çalışsın hiç muhatap olmayın cezaını çeker mutlaka

işte devamlı rahatsız ediyor çocuğu 15 günde bir görüyor çocuk ta diyormuş babasına ben yaramazlık yaptığımda sen bnei döveceksn baba annem öle diyormuş diyorr sonra da eski eşim bizim üstümüze sıçrıyor işe başladım oarraya gelior rahatsız ediyor devamlı çocuğada nafaka yatııyor ama bin dereden su getirerk yani anlayacağınız kurtulamamdım

allah yardımcınız olsun zor günler geçiriyorsunuz:( boşanmakla en doğru kararı vermişsiniz. yeni ve güzel bir hayat var önünüzde. bundan sonrası için mantıklı kararlar vermeye çalışın ve kızınızla mutlu olmaya bakın...

Allah yardım etsın sıze ınsallah tez zamanda acılarınız dıner ...

Cok uzuldum halınıze selamet versın rabbım sıze ...

En ıyısını yapmıssın senı doven ve aldatan bırıyle nasıl yasayabılırdın kı daha fazla ?

Kızını da Allah sana bagıslasın ...

Ne zor.

Allah yardımcınız olsun.

Yaşadığınızın binde birini hissedemeyiz belki ama , bu tür durumlara içim acıyor resmen.

Kimsenin buna hakkı yok. Ama o insanın ne bu dünyalığı kalmıştır artık ne öbür dünyalığı.

Ve siz ödediğiniz bu bedel karşılığında dilerim öyle bir hayata sahip olursunuz ki , geride bıraktığınız kötü günleri hatırlamazsınız bile.

bende torbalıya yerleştim kızımla annem bakıor kızıma iş buldum çalışmaya başladım kafamı dağıtıyorum işte hapta kullanıorum çok psikolojim bozuk ama kızım için ayakta durmak zorundayım kızıma çok üzülüorum inananın gerçektende çok büyük bedeller ödedim hiç bir şeyi haketmedim daha 25 yaşındayım ve de eşimin 2 karısıydım onu bile bile çok sevdim ama sevmek herşey değilmiş

Allah ıslah etsin bu erkekleri
karılarını aldatmaktan ne anlıyorlar ya
yazık günah degil mi o yavruya
canım benim ya kıyamam öp benim yerime prensesini
sende kafana takma canım herşey olmuş bitmiş
uzak durmaya çalış fazla muhattap olma

bende torbalıya yerleştim kızımla annem bakıor kızıma iş buldum çalışmaya başladım kafamı dağıtıyorum işte hapta kullanıorum çok psikolojim bozuk ama kızım için ayakta durmak zorundayım kızıma çok üzülüorum inananın gerçektende çok büyük bedeller ödedim hiç bir şeyi haketmedim daha 25 yaşındayım ve de eşimin 2 karısıydım onu bile bile çok sevdim ama sevmek herşey değilmiş

Hayata tutunmayıp ne yapacaksın canım ?

Suan yerıne koydum kendımı evet zor kolay degıl ...

O ılaclar senı daha kotu yapacak dıye dusunuyorum ...

Esının ıkıncı evlılıgı mıydı ?

Kızınız , tutunacağınız dalınız olsun. Ondan güç alın.

Ve öyle güçlü olun ki büyüyünce annesi ile gurur duysun. En önemlisi siz kendinizle gurur duyun.

Kolay olmayacak elbet. Tedavinizi asla ihmal etmeyin. Kendinizi önemseyin. Aciz hissetmeyin. Bu yaşadıklarınız karşınızdakinin acizliğidir.

Hepsi geride kaldı. Her güne kızınızın yüzüne bakıp 'her şey güzel olacak' diyerek başlayın. Bu hem onu hem sizi iyileştirecektir.

evet ben 2 inci eşiydim 4 sene sürmüş benimlede 5 sene sürdü ama olmadı

Demek kı adam gecımsızmıss oncekı esı neler cektı kımbılır ...

Hıc uzulme bak yoluna , yolun acık olsun her zaman dılerım ...

Yasın da genc daha upuzun cok guzel yıllar var onunde ...

Kızının sana ıhtıyacı var ...

Back
X