eşim beni aldattııııııııııııııı

Allah ıslah etsin bu erkekleri
karılarını aldatmaktan ne anlıyorlar ya
yazık günah degil mi o yavruya
canım benim ya kıyamam öp benim yerime prensesini
sende kafana takma canım herşey olmuş bitmiş
uzak durmaya çalış fazla muhattap olma

öperim ne demek bende olmuyorum muhattap ama ne olduysa aryor yada çocuk için bahane bulup konuşmaya çalışıor benimle ama yüz vermiorum birleşelim diyor du 20 gün koştu peşimden bana diyorki koşmucam aryık diyor ben yüz vermeyince çok koştum peşinden diyorr 20 günn den sonra 3 gün önce aradı beni evlenicem tekrardan diyor mutlu olucam diyor

Kızınız , tutunacağınız dalınız olsun. Ondan güç alın.

Ve öyle güçlü olun ki büyüyünce annesi ile gurur duysun. En önemlisi siz kendinizle gurur duyun.

Kolay olmayacak elbet. Tedavinizi asla ihmal etmeyin. Kendinizi önemseyin. Aciz hissetmeyin. Bu yaşadıklarınız karşınızdakinin acizliğidir.

Hepsi geride kaldı. Her güne kızınızın yüzüne bakıp 'her şey güzel olacak' diyerek başlayın. Bu hem onu hem sizi iyileştirecektir.

boşandıktan sonra bakıorum artık kendime ayaktayım dimdik bakımlı bir şekilde gidiyorum işime yapmadıklarımı yapıorum eşim beni şişmanım diye aldattı aslında 72 kiloyum fazla kilomda yok kilo da vericem şimdi herşey güzel olucak inşş

öperim ne demek bende olmuyorum muhattap ama ne olduysa aryor yada çocuk için bahane bulup konuşmaya çalışıor benimle ama yüz vermiorum birleşelim diyor du 20 gün koştu peşimden bana diyorki koşmucam aryık diyor ben yüz vermeyince çok koştum peşinden diyorr 20 günn den sonra 3 gün önce aradı beni evlenicem tekrardan diyor mutlu olucam diyor

tekrar evlensinde mutlumu olur mutsuzmu olur ne hali varsa görsün dengesiz herif:47:

Bır daha evlenmez merak etme sen ...

Senı cıldırtmak ıcın yapıyor halsıyetsızz :47:

Bır daha oyle derse evlenırsen evlen benı ılgılendırmıyorsun de :47:

çok üzüldüm aldatılmak çok kötü bişiy :((( Allah yardımcın olsun canım

birde beni aldattıı yuvasını yıktığı kadınlar pavyonda çalışan iki kız kardeşş

ben erkek olsam karım 100 kılo da olsa gidip pavyondakılerle aldatmam nasıl bır anlayıs bu yhaaa evlensin başkasıyla da onu aldatsın kadın görsün aldatmak neymiş

işte devamlı rahatsız ediyor çocuğu 15 günde bir görüyor çocuk ta diyormuş babasına ben yaramazlık yaptığımda sen bnei döveceksn baba annem öle diyormuş diyorr sonra da eski eşim bizim üstümüze sıçrıyor işe başladım oarraya gelior rahatsız ediyor devamlı çocuğada nafaka yatııyor ama bin dereden su getirerk yani anlayacağınız kurtulamamdım

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Kurtulmuşsunuz artık bitmiş geçmiş.
Birşey merak ettim..
Kızınız böyle birşey der mi??
Yani yukarıda renklendirdiğim..

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Kurtulmuşsunuz artık bitmiş geçmiş.
Birşey merak ettim..
Kızınız böyle birşey der mi??
Yani yukarıda renklendirdiğim..

bilmiorum babannesine böle demişş bizde şok olduk dedim bende babasına bu çocuk bu şekilde cümle kurabilmişmi yoksa annanen bi tarafındanmı uyduruyorr diyee

mrhabalar bu gün çok kötü bişi oldu avukatım aradı biz temmiz kağıdı bekliorduk biz boşanırken kızımı 9 yaşında zannetmiş avukat ve temmuzun 1 den 31 ne kadar şubatın 1 inden 15 ine kadar babaya verilmişti bizde kızım küçük olduğu için red ettik ama kabul edilmemiş avukatım bugün dedi herşeye hazırlıklı olun derya hanım dedi boşanmanız düşecek dedi çok üzgünüm ve sinirliyimm şimdi tekrardan incelenecek çok hassaım kızım konusunda dua edin lütfen almasın bende kalsın yine

mrhabalar bu gün çok kötü bişi oldu avukatım aradı biz temmiz kağıdı bekliorduk biz boşanırken kızımı 9 yaşında zannetmiş avukat ve temmuzun 1 den 31 ne kadar şubatın 1 inden 15 ine kadar babaya verilmişti bizde kızım küçük olduğu için red ettik ama kabul edilmemiş avukatım bugün dedi herşeye hazırlıklı olun derya hanım dedi boşanmanız düşecek dedi çok üzgünüm ve sinirliyimm şimdi tekrardan incelenecek çok hassaım kızım konusunda dua edin lütfen almasın bende kalsın yine

İnşallah her şey istediğin gibi olur. Ayrıca çokta güzelmişsin senin gibi birini nasıl aldatır anlamam

merhabalar;

canım çok üzüldüm gerçekten çok zor bir durum şuan. senin yaşadıklarını benim eltimde yaşadı ve halen yaşıyoda :( insan evladı olan bunu yapamaz yaa insana değil bunlarr...

seni darp ettiğine dair raporun falan var mı canım yaa inş. vardır en azından bişeye yarar rapor da alamazlar evladını senden o köpek sana bakamadı çocuğa nasıl bakcak...:113::113:

benim dilim kilitlendi yaa - ne deyim bilemiyorum - yazıklar olsun yaa - bi de bebeğin var. canım benim yaa - Allah sana yardımcı olsun bu mübarek günlerinde . çok üzüldüm yaa .

allah yardımcın olsun.evlenirse evlensin bırak boşver senın ahını alıp mutlumu olucak allah herseyi biliyo nasılsa kimsenin yaptıgı yanına kalmaz.herseyın hayırlısı neyse o olsun vardır bundada bir hayır.

Boşanmadan önce darp ettiğine dair rağpor alsaydınız keşke her şey daha kolay olablirdi. Yine de komşularınızdan falan sizi dövdüğünü gören bilen varsa onların da yardımını isteyeblrsiniz.

Back
X