Eşim beni aldattımı acaba...

Evet bu çok daha kolay. Ama kadın cevap vermezse yine içi içini yicek :/ ya da kocası gelip teli eline aldığında cevap gelirse adam hemen geri siler
Hemen gelip alamayacağı bir zamanı kollayacak , mesala banyodayken :) Telefonu da sonra saklayacak koltuk arası süper olur , telefonu gördün mü derse bilmem der geçer :)

Gerçekliğini bilsem ayrılırım tabi ama nasıl bulucam nasıl bir yol izlemem gerekiyor onu bilemiyorum

Telefona yüklenebilen programlar var. Internet geçmişi, mail, facebook, insta hesaplarını kontrol edebilirsiniz. Telefon dökümüne bakabilir. Gmail hesabından sık görüşülen numaraları bulabilirsiniz. Ses kaydedici koyabilirsiniz. Çok yolu var yani.

Acaba telefonu evdeyken kullanım detaylarına bakmak için hazır kartlı tabi şifre alabilirmiyim smsle bundan haberi olurmu..en azından hangi numaralara msj ve arama yapılmış silinse bile ona bakarım.gsm şirketinde çalışan bilgisi olan varmı kiiii!!!!!

Telefona yüklenebilen programlar var. Internet geçmişi, mail, facebook, insta hesaplarını kontrol edebilirsiniz. Telefon dökümüne bakabilir. Gmail hesabından sık görüşülen numaraları bulabilirsiniz. Ses kaydedici koyabilirsiniz. Çok yolu var yani.
Msj gönderilen tlfn maalesef akıllı tlfn değil..diğer tlfn akıllı ama oda ıpone parmak izli kilitli..

Acaba telefonu evdeyken kullanım detaylarına bakmak için hazır kartlı tabi şifre alabilirmiyim smsle bundan haberi olurmu..en azından hangi numaralara msj ve arama yapılmış silinse bile ona bakarım.gsm şirketinde çalışan bilgisi olan varmı kiiii!!!!!

Tek bi mesajla şifreyi alabiliyorsunuz ve tüm detayları gorursun

Konu sahibi o iki mesajla adamın karşısına dikilseydiniz size burada "yanlış yapmışsın,bekleyip takip etmeliydin" diyeceklerdi.

Beklemişsiniz "nasıl durdunuz,nasıl hesap sormadınız,sizin boşanmaya niyetiniz yok" diyorlar.

Gerçekten bazen inanamıyorum....

Umarım altından kötü bişey çıkmaz.
Yüzde yüz emin olun sonuç ne olursa olsun.

Msj gönderilen tlfn maalesef akıllı tlfn değil..diğer tlfn akıllı ama oda ıpone parmak izli kilitli..

O zaman şifre alıp akıllı telefondan o şifreyle giriş yap. Hatta gelen giden mesajları kendi mail adresin varsa ona bile yonlendirebilirsin.

Valla aklıma bi kere düşmesin benim hemen bi şekilde kurcalarım. Bi kere yılbaşında " mecbur olduğum için müşteriyle goruscem 12 de gelirim " dediği gece telefonuna program yükledim. Nereye gitti kimle mesajlasti hatta on ve arka kameradan canlı canlı görüntü aldım. Yani o an ne yapıyor izledim. Kimle ne konuştu hepsini biliyordum. Doğruydu söyledikleri. Suç benim yaptığım ama. Mahkemeye verse haklıydı yani :D

O zaman şifre alıp akıllı telefondan o şifreyle giriş yap. Hatta gelen giden mesajları kendi mail adresin varsa ona bile yonlendirebilirsin.
Akıllı tfnu elime alıp işlem yapmam imkansız gibi bir şey yanından ayırmaz ve kilidini açamam...ne yapıcaksam diğer tlfndan yapmam lazım..yan sms ile şifre alıp o tfndan bakamayızmı yani..

Akıllı tfnu elime alıp işlem yapmam imkansız gibi bir şey yanından ayırmaz ve kilidini açamam...ne yapıcaksam diğer tlfndan yapmam lazım..yan sms ile şifre alıp o tfndan bakamayızmı yani..
Yani lendi tlfnumdanmı giriş yapatım oöurmu ole

Valla o zaman herşey iphone da. Diğer telefondan bişey çıkmaz. Ki zaten görmüşsün sormak hakkın yani. Niye sustun ku? Sana ispatlamak zorunda. Ispatlamiyorsa da emin olurdum ben bişey oldugundan

Kardeşim bence panik yapılacak bir durum yok. Ortalığı yıkmanıza da gerek yok. Eğer sorabiliyorsaniz sakince sorun. Konusmaniz daha saglikli ama panik halde degil umursamaz tavirda. "Soracagim soracagim da unutuyorum hep. Bir ay önce mesaj gördüm. Biri mi ayrılıyor, karısına özledim yazmış hayırdır kim attı o mesajı cebinden" diye sorabilirsiniz. Takipte kalın eğer sizin görmenizi istemisse zaten tekrar benzer bir durum cereyan eder. Erkekler çok dikkatli değil. Herhangi bir sebepten başka biri o mesajı atmış olması olası ki zaten o gün kalabalık arkadaş grubundaymış. Bir aldatma değil, başka birinin aile içi meselesi de olabilir. Eşinizin karakterini siz biliyorsunuz. Bu tür dikkatsizlikleri olur mu başka meselelerde? Hepsini birlikte değerlendirin.
Oldu olacak kadını koynuna da koysun bu nasıl bir yorumdur, hayır adama resmen taktik veriliyor saka gibi bir forum :KK53:

Şifre o telefona gelir ama hemen gelir , şifre mesajını silerseniz ruhu bile duymaz

Bence adam dikkatsiz ve mesajları silmeyi unuttu
Telefonu rahatça evde bırakabiliyor çünkü mesaj gelmeyeceğinden emin
Konu sahibini anlamaya çalışıyorum,aldatılmak ve kendini buna ikna etmek kolay değil kaldı ki lohusa iken
Şahsi görüşüm eşiniz bi haltlar karıştırıyor,siz de polyannacilik oynuyorsunuz çünkü eşinizi seviyor ve boyle bir durum beklemiyorsunuz
Eğer aldattıysa boşarım bitti bu iş diyorsanız bu olayın pesine düşüp adamı kapının önüne koyun,hayır naz niyaz yaparım burnunu sürterim aileleri ayağa kaldırır boşamam diyorsanız görmemiş gibi yapmanız en makulu. Allah yardimciniz olsun.

Valla aklıma bi kere düşmesin benim hemen bi şekilde kurcalarım. Bi kere yılbaşında " mecbur olduğum için müşteriyle goruscem 12 de gelirim " dediği gece telefonuna program yükledim. Nereye gitti kimle mesajlasti hatta on ve arka kameradan canlı canlı görüntü aldım. Yani o an ne yapıyor izledim. Kimle ne konuştu hepsini biliyordum. Doğruydu söyledikleri. Suç benim yaptığım ama. Mahkemeye verse haklıydı yani :KK70:
Bu kabul edilir bir durum değil.hakikaten ciddi suç bence yaptığınız.

Back
X