Eşim beni anlamıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Başlık klasik kadın kaprisi gibi değilmi. kızlar 15 yıllık evliyim. bir önceki konumda annesine gidecek gitmelimiyim demiştim. ben daha buna karar verememisken bugün geldi diyor ki biz eniştem teyzem dayım öteki teyzem gidiyoruz. Halbuki ben çocuğumuzla iki günlük başka bir seyehat ayarliyordum. sizi birakayim ben gideyim dedi. inceliksiz biri tamamda yeter dedim artık yaa. 15 yıldır ailesinden başka hicbiryere gitmedik ki. ben bunu kabalik olarak görüyorum. haksizmiyim kızlar. Balayına bile onlarla yazliktaydik. soranlara utanmistim söylemeye. ama artık yetti. kotam doldu. ve ne yapacağımı bilmiyorum. konuşmuyoruz şu an. Klasik kadın kaprisi diyor. anlamıyor ki beni. Bu birikim artık.
nasıl davranayim şimdi bilemedim

haklısınız. benim hayattaki herşey böyle. fazla naif ve fazla iyi davraniyorum herkese. iş yerinde de hep tepeme çıktılar bu yüzden. yapım böyle işte
şimdi benim yerimde olsanız şu son durumda tavriniz ne olurdu peki? bişey deneyeyim gitsin mi. ben gitmeyeyim mi . kurban olayım bi diyin siz napardiniz?

Yapabiliyorsan çocuklarınla kendine tatil ayarla ve arkana bakmadan git
bunu yapıcam galiba. zaten ayarlamistim. o ailesini tercih etti. beni de davet ediyor lütfetti. o samimiyetsiz kalabalığa gitmeyecegim artık. gitsinler para sacsinlar bensiz.

15 sene verdigin tavizlerin sonucu. 15 sene sinra yeter artik ya dememek icin balayina ailesinin yanina gitmeyerek baslicaktiniz. biraz gec artik.

Ben ne diyim bilmemki. keşke sevdiğim dediğim adam bunu görseydi. yapma üzülürsün deseydi. çok şey istiyorum evet

bunu yapıcam galiba. zaten ayarlamistim. o ailesini tercih etti. beni de davet ediyor lütfetti. o samimiyetsiz kalabalığa gitmeyecegim artık. gitsinler para sacsinlar bensiz.
Git ve geldiğinde öyle bi anlat ki ne kadar mutlu olduğunu görsün. Hatta o yaşadığınız yerdeyken onsuz bi plan daha yap mesela haftasını kış tatili.

Git ve geldiğinde öyle bi anlat ki ne kadar mutlu olduğunu görsün. Hatta o yaşadığınız yerdeyken onsuz bi plan daha yap mesela haftasını kış tatili.
hayatım öyle kırgın bir ruh halindeyim ki hiç biyere gitmek içimden gelmiyor

Ay şu ailelerin her taşın altında çıkmasından sinir oluyorum ya ne yapsak gözlerine görünmüyor size çok üzüldüm bence de siz çocuklarınizla gidin ne diyim bu saatten sonra ailesini de tinlama 15 sene olmuş zaten yapacağını çoktan yapmışsın bırak bu saatten sonra çocuklarına ayır vakti esine gelecek olursak keyfi bilir sen çocuklarla bu gidersen belki imrenir aklı başına gelir şu dakikadan sonra hiç ailesini görme boşver yeter ya

En baştan taviz vermemek gerek

Ben olsam çocuklarla kendim tatile gider güzelce eglenirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…