bunu yapıcam galiba. zaten ayarlamistim. o ailesini tercih etti. beni de davet ediyor lütfetti. o samimiyetsiz kalabalığa gitmeyecegim artık. gitsinler para sacsinlar bensiz.Yapabiliyorsan çocuklarınla kendine tatil ayarla ve arkana bakmadan git
15 sene verdigin tavizlerin sonucu. 15 sene sinra yeter artik ya dememek icin balayina ailesinin yanina gitmeyerek baslicaktiniz. biraz gec artik.
Git ve geldiğinde öyle bi anlat ki ne kadar mutlu olduğunu görsün. Hatta o yaşadığınız yerdeyken onsuz bi plan daha yap mesela haftasını kış tatili.bunu yapıcam galiba. zaten ayarlamistim. o ailesini tercih etti. beni de davet ediyor lütfetti. o samimiyetsiz kalabalığa gitmeyecegim artık. gitsinler para sacsinlar bensiz.
Yok o gitmekte kararlı. duvar indirdi bile. hep böyle soğuk soguktur böyle durumlardaHiçbir yere gitmeseniz ortak karar alamadiysaniz?evde Birlikte vakit gecirirsiniz?
Git ve geldiğinde öyle bi anlat ki ne kadar mutlu olduğunu görsün. Hatta o yaşadığınız yerdeyken onsuz bi plan daha yap mesela haftasını kış tatili.
hayatım öyle kırgın bir ruh halindeyim ki hiç biyere gitmek içimden gelmiyorGit ve geldiğinde öyle bi anlat ki ne kadar mutlu olduğunu görsün. Hatta o yaşadığınız yerdeyken onsuz bi plan daha yap mesela haftasını kış tatili.
tek çocuğum var. birde çok kırıldım. böyle küskünken biyere gidemiyorum. evde oturup kapatıyorum kendimi.En luks oteli ayarla uc cocugunla.Planinda yoksan sende dahil etme onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?