Eşim beni anlamıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok istemez zaten o bizle gelmez. annesine gitmek ister. bir evde teyze dayı yeğen enişte kardeş toplaniyorlar. sayfaları olsun. hiç deg8smeyecekler.

Yok istemez zaten o bizle gelmez. annesine gitmek ister. bir evde teyze dayı yeğen enişte kardeş toplaniyorlar. sayfaları olsun. hiç deg8smeyecekler.

Ay o zaman ne hali varsa görsün siz gezin tozun ohh tinlamayin cok sinirlendim ya üzülüyorum boyle eşlere hersey ailesi demek degil

Bence siz de çocuğunuzla gidin, sonraki tatillerde de çocuğunuzla gideceğinizi arzu ederse katılabileceğini net bir şekilde söyleyin ki bir daha benzer bi teklifle gelemesin

Emiyor anneyi zaar. Başka açıklaması olamaz. Kazık kadar adamlar evlendikten sonra aile sahibi olduklarını farketmeliler! Hiç arkadaşı Yok mu kafasına girsinler öyle tatil mi olurmuş ?

Ay o zaman ne hali varsa görsün siz gezin tozun ohh tinlamayin cok sinirlendim ya üzülüyorum boyle eşlere hersey ailesi demek degil
heryerdeler heryerde. her gün arar annesi günlük izahat alır. çok iç içeler. dayanilir gibi değil ya. Böylesi yoktur yani.

Emiyor anneyi zaar. Başka açıklaması olamaz. Kazık kadar adamlar evlendikten sonra aile sahibi olduklarını farketmeliler! Hiç arkadaşı Yok mu kafasına girsinler öyle tatil mi olurmuş ?
inan arkadaşı yok. Ailesi bütün zamanını alıyor tanidiğimdan beri.

heryerdeler heryerde. her gün arar annesi günlük izahat alır. çok iç içeler. dayanilir gibi değil ya. Böylesi yoktur yani.

Ay benim kv de hergun arar izahat alir o aramasa esim arar ve o açık kapanır bende sinir oluyorum hergun hergun aramasina kac kere dedim kiz gibi ne hergun anneni ariyosun diye ama gelde anlat iste bizde hep ic iceyiz uzaktayiz ama telefonla arar goruntulu falan ama artık tak etti doktora gidiyorum cocuk icin baktim soruyor ozelime kadar yani afedersiniz esime dedim bu kadar olmaz falan annene soyle diye simdi demis anne sorma o kadar falan kiz utanıyor diye insallah sormaz bida sizi anlıyorum gerçekten sinir bozucu bişey aslinda onlarin dusunmesi gerek esiyle çocuğuyla ilgilensin diye ama nerdeee

düşününce anladım ki S Silentgirl suç onlarda değil. suç eslerimizde. Çünkü aradaki o dengeyi yapamıyorlar. inceliksiz ler. onun açığını ona göstermeyecek olan kendileri. Bu rol onların yani.

Ay cok dogru dediniz imzami atiyorum tespitinize bende hep diyorum zaten herseyi anlatma diye artik hic bisi anlattirmicam o dengeyi korucam insallah ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…