• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni anlamıyor

Bana neler geçirtmiyor ki
Ben her hafta 3 4saate cinnet geçirip kavga çıkardım.Senin tepkinden eşin korkmuyor mu. Benim eşim evde huzursuzluk istemiyor. Bu yüzden baskıyı kestiler.Ben istedıgımde söylüyorum. Eşine gelmiyorum sen gıt de bakalım. Tek gitsin alışır zamanla.

Olması gereken bu, ancak bu olgunluğa erişmiş o kadar az insan var ki. Kendi kızım keyif içinde yaşasın, gelin zaten el kızı her türlü cefayı çeksin diye düşünen çok var.
İşte bunlar ataerkil zihniyetten oluyor.Bence hepimiz eş ailesine saygı duymak zorundayız ama sevmek zorunda degiliz. Sevgi zamanla olan ve hak edilen birşeydir.

Bi de eski kadınlarda hep kendını sevdırme, önplanda tutturma, kabullendırme cabası var. Ama yeni nesil bu oyunlara kanmaz.bu yüzden artık kaynanalar ne dıyor. Kaynanaların zalim oldugu dönemde gelin olduk, gelinlerin zalim oldugu dönemde kaynana olduk. Gelinler zalim falan degil. Sadece insan yerine konulmak istiyoruz.

Evlilik kursu olmalı bence cidden erkeklere demeli sizin ananızla göbeğiniz ayrıldı sizin eviniz karınızın yanı onunda istekleri olabilir bencil olma diye kabul etmeyen erkeklere ömür boyu evlilikten men edilse. Tabi bunun kadın versiyonu da olmalı kocama nasıl hayır derim dersi kocamı nasıl delirtirim derside ücretsiz :D

Ya sürekli anlatacaksınız istemediğinizi gerekirse kavga çıkaracaksınız.. ya ayrılacaksınız. Ayrılmak istemiyorsanız ve düzelmiyorsa bir şeyler de eğer çalışmıyorsanız kendinize cumartesi izni olmayan iş bulacaksınız. Ama ben olsam düzelmezse ayrılırım.

Sayın konu sahibi;
Bu tarz şeyleri maalesef çoğu kadın yaşıyor.
Köylü şehirli farketmiyor.
Çoğu aynı kafa.
Ben de çok şeye maruz kaldim.
Siz tepkinizi koyacaksiniz.
Herkes baştan konuşmadın mi diyor buna da katılmıyorum baştan kimse bukadar sikliktan bahsetmez.
Arada aileme gideriz ziyarete diyor tmm diyorsun bakıyorsun aileye anormal bagimlilar haliyle o zaman dur diyorsun.
Sizde ilkönce gidelim deyince direkt gitmek istemediğinizi söyleyin.
Eşinizin tepkisi ne olursa olsun vazgeçmeyin.
Yoksa omurboyi mahkum olursunuz.
Bundan dolayı bosayacaksa paşa gonlu bilir.

Merhabalar. 6 aylık evliyim eşim köyde büyümüş ben ise şehirde eşimle evlendikten sonra şehirde yaşamaya başladık işi şehirde çünkü. Malesef ki her haftasonu beni zorla köye ailesinin yanına götürüyor ben köyü sevmiyorum orada rahat edemiyorum haftasonlarımı orada geçirmek bana işkence geliyor eşim ise beni anlamıyor ısrarla kavgayla götürüyor yeni evliliğimi anlamadım sürekli onların yanındayız çok mutsuzum eşim köye gelmezsen ayrılırız diyor 😔 ne yapacağım kızlar ne yaparsam eşim beni anlar 😔
Sizde sen beni zorla götürürsen ben ayrılırım diyin.

Gidilir evet ama cumadan pazara kadar kalmak inanın zor geliyor aynı durumda o olmuş olsa ben zannetmiyorum ailemin yanında dursun yeter ama evlenmeseydin o zaman dicekti
Onun ailesi kıymetliyse sizinki de kıymetli.
"Madem her hafta sonu senin ailende kalıyoruz, ben de ağaç kovuğundan çıkmadım. Bundan sonra bir hafta sonu senin ailende, bir hafta sonu benim ailemde kalacağız." deyin. Ve öyle yapın.

Sayın konu sahibi;
Bu tarz şeyleri maalesef çoğu kadın yaşıyor.
Köylü şehirli farketmiyor.
Çoğu aynı kafa.
Ben de çok şeye maruz kaldim.
Siz tepkinizi koyacaksiniz.
Herkes baştan konuşmadın mi diyor buna da katılmıyorum baştan kimse bukadar sikliktan bahsetmez.
Arada aileme gideriz ziyarete diyor tmm diyorsun bakıyorsun aileye anormal bagimlilar haliyle o zaman dur diyorsun.
Sizde ilkönce gidelim deyince direkt gitmek istemediğinizi söyleyin.
Eşinizin tepkisi ne olursa olsun vazgeçmeyin.
Yoksa omurboyi mahkum olursunuz.
Bundan dolayı bosayacaksa paşa gonlu bilir.
Bunada katılıyorum başta kimse bu kadar soklıktan bahsetmez. Eşim bekarken sürekli evli kardeşine giderdi arka sokakta oldukları için alışmış. Merak etme evlenince bu kadar olmaz demişti. Sonuç evliliğimin ilk 3 5 ayı haftanın 3 4 günü görümcemle geçti. Böyle şeyler öngörülemiyor ya da alışkanlıklarını bırakmadı erkekler bizim kadar mükemmel değil.

Bir hafta senin anana bir hafta benim anama gidip kalalım tamam mı kocacım avm şelale kafe falan görmeyelim emi. Sen kazma gelmişsin beni de kütük ediyorsun böyle kazma kütük bastonu elimize alana kadar köyde tavuklarla yemleniriz artık, tek aksiyonumuz da kümese yaklaşan yabani hayvanları kovalamak olsun desene şuna. Yeminle köyden inek getirsen o bile bi kahve içmeye gidelim der. Bu yabani domuz tövbe est sinirim zıpladı.

Seni onkadar iyi anlıyorum ki .. biz de hala koy kavgası ederiz koy ile şehir cok farkli belki mis gidin gelin diyecek bazıları ama şehir ile koy arasında cok fark var en buyuk sorun lavabo koyde disarda olur ışık lamba yok ise gece çıkan hayvanatlar kurbağa yılan bazı böcekler.. kavga etsende hos söylesende asla anlamayacak .. git desen karim olmadan gitmem der surukleye surukleye götürecek.. Ben bulamadım cozumu 3 yıl oldu haftasını gelecek diye korkar oldum ..
Köydeki ev öyleyse çok haklısınız,ben çocukken öyleydi bizm köydeki ev aşırı korkardım, şimdi bakıyorum eşimin köyündeki bütün evler lüks nerdeyse...köyde bizim evde maşallah 3 WC var herşey çok rahat, odalarımız falan var ama benim de eşim gitmek istemiyor 🤣tembel adam köyde iş var diye gdiesi gelmiyor ama iki kaynım da köy delisi, eşim iş yerinde çok yoruluyor o yüzden boş zamanında evde olmak istiyor,cogunlukla ben diyorum gidelim diye 🙄

Köydeki ev öyleyse çok haklısınız,ben çocukken öyleydi bizm köydeki ev aşırı korkardım, şimdi bakıyorum eşimin köyündeki bütün evler lüks nerdeyse...köyde bizim evde maşallah 3 WC var herşey çok rahat, odalarımız falan var ama benim de eşim gitmek istemiyor 🤣tembel adam köyde iş var diye gdiesi gelmiyor ama iki kaynım da köy delisi, eşim iş yerinde çok yoruluyor o yüzden boş zamanında evde olmak istiyor,cogunlukla ben diyorum gidelim diye 🙄
Iyyy köydeki ev deyınce aklıma cocukluk anım geldı. Bızım köyde wc bıle yoktu.Çukur kazar etrafını kapatır oraya yaparlardı wc. Ve ben ufakken 6 yaşındayken o tuvalet cukuruna düştüm. Ve ıcınden cıkamadım. Amca kızı cıkardı. Her yanım b.k olmustu😣😣😣😣

Bende köyü görünce temiz havadar arada takılırım diye düşündüm degisiklik olur saf temiz insanlar diye düşündüm.
Ay hepsi uyanık.
Hele kaynanam sürekli gider gitmez iş buyurdu meğer eltilerde beni bekliyormuş evin işini kilitlemek için.
Ben şok ben iptal🤭
Ne gunlerdi be 😒
Kaynanami görünce hala ifrit oluyorum.
Aşırı değişik vaka.

Bende köyü görünce temiz havadar arada takılırım diye düşündüm degisiklik olur saf temiz insanlar diye düşündüm.
Ay hepsi uyanık.
Hele kaynanam sürekli gider gitmez iş buyurdu meğer eltilerde beni bekliyormuş evin işini kilitlemek için.
Ben şok ben iptal🤭
Ne gunlerdi be 😒
Kaynanami görünce hala ifrit oluyorum.
Aşırı değişik vaka.

ahahah,

koyde buyumeyen koyu ne bilsin.

benim esim de emeklilikte koye yerlesme planlari yapardi, ben asla derdim.
Kendim koyde buyudum, kendim birinci elden derdini cekmesem de dedikoduculuklari beni bile sinir ederdi kucukken.

tatil koyune git gel yazlari, oraya bile yerlesme kafasindayim ben :KK48:

konu sahibinin de aynen acemiligine denk gelmis, ama 6 ayda da alistirmis bu duzene bir sekilde.
O yuzden bence yavastan kesmesi lazim ayagini.

ahahah,

koyde buyumeyen koyu ne bilsin.

benim esim de emeklilikte koye yerlesme planlari yapardi, ben asla derdim.
Kendim koyde buyudum, kendim birinci elden derdini cekmesem de dedikoduculuklari beni bile sinir ederdi kucukken.

tatil koyune git gel yazlari, oraya bile yerlesme kafasindayim ben :KK48:

konu sahibinin de aynen acemiligine denk gelmis, ama 6 ayda da alistirmis bu duzene bir sekilde.
O yuzden bence yavastan kesmesi lazim ayagini.
Benn daha ilk gitmişim saygı sevgi bekliyorum
Kaynanam çok arsız kadın
Gelmiş bana gel gel diyor
Etrafa bakıyorum ne oldu diye😂
Meğerse bana diyormuş gel şunu yap gel bunu yap .
Evdeki herkes bıkmış bundan.
Artık kavga dövüş arsız olmuşlar.
Ben daha acemiyim anlamadım
Allah'ım utanmasa evi temizletcek bana.
Sanki orada yaşıyorum.
Terbiyesiz kadın😂
Bir de hepsinin kocası orada calisiyor işleri yok tarlacilar gecimleri orası eeee banane.
Herks kendi evine sahip çıksın.
Aklıma.geldikce kadına gıcık kapıyorum.
Kadının kafası gelin eşittir hizmetçi.

Benn daha ilk gitmişim saygı sevgi bekliyorum
Kaynanam çok arsız kadın
Gelmiş bana gel gel diyor
Etrafa bakıyorum ne oldu diye😂
Meğerse bana diyormuş gel şunu yap gel bunu yap .
Evdeki herkes bıkmış bundan.
Artık kavga dövüş arsız olmuşlar.
Ben daha acemiyim anlamadım
Allah'ım utanmasa evi temizletcek bana.
Sanki orada yaşıyorum.
Terbiyesiz kadın😂
Bir de hepsinin kocası orada calisiyor işleri yok tarlacilar gecimleri orası eeee banane.
Herks kendi evine sahip çıksın.
Aklıma.geldikce kadına gıcık kapıyorum.
Kadının kafası gelin eşittir hizmetçi.
Simdi nasil durumlar..:eğlence:

Iyyy köydeki ev deyınce aklıma cocukluk anım geldı. Bızım köyde wc bıle yoktu.Çukur kazar etrafını kapatır oraya yaparlardı wc. Ve ben ufakken 6 yaşındayken o tuvalet cukuruna düştüm. Ve ıcınden cıkamadım. Amca kızı cıkardı. Her yanım b.k olmustu😣😣😣😣
İyyy baya igrencmis, hayır annen nasıl gönderdi öyle bir WC ye tek başına,WC bile denmez ama neyse

Merhabalar. 6 aylık evliyim eşim köyde büyümüş ben ise şehirde eşimle evlendikten sonra şehirde yaşamaya başladık işi şehirde çünkü. Malesef ki her haftasonu beni zorla köye ailesinin yanına götürüyor ben köyü sevmiyorum orada rahat edemiyorum haftasonlarımı orada geçirmek bana işkence geliyor eşim ise beni anlamıyor ısrarla kavgayla götürüyor yeni evliliğimi anlamadım sürekli onların yanındayız çok mutsuzum eşim köye gelmezsen ayrılırız diyor 😔 ne yapacağım kızlar ne yaparsam eşim beni anlar 😔
Ok ayrilalim de ama kararli dur. Gercekten bosanmak istiyor gibi..

İşte bunlar ataerkil zihniyetten oluyor.Bence hepimiz eş ailesine saygı duymak zorundayız ama sevmek zorunda degiliz. Sevgi zamanla olan ve hak edilen birşeydir.

Bi de eski kadınlarda hep kendını sevdırme, önplanda tutturma, kabullendırme cabası var. Ama yeni nesil bu oyunlara kanmaz.bu yüzden artık kaynanalar ne dıyor. Kaynanaların zalim oldugu dönemde gelin olduk, gelinlerin zalim oldugu dönemde kaynana olduk. Gelinler zalim falan degil. Sadece insan yerine konulmak istiyoruz.
Ben bayramdan bayrama gidiyorum😉
Süper 😀

Back
X