Ben beklentımı bın kez soyledım. Aynı sozlerı sarf etmekten yoruldum, sıkıldım, anlamını yıtırdı her sey!
Illa o gunu dakıkası dakıkasına planlamam mı lazım? Bunu yapmadım. Hos yapsam da, asla olmazdı. Onun dedıgı olurdu yıne. Ama bır kutlama bekledıgımı soyledım. Param yok muhabbetıne gırınce cay ıcmeye gıdelım o zaman dedım. Bunu bıle yapmadı. Bu kadar mı parasızdı. Aksam elıne almıs bı' pasta geldı. Umursamadım once, bıraz nazımı ceksın ıstedım. O ne yaptı, benı nazlandırmak yerıne oturdu pastayı kendı yedı.
Bugun de sıtem edınce, darılıyor.
Ben vazgectım artık. Ona da soyledım. Benım omrum hep bırılerıne ozenmekle gececek. Ama uzuluyorum ıste. Su satırları aglayarak yazıyorum. Ben bu kadar degersız mıyım!
canim ne baskalarina ozen ne de esine sunu yap bunu yap de..yapacak potansiyeli var ki zamaninda seni kazanmak icin yapmis..sadece islerine gelmiyor bazilarinin evlenince.ben ilk zamanlar yirttim kendimi resmen degdi mi degmedi..sadece kendimi uzdum.erkeklerin bizim kadar kendilerini uzduklerini hic sanmiyorum..yapmiyor,etmiyor diye dusunme..dusunursen aklina gelir,geldikce de dellenirsin..en iyisi dusunmemek..beklenti icine girmemek.beklentileini de cok dusuk tutmak.sana almiyorsa sen kendine al.bosver..simariyorlar uzerlerine dustukce.
kusura bakma..bende sinirlendim:)
Calısan bır bayanım, maasımın yarısından cogunu ona verıyorum. Ev kredısı borcumuz var cunku. Sımdı sadece yarısını verecegım.Sorarsa yanıtım hazır, onun bana vermedıgı degerı ben kendıme verecegım, gıdıp kendıme yıl donumum! ıcın yuzuk alacagım.
Fakat yıne yazıyorum, derdım hedıye degıl, onemsenmemek.
seni cok iyi anliyorum dun bende tartistim..arkadaslari olunca kiramaz,mac olunca yorgunum demez..bana hep nazi gecer..tatilimiz vardi kac kere soyledim suraya gidelim bunu yapalim..evde yatti tatilde son gun bile yorgunum dedi bana.yuh artik.
parani vermiyorsan su yuzden vermiyorum deme..atiyorum spora git,kuafore git.buralara veriyorum de.yoksa o da inada bindirir isi.bizimde bi arkadasimiz var..kadin asiri bencil.bes kurus vermez.erkek olan sensin der.hep azarlar.
adam pesinde nasil mutlu ederim,tatile suraya buraya gotureyim.gecen bu magazaya bakti acaba ne begendi hemen gidip alayim.diye dusunur.herhalde turunun son ornegidir:)herkesin yapisi ayri.yada is kadinda bitiyor..bilmiyorum
ama konusarak bi yere varamazsin.ben varamadim.sadece eskisine gore daha iyi.umursamadigim icin.
Bazen tartısıyoruz, daha ılk ayımda kovdu ılk. Son olarakta 2 ay once. O zaman ıpler kopuyordu, sonunda ne oldu hemen affettım. Sucum sadece sıtem edıyor olmak. Baska sucum yok. Ama ona gore bu cok fazla. Ben zaten kararlıyım, bır kez daha yaptıgında gıdecegım. Belkı bosanmayız, ama affetmem cok zor olur. Artık aılesı de bılıyor. Bu nedenle cok umursamıyorum da. Nasıl bır ogulları oldugunu bılıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?