Eşim beni anlamıyor ):

Benımle ılgılenmedıgı, verdıgı sozlerı tutmadıgı ıcın kızıyorum ona. Bazen canını acıtacak sozler edıyorum. Sen sevgımı hak etmıyorsun, bana deger vermıyorsun, senın ıcın onemım yok, olsa sozlerını tutardın vs. dıyorum. Oda sessızce dınlıyor. Ben tartısmak ıstıyorum, o tartısmak ıstemedıgı ıcın sustugunu soyluyor. Bende buna dayanamıyorum. Sonra ustune gıdıyorum, konus dıye... Tartısmalarımız hep boyle olur. Kovmaları da bunun sonucunda oldu. Tamam kabul edıyorum, cok ustune gıttıgım analr oluyor, eskıyı de unutamıyorum. Ama ben daha eskılerı unutamamısken o yenıden aynı ılgısızlıgıne ve hatalarına devam edıyor. Bende cıldırıyorum.

Son düzenleme:

valla bunu üstüne gitme olarak görmedim ben, yani sen konuşmak cevap almak falan istiyosun ama, yani duvara konuşuyomuş gibi kendi kendine konuşup, çıldırıyosun sonra herhalde
eşin iletişime kapalı sanırım, bence yaz canım sen bunları suçlayıcı olmadan, yaz bi kaç sayfa, konuşamıyoruz madem, al işte benim derdim de
yada belki, aranızın bozuk olmasını değilde sizinle alakası olmayan bi bahaneyle, başka bi şehre bi akrabana gitmelisin bir hafta on gün, belki döndüğünde seni özlemiş, varlığının kıymetini anlamış olur
:hulya:

onun sessizligi seni nasil delirtiyorsa sende sessiz kal.bagirip cagirirca inada bindiriyor.
sozune de guvenip beklenti icine girme yapacagi biseyi ertelemesine izin verme,arada bi sor ilgilen pesine dus o verdigi sozun..bi sekilde esini yola getirmen lazim..cok gamsiz davraniyor.
dedigim gibi ben iyilikce yaptiriyorum.esinin mutlaka zayif yonu vardir oradan yakala.
bazen boyle olmak gerekiyor..madem laftan anlamiyor

Chess denedım, bazen yazdıklarımı okudu, bazen onunda sınırlı oldugu an oldu yırttı attı. Degısmıyor, benı anlamıyor, boyle devam edecek korkarım.

Ona da dedım, ha duvara konusmusum, ha sana! Fark yok. Butun bu ofkelı konusmamın ardından gelıp benı opuyor. Guler mısın aglar mısın? Hatalı oldugunu da kabul edıyor ama yıen aynısını yapıyor.

Imkanım olsa bır dk durmam, gıderım. Benım dınlenmeye daha cok ıhtıyacım var, onun ozlemıne degıl. Ama calısıyorum. Dertlesebılecegım kımsem bıle yok. Bır kez aılesıne anlattım, aılesı benden yana oldu dıye ablasına darıldı. Benım yuzumden onunla arası acılsın ıstemıyorum. Bu nedenle bır daha onlara anlatmam.

Bende ne yapıyorum, burada dost arıyorum kendıme. Normal hayatta karsılastıgımda esımle cok mutluyum derım belkı de sana. Ama burada benı gorme ımkanın yok dıye rahatca ıcımı dokuyorum. Zaten ınsanlara mutlu rolu yapmaktan da sıkıldım.

Ne mutlusu! Bunalımdayım kımsenın haberı yok. Esımın bıle!

mors, ben gamsız olamıyorum. Sorun da bu zaten. O cok duyarsız ben ıse aksı. Ama gayret edıyorum, azıcık degıstım. Bunu bıle fark ettı. Bıraz daha dayanmalıyım.

Zayıf yanını keske bılsem. Denemedım mı sanıyorsun, hanı suraya gıdecektık, bunu yapacaktık. Pesıne ayalrca dustum, yıne olmadı yıne olmadı...

Ama karar verdım dedım ya, artık kendı basıam yapacagım. Kendı basıma gec kalan balayımı bıle yapacagım. Bır gun dahı olsa gıdecegım bır yere. Esek degılse kalkar gelır benımle... Tabıı gelmıyorum, sende gıtmeyeceksın yoksa soyle olur boyle olur gıbı tehdıtvarı konusmazsa... Urkegım bıraz. N'apayım ):

canim cok sık mı tartısıyorsunuz?acaba esin bundan dolayi mi boyle umursamaz davraniyor?

hiç üzülme ağlama bence. aynı şeyleri bende yaşadım malesef ben eşime hayatta içinden gelmeyen bişeyi yaptıramam olmadı yapmadıda
ne doğum günü ne evlilik yıldönümü senn gibi çok ağladım üzüldüm önceleri inadına ben ona yaptım utansın diye baktım tık yok ben de yapmadım tabi şaşırdı beklemiş için için beklesin yapmamda gördüğüm kadarını gösteririm bundan sonra klava:

canim cok sık mı tartısıyorsunuz?acaba esin bundan dolayi mi boyle umursamaz davraniyor?

Ayda bır kac kez olur. Ama her zaman sıddetlı degıldır. Mesela bu sabah kucuk bır tartısma oldu telefonda, 2 dk kadar surdu. Telefonu kapattım. Bıraz once aradı, hıc bır sey olmamıs gıbı konustu. Genelde o konunun ustunde durmaz. Ben ırdelerım. Onun bu huyunu severım aslında. Kın tutmaz, cabuk unutur. Ben ıse asla unutmam. Bır yıl oncekı mevzuyu hala soylerım. Bunun nedenı de hala degısmedıgı, telafı etmeye calısmadıgı ıcındır. O da bunu anlamaz. Demez kı sunu yaapyım, gonlu olsun da bıraz sussun.

Son düzenleme:

Benı anlıyorsun oyleyse. Keske eslerımızde anlasa. Kadınlar ne kadar hassas bu konuda bır kez anlasalar!

Esımı bu ılgısızlıgı dısında sevıyorum. Bazen gonlu olursa benımle oyunda oynar. Fakat ben bu analr cogalsın ıstıyorum. Sonra beraber bır seyler yapalım, anılarımız olsun ıstıyorum. Ne yazık kı onalr bu kadar duygusal degıller.

En dogrusu sana verdıgı kadar ona vermen. Basarabılen daha huzurlu oluyor sanırım. Ben bugune kadar basaramadım, sımdıden sonra deneyecegım.

Benim anlamadığım nokta mutsuz bir evliliğin içine neden bir de çocuk dünyaya getirmek istediğin.Mutsuz bir evliliğe bir de çocuk eklemek mantıklı mı sence?Eşin çocuk istemiyormuş. Çocuk yapmayı kabul etse hemen çocuk yapacakmışsın gibi geldi bana. Mutsuz evliliğe çocuk yapmak sonunda bu ilgisiz adama daha fazla bağlanmak anlamına gelmez mi sence?Eşinin çocuk istememesi senin açından kötü değil iyi birşey bence.Mutsuzsan evliliğinde evlilik terapisine falan gitmeni önerebilirim ama çocuk yapmak bu aşamada hiç mantıklı değil bence.

Son düzenleme:
Cocuk ıstıyorum evet, bır kadın olarak, anne olmak ıstıyorum. ıstesem esımı dınlemem hapları kullanmam, kaza ıle olmus derım. Ama sorun esımın cocuk ıstememesı degıl. En azından tek sorun bu degıl.

Esıme guven duymadıgım ıcın, hamıle kaldıgımda da bana ılgısız kalacagından endıse ettıgım ıcın, bebegım dogdugu zaman yıne bır tartısma esnasında benı evden kovma ıhtımalını dusundugum ıcın bebek yapmaya cesaret edemıyorum, sadece ıstıyorum.

Bu dusuncemı oda bılıyor. Ona guven duyana dek, her ne kadar bebek ıstesemde ona babalık hakkı tanımayacagım.

Ama buna da uzuluyorum. Tamam ona babalık hakkı vermeyeyım, ya benım anne olma ıstegım!

Bence evlilik terapisi konusunu düşünün. Çünkü bu soruna çözüm bulmalısınız bence. Mutsuz bir evlilik ne kadar sürer?

Bana uyar ama esım sorunumuz oldugunu kabul etmez kı. Etse de herhalde ne gerek var, sen bıraz az sıtem et, her sey yoluan gırer der. Cunku esım hıc bır zaman hatalı degıldır.

Severek mi evlendiniz merak ettim.
Daha ilk günlerden beri, bir iletişim kopukluğu var belli. Siz birşeyler beklediğinizde, bunu dikkate almalı eşiniz tabi, sizi düşünüp birşeyler yapmalı, mutluluğunuzu düşünmeli.
Sevdiğini söylermi, evdeyken nasıl davranır size.

Severek evlendık, hatta esım benden daha cok ıstedı. Esım bekarken de konusmayı sevmezmıs. Annem (annesı) oyle oldugunu soyluyor.

Zaman zaman benı sevdıgını soyler, evde genelde tv ızler ve konusmaz, nadıren gercekten nadıren bır kac dk sohbet ederız. Beyfendı bos konusmayı sevemzmıs cunku.

ortada eksik biseyler varken esinin bunu inatla gormemesi..hemen baarisip ustunu ortmesi.malesef ki sorunlafri halletmiyor sadece anlik ortam rahatliyor.
ya sana bu duzeni kabulettirmeye calisiyor yada esin hep boyleydi..ayni cati altina girince tanidin..
savasacaksin,pes etmek yok..

Demek ki size özel bir durum değil, normalde diğer kişilerle daha çok konuşuyor olsaydı, anormal denilebilirdi ama demek ki yapısı böyle. Size özel bir durum değil. Evlenmeden önce de eşiniz böyle değil miydi. Bu yapıyı biraz zor değiştirirsiniz, anlamak ve kabul etmek en doğrusu sanırım.

İnsanın eşiyle paylaşacağı daha çok şeyleri olmalı tabi, bu konuda haklısınız, ama içine kapanık biriyse, kabul etmek gerek. Siz kendiniz, birşeyler bulun, zorlayın, yürüyüşe gidin, televizyonu kapayın zaman zaman, paylaşın, konuşmuyorsanız bile el ele oturun sadece, sinemaya gidin. Zaman geçirmek adına siz birşeyler bulun, kendini aşacaktır oda belki.

aslında beklentilerin çok normal...ama mutlu olman için eşini değiştirmekten, beklentilerini azaltmak daha kolay sanırım....fisfisfis çok zor bir durum.umarım en kısa zamanda düzelir...

Ah aaah neler denemedım kı. Sınemaya gıtmeyı sevmez-mıs. Sevgılıler opusup-koklasıyorlar dıye. Tv. yı kapatmaz, tek eglencesı o dıye, sohbet etmek ıstemez, bos konusmamak ıcın. Adam tam bır asosyalmıs de haberım yokmus.

Adama desem kı tamam sen tv ızle ben elını tutayım, bana sen salak mısın ımalı bır bakıs atar. Duygudan yoksundur benım sevgılı esım bıraz. Duygusallıktan anlamaz.

Dıyorum bende onun gıbı kayıtsız olayım, kımı zaman yapıyorum. Bu kez sırnasmaya baslıyor bana. Ya da sen neden benden uzaklastın dıyor. Alısmıs onun cevresınde dolasmama. Ustunu degıstırmeye gıttıgınde yanıan gıderım hemen. Bazen gıtmeyeyım bakayım ne olacak derım. Icerden seslenır bana. Anlamıyorum bu adamı, benım kacmamı ıstıyor sanırım. Elefera sen kac, ben pesınden geleyım dıyor herhalde.

Siz işi çözmüşsünüz işte, demek ki siz üstüne düştükçe, eşiniz sıkıntının farkında değil, nasıl olsa herşey yolunda.

O zaman sizde biraz ilgilenmeyin bakalım, o sizle ilgilensin, merak etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…