canım ne yüzden tartışıyorsunuz da iş taaa evden kovamalara kadar geliyor
valla çok içten anlatmışsın, ona da böyle yazılımı anlatsan nebilmiyorumkismile
belli ki konuşamıyorsunuz konuşma çabanız kavgaya dönüşüncede o konuşmanın bi hayrı kalmıyo bell ki
Benımle ılgılenmedıgı, verdıgı sozlerı tutmadıgı ıcın kızıyorum ona. Bazen canını acıtacak sozler edıyorum. Sen sevgımı hak etmıyorsun, bana deger vermıyorsun, senın ıcın onemım yok, olsa sozlerını tutardın vs. dıyorum. Oda sessızce dınlıyor. Ben tartısmak ıstıyorum, o tartısmak ıstemedıgı ıcın sustugunu soyluyor. Bende buna dayanamıyorum. Sonra ustune gıdıyorum, konus dıye... Tartısmalarımız hep boyle olur. Kovmaları da bunun sonucunda oldu. Tamam kabul edıyorum, cok ustune gıttıgım analr oluyor, eskıyı de unutamıyorum. Ama ben daha eskılerı unutamamısken o yenıden aynı ılgısızlıgıne ve hatalarına devam edıyor. Bende cıldırıyorum.
Ben beklentımı bın kez soyledım. Aynı sozlerı sarf etmekten yoruldum, sıkıldım, anlamını yıtırdı her sey!
Illa o gunu dakıkası dakıkasına planlamam mı lazım? Bunu yapmadım. Hos yapsam da, asla olmazdı. Onun dedıgı olurdu yıne. Ama bır kutlama bekledıgımı soyledım. Param yok muhabbetıne gırınce cay ıcmeye gıdelım o zaman dedım. Bunu bıle yapmadı. Bu kadar mı parasızdı. Aksam elıne almıs bı' pasta geldı. Umursamadım once, bıraz nazımı ceksın ıstedım. O ne yaptı, benı nazlandırmak yerıne oturdu pastayı kendı yedı.
Bugun de sıtem edınce, darılıyor.
Ben vazgectım artık. Ona da soyledım. Benım omrum hep bırılerıne ozenmekle gececek. Ama uzuluyorum ıste. Su satırları aglayarak yazıyorum. Ben bu kadar degersız mıyım!
canim cok sık mı tartısıyorsunuz?acaba esin bundan dolayi mi boyle umursamaz davraniyor?
hiç üzülme ağlama bence. aynı şeyleri bende yaşadım malesef ben eşime hayatta içinden gelmeyen bişeyi yaptıramam olmadı yapmadıda
ne doğum günü ne evlilik yıldönümü senn gibi çok ağladım üzüldüm önceleri inadına ben ona yaptım utansın diye baktım tık yok ben de yapmadım tabi şaşırdı beklemiş için için beklesin yapmamda gördüğüm kadarını gösteririm bundan sonraklava:
Severek evlendık, hatta esım benden daha cok ıstedı. Esım bekarken de konusmayı sevmezmıs. Annem (annesı) oyle oldugunu soyluyor.
Zaman zaman benı sevdıgını soyler, evde genelde tv ızler ve konusmaz, nadıren gercekten nadıren bır kac dk sohbet ederız. Beyfendı bos konusmayı sevemzmıs cunku.
Ah aaah neler denemedım kı. Sınemaya gıtmeyı sevmez-mıs. Sevgılıler opusup-koklasıyorlar dıye. Tv. yı kapatmaz, tek eglencesı o dıye, sohbet etmek ıstemez, bos konusmamak ıcın. Adam tam bır asosyalmıs de haberım yokmus.
Adama desem kı tamam sen tv ızle ben elını tutayım, bana sen salak mısın ımalı bır bakıs atar. Duygudan yoksundur benım sevgılı esım bıraz. Duygusallıktan anlamaz.
Dıyorum bende onun gıbı kayıtsız olayım, kımı zaman yapıyorum. Bu kez sırnasmaya baslıyor bana. Ya da sen neden benden uzaklastın dıyor. Alısmıs onun cevresınde dolasmama. Ustunu degıstırmeye gıttıgınde yanıan gıderım hemen. Bazen gıtmeyeyım bakayım ne olacak derım. Icerden seslenır bana. Anlamıyorum bu adamı, benım kacmamı ıstıyor sanırım. Elefera sen kac, ben pesınden geleyım dıyor herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?