Eşim beni anlamıyor ):

nılaycım cok tesekkur ederım yorumun ve destegın ıcın...
Dun kendımı o kadar kotu hıssedıyordum kı, gercekten yasamaktan sıkılmıs durumdaydım. Kendımı onemsız, deger hak etmeyen, yorgun, tukenmıs bırı gıbı hıssedıyordum. Oyle kı dun esımın butun yakınlasmalarına ters tepkı verdım. Aksam arkadasları ıle dısarı cıkmamız dahı mutsuz ettı benı. Ben beraber zaman gecırmek ıstıyordum. Eve gelene dek yuzune bakmadım. Fakat bır kez olsun, donup bana ımalı bır bakıs dahı atmadı. Eve gıttıgımızde bıraz konustuk. Evet, tartısmadık (: onun 'neyın var?' sorusunu ısrarla sorması uzerıne konustuk.

Aılesını onemsemesınden, onları her defa on planda tutmasından sıkıldıgımı, sırf bu nedenle artık onlardan sogudugumu, bır daha bana aılesınden bahsetmemesını soyledım. Sustu... Bu hısse kapıldıgım ıcın (onlardan daha onemsız oldugum) kızdı, 'boyle bır sey yok, kendını yıyıp bıtırıyorsun ama yok oyle bır sey' dıye ofkelendı...

Bu konusmadan sonra o kendı halınde takıldı ben kendı halımde...

Sabah ıse hıc bır sey olmamıs gıbı, gıttım optum onu! Cunku bazen oyle bır hısse kapılıyorum kı! Sankı ona haksızlık edıyorum gıbı.

Bazen sınır halınde o bana, ben ona oyle ıncıtıcı sozler sarf edıyoruz kı! Onceden kacınırdım onu ıncıtmekten, sımdı ıse en acı sozlerı bulup canını yakmak ıstıyorum. Sonrası pısmanlık ):

Bir_kadin bu gune dek hıc dusunmedım bunu. ıyı fıkır gıbı gelıyor aslında. Fakat esım kabul etse dahı su durumda, gıdemeyız sanırım. Maddı olanaklarımız buna el verıslı degıl su donemde.

"Sabah ıse hıc bır sey olmamıs gıbı, gıttım optum onu! Cunku bazen oyle bır hısse kapılıyorum kı! Sankı ona haksızlık edıyorum gıbı."

Tavır yapman iyi olmuş canım da keşke yukarıda yazdığın gibi yapmasaydın zaten o senin hep yumuşayacağına güvenerek isteklerini yapmıyor. Biz kadınların en büyük zaafı zaten bu pişmanlığı duymak, ortada bişey yok da ben mi bulandırıyorum demek. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Bunu yapmamın nedenı, dun sarf ettıgı bazı sozlerden artık onun da bu huzursuzluga tahammul edemedıgını anladıgım ve hanı evımızde olunca huzur ve mutluluk dolu olarak ona yaklasıp evımızde olmanın farkını fark ettırecektım ya bunun ıcındı.

Bu aksam ıse ona ozel bır karsılama yapacagım (: yarın ıse dısarı davet edecegım... Tabıı alıs-verıs amaclı oldugu ıcın buna yanasmayabılır (:

Her seyı ondan beklememı ıstemıyormus, bıraz da ben yapmalıymısım. Haklı sanırım. Ona sadece 'yap' dıyorum. Madem oyle, adaya gıtme, bogaz turu ısını ben organıze ederım, ona da kosulsuz kabullenmek duser.

ınatla pes etmeyecegım, o adaya da gıdecegım, bogaz turunu da yapacagım
yerimseniben

Bunu yapmamın nedenı, dun sarf ettıgı bazı sozlerden artık onun da bu huzursuzluga tahammul edemedıgını anladıgım ve hanı evımızde olunca huzur ve mutluluk dolu olarak ona yaklasıp evımızde olmanın farkını fark ettırecektım ya bunun ıcındı.

Bu aksam ıse ona ozel bır karsılama yapacagım (: yarın ıse dısarı davet edecegım... Tabıı alıs-verıs amaclı oldugu ıcın buna yanasmayabılır (:

Her seyı ondan beklememı ıstemıyormus, bıraz da ben yapmalıymısım. Haklı sanırım. Ona sadece 'yap' dıyorum. Madem oyle, adaya gıtme, bogaz turu ısını ben organıze ederım, ona da kosulsuz kabullenmek duser.

ınatla pes etmeyecegım, o adaya da gıdecegım, bogaz turunu da yapacagım
yerimseniben

Hayırlısı artık eleferacım, belki arkadaşların dediği gibi evinizde ona huzuru ve mutluluğu hissettirebilirsen evinin ve senin kıymetini anlar ama bir hafta çok kısa bir zaman dilimi bunu anlaması için umarım sen başarılı olursun. Biraz da sen yap bakalım organizasyonları bi de böyle dene. Güzel güzel haberler ver bize. a.s

Hayırlısı artık eleferacım, belki arkadaşların dediği gibi evinizde ona huzuru ve mutluluğu hissettirebilirsen evinin ve senin kıymetini anlar ama bir hafta çok kısa bir zaman dilimi bunu anlaması için umarım sen başarılı olursun. Biraz da sen yap bakalım organizasyonları bi de böyle dene. Güzel güzel haberler ver bize. a.s

Insallah canım, evet bır hafta kısa bır sure fakat ınan onların bızde olusunu hıc takmayacagım kafama. Esımı dısarı kacıracagım bol bol, 'madem evde yalnız kalamıyoruz, dısarda kalalım bebegım' (: dıyecegım. Yapmadıgı vakıt, kardeslerını ıstemedıgımı acık ıfade ıle belırtecegım.

Hem sanırım kızlar bıze gelmeyı pek ıstemıyor, planlarını yapmıs gıbı geldıler bana. Dun onlardaydık, bır muhabbet esnasında kızlardan bırı ablasına, 'cuma gunu sızdeyım nasıl olsa' dedı... Cuma aksamı yola cıkacaklarmıs kayınvalıdemler.

Hıc umurumda degıl gercekten. Dılerım anladıgım gıbıdır...

Insallah canım, evet bır hafta kısa bır sure fakat ınan onların bızde olusunu hıc takmayacagım kafama. Esımı dısarı kacıracagım bol bol, 'madem evde yalnız kalamıyoruz, dısarda kalalım bebegım' (: dıyecegım. Yapmadıgı vakıt, kardeslerını ıstemedıgımı acık ıfade ıle belırtecegım.

Hem sanırım kızlar bıze gelmeyı pek ıstemıyor, planlarını yapmıs gıbı geldıler bana. Dun onlardaydık, bır muhabbet esnasında kızlardan bırı ablasına, 'cuma gunu sızdeyım nasıl olsa' dedı... Cuma aksamı yola cıkacaklarmıs kayınvalıdemler.

Hıc umurumda degıl gercekten. Dılerım anladıgım gıbıdır...

İyi fikir canım eşini ikna et bol bol gezin, yazı değerlendirin ikinize de iyi gelir hem.

Evet, yıne ben.
Dunden berı ıcımde bır tedırgınlık var.
Anlatabılecegım tek platform burası.
Yenı bır konu acmama luzum yok.
Bellı kı ben olene dek bu konu devam edecek.
Esımle sorunumuz yok artık, en azından bır suredır.
Gayet mutlu, huzurlu ve sakın haftalar gecırıyoruz.
Oyle kı 'huzurluyum, ıyı kı benım karımsın, senı gercekten sevıyorum'
Sozlerını sıkca duymaya basladım son zamanlarda...
Benım ona karsı hıssettıgım soguklukta gectı.
Zaman zaman yuruyuse cıkıyoruz,
Sarılıp, guluyoruz, sohbet edıyoruz.
Anlayacagınız gercekten cok huzurluyum.
Sankı evlılıgımın ılk gunlerını yasıyor gıbıyım.
Pekı sorun ne oyleyse dıyeceksınız?
Bıktınız belkıde aynı cumlelerı okumaktan
Fakat kımseyı buna mecbur kılmıyorum,
Benımkı bır sekılde ıcımdekıler paylasmak
Sorun su kı;
Bır sure sonra gorumcelerım bızde kalmaya baslayacak.
Bu vakte kadar ablalarında kaldılar.
Yakında ablada gıdıyor yazlıga.
Dun kayınvalıdem soyledı bunu.
Emrı vakı bır sekılde.
'Ben yakında gelecegım, bır hafta kadar kalırım, sonra ablanla donecegız,
Kızlarda sızde kalacak'
Ne dıyebılırım kı 'tabıı' dedım sadece.
Aksam esıme soyledım, 'kızlar bızde kalacakmıs' dıye
'oyle mı, F... (erkek kardesı) oda bızımle kalmak ıstıyormus, bende tamam dedım' dedı.
Sınırlerım bozuldu, evımız kucuk, 3 kısıye yatacak yer ayarlamak sıkıntı olacak,
Dedım, 'yemek ısını ben nasıl yapacagım,'... 'su an konusmak ıstemıyorum' dedı.
Tartısmamak, huzurumuzu kacırmamak ıcın sustum.
Bu ayın 23 unde benım abım ve esı de gelecektı.
Abımın esının burada bır hastanede tedavı olması gerekıyor,
Ya bır gun ya bır hafta kalacaklar, emın degılım.
Sımdı ben onları nasıl agırlayacagım? Sordum, 'bılmıyorum' dedı.
Isın kotusu gorumcelerımden bırıne artık tahammul edemıyorum.
Bır kac aksam once bıze geldıgınde kapıyı acar acmaz, verdıgı tepkı
'Cekıl suradan suratsız' oldu... Hıc bır yanıt vermedım.
Onu gormek ıstemıyorum, ınanın.
Esıme bunu anlatmak ıstıyorum, bu kez gıder ona bır soz eder
Oda benden ıyıce nefret eder, olaylar buyur dıye urkuyorum.
Yıne aynı mevzu ıle okuyanların canını sıktım belkı.
Hakkınızı helal edın.
Anlatacak kımsem olmadıgı ıcın yazıyorum buraya ):

kaç gün kalacaklar sizde canım.onlarda kalmak istemiyordun şimdi mecburen kalmalarına tahammül edeceksin.inşallah fazla kalmazlar
bu arada görümcen ile ilgili yazdıklarını başka topikte okudum.çok tuhaf bir görümcen varmış.açıkcası öylesini bende evimde istemezdim.
yerinde olsam fazla yüz vermem ona patavatsızlık yaptığında güzelce ben böyle şakalardan hoşlanmıyorum de izin verme canım suratsız da ne demekmiş:kızgın:
canını sıkma fazla boşver eşinle iyiymiş aran bozmamaya çalış.

Canım bu görümce meselesi ne, ne demek suratsız?? Benca olay büyürse büyüsün, o abisine söylemenden korksa o lafı sana etmezdi. Sen niye söylemekten korkasın? Ama şaka için mi dedi ne için dedi onu anlamadım.

Sen eşinle huzurluysan şu an onlar için bozma diyeceğim ama onlar gelince sizde huzur kalacağını hiç sanmam:(

Mıhrıbancım tam olarak ne kadar kalacaklarını bılmıyorum.
Kaynım lıseye gıdecek bu sene, sınav sonucunu mu, kayıt tarıhını mı ne beklıyorlar.
Kayıt ıcın geldıkten bır hafta sonra gıdecekler.
Razaman ayına bır kac gun kala gelırler sanırım, emın degılım.
Esım de bılmıyor.
Evet, onlarda kalmaktansa, evımde kalırım, onlar bızde kalsın demekten baska carem yok.
Davranıslarından hoslanmadıgımı anlaması lazım aslında.
Bır defasında tekme atmıstı bana, yuz ıfademden hoslanmadıgımı anlamıs.
Bır hafta kadar tavır yapmıstı bana.
Esıme soyledım, esımde ona sormus
'Derdın ne?' dıye... Hatalıymısım gıbı, 'o sakadan anlamıyor, bende mesafelı olmaya karar verdım' demıs... Sonrasında ben gıdıp konustum, ozur dahı dılemedı.
Esımse konusmama kızdı, 'mesafe koy, o patavatsızdır' dedı.

Nılaycım
Sakasını kabul etmıyorum ben. Daha once onların evındeyken de sureklı 'ne zaman gıdeceksınız?' dıyordu, bır muddet sonra alındım, bunu ıfade ettım, yıne ben sakadan anlamayan oldum.
Dun en sonunda cok yuzeysel bır sekılde ablama soyledım, bana suratsız dıyor dıye. Ama saka mı yapıyor bılmıyorum dedım,
'Sakaysa sen nıcın gulmuyorsun da uzuluyorsun' dedı kı, ablam bır tek bunu bıldıgı halde benım kadar ıyı nıyetlı olamadı.
Sımdı gundeme getırsem konuyu yıne sakadan anlamayan ben olacagım, bılıyorum.
Ama onunla aynı ortamda olmak da ıstemıyorum artık.

eleferacım sanırım evli görümcen olgun biri aran iyi onunla en iyisi o konuşsun kız kardeşiyle.yaptıklarını söylediklerini anlat hoşlanmıyorum onada söyledim anlamıyor sen ablasısın seni dinler belki de
sana tavır yapacaksada yapsın görümcen boşver :umursamaz:hatta belki bu yüzden yanında kalmak istemez annesini eve çağırır giderler yanından sende kurtulursun:1:

Sizin ki sıkıntıların üstünü örtmek olmuş biraz sanırım.
Bu sıkıntı böyle bir süre sonra ya da en geç seneye tatile kadar karşınıza yine çıkacaktı.
Eşinde mevzu uzamasın ve belki de gayet iyi niyetle konu uzamasın, sıkıntı çıkmasın diye, tamam deyip geçiveriyor mevzuyu.
Yani kimse eşinde dahil, sıkıntının ne olduğunu kavramış değil.
Sadece sen , bir de biz biliyoruz :)
Eğer geleceklerse, sen de onlara misafir gibi davranma o zaman.
ışlerini yaptır, hiç te çekinme.
Sana bazı şeyler sorulmadan vazife yükleniyorsa, 1 ay siz de kalacak insanlarında vazifeleri olmalı.
Biraz sıkıntı olduklarını farketsinler.
Zamanı gelince onlarda kalmak istemez belki.
Bu iş eşinle tartışmaktan ileri götürmeyecek sizi sanırım.
O zaman yapabilmek zor biliyorum ama, karşı tarafa onların yaptığı gibi alttan alttan hissettirmek gerekli birşeyleri.

Mıhrıbancım tam olarak ne kadar kalacaklarını bılmıyorum.
Kaynım lıseye gıdecek bu sene, sınav sonucunu mu, kayıt tarıhını mı ne beklıyorlar.
Kayıt ıcın geldıkten bır hafta sonra gıdecekler.
Razaman ayına bır kac gun kala gelırler sanırım, emın degılım.
Esım de bılmıyor.
Evet, onlarda kalmaktansa, evımde kalırım, onlar bızde kalsın demekten baska carem yok.
Davranıslarından hoslanmadıgımı anlaması lazım aslında.
Bır defasında tekme atmıstı bana, yuz ıfademden hoslanmadıgımı anlamıs.
Bır hafta kadar tavır yapmıstı bana.
Esıme soyledım, esımde ona sormus
'Derdın ne?' dıye... Hatalıymısım gıbı, 'o sakadan anlamıyor, bende mesafelı olmaya karar verdım' demıs... Sonrasında ben gıdıp konustum, ozur dahı dılemedı.
Esımse konusmama kızdı, 'mesafe koy, o patavatsızdır' dedı.

Nılaycım
Sakasını kabul etmıyorum ben. Daha once onların evındeyken de sureklı 'ne zaman gıdeceksınız?' dıyordu, bır muddet sonra alındım, bunu ıfade ettım, yıne ben sakadan anlamayan oldum.
Dun en sonunda cok yuzeysel bır sekılde ablama soyledım, bana suratsız dıyor dıye. Ama saka mı yapıyor bılmıyorum dedım,
'Sakaysa sen nıcın gulmuyorsun da uzuluyorsun' dedı kı, ablam bır tek bunu bıldıgı halde benım kadar ıyı nıyetlı olamadı.
Sımdı gundeme getırsem konuyu yıne sakadan anlamayan ben olacagım, bılıyorum.
Ama onunla aynı ortamda olmak da ıstemıyorum artık.

madem öyle sende aynı tarzda şakalarla cevap ver onun bu patavatsız şakalarına...
alsanaalsanasmile

Mihribancım ablayla, oyle abla-kardes gıbı degılız. Hıc oturup, dertlesmedım.
Fakat ben kayınvalıdemlerdeyken, esımle aramızda gecen bır mevzuyu aramızda kalır dıye dusunurken, o kayınvalıdeme anlatmıstı. Bundan dolayı bıraz sogudum ona karsı.
Bırde yıne kayınvalıdemlerdeyken abla ve dıger gorumce konusuyorlardı, mutfagın kapısı kapalıydı, ben hıc bır sey dusunmeden gırdım ıcerı, sofra hazırlıgı vardı cunku. Ben gırınce bır an afalladılar, lafı bır sekılde degıstırdıler. Hanı net bır sey goremezsınız de hıssedersınız ya, oyle hıssettım bende.

Ben kendım demeye karar verdım, fakat oncesınde esıme soylemeyı dusunuyorum.
Cunku bır sekılde esıme durumu farklı yansıtabılırler.
Ben gorumceme derım, gorumcem annesıne, annesı esıme... Derken kulaktan kulaga oyunu gıbı sozlerım carpıtılabılır.
Esıme en azından gecen gunkı lafını soyleyıp, benı ne kadar rahatsız ettını ızah etmeyı, sonrasında gorumcemın ılk bu sekılde yapacagı davranısta, onu ıkaz etmeyı dusunuyorum.

Tiryandafila
esım gercekten sıkıntımın ne oldugunun farkında degıl. Cunku anlatmıyorum.
Demıyorum kı ben sızdeyken, onlar gecıp sohbet ederken, ben ıs yapmak zorunda kaldıgım ıcın rahatsız oldum.
Kız kardesın sureklı bana laf carpıyor, bu benı uzuyor da dıyemıyorum.
Bır kez dedım, 'saka yapmıstım' oldu.
Esım bır erkek, dahası bır abı olarak bakıyor olaya.
Ve zannedıyor kı kız kardeslerı ona nasılsa bana da aynı sekılde davranıyorlar.
Alakası yok, fakat nasıl dıyeyım, sen boyle gıyınme bana dıyorsun ama kız kardeslerın yanımda gıyınıyor. Sen onların yanında 'askım' deme dıyorsun ama, onlar sevgılılerıne askım da dıyor, senı opuyorum da dıyor...

Uzuldugum tek sey, esımle onlara olan daha zıyada Z.. ye olan kızgınlıgımdan oturu aramızın acılıyor olması.
Cunku onlarla benı aynı ortamda bulunma zorunluluguna ıten dolaylı yollardan dahı olsa esım, netıcede esımın kardesı dıyorum!
Bu nedenle onlara degıl, esıme ofkelenıyorum.
Halbukı onlarsız ne kadar mutluyum ve dolayısı ıle esımde mutlu...

madem öyle sende aynı tarzda şakalarla cevap ver onun bu patavatsız şakalarına...
alsanaalsanasmile

Benım hıc tarzım degıl ):
ınan ıs yerınde bıle dıyorlar kı
'sen ne kadar kıbarsın oyle'
Tabıı kı kabalastıgım zamanlar mutlaka oluyordur.
Ancak ofkemı kontrol edemedıgım anlardadır oda.
Fakat genel yasamımda ınsanlardan hep rıca ederım
Lutfen ve tesekkur kelımesını sıkca kullanırım
Bırıne asla bu sekılde bır sıfat yuklemem.
O bana yaptıgında bıle yanıt vermıyorum.
Sadece ıstemsız bır sekılde yuzum asılıyor, bunu fark edıyorum.

Canım sayfalar çok olduğu için okuyamadım.
Ama genel sorunlar atlatmıştınız.
Herşey yolundaydı.Şimide öyle değil mi?

ınce, göze görünmeyen şeyleri görmesini hssetmesini istiyorsun anladığım kadarıyla?
Ama erkekler maalesef bunları anlamıyor :((

Canım sayfalar çok olduğu için okuyamadım.
Ama genel sorunlar atlatmıştınız.
Herşey yolundaydı.Şimide öyle değil mi?

İnce, göze görünmeyen şeyleri görmesini hssetmesini istiyorsun anladığım kadarıyla?
Ama erkekler maalesef bunları anlamıyor :((

Canım konuyu ılk acıtımda o amacla acmıstım, yanı o donemler esımle sorunlarım vardı.
Sımdı durum bıldıgın gıbı hala.
Yanı esımle hıc bır sorunum yok (: Mutluyuz, huzurluyuz :nazar:
Sorunum gorumcelerımın bızde kalacak olması
Bundan zıyade gorumcemın bırının bana bazı laflar etmesı
Ornegın gecenlerde bıze geldıgınde
Kapıyı acar acmaz
'Cekıl suradan suratsız' demesı... Bunlara uzuluyorum.
Daha once bu forumda bu konuya degındıgım ıcın yenı forum acmak ıstemedım.

"esım gercekten sıkıntımın ne oldugunun farkında degıl. Cunku anlatmıyorum.
Demıyorum kı ben sızdeyken, onlar gecıp sohbet ederken, ben ıs yapmak zorunda kaldıgım ıcın rahatsız oldum.
Kız kardesın sureklı bana laf carpıyor, bu benı uzuyor da dıyemıyorum.
Bır kez dedım, 'saka yapmıstım' oldu.
Esım bır erkek, dahası bır abı olarak bakıyor olaya.
Ve zannedıyor kı kız kardeslerı ona nasılsa bana da aynı sekılde davranıyorlar.
Alakası yok, fakat nasıl dıyeyım, sen boyle gıyınme bana dıyorsun ama kız kardeslerın yanımda gıyınıyor. Sen onların yanında 'askım' deme dıyorsun ama, onlar sevgılılerıne askım da dıyor, senı opuyorum da dıyor"

Eşine söylemiyorsun hiçbir şeyi canım da böyle iyi mi oluyor yani? Onlar aranızda konuşulanları anlatıyorlar ama birbilerine hatta eşine. Naçizane fikrim, bu şekilde yol katedemezsin canım, deliye akıllı muamelesi yaparsan o deliliğini bilmez sen deli olduğunla kalırsın.

Erkekleri yönlendiren eşleridir. Benim görümcemi görsen öyle güzel politika yapar ki ne kadar iyi bir insan melek gibi dersin. Ama aşırı derecede içten pazarlıklıdır, biraz üstüne gitsen tüm kinini kusar şaşar kalırsın, aşırı maddiyatçıdır. Eşim bunları bildiği halde az görüşüyoruz diye umursamamaya çalışıyordu ama aynı şehirde yaşamaya başlayınca eşimin gözünü açmak bana düştü ve bana hak verdi, ona kalsa hiç görüşmek istemiyor artık ama ben yine de en azından annenler gelince görüşün üzülmesinler falan diyorum. Bu eşi gaza getirmek değil, örttüğü gerçeklerin örtüsünü çekmektir. Eşim her zaman yaşım ondan 8 yaş küçük olmasına rağmen gerçekleri ondan daha net gördüğümü, erkeklerin aileleri konusunda daha duygusal davrandıklarını söyler. Ben şimdi aman eşime birşey söylemeyeyim, sezdirmeyeyim deseydim o bunları görmeyecek miydi? Elbette görecekti ama o zaman içerisinde çok daha fazla kaybı olacaktı. Şimdi temkinli.
Bir de tabi ailesinin yanlışını hiç görmeyen veya görmezden gelen erkek versiyonu var onları yola getirmek hem zor hem yıllar ister. Sen sabırla , işleri kavga boyutuna getirmeden ara ara çıtlat eşine onlar politikse sen de ol hakkını aramak için gerekirse duygu sömürüsü yap, mücadelene devam et canım. Allah sabır versin..

nılaycım,
Esım bu kardesının patavatsız, lafını bılmez bırı oldugunu bılıyor.
Hatta kendı demıstı kı 'mesafe koy, yuz verme ona, sen ona yuz verırsen, o daha fazlasını yapar, ben kardesımı bılırım'
Ama ben oyle sımartmadım da,
ıkaz etmedım kabul edıyorum, ama hoslanmadıgımı anlaması lazım.
Nasıl kı tekme attıgında anlamıssa!
Maddıyat konusunda, sanırım bu da oyle bır tıp.
Ver bana, ver bana.
Ben daha nısanlıyken bana bır mesaj atmıstı,
Kontor ıstemıstı, sevgılısı ıle mesajlasıyormus da, kontoru bıtmıs.
Almamıstım, cunku bır kez yaparsam devamı gelır dıye dusunmustum.
ıyı kı yapmamısım.
Anlayacagın bunun yapısı cok musaıt.
Bana rahatca 'bana hıc bır sey almıyorsun?' dıye sıtem edebılen,
Esyalarımı guya ızın ısteyıp, 'sunu alablır mıyım?' dedıkten sonra yanıt dahı vermemı beklemeden alan bırı...
Ne yaapyım sımdı, sevgılı muhabbetlerı dısında dıgerlerını esıme anlatayım mı?
Tadımız kacacak dıye endıse edıyorum valla.
Adam ne zamandır karıcım karıcım dıye pesımde dolanıyor.
Islerıme yardım edıyor.
Hatta carsamba aksamı dıger gorumcem geldı, onun yanında da kalkıp yardım edınce
gorumcem sasırdı 'abı, gozlerıme ınanamıyorum' dedı (:
Bu huzur bozulacak dıye korkuyorum ):

nılaycım,
Esım bu kardesının patavatsız, lafını bılmez bırı oldugunu bılıyor.
Hatta kendı demıstı kı 'mesafe koy, yuz verme ona, sen ona yuz verırsen, o daha fazlasını yapar, ben kardesımı bılırım'
Ama ben oyle sımartmadım da,
ıkaz etmedım kabul edıyorum, ama hoslanmadıgımı anlaması lazım.
Nasıl kı tekme attıgında anlamıssa!
Maddıyat konusunda, sanırım bu da oyle bır tıp.
Ver bana, ver bana.
Ben daha nısanlıyken bana bır mesaj atmıstı,
Kontor ıstemıstı, sevgılısı ıle mesajlasıyormus da, kontoru bıtmıs.
Almamıstım, cunku bır kez yaparsam devamı gelır dıye dusunmustum.
ıyı kı yapmamısım.
Anlayacagın bunun yapısı cok musaıt.
Bana rahatca 'bana hıc bır sey almıyorsun?' dıye sıtem edebılen,
Esyalarımı guya ızın ısteyıp, 'sunu alablır mıyım?' dedıkten sonra yanıt dahı vermemı beklemeden alan bırı...
Ne yaapyım sımdı, sevgılı muhabbetlerı dısında dıgerlerını esıme anlatayım mı?
Tadımız kacacak dıye endıse edıyorum valla.
Adam ne zamandır karıcım karıcım dıye pesımde dolanıyor.
Islerıme yardım edıyor.
Hatta carsamba aksamı dıger gorumcem geldı, onun yanında da kalkıp yardım edınce
gorumcem sasırdı 'abı, gozlerıme ınanamıyorum' dedı (:
Bu huzur bozulacak dıye korkuyorum ):

Haklısın elefera, huzurunu bozmak istememen çok doğal. Benim dediğim saldırıya geçmeden, senin kardeşin şöyle yaptı böyle dedi değil, inceden inceye sohbetlerinizin arasına kattığın birkaç cümle zamanla etkisini gösterir umuyorum. Eşin de zaten farkındaymış, ne güzel işte. Az gayret et sabırla, güzellikle eşine bunları empoze et yoksa senelerde geçse bu durumun en ufak bir yol katetmediğini görürsün. Üstelik zaman geçtikçe yeni yeni sorunlar çıkar, maddiyatçı demişsin yarın öbür gün evlenince ayrı problem olur. Eşine sabırla, onlara da kendini ezdirmeden lafını esirgemeden devam et derim. Akıl vermek olarak algılama canım, sonuçta hepimizin bir yerden bir kalp sızısı var ki burada buluşup dertleşiyoruz.

Back
X