Eşim beni arzulamıyor

Farklı fikirlere açığım

Sizin davranışlarınız nasıl?
Kadınlar genelde bebekleri olunca eşlerine de bu şekilde davranırlar anne olurlar sexapalite biter,hamileyken birlikte olmadıysanız yine büyüüük bir sorun bu koruma içgüdüsü birsürü sebebi olabilir yani.

Sizin davranışlarınız nasıl?
Kadınlar genelde bebekleri olunca eşlerine de bu şekilde davranırlar anne olurlar sexapalite biter,hamileyken birlikte olmadıysanız yine büyüüük bir sorun bu koruma içgüdüsü birsürü sebebi olabilir yani.
Ben çok pasifim bazen saçımı bile taramam :(

:halay:Önce işe kendinizi seksi hissetmekle baslayin. Esiniz icin degil kendiniz icin suslenin. Daha iyi hissedeceksiniz.

Kesinlikle seksi iç camasiri giyin evde bebeklede ilgilenseniz tayt ustune dokumlu dekolteli tişört. Sonra mini ev elbiseleri.

Siz gitmeyin esinizi davet edin hatta mecbur bitakin gelmeye

:halay:Önce işe kendinizi seksi hissetmekle baslayin. Esiniz icin degil kendiniz icin suslenin. Daha iyi hissedeceksiniz.

Kesinlikle seksi iç camasiri giyin evde bebeklede ilgilenseniz tayt ustune dokumlu dekolteli tişört. Sonra mini ev elbiseleri.

Siz gitmeyin esinizi davet edin hatta mecbur bitakin gelmeye

Ben çok pasifim bazen saçımı bile taramam :KK43:
Al işte adam napsın seni annem !
Aynada bi bak kendine herşey sexi çamaşır değil bakımlı ve özgüvenli olmakta iş siz sadece anne olmuşsunuz tebrikler işte su alan bi gemi örneği!

Ya bir garip geldi bu konuda tüyo vermek
Her insanın ayrı bir aurası ayrı bir çekici yanı, ayrı çekim noktası var.
Düzenli seks partnerinde bunları zamanla keşfediyor insan.
Havadan magazin tüyoları bazen ilişkiyi batırabilir

Back
X