Eşim beni beğenmiyormuş .....

bilmiyorum kızlar bilmiyorummmmmm 1000 tl maaş alırım önce evim yuvam borcum harcımm eşim derimmmm.bi lüksüm yokturrrrr hatam da bu sanırmmmm

aslinda beni begensin diye bir erkege kocamda olsa hic caba harcamam ( beni begenmiyorsa) tarzim degil ama senin icin yaziyorum canim,
2/3 ayligini kendine harca hic paradan kesme ( borcunuz harciniz varsa birak o senin tarzini begenmeyen herif dusunsun ) git bir kuafore ilk once sacini degistir , sonrada bana yakismaz diye dusunme hic birseyi herkez neler yakistiriyor kendine bir guzel kardorap duz valla ben turkiyede olsam hergun sacim fonsuz gezmezdim cok ucuz bir fon cektirmek turkiyede burda 20 € kapali usturuplu ama cok seksi giysiler var acik giyinemem diyorsan tarzini degistir bakalim!! sonra gene ayni ilgisizlik sevgisizlik devam ediyorsa esinde vur tekmeyi o nazik poposunaa

kuzucum senin hafifletici nedenlerin var, bebişlerin var zemuszemus

ah şu erkekler
sana başımdan geçen ufak bi olayı anlatasım geldi
evlendik 2 yıl önce ama bende zaten kansızlık vardı ben bile canımdan beziyodum işden gelip hemen yatmlar falan neyse bi gün eşim geldi ayyyyyyyyyyy dedi yinemi yatıyosun off yine aynı kıyafetler :s falan dedi baya üzüldüm ama
dediki benim için değil kendin içi n yap bunu iy hisset mıy mıy yapma dediki çok haklı ogün bugün hep bakarım kendime
bazen çok abartıyosun desede yaparım sende yap balım giyin , süslen,gez

:roflol::roflol::roflol:

vallahı suslu olunca bakımlı oluncada erkekler abı bu bayanın masrafı agır dıyokaydirigubbakcemile3
bızzat şahıt oldum bu konumaya cunkukaydirigubbakcemile3cookda guldum..
gercekdende her erkek yanında bakımlı sık gıyımlı bayan ıster sahsen ben yanımdakı erkegıde oyle ısterım..:hulya:yada benım ruhumda bakımlılık vardır bılemem kı..

tatlim bir kanunmu varmis erkegi cinsel yonden mutlu edeceksin diye sex karsilikli yapilan bir eylemdir beraber zevk almayi dusunse oncebir !! beni mutlu edemiyorsun diyecegine !! kokmus corapla yatarken cokmu sexi saniyor acaba kendini?

ayyyyyyyyyyyy kııııııızzzzzzzzzzzzzllllllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrr y-a-r-ı-l-d-ı-mmmmmmmmmmmm
ay hakketen ii gazlamışınız bazılarınızda o kadar güsel esprili yaklaşmışki olaya konuyu acan kususrabakmasın ama çok güldüm
hepiniz çok doğru demişiniz bencede bi kadın önce kendisine bakmalı talepkar olmalı aklı süste püste olmalı çünkü anca böle yaranılır erkek milletine evde o.... olmanın bi sakıncası olması gerek erkek milleti bundan anlıo hoşlanıo çünkü

helal sana
akıllı kıss sengözlerimebaksanab
:roflol:süprizzzzzama gercekdende boyledır hihoyyytvallahı parfum cok onemlıdırde kokunla cez edersın vallahı parfum ıcın az tartısmamısdım babamla bı sıseye bukadar paramı dıyekaydirigubbakcemile3ama napım takıntı olmus bende..

hayır isteksiz deilimmmm aksine eşimi diyorum ya çok seviyorumm aşklaa yaklaşıyorum herdefasında...ama monotonluktan bahsediyorrrr.

Ahanda hata bir......yavrum güzelim ne diye her defasinda askla yaklasiyorsunki??lmaz:

O her istediginde ac kollarin ben geldim SIKIDIM yaparsan tabikide adam bir zaman sonra amannn ne zaman istersem oluyor zaten mantiginla bikar......

Öyle yapmicaksin....bir isteyeceksin bir istemeyeceksin....arada bir istesende istemeyeceksin..:umursamaz:....inanki biraz olsun tabiri caizse kendini agira satmakla bu erkek milleti yola geliyor.....

Evlenmeden önce neden bu herifler nerdeyse popomuzdan ayrilmiyor sence? Ehh gazozu acmak var isin ucunda.....Sag gösterip sol vuracaksin..zemuszemus.....istedigim zaman elde edebiliyorum diyemeyecek herif....bak o zaman nasil adam oluyor... :hulya:

ay sen gelsene bizim makaj topiginekaydirigubbakcemile5
cok az bir makajla yüzüne isilti parlaklik cekicilik gelirhihoyyyt
kusura bakmayinda anlamiyorum kendine bakmayan kadinlari ben, cildine bakmayan nemlendirmeyen gözalti morluklariyla gezen bayanlari lmaz:

simdi güzel bir nemlendirici, ciltte fazla pürüz yoksa hafif bir fondoten yada isiltili güzel bir pudra, hafif pembis bir allik , biraz rimel ve kalem tamamidrzemuszemus

bunlar pahali birsey deyil, birdefa alicaksiniz hatta paraya kiyip kalitelisini alicaksiniz 6 ay 1 sene arasi yeter size..parasizligin ardina siginmasin kimse:sinifsinif:
vede güzel mis gibi bir parfümmopuyorumnanaktan

Doğru,her istediğinde birlikte olma..Ne bu yaa..Şımarmış biraz seninki tatlım..Ama kendinde değişiklikler yapabilirsin,mesala saç rengini değiştirebilirsin.Değişik bir gecelik eşinin bakışlarını değiştirecektir opuyorumnanaktan

katılıyom sıze vallahı..
ya suslen karsısına otur gıt gel delı et esını ama pas verme ..kaydirigubbakcemile3
gol yapması ıcın az caba harcasın tatlı sozlerle sızı etkılesın bırakın..

katılıyom sıze vallahı..
ya suslen karsısına otur gıt gel delı et esını ama pas verme ..kaydirigubbakcemile3
gol yapması ıcın az caba harcasın tatlı sozlerle sızı etkılesın bırakın..

süslen püslen gayet doğal bir günmüş gibi davran.Ama kaç kaçabildiğince..Kaçan tatlı geliyor onlara...kaydirigubbakcemile3

İğneyi kendimize çuvaldızı başkasını batırmak derler ya

Şimdi içimden geçeni söylemek istiyorum

Bazen sokaktaki evli bayanlara bakıyorum da gerçekten salmış olduklarını görüyorum

Oysaki evli bayanların işi bence daha zor

Çünkü erkekler biraz maymun iştahlı olabiliyor.Nasılsa benim deyip gözü dışarı

kayabiliyor.

Bazı kadınları görünce de yani hak vermemek imkansız oluyor.

(Kırışmış elbise,yarıya inmiş oje,şişmiş bir yüz,taranmamış saç,sararmış diş

ağır bir koku) sağlıklı ve huzurluysanız bunlara dikkat

Ev temizliği,yemek çocuk bakımına ayırdığınız vakti onlar saymıyorlar ki

Onların asıl saydıkları ne kadar hoşnut oldukları

Bekarım ama gözlemlediğimce yazmaya çalıştım

Özetlersek siz bence kendinizi bakıma alın hem de sık sık

Yok hala olmuyorsa üzgünüm ama siz daha çok sevensinizdir.

Evet,gözlemleriniz doğru ama şu var ki,eğer evlenince eşiniz ev işlerinde yardımcı oluyorsa ya da maddi durumunuz müsaitse,eve temizlik için kadın falan da alabiliyorsanız her kadın daha da bakımlı olmayı bilir zaten..zemuszemus
Bazı şeyler imkan meselesi..Yani istekler olanaklarla sınırlı malesef..Her zaman bakımlı gezmek zor..

Ve deee öncelikle kendiniz icin bakimli olucaksiniz ki güven gelsin kendinize, mutluluk versin, aynaya baktiginizda ay bugünde misler gibi zemuszemusoldum demek icin:smiley-cool: ve bu tavan yapmis özgüveninizle :1closedeyes:emin olunki kocanizin size bu sözleri söylemesi imkansiz olur...:dilcikar:
kendinizi mutlu etmesseniz karsinizdakini de edemessiniz

süslen püslen gayet doğal bir günmüş gibi davran.Ama kaç kaçabildiğince..Kaçan tatlı geliyor onlara...kaydirigubbakcemile3
bak haklısınız gene..kaydirigubbakcemile3
ben not aldım bu cevherlerı denıcem ılerde kaydirigubbakcemile3
ama cevreme baktıgımda gercekdende bakımlı olunmalı kendımız ıcın en basıtı bı magzaya gırdgnız zaman bakımlı ne bılım sık ısenız tum ılgı uzerınızde oluyo..
vallahı bazen dıs gorusunuse gore davranılıyo buda gercek..yerimseniben
bı erkek karsısında eve geldıgınde somutan esorfmanlı sac bas dagınık bı bayan ıstermı?..
hayır ben olsam ıstemem acıkcası tum gun dısardasın eve geldımı esını gordunmu gozun gonlun acılmalı vallahı..ben bayanım esım eve herdaım esorfmanlar ıle otursa oo ben satasırım ona kaydirigubbakcemile3

birşey söyleyim mi kızlar eksik onun kafasında

tas catlasin yukardaki söyledigim makaj 10 dakikadir bilemedin 15 dakika
birgünde temizlik yapmasinlar evi pislik götürmezki:sinifsinif:
hic olmadi, calisan bir bayan konu sahibi , cantasinda götürse 5 dakikada isyerindede yapabilir yanizemuszemuskaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…