bilmiyorum kızlar bilmiyorummmmmm 1000 tl maaş alırım önce evim yuvam borcum harcımm eşim derimmmm.bi lüksüm yokturrrrr hatam da bu sanırmmmm
oh ohhhhh:dance::dance:
İncir ağacı dikicem derken çok fazla açılmayalımdasengözlerimebaksanab
Bu hafta sonundan tezi yok bende incir ağacı dikicemvereliniortak ama küçük bir incir ağacı, malum iki tane bebem var, büyük bişe dikmek isterdim canı gönülden aması var işte:hulya:
haftasonu 600 tele bayıldım alışverişe.. günlerdir aldıklarımı giyorum sürüyorum ama daha peşimde kuyruklar oluşmadımafoldumben
acaba yannış yerlere mi harcadım parayı..:hulya:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
vallahı suslu olunca bakımlı oluncada erkekler abı bu bayanın masrafı agır dıyokaydirigubbakcemile3haftasonu 600 tele bayıldım alışverişe.. günlerdir aldıklarımı giyorum sürüyorum ama daha peşimde kuyruklar oluşmadımafoldumben
acaba yannış yerlere mi harcadım parayı..:hulya:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hiçbir deişikligi yokkkkkk uyurken kokan çoraplarınıı çıkarmasını bilee ben söylerim...ama benim onu cinsel anlamda mutlu edememe düşüncesiiiiiiii çok kötüüüüüüüü bir kadın daha ne yapabilir kiiiiii.....töbeeee
:roflol:süprizzzzzama gercekdende boyledır hihoyyytvallahı parfum cok onemlıdırde kokunla cez edersınhelal sana
akıllı kıss sengözlerimebaksanab
hayır isteksiz deilimmmm aksine eşimi diyorum ya çok seviyorumm aşklaa yaklaşıyorum herdefasında...ama monotonluktan bahsediyorrrr.
hayır isteksiz deilimmmm aksine eşimi diyorum ya çok seviyorumm aşklaa yaklaşıyorum herdefasında...ama monotonluktan bahsediyorrrr.
açıkcası çok bakımlı oldugum söylenemezz.en büyük bakımın fön yada maşa yaptırmaktırrr.kot tarzı giyinirim geneldee.tutucu bi iş ortamım varrr o nedenle oldukça derli toplu giyinirimm.makyaj yapmamm.((((( çok yıkıldım dagıldım resmennn
katılıyom sıze vallahı..Doğru,her istediğinde birlikte olma..Ne bu yaa..Şımarmış biraz seninki tatlım..Ama kendinde değişiklikler yapabilirsin,mesala saç rengini değiştirebilirsin.Değişik bir gecelik eşinin bakışlarını değiştirecektir opuyorumnanaktan
katılıyom sıze vallahı..
ya suslen karsısına otur gıt gel delı et esını ama pas verme ..kaydirigubbakcemile3
gol yapması ıcın az caba harcasın tatlı sozlerle sızı etkılesın bırakın..
İğneyi kendimize çuvaldızı başkasını batırmak derler ya
Şimdi içimden geçeni söylemek istiyorum
Bazen sokaktaki evli bayanlara bakıyorum da gerçekten salmış olduklarını görüyorum
Oysaki evli bayanların işi bence daha zor
Çünkü erkekler biraz maymun iştahlı olabiliyor.Nasılsa benim deyip gözü dışarı
kayabiliyor.
Bazı kadınları görünce de yani hak vermemek imkansız oluyor.
(Kırışmış elbise,yarıya inmiş oje,şişmiş bir yüz,taranmamış saç,sararmış diş
ağır bir koku) sağlıklı ve huzurluysanız bunlara dikkat
Ev temizliği,yemek çocuk bakımına ayırdığınız vakti onlar saymıyorlar ki
Onların asıl saydıkları ne kadar hoşnut oldukları
Bekarım ama gözlemlediğimce yazmaya çalıştım
Özetlersek siz bence kendinizi bakıma alın hem de sık sık
Yok hala olmuyorsa üzgünüm ama siz daha çok sevensinizdir.
bak haklısınız gene..kaydirigubbakcemile3süslen püslen gayet doğal bir günmüş gibi davran.Ama kaç kaçabildiğince..Kaçan tatlı geliyor onlara...kaydirigubbakcemile3
Evet,gözlemleriniz doğru ama şu var ki,eğer evlenince eşiniz ev işlerinde yardımcı oluyorsa ya da maddi durumunuz müsaitse,eve temizlik için kadın falan da alabiliyorsanız her kadın daha da bakımlı olmayı bilir zaten..zemuszemus
Bazı şeyler imkan meselesi..Yani istekler olanaklarla sınırlı malesef..Her zaman bakımlı gezmek zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?