Eşim beni beğenmiyormuş .....

burda katlmıyom işde..
hersey gıdıpde dısarda suslenmek degıldırkı..
esınızın gelıceg saatte dus alsa bı bayan parfum sıkmasa bıle guzel kokar zaten..
ustune az dekolte bı bluz saclarını dagıtsın cocuklar varsa yatırsın o saatte..
vallahı maddıyata vermem ben bu konuları....

sus sen anlamassin bekarsin daha, farfümsü olmaz:mymeka:
geri kalan söylediklerine katiliyom ama eferinŞeniz:roflol:

sus sen anlamassin bekarsin daha, farfümsü olmaz:mymeka:
geri kalan söylediklerine katiliyom ama eferinŞeniz:roflol:
ya bekarım gebelıge gırdımmı satasıyon tup bebeg gırdım satasıyon cocuk gelısımıne gırddımmı satasıysınız..kaydirigubbakcemile3 nere gıdem ben yaa..
sımdık sampuanlar bıle parfum kokıy olmadı cıleklı sakız cıgneyın

Canım ben sürekli bakımlı olmaktan bahsediyorum.Yani 24 saat..Evi temizlerken süslenip parfüm sürüp temizlik yapmıyoruz değil mi ? sadece dışarı çıkarken bakımlı olmak değil kastettiğim..

Bakımlı olmak sadece makyaj yapmak değil ki tatlım..Ben sanırım daha geniş kapsamlı kişisel bakımları düşündüm..:bbo:

Eh iş yerinde yapılamıyorsa makyaj evde yapılır ya da karıkoca bir yerlere giderken evde başbaşa yemek yerken..hafif bir makyaj ..Hoş olur tabi...opuyorumnanaktan

Bak çalışan bayanmışsın!Ben olsam kocamın bu lafına gider saçımı değiştirirdim.Gardolabımı yeniler yeni ciciler alırdım.seksi iç çamaşırlarıda alırdım..Ağdamı manikürmü pedikürümü yaptırırdım!Hatta o güne ozel Makjözde makyajda yaptırırdım(Artık böyle şeyler pek pahalı değil bazı kozmetikcilerde Tekin Acarda falan bi ürün alıyorsun ordaki kızlar yapıyor makyajını)
Arardım kocamı akşama dışarda yiyelim derdim...Beni gördüğünde beğenmeme gibi bi olasılık düşünemiyorum..zemuszemus
Erkekler tek düzelikten sıkılırlar saçını hep arkadan bağlamış bi karısı var.Tamam sevgi herşeyden önemli Ajda pekkan diyo ya'Vitrinime değil ıklimime diye'ama o biz kadınlar için tatlım!!umarım hakkında hayırlısı oluropuyorumnanaktan

bu bekarların yorumlarıda bitiriyor beni vallah
çocuklarda zaten öyle hemen git yat diyince yatiyorlar ya
neyseeeee.........

kisisel bakim allahin emri oldugu icin zati hic deyinmedim, okadarini yapiyordur heralde :sinifsinif:vede sadece kisisel bakim yeterliyo olmuyor iste
makaj makaj makaj hihoyyyt, bületn ersoy makaji demiyorum tabiki hafif isiltili bise:lepi:

bu bekarların yorumlarıda bitiriyor beni vallah
çocuklarda zaten öyle hemen git yat diyince yatiyorlar ya
neyseeeee.........

öyle anneler var ki cocuk yedide yaticak dedi mi o cocuk sekizde uyumus olur

cok takdir ederim cocugunu erken yatiran anneleri,cunku kadinin kendine ve esine ayirmasi gereken vakittir aksam vakitleri

öyle annelerde var ki cocuguyla gecelere kadar oturmalarda ,gezmelerde yada tv basinda

aman yeter ki cocuk ertesi sabah gec uyansinda bende keyifli uyuyim diyen ,ve böyle annelerin cocuklarinin gözlerinin alti nedense mosmor mirmirmirmir

Benim kardesler hafta sonu gec yatar, ama gozaltlari hic de mor degildirkaydirigubbakcemile3

Teyze cocuklarim hep gec yatar Allah'tan oyle sorunlari yok

ne demek beğenmiyormuş :mymeka: hıyara bak sen o nasılki seni beğenmio pardonda bu adamları bu hale getiren yine biziz kardeşlerim,bunu bilir bunu sölerim, erkeklere hep buyur köşeğe buyur döşeğe vee buyrun işte sonuca buyrunnnnnnnnn

Teyze cocuklarim hep gec yatar Allah'tan oyle sorunlari yok

nerden biliyin yafru onlar orda mi yasiyordu benneyaptımki

öyleyse eger masallah valla ama burda gördügüm cocugunu gec yatiran annelerin cogunun cocugunun göz altlari öyle

ki zaten uykusunu alamayan her insanin öyle olmuyor mu

Sik sik tr'ye gittigim icin ve onceleri genellikle birarada oldugumuz icin bilirim :)))
Cocuk bu istedigin saatte yatip kalkmiyorlar maalesef hele birde
kendinden birkac yas buyuk abla abisi varsa,
daha gec yatiyorsa illa onlarla iddialasiyorlar o yatmiyor neden ben yatacakmisim gibi,
keske erken saatte yatip uykularini alsalar,
ama bu herzaman mumkun olmuyor.

Erkekler yanlarinda sürekli yenilikci, güzel ve bakimli kadin görmeyi isterler. Onun bu istegini anlayabiliyorum.
Sende tarzinda yenilik yap, sacinin rengini ve giyim tarzini degistir..Birkac hos sürprizden sonra yine kalbini kazanirsin üzülme..

Çocuk erken yatırılırsa baba çocuğunu görmeden mi uyuyacak.
Olmazzzz,valla eşim işten geldiğinde kızını sevmezse kahrolur.
Uyurken bile özlüyorum diyen adam.
Ayrıca kızım gündüz iki kez toplam dört saat uyuyor,sıkıyorsa yatırın sekizde :ecrin_bebek:
O yüzdeeeen,makul olanlar yapılır,biraz bebeğimizle biraz başbaşa zemuszemus

O sipani bende yirim bi elime gecirsem,
elinde bisey kalmiyacak ama:umursamaz:

yerim onu ben yerim yerimhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…