:roflol::roflol:işte budur:lepi:
o peşinde koşarken sen onu çoraplarıyla baş başa bırak:roflol:
:roflol::roflol::roflol:Ulaaa, kıza verdik gazı, verdik gazı, bu hızla şarampole neyin yuvarlanmasın.
Ulaaa, kıza verdik gazı, verdik gazı, bu hızla şarampole neyin yuvarlanmasın.
valla bu gazla viktoryanın melekleri gibi olur geceyekaydirigubbakcemile3
kız değilde eşi şarampole yuvarlanabilirkaydirigubbakcemile3
ya bu topıcde sunu anladım erkekler ne kadar alısverıs yapma makyaj yapma deselerde yapmayan kadını begenmıyo..
vallahı dogru benım babam yzuumu solgun gorse bu ne hal der allık surerım bu seferde boya kupune gırmıs kızım derkaydirigubbakcemile3allahım nasıl bısı bu erkeklerın zevklerıkaydirigubbakcemile3
haftasonu 600 tele bayıldım alışverişe.. günlerdir aldıklarımı giyorum sürüyorum ama daha peşimde kuyruklar oluşmadımafoldumben
acaba yannış yerlere mi harcadım parayı..:hulya:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kız mutfağa erzakmı aldın yoksakaydirigubbakcemile3
Evlilik kararı verirken acele etmeyin.
Denkliğin önemli olduğunu unutmayın.
Evleneceğiniz kişiyle ideal hayatları konuşmak yerine birbirinizin günlük hayattaki hallerinizi anlamaya tanımaya çalışın.
Psikolojik ve bedensel anlamda sorun olacak şeyleri mutlaka başta konuşun.
Nişanlıyken yaşadığınız sorunlara 'Nasıl olsa düzelir' mantığıyla bakmayın...
kımse evlılık kolay dememısdır..
esınız haklı olabılırmı.
belkıde eve geldıgınde ful makyajlı mını eteklı topuklu ayakkabılı bı bayan ıster..
herdaım spor gıyınıyosanız esınız bundan sıkılmıs olabılır..
esınız hergun ızınlı gunlerınde bıle sıyah takım ceket gıyse emınım sızde kendısıne ımada bulunurdunuz..bece uzulcegnıze esınızını kredı kartını alıpda alısverıse ve kuafore ugrayın..
yok parayı kendine harcama yöntemini iyi biliom ama ben de işe yaramiy.. bu sefer de korkuyolar herhalkaydirigubbakcemile3
şaka yapıyorum canım
neden korkuyor onu anlamadım benim hatunun için pamela kaçtı herhal mi diyolar acep
Rahmetli halam önce ben diyceksin derdii.
Giyin süslen bu ne hal dersee kendim için yaptım dee senin için yaptım dersen muhakkak bir hata bulurlar derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?