Eşim beni beğenmiyormuş .....

ya bu topıcde sunu anladım erkekler ne kadar alısverıs yapma makyaj yapma deselerde yapmayan kadını begenmıyo..
vallahı dogru benım babam yzuumu solgun gorse bu ne hal der allık surerım bu seferde boya kupune gırmıs kızım derkaydirigubbakcemile3allahım nasıl bısı bu erkeklerın zevklerıkaydirigubbakcemile3

10 Parmağını mumda etsenn erkek milletine yaranamassın muhakkak bir eksik gedik bulurr biz kadınlar aman kırılmasın der onların eksiklerini söylemeyiz ama onlar kırılmışsın kırılmamışsınn umurunda olmazz...
Bir zamanlar arkadaşım böyle şikayetçiydi eşinden Hattaa inanmıycaksınız bi sabah yardımcı kadın gelmiş onunla birlikte akaşamın sekizine kadar evin içini yağ dök bal yala misali temizlemişler ki bu dip bucak temizlik 15 günde bir tekrarlanır diğer günler genel temizlik yapan biri
Akşam eşi gelmiş ben bitmiş bir haldeyim ama saçımı başımı toparlamışım üstümde eşofmanlar ayağımda terliğim diyor kızcağız eşi ne dese beğenirsinizz kendine bu kadar çeki düzen vericeğine evin içini düzenle yerdeki bu çer çöpp nee duyunca yuuhh demiştimm
kız diyorkii sanki tarlada oturuyoruz hadi bul demişş çer çöp alnından öpücem

Yani diyceğim odurki erkek bahane bulacak olursa ne yaparsan yapp bulur allah ıslah etsinn.Allah yardımcın olsun canımm

Terbiye saygı denen bişey kalmıyo mu bu erkeklerde anlamıyorum.
Canını sıkma hayatım ya dikkat et yedir o lafları eşin olucak insana.
Bu kadar olmaz ya

ki sen kendıne sacınla bakıyormuşsun ,fön ,maşa dıyorsun ..

ben bunları kac aydır yapmıyorum bır bılsen..

kuaförle bır yere kadar bence ..

ben senın yerınde olsam ,eşimle giderim alışverıse ,benı nasıl gormek ıstiyorssan öyle giydir derim..

istedigi herseyi alır ,giyerim ..kendım de ufak tefek aksesuarlar eklerım..

bu aldıklarını hep gıymek zorunda degılsın işyerine giderken gıyme mesela..

basbasa gıttıgınız yerlerde evde gıyersın.

sonuc o mutlu sen mutlu..

şunu da söylemeden gecemıyecegım çok patavatsızmış..

Ulaaa, kıza verdik gazı, verdik gazı, bu hızla şarampole neyin yuvarlanmasın.

valla bu gazla viktoryanın melekleri gibi olur geceyekaydirigubbakcemile3
kız değilde eşi şarampole yuvarlanabilirkaydirigubbakcemile3

şu bilir şunu söylerim, kadın talepkar olacak.
önce evim, eşim, boşver almayayım dedikçe bu görev haline geliyor. Alacaksın, isteyeceksin.

Yakın arkadaşım, dişiyle tırnağıyla 3 katlı ev yaptı sapanca'da kendi tekniker fazla para harcamamak için resmen usta gibi çalıştı evin yapımında.

Sonuç, eşi kadın olsaydın da, bakımlı olsaydın da vs vs boşandılar. Hala sinirliyim düşündükçe.

O yüzden kadın olmak lazım, çünkü onlar hizmetçi, ana, bacı, arkadaş istemiyor dişi istiyor.

haftasonu 600 tele bayıldım alışverişe.. günlerdir aldıklarımı giyorum sürüyorum ama daha peşimde kuyruklar oluşmadımafoldumben

acaba yannış yerlere mi harcadım parayı..:hulya:
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

biraz daha ılımlı yaklaşsaydı ne olurdu sanki..... illa kırmalarımı lazım.....
arkadaşlar gereken her şeyi yazmışlar zati sen kendine bak bir müddet boşver borçları bakalım neler olacak....

kız mutfağa erzakmı aldın yoksakaydirigubbakcemile3

helal sana
akıllı kıss sengözlerimebaksanab

yok parayı kendine harcama yöntemini iyi biliom ama ben de işe yaramiy.. bu sefer de korkuyolar herhalkaydirigubbakcemile3

şaka yapıyorum canım
neden korkuyor onu anlamadım benim hatunun için pamela kaçtı herhal mi diyolar acep

Rahmetli halam önce ben diyceksin derdii.
Giyin süslen bu ne hal dersee kendim için yaptım dee senin için yaptım dersen muhakkak bir hata bulurlar derdi.

Rahmetli halam önce ben diyceksin derdii.
Giyin süslen bu ne hal dersee kendim için yaptım dee senin için yaptım dersen muhakkak bir hata bulurlar derdi.

eeeee, doğru valla eskiler çözmüşler bu işia.s

o kendine baksın be..... Beğenmiyomuş. Amaan takma kafana üzme kendini... spor değilde mesela biraz daha seksi giyin, bakalım o zaman ne dıyecek..

Ben bir zamanlar evi kendimi sil baştan yenilemek istiyorum dediğim zaman zemuszemus
kayınbiraderim kardeşimin evine incir ağacımı dikeceksin derdi.
Eşim ise beni ne zaman yenileyecek bekliyorum dediğinde yok seni olduğun gibi bırakıcam çünki sen aynı tas aynı hamam gibisin demiştim.
Ona verdiğim bu mesaj bile işe yaramıştı daha bir bakımlı daha bir dikkatli olmuştu hem lafları ile hemde bana karşı davranışları ile
ders biirrr der başlarmışımm kaydirigubbakcemile5 ahh ahh diyip anlatmaya :smiley-cool:

kısaca sakın ama sakınn eşinin bu davranışına karşı iyimser olmaa ne yapıyorsan önce kendim için yapıyorum dee hatasını söylediği lafın yanlış olduğunu bilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…