eşim beni bıçakladı:(

tamamen hayrına yaptım chess.. aha da burda.

da bu bana hikaye gibi geliyor.

saol canım çok hayır seversin:1: kaydirigubbakcemile5

ben anlamadım valla, bi seviyorum diyo bi sevmiyorum diyofisfisfis

bıçaklanıp kendi imkanlarıyla iyileşmek ne demekbilmiyorumkismile

belkide meyve bıçağıyla bi sıyrıktı, özrünü hafifletmez ama, başlık sahibinin bize yansıttığı harbi harbi bıçaklanma olayı gibi
bilmiyorumkismile

olayda bir karışıklık var. bıçaklandıktan sonra mı gitti baba evine önce mi? eğer sonra gittiyse ne kadar taş kalpli bile olsa hiçbir anne baba evladının bıçaklandığı yere geri göndermez.

eve kilitledi diyor. evin camı var penceresi var kapı kilitliyse. hatırlarsanız kaçırılan birisi pencereden dışarı bir not atarak kurtarılmıştı. yeterki istesin insan kurtulmayı herşeyi yapar. aç pencereyi bağır birşey yapamıyorsan.

anlatılana göre (bıçaklayan, eve kilitleyen bir eş) adam psikopatımsı bir varlık. seni kilitliyorsa pc ile de ilişiğini keser. hiçbirşey yapmasa insan ordan bi yardım alır.

eve kilitlisin evinde net varsa ev telefonunda vardır. hiçbiryeri arayamasan da 112 yada 155 i arabilmen gerekir. (telefon da kilitlenmiş olsa bile)

bilmiyorum bu hikayenin tuttuğum tarafı elimde kalıyor.

olayda bir karışıklık var. bıçaklandıktan sonra mı gitti baba evine önce mi? eğer sonra gittiyse ne kadar taş kalpli bile olsa hiçbir anne baba evladının bıçaklandığı yere geri göndermez.

eve kilitledi diyor. evin camı var penceresi var kapı kilitliyse. hatırlarsanız kaçırılan birisi pencereden dışarı bir not atarak kurtarılmıştı. yeterki istesin insan kurtulmayı herşeyi yapar. aç pencereyi bağır birşey yapamıyorsan.

anlatılana göre (bıçaklayan, eve kilitleyen bir eş) adam psikopatımsı bir varlık. seni kilitliyorsa pc ile de ilişiğini keser. hiçbirşey yapmasa insan ordan bi yardım alır.

eve kilitlisin evinde net varsa ev telefonunda vardır. hiçbiryeri arayamasan da 112 yada 155 i arabilmen gerekir. (telefon da kilitlenmiş olsa bile)

bilmiyorum bu hikayenin tuttuğum tarafı elimde kalıyor.
Evet aslında ne yapar eder kurtulur ordan bir şekilde.Bağırsa bile komşular duyar yetişir. a.s
Galiba arkadaş kocasını çok seviyor,gitmek istemiyor :sm_confused:

ben de anlamadım gitti bu olayı bıçaklandığı yere nasıl cesaret edip dönüyor,bügün bıçak yarın testere,akraba yokmu? sığınma evleri var,kusura bakma ama böyle cahil bir aile görmedim,nasıl geri yolluyorlar iş işten geçtikten sonra vah vah diye ağıt yaparlar.al nafakanı ne kocana dön nede annene felan,beni bu durumda kabul etmiyen anne yide silerim.ayakların üstünde durmaya çalış.

valla yaşamayan anlamaz. öyle bi durmak zorunda kalıyorsun ki. ailen kabul etmiyosa çok zor hayat. göze alamıyorsun hiç kimse tarafından kabul edilmemeyi.

:gitme: allahim bunu benden iyi kimse anlayamaz. aile cok önemli.
sunu unutma bir defa o el kalktimi arkasi kesilmez. allah yardimcin olsun. madem esini seviyorsun huyuna suyuna git. galiba esini biraz delirtmissin gibime geldi,kurdugun cümlelerden onu sezinledim. karisma etlilerine sütlülerine, burada bir bayanda kocasini bicaklamisti sadece erkekler yapmiyor bu tür seyleri. cok yanlis cok tehlikeli seyler allah korusun.

Son düzenleme:
alıntı yaptığım mesajı silmem rica edildi.

tamam diyelimki böyle aileler var. kırmızaya çevirdiğim yere dikkat çekiyorum. sen şikayet etmişsin. bi girişimde bulunmuşsun ama bu arkadaş hiç bişey yapmıyo.

tamam aile önemli faktör diyelim. bu arkadaşın işi de var. çalışabilecek durumda (hikayesine bakarsak) ama susup oturmayı yeğliyor.

ya bilmiyorum kurtulmak istiyorsa çektiği işkenceden birşeyler yapsın. burda o kadar adresler telefonlar verildi. ihbar için linkler verildi. birşeyler yapmayı istemes gerek.

Son düzenleme:
yorum dahi yapamıyorum nutkum tutuldu resmen
bide bunca şeyin içinde sevgim var diyiyorsun
ne diyey,m Allah yardımcın olsun

herife manyak dicem ama aileler daha da bi manyak yahu. hadi herif psikopat, karşısındaki de el kızı. e kendi çocuğuna bu eziyeti reva görene ne demeli?

bu arada ben bu konudan şunu anladım. konu sahibinin eşi bıçak savurdu kızıp bi, bayanın da koluna geldi hafif bi sıyrık oldu. yoksa adamakıllı bıçak saplasa evde tedavi mümkün değil olmazdı. sonra bu hanım buraya dertleşmeye geldi, baktı herkes kurtul adamdan diyor. istediği teselliyi göremeyince pır. yav kardeşim ne bekliyosunki? buraya yazı yazan kadınların çoğu yüksek okul mezunu, çalışan, o da olmadı bilgisayar kullanabilen kadınlar. herkes eğitimli. öyle "bacağını kır otur" diyebilecek kadınlardan değiller ki. ne yazmamızı bekliyosunuz?

hey Allah'ım yaaa

hayretim şaştı valla

nasıl bir annedir ki nasıl bir babadır ki evladı bıçaklanıyor buna sesini çıkarmıyor,kocandır döverde severde bıçaklarda hesabı eve postalıyor....heyyy Allahımmmm heyyyyy

ve hiç ama hiç anlayamayacağım nokta ise seni bıçaklayabilen bir adamı nasıl hala sevdiğini söyleyebiliyorsun???

seviyorsan otur o zaman kardeşim kocanın yanında ne diyim şimdi....

ama olmazzz olamazz böyle bi sevgi...olsa bile senin can güvenliğin tehlikede farkındamısın??

bak arkadaşlar yardım isteyebileceğin yerlerin adresini telefonunu vermiş sana bence bir an önce kurtar kendini bir an önceee!

töbee töbee nasıl yanii
polise gidemedim eve kilitledi diyorsunuz
ama elinizin altında internet var
isteyen bir şekilde ulaşır
annemlerle yapamam diyosunuz
can güvenliğiniz keyfinizden dahamı önemli
kızsada kötü davransada gidin annenizin evine

Canım sen ayrılmak istiyorsun ailen kabul etmiyor ve gidecek bir yerim yok mu diyorsun.?
Bana hemen iletişim için msn adresini pm at ben sana elimden gelen yardımı yapıcam.
Yok böyle bir hayat boşuna ızdırap çekme.

yok daha neler

karısını bıçaklayan adama mı şaşırayım,
yoksa o adamı şikayet etmeyip,hala sevdiğini söyleyen kadına mı??
hey allahım heyyy,daha neler görücez acaba
bu kadar aciz,bu kadar çaresiz olmayın arkadaşım yaa
çıldırmamak elde değil

dün gece albümüne baktım..yaşın küçük baya,erken evlenmişsin sanırım,4 yaşındada çocuğun var.....

merak ettim durumunu,yazmıyorsun da....

istesen çok rahat şikayet ederdin biliyorsun dimi?annenlere gidebildiğine göre emniyetede uğrayabilirdin çıkmışken....

alıntı yaptığım mesajı silmem rica edildi.

tamam diyelimki böyle aileler var. kırmızaya çevirdiğim yere dikkat çekiyorum. sen şikayet etmişsin. bi girişimde bulunmuşsun ama bu arkadaş hiç bişey yapmıyo.

tamam aile önemli faktör diyelim. bu arkadaşın işi de var. çalışabilecek durumda (hikayesine bakarsak) ama susup oturmayı yeğliyor.

ya bilmiyorum kurtulmak istiyorsa çektiği işkenceden birşeyler yapsın. burda o kadar adresler telefonlar verildi. ihbar için linkler verildi. birşeyler yapmayı istemes gerek.

cok tesekkür ederim sildigin icin cünkü bir an kendi yasadiklarim aklima geldi ve klavyeden parmaklarimi cekemedim sonra hatirlamak istemedigim seyleri yazmaktan pismanlik duydum. ben bir de dilini , yolunu yordamini bilmedigim bir yerde bu kadar yapilana sessiz kalmadim. kalinmazda. beni ailem zorla geri yolladi. ama dayak olayinada sessiz kalamazdim. ben biraz celiskili buldum bu olayi. ilgi cekici bir baslik ama cok sevdigini söyleyen bir kadin cikiyor konunun sonunda. galiba ufak hasarli bir mevzu büyütülüp buralara tasindi. eger elinde meslegi para kazanacak bir konumu varsa kusura bakma ama kimse orasini burasini bicaklatmaz her gün bu ne sacma bir sevgi. ben de kocami seviyorum ama kendimi dövdüremem kusura bakmasin. o da beni cok seviyor ama sevgisini sinirlamayi bilsin. bence siz esinizin sinirlerine tavan yaptirdiniz simdi de pismansiniz ve kendinize haklilik payi cikaracak bir yol ariyorsunuz. yoksa gercekten BICAKLANAN bir kadin bu durumda sessiz kalamazdi.yinede zor bir durumbilmiyorumkismile

bıçaklamış ve hala seviorum diosunuz sinirlenmemek için detayları okumadım.. belki başka zaman
bnce o adamdan derhal boşanın sizin psikolojiniz bozulmuş sağlıklı düşünemiosunuz bıçaklayan adamı nasıl seversiniz

çok tşk ederim bende internette araştırdım ama raporum yok ve beni eve kitliyo elimden bişey gelmiyo kadın sığınma evlerine rapor olmadan gidilirmi acaba:(

niye rapor almak zor mu? gider gösterirsin bicaklanan yeri eger bicaklandinsa iki günde o yer gecmez gecemez. doktor onun bicaklanmadan olup olmadigini zaten anlar. illaki o anda bicaklandim diye gidemeyebilirsin kilitledi disari cikarmadi simdi sikayetciyim dersin gereken yapilir. valla biraz bahane üretiyorsun gibime geldi ya hadi hayirlisi. daha alti ay öncesi calisiyorum cocuga babannesi bakiyor diye konu acmissiniz. ne olduda su alti ayda esiniz sizi bicaklayacak duruma geldi? ayrica diger actiginiz konularida okudum. biraz karmasik geldiniz bana.

Son düzenleme:
akannehirşaka mı bu başlık??kafamçokkarıştı

değilse de öyle olmasını diliyorum:Saruboceq:
bi insan kadın da olsa bu kadar aciz olmamalı..azcık cesaretli olun bekaydirigubbakcemile4
başımıza gelmeden bilemeyiz belki ama göz göre göre, o evde o adamla yaşamak için bi insanın gerçekten tırsık olması lazımkafamçokkarıştı
normal bi insan katlanmaz:umursamaz:

Back
X