- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi siyahanemon
-
bir süre bekledim cevap gelmedi ben de sınav okudum notları girerken cevapladım
LOHUSAYKENMİİ kaynanana noluyo .eşin sölese anlardık da kaynanana noluyorkızlar hepiniz burdayken bende benim kvalideyle ilgili bozulduğum bişi söyleyeyim ya. daha kimseyle paylaşmadım içimde tutuorum. içim sıkılıo.
ben kayınvalideyle birlikte yaşıorum. tek çocuğu eşim. kocası falan yok. yazlarıda öle köye gitme huyu falan yok. hep gitcem der ama gitmez hiç. evlendiğimizden beri 3. yazımız geçti. sadece ilk evlendiğimizde benim tepkimle gitmişti bir tek.
şimdi onların memleketten akrabaları geldi ve muhabbet arasında bu yıl gelinim doğum yapınca lohusayken gelcem dedi. sinir oldum bende. tam lazım olacağı zaman köye gitcekmiş. ne diosunuz.
kızlar hepiniz burdayken bende benim kvalideyle ilgili bozulduğum bişi söyleyeyim ya. daha kimseyle paylaşmadım içimde tutuorum. içim sıkılıo.
ben kayınvalideyle birlikte yaşıorum. tek çocuğu eşim. kocası falan yok. yazlarıda öle köye gitme huyu falan yok. hep gitcem der ama gitmez hiç. evlendiğimizden beri 3. yazımız geçti. sadece ilk evlendiğimizde benim tepkimle gitmişti bir tek.
şimdi onların memleketten akrabaları geldi ve muhabbet arasında bu yıl gelinim doğum yapınca lohusayken gelcem dedi. sinir oldum bende. tam lazım olacağı zaman köye gitcekmiş. ne diosunuz.
hayır biz kaç kişi yorum yaptık,siz o arada başka konuyu okuyordunuz.
kızlar hepiniz burdayken bende benim kvalideyle ilgili bozulduğum bişi söyleyeyim ya. daha kimseyle paylaşmadım içimde tutuorum. içim sıkılıo.
bunu nerden çıkardınız.beni yalancılıkla suçluyorsunuz
evet ben size kötü bir şaka yapıyorum canım sıklıdı sizle böyle eğleniyom işte ama sizin de hiçbirinizin benim gibi önemli işi olamadığı için bak cevap yazdınız komik olmayın lütfen hiç öyle şey olur mu
canımı sıkan bir konuyu size açtım gelen cevapları okudum hatalı olduğumu söylüyorsunuz olabilir bu da iyi bir şey eşim döndüğünde ona göre davranırım iyi değil mi bu ben kendimi yerden göğe haklı buluyordum ama bakın şimdi evet ben de hatalıyım diyorum ben dda gencim yolun başındayım evliliğim başındayım hata yapıcam hatalarım dan dersler alarak kendimi düzelticem onun için de sizler gibi ben den daha tecrübeli insanların görüşüne ihtiyacım var.
LOHUSAYKENMİİ kaynanana noluyo .eşin sölese anlardık da kaynanana noluyor
kız soksana lafını sende tam zamanınımı buldun diyeben lohusayken o köye gidecekmiş. bu zamana kadarhiç yalnız bırakmadı. çocuk olunca yardımı ihtiyacım olduğu sırada gidecekmiş. bi açıdan gitsen de ne zaman giderse gitsin diye düşünüorum. bi açıdan da bebek yıkamada falan yardıma ihtiyaç oluyor diye biliorum. ilk çocuğum. annemle aynı şehirdeyiz ama nerseyse şehir dışı gibi uzak ve annem çalışıyor. sinir oldum bende.
bence öldür onu
diyecek bişey yok,sen açıkça anne sana ihtiyacım var diyeceksin..sonuçta yeni doğum yapmış olacaksın.o fakında değilse sen söyleyeceksin.
bakın ben 12.52 de sizin profile girdim ve siz,bumuydu yani evlilik 4 ay mıydı konusundaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?