eşim beni bıraktı annesine koştu

zatenhep genelde kayınvalideleri kötülüyoruz suçluyoruz .peki biz gelinler nekadar masunuz bi düşünelim
şekil A gibi

Anlamıyorum böyle dertleri olan insanları.

Annesi o ya!Onu büyüten,ona bir gelecek veren,9 ay karnında taşıyan kadın.Kolunu kırmış tabi ki de gidicek.Annesine hayrı olmayan insanın zaten kimseye hayrı olmaz.Ne istiyorsunuz ki?Çok bencilsiniz bence.

bide şunu düşünüyorum eşin kayın valideni yanınıza getirmek istese bisüreligine .actıgın konu şu olurdu; KAYINVALIDEMİ OLDÜRMELİMİYİM GELDİGİNDE

kızlar hepiniz burdayken bende benim kvalideyle ilgili bozulduğum bişi söyleyeyim ya. daha kimseyle paylaşmadım içimde tutuorum. içim sıkılıo.

ben kayınvalideyle birlikte yaşıorum. tek çocuğu eşim. kocası falan yok. yazlarıda öle köye gitme huyu falan yok. hep gitcem der ama gitmez hiç. evlendiğimizden beri 3. yazımız geçti. sadece ilk evlendiğimizde benim tepkimle gitmişti bir tek.

şimdi onların memleketten akrabaları geldi ve muhabbet arasında bu yıl gelinim doğum yapınca lohusayken gelcem dedi. sinir oldum bende. tam lazım olacağı zaman köye gitcekmiş. ne diosunuz.

Allah korusun benim annem yada babama birşey olsa hastalansalar yada başlarına kötü birşey gelse bende koşarım eşim yanımda gelsin yada gelmesin ben giderim.
bu durumda eşiminde ailesine birşey olduğunda gitmesi ilgilenmesi gerekir. bu konuda alınganlık yapmayın lütfen kendi açınızdan düşünün (evli değilim ama böyle davranırdım eminim)

LOHUSAYKENMİİ kaynanana noluyo .eşin sölese anlardık da kaynanana noluyor

Bu kadar kendinizi doldurmayın; geçmişte kötü şeyler vs yaşamışta olabilirsiniz. Eşinin gitmesi çok normal; senin üzüntün ise gereksiz. Cebinde beş kuruş parası da olmasa borç harç gitmesi gerekirdi; kimin ne olacağı belli olmaz. Sizin ailenizinde yardıma ihtiyacı olabilir; bizim çok borcumuz var ben eşimin bırakıp gelemem diyemezsiniz; hemde eşinizinde gelmesini istersiniz. Biz kadınlar bazı şeyleri çok abartabiliyoruz; sizin tavrınızı çikolata isteyen bir çocuğa benzettim.(Eski konularınızı ve yaşadıklarınızı bilmiyorum; ilk sayfanızı ve bazı sayfalarda karşıma çıkan yorumları okudum.)

istiyorsa gitsin canım,belki daha rahat edersin

hayır biz kaç kişi yorum yaptık,siz o arada başka konuyu okuyordunuz.

bunu nerden çıkardınız.beni yalancılıkla suçluyorsunuz
evet ben size kötü bir şaka yapıyorum canım sıklıdı sizle böyle eğleniyom işte ama sizin de hiçbirinizin benim gibi önemli işi olamadığı için bak cevap yazdınız komik olmayın lütfen hiç öyle şey olur mu
canımı sıkan bir konuyu size açtım gelen cevapları okudum hatalı olduğumu söylüyorsunuz olabilir bu da iyi bir şey eşim döndüğünde ona göre davranırım iyi değil mi bu ben kendimi yerden göğe haklı buluyordum ama bakın şimdi evet ben de hatalıyım diyorum ben dda gencim yolun başındayım evliliğim başındayım hata yapıcam hatalarım dan dersler alarak kendimi düzelticem onun için de sizler gibi ben den daha tecrübeli insanların görüşüne ihtiyacım var.

bence öldür onu

diyecek bişey yok,sen açıkça anne sana ihtiyacım var diyeceksin..sonuçta yeni doğum yapmış olacaksın.o fakında değilse sen söyleyeceksin.

Son düzenleme:

annenin gelme durumu nedir?anne daha çok yardımcı kayınvaliden

bakın ben 12.52 de sizin profile girdim ve siz,bumuydu yani evlilik 4 ay mıydı konusundaydınız

Bu durumlarda biraz empati yapmak lazım bence. Kendi annem olsa ben ne yapardım demeniz lazım şimdi sizin anneniz öyle olsa üstelik başla şehirde olsa aklınız onda kalmaz mı eşinize deseniz ben anneme gidicem, eşinizde kem küm etse ben gelmicem sen git dese ne kadar zor durumda kalırsınız ailenize karşı. Alınırsınız. Yanında diğer evlatları da olsa sonuçta eşinizin annesinde aklı kalacak, nasıl olduğunu kendisi görmek isteyecek oda bir evladı sonuçta. Şimdi ister istemez kaynananızında size karşı antipatisi oluşacak. Arayıp geçmiş olsun deseydiniz bari.

LOHUSAYKENMİİ kaynanana noluyo .eşin sölese anlardık da kaynanana noluyor

ben lohusayken o köye gidecekmiş. bu zamana kadarhiç yalnız bırakmadı. çocuk olunca yardımı ihtiyacım olduğu sırada gidecekmiş. bi açıdan gitsen de ne zaman giderse gitsin diye düşünüorum. bi açıdan da bebek yıkamada falan yardıma ihtiyaç oluyor diye biliorum. ilk çocuğum. annemle aynı şehirdeyiz ama nerseyse şehir dışı gibi uzak ve annem çalışıyor. sinir oldum bende.

napsın adam ölmesini mi? beklesin tövbe tövbe gidecek tabi senin annen bir yerlerini kırsa sen ne yapardın acaba?bence bir daha dönmese annesinin yanından isabet olur senin gibi hayırsız bir eşle yaşamaktansa diyorum.birde sen öğretmensin herhalde vay bizim başımıza gelenlere.

kız soksana lafını sende tam zamanınımı buldun diye

bence öldür onu

diyecek bişey yok,sen açıkça anne sana ihtiyacım var diyeceksin..sonuçta yeni doğum yapmış olacaksın.o fakında değilse sen söyleyeceksin.

sölerim sölemesine de ben bunu hangi anlayışla yapıo ınu merak ediorum. hani amacı oğluyla beni yalnız bırakmamak falan mıydı acaba. bebek gelince de nasıl olsa bebek bayrağı devraldı artık rahatça gidebilirim diye mi düşünüo acaba.

yada niyeti işten kaçmakmıdır anlamadım ki. ben çalışıorum. annem çalışıor. bunlarıda bilio. acemiyim bunlarıda bilio. hani birlikte yaşamasak beklemem de. birlikte yaşamanın her türlü cefasını çekip kırk yılda bi işe yarayacağı zaman ki bu hal nedir ya. yok abi kaynanalar hakedio her türlü muamaleyi

Konu sahibinin konusu dışında ama . Gönder gitsin üzülme aksine sevin.Başında her işine karışacak dır dır edecek.Sen ne anlarsın her şeyi ben bilirim diyecek.Eğer gitmezse ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…