- Konu Sahibi siyahanemon
-
düşecektir
neden diye soracaksan etrafımda o kadar çok örnekler gördüm ki
allah hiç bir şeyi karşılıksız bırakmıyor
kesinlikle etme bulma dünyasıdır egem
merhaba hanımlar
gerçenten bir derdim var.dün eşimin abisi aradı annem düştü kolunda 3 yerden kırık var dedi.bulunduğumuz yer de memelekete 20 saat uzaklıkta.ben gidicem sen de gelecek misin dedi.düşünüm falan filan derken bunu biraz oyaladım.ben gelmicem dedim.dün çekti gitti annesinin kocası var yanında bekar kızı var diğer oğlu yakın ben burda tek başımayım beni bıraktı gitti.
az önce aradım annesini yine aynı doktrora götürmüş falan yani gitmesinin hiç bir manası yok.5 aylık evliyiz çok borcumuz da var buna rağmen hiçbir şeye aldırmadan gitti ailesi söz konusu olunca hiç mantıklı değil.ben ne yapıcam bana akıl verin
LÜTFEN
dayanamıyorum
geri geldim egem tutamıyorum kendimi
''sen de gelecek misin dedi.düşünüm falan filan derken bunu biraz oyaladım.ben gelmicem dedim.''
ben mi yanlış açıdan bakıyorum acaba dedim cevapları görünce yardım falan istediğim yok sadece dertleşmak için yazdım.
biz ikimizde çalışan insanlarız.burdan kalkıp gitmek gerçekten mesele ben doğuda öğretmenlik yapıyorum kar kış yolların durumu mağlum eşim adanaya gitti.kaldı ki kayın babam kayın validemi 3 doktora çıkarmış.bu sabah eşim aynı doktora tekrar götürdü ve sonuç olarak aynı şeyları duyduk.
ben mantık açısından bakıyorum ve ilk önce kendi ailemi düşünüyorum.benim babam yok erkek kardeşim de yok böyle bir durum benim annemin başına gelse etrafında onu hastaneye götürecek dahi insan yok.ama kayın validem farklı.bu acıdan bakıyorum ben size soruyorum ben mi doğuda bir başıma kimsem yok eşime daha muhtacım yoksa annesimi
merhaba hanımlar
gerçenten bir derdim var.dün eşimin abisi aradı annem düştü kolunda 3 yerden kırık var dedi.bulunduğumuz yer de memelekete 20 saat uzaklıkta.ben gidicem sen de gelecek misin dedi.düşünüm falan filan derken bunu biraz oyaladım.ben gelmicem dedim.dün çekti gitti annesinin kocası var yanında bekar kızı var diğer oğlu yakın ben burda tek başımayım beni bıraktı gitti.
az önce aradım annesini yine aynı doktrora götürmüş falan yani gitmesinin hiç bir manası yok.5 aylık evliyiz çok borcumuz da var buna rağmen hiçbir şeye aldırmadan gitti ailesi söz konusu olunca hiç mantıklı değil.ben ne yapıcam bana akıl verin
LÜTFEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?