eşim beni bıraktı annesine koştu

Bende k.v den muzdarip bir gelinim ama aynı zamanda bir erkek annesiyim o yüzden konuları okurken kendimide günün birinde k.v olacağımı düşünerekte okuyorum.Çok yanlış düşünmüşsün sonuçta o kadında bir anne.

ah arkadasim su gelinler kv deyi kv delerde gelini dusman gibu gordukce bunlar yasaniyor. unutma onu annesi dogurdu buyuttu sen yokken annesi vardi. annesi onu oyasa getirmeseydi senin kocan olacakmiydi. cok bencillik uspmidsin seninde uzulmen gerekirken esim beni birakti gitti ne demek. sen anneni sevmiyomusun anne bu ya varmi daha otesi. sende anne oldugunda anlarsin lafi nin hakki var. neyapsaydi yani ben karimi birakamam mi diyecekdi. sizin gitmeniz gerekirdi ben olsam kendim git diye israr ederdim. eger evlendiysen mutlu olmak istiyorsan kocanin ailesini kabullenmen gerekir. annesini rakip gorme sakin. aranizda 20 saat varmis birde. yeni evlisin borcunda varmis bunalmissin belli ama kadin dusmus be arkadasim hic uzulmedinmi.borclar odenir be tatlim odeniyor meraketme allah can sagligi versin. sen olsan annene bisey olsa aman ablamla abim baksin banane mi dicektin. lutfen vicdanli ol. bu bencillik ve vicdansizlik tan baska birsey degil bence...

hamileyken terkedilip aldatılanların konularını okuda, dert diye bunları edinme kendine..

düşecektir
neden diye soracaksan etrafımda o kadar çok örnekler gördüm ki
allah hiç bir şeyi karşılıksız bırakmıyor
kesinlikle etme bulma dünyasıdır egem

kocası kendi annesine gitmesse o evde kıyamet kopar buraya bi konu daha açar konu sahibi mağdurumda mağdurum diye

bence de hatalısın.benim babam kalp krizi geçirdi biz 2 aylık evliyken.koşa koşa gittim.eşim ben de geleyim mi demedi.çok ani oldu tamam ama benim de zoruma gitti çok.eşinde üzülmüştür eminim gitmemene.olan olmuş en azından ara bari eşini sık sık kayınvalidenin halini hatırını sor..

Bu konuda sana akıl veremeyeceğim kusura bakma , adamın annesi bu senin annenin başına gelse gitmez misin ? Banane ya yanında eşi mi var dersin ? Gitmesinin nasıl bir manası olacaktı Allah korusun ölmesi mi gerekiyordu kadının , benim annem düşse koşa kpşa giderdim eşimin annesi düşse gene aynı sekilde eşim ile birlikte giderdim annesi o adamın sen yokken o vardı onun sayesinde senin eşin o adam tabii gidecek yalnız kalmak istemiyorsan sende gitseydin bir sürü borç var diyorsun yol parasını sorun yapıyorsun herhalde 2 bilet parası ile bitecekmiydi borcunuz. Ya Kv Kv diyoruz ama bazı gelinler sanırım hakediyor. Lafımı kimse üstüne alınmasın lütfen kızmasın ama böyle bencil insanlar o efsanevi aksi huysuz dırdırcı KV modelini hakediyor işte.

eşini can-ı gönülden tebrik diyorum,annesini görmek için o kadar yol gitmiş..gerçekten hayırlı evlatmış.

sana da hiçbir anlam veremedim konu sahibi,adamın annesi rahatsız eş kaprisiyle uğraşacak durumda değilmiş demek ki..azıcık empati yap ya,aynısı senin annenin başına gelseydi eşim beni bıraktı gitti gibi bir başlık açar mıydın acaba?

eşinle gurur duy bence,iyi bir evlat aynı zaman da iyi bir eştir bana göre.keşke böyle sızlanmak yerine sen de ona destek verseydin.

Konu sağlık olunca empati yapmak lazım..
Kızdın dimi eşine.. Bi düşün.
Kendi annen düşmüş kolunu sakatlamış.. 20 saat uzaklıktasın maddi durumunuzda kötü.. Hem annemin yanında babam var ablam var ben napıcam gidipte mi dersin?
Yoksa çok üzülür hemen gitmeye can mı atardın..
Keşke sende gitseymişsin.. Ama olmuş bi kere o zaman sürekli ara annesinin durumunu sor kv ile konuş.. Hem kötü olma gözlerinde

dayanamıyorum
geri geldim egem tutamıyorum kendimi

''sen de gelecek misin dedi.düşünüm falan filan derken bunu biraz oyaladım.ben gelmicem dedim.''

kerican herşey karşılıklıdır..konu sahibinin oğlusu olursa birgün gelini de oğlunu "oyalar"..ee etme bulma dünyası işte!

iki oğlum var,bu zihniyette ki insanlardan korusun Rabbim..

esiniz size baskıda yapmamıs gel diye kendi gitmis isterse 1 gunluk yol olsun saglık bu aklı kaldı annesinde gitmek isteyecek tabi bunda birseyler aramak veya borcumuz var diye bahane uydurmak dogru degil..onun yaptıgı cokmantıklıda sizinki hic degil

Konu başlığını okuyunca eşinizin annesi dedi diye sizi terkettiğini düşündüm ama aslında annesinin hastalığına koştuğunu anlayınca çok şaşırdım. Annesi yani, gitmezse asıl tuhaf olur. Ben bide düşünürüm, gel dediğine göre acaba daha kötü bişey mi var da bu kadarını söylediler diye.

Bir de ailesi söz konusu olunca hiç mantıklı değil demiş, yardım lütfen demiş...

Cidden şaka gibi konular açılıyor burada....

Birçok arkadaşıma katılıyorum. gitmesi çok normal siz de gitseydiniz eşinizle tek kalmazdınız. Böyle bir şey yüzünden canınızı sıkarsanız kendinize edersiniz çünkü eşinizin verdiği kararda bir anormallik yok.

Mantıksız olan senin düşüncelerin...İnsan 2 eli kanda olsa annesi-babası böyle durumdayken gider,gitmelidir....Sen de eşinle beraber gitmeliydin..............

Benim babam ayağını kirdiginda gunlerce aglamistim eşinizin suan ne hissettiğini anlayabiliyorum. Ama sizin bu şekilde sadece kendinizi dusunmenize anlam veremedim. Maddi durumumuz iyi değil demissiniz allah korusun aynı olay benim başıma gelse yuzugumu satar yine ailemin yanına giderdim.

ben mi yanlış açıdan bakıyorum acaba dedim cevapları görünce yardım falan istediğim yok sadece dertleşmak için yazdım.
biz ikimizde çalışan insanlarız.burdan kalkıp gitmek gerçekten mesele ben doğuda öğretmenlik yapıyorum kar kış yolların durumu mağlum eşim adanaya gitti.kaldı ki kayın babam kayın validemi 3 doktora çıkarmış.bu sabah eşim aynı doktora tekrar götürdü ve sonuç olarak aynı şeyları duyduk.
ben mantık açısından bakıyorum ve ilk önce kendi ailemi düşünüyorum.benim babam yok erkek kardeşim de yok böyle bir durum benim annemin başına gelse etrafında onu hastaneye götürecek dahi insan yok.ama kayın validem farklı.bu acıdan bakıyorum ben size soruyorum ben mi doğuda bir başıma kimsem yok eşime daha muhtacım yoksa annesimi

hala mı aynı düşüncelerdesin? sen doğuda 2-3 gün yalnız kalamıyor musun? doğuda olup da eşiden ayrı olan hatta 1-2 yıl ayrı kalmak zorunda olan çok insan var,onlar ne yapsın?

annesi hastalanmış,isterse 10 tane insan olsun etrafında eşin gidip görmek istemiş..çünkü annesi..siz bir aile olabilirisiniz ama onlar da ailesi.

Öncelikle empati yapın derim!
Yazınıza ve sizin düşünce yapınıza çok sinirlendim. Belki de yakın zamanda yaşadıklarımızdan dolayı bilemeiyorum ama çok bencil bir yazı (sorun diyemiyorum üzgünüm).
Tabi ki eşiniz gidecek ailesinin, annesinin yanına. Düşmüş diyorsunuz ya o düşmeleri o kadar hafife almayın! Müstakbel kv. sadece düştü ve vefat etti! Sonradan seyreden beyin kanaması! Kime, neyin, ne zaman, nasıl, nerde, ne olacağını asla bilemeyiz. Bize düşen olabildiğimiz kadarıyla, maddi manevi yanlarında olmak.
Ya herşeyi bir kenara bırakın ve düşünün bakalım sizin anneniz olsa ' Amaaannn banane kardeşlerim ve babam ne de olsa yanında' mı dersiniz.?

adam annesinin yanında olmak istemiş , siz gitmek istemeyebilirsiniz ; ama eşinizin de gitmesini doğru bulmuyor oluşunuzdan herkesin tepkisi. Doğuda bir başıma kimsem yok derken???? evde tek kaldım deseniz daha makul olurdu. Doğuda kimseye birşey yapmıyorlar rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…