- Konu Sahibi siyahanemon
-
ben mi yanlış açıdan bakıyorum acaba dedim cevapları görünce yardım falan istediğim yok sadece dertleşmak için yazdım.
biz ikimizde çalışan insanlarız.burdan kalkıp gitmek gerçekten mesele ben doğuda öğretmenlik yapıyorum kar kış yolların durumu mağlum eşim adanaya gitti.kaldı ki kayın babam kayın validemi 3 doktora çıkarmış.bu sabah eşim aynı doktora tekrar götürdü ve sonuç olarak aynı şeyları duyduk.
ben mantık açısından bakıyorum ve ilk önce kendi ailemi düşünüyorum.benim babam yok erkek kardeşim de yok böyle bir durum benim annemin başına gelse etrafında onu hastaneye götürecek dahi insan yok.ama kayın validem farklı.bu acıdan bakıyorum ben size soruyorum ben mi doğuda bir başıma kimsem yok eşime daha muhtacım yoksa annesimi
ben mi yanlış açıdan bakıyorum acaba dedim cevapları görünce yardım falan istediğim yok sadece dertleşmak için yazdım.
biz ikimizde çalışan insanlarız.burdan kalkıp gitmek gerçekten mesele ben doğuda öğretmenlik yapıyorum kar kış yolların durumu mağlum eşim adanaya gitti.kaldı ki kayın babam kayın validemi 3 doktora çıkarmış.bu sabah eşim aynı doktora tekrar götürdü ve sonuç olarak aynı şeyları duyduk.
ben mantık açısından bakıyorum ve ilk önce kendi ailemi düşünüyorum.benim babam yok erkek kardeşim de yok böyle bir durum benim annemin başına gelse etrafında onu hastaneye götürecek dahi insan yok.ama kayın validem farklı.bu acıdan bakıyorum ben size soruyorum ben mi doğuda bir başıma kimsem yok eşime daha muhtacım yoksa annesimi
bu kadar kişi hatalı olduğumu düşünüyorsa demek ki hatalıyım.yardımınız için teşekkür ederim
yanlış açıdan bakıyorum demek ki ne bileyim bana herkesin için de bağırıp aşağılayan bunu da iki kez yapan babaannem öldüğünde bilmesine rağmen hiç aramayan kayınvalidem demek ki önceki yaptıkları mı acaba bu noktaya getirdi.
yada ben çok metanetliyim cevap verenlerin aileleri hep yakında mı acaba?
ameliyat olur bir başına olur gidilir tamam ama artık düşmesinin üzerinden 1 hafta geçmiş yapılacak herşey yapılmış herkes başında zaten bilemiyorum bana fikirlerinizi söyleyin.
arkadaşlarımla dertleşmek istiyorum hatalıysam hatalısın deyin şu noktayı göremiyorsun bakış açın yanlış.eleştiriden kaçan biri değilim
bu kadar kişi hatalı olduğumu düşünüyorsa demek ki hatalıyım.yardımınız için teşekkür ederim
yanlış açıdan bakıyorum demek ki ne bileyim bana herkesin için de bağırıp aşağılayan bunu da iki kez yapan babaannem öldüğünde bilmesine rağmen hiç aramayan kayınvalidem demek ki önceki yaptıkları mı acaba bu noktaya getirdi.
ameliyat olur bir başına olur gidilir tamam ama artık düşmesinin üzerinden 1 hafta geçmiş yapılacak herşey yapılmış herkes başında zaten bilemiyorum bana fikirlerinizi söyleyin.
arkadaşlarımla dertleşmek istiyorum hatalıysam hatalısın deyin şu noktayı göremiyorsun bakış açın yanlış.eleştiriden kaçan biri değilim
Annesini merak etmesi veya görmesi için muhtaç olması gerekmiyor,hasta olan annesini görmek istemesi kadar doğal birşey yok.
Doğuda yaşayan tek insan siz değilsiniz,niye muhtaç olacaksınız eşinize.
Ki gittiği yerde İstanbul değil,Adanaymış.Yani en fazla 8 saatlik yoldur,Dediğiniz gibi 20 saat değil.
Ne demek eşim annesini tercih etti,şu yazdıklarınızla ben sizin kayınvalidenizi bile kıskandığınızı düşündüm.
merhaba hanımlar
gerçenten bir derdim var.dün eşimin abisi aradı annem düştü kolunda 3 yerden kırık var dedi.bulunduğumuz yer de memelekete 20 saat uzaklıkta.ben gidicem sen de gelecek misin dedi.düşünüm falan filan derken bunu biraz oyaladım.ben gelmicem dedim.dün çekti gitti annesinin kocası var yanında bekar kızı var diğer oğlu yakın ben burda tek başımayım beni bıraktı gitti.
az önce aradım annesini yine aynı doktrora götürmüş falan yani gitmesinin hiç bir manası yok.5 aylık evliyiz çok borcumuz da var buna rağmen hiçbir şeye aldırmadan gitti ailesi söz konusu olunca hiç mantıklı değil.ben ne yapıcam bana akıl verin
LÜTFEN
kars - adana 20 saat ama galiba hatalıyım bunu anlıyorum yazılarınızdan buna kırıldığımı düşünmeyin bir öğretmen olarak eleştiriye yanlışın düzeltilmesine karşı değilim
belkide sizin bu tavırlarınız kayınvalidenizle aranızdaki sorunların sebebidir hiç düşündünüzmü.
bu tarz kaprisleriniz yüzünden sizinle mesafelidir kayınvaideniz ,olamazmı?
bu tarz kaprisleriniz derken beni tanıyor gibi konuşuyorsunuz sizin kayınvalideniz altınların nerede onları neden getirmedin diye düğün sahahı olay çıkardı mı?görümcenizde bana neden bir şey almadın diye çanak tuttu mu?
bu tarz kaprisleriniz derken beni tanıyor gibi konuşuyorsunuz sizin kayınvalideniz altınların nerede onları neden getirmedin diye düğün sahahı olay çıkardı mı?görümcenizde bana neden bir şey almadın diye çanak tuttu mu?
burayı okuyunca kendimi duygusuz hissettim be
altı üstü kırık yahu ölüm yok ya ucunda
empati yaptım da ne bilimo kadar uzakken kış vakti belki ben de gitmezdim.
annem de bunu düşünür alınmazdı.
bi kırık için 3 doktora gitmek yetmeyip 4.süne muayene olmak enteresan
baya abartmışlar bence
bende diyorum ki k.validen isterse şeytan olsun eşin gitmek istemiş çünkü annesini merak etmiş..bu olayı bu kadar dramatize etmene gerek yok.doğuda günlerce yalnız kalmış değilsin,eşin seni terk edip ailesine gitmiş değil..görüp gelecek ve rahatlayacak..bu da en doğal hakkı değil mi sence?
ayırca hani sormuşsun ya,benim k.validem daha beterlerini yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?