eşim beni bıraktı annesine koştu

bu kadar kişi hatalı olduğumu düşünüyorsa demek ki hatalıyım.yardımınız için teşekkür ederim
yanlış açıdan bakıyorum demek ki ne bileyim bana herkesin için de bağırıp aşağılayan bunu da iki kez yapan babaannem öldüğünde bilmesine rağmen hiç aramayan kayınvalidem demek ki önceki yaptıkları mı acaba bu noktaya getirdi.
yada ben çok metanetliyim cevap verenlerin aileleri hep yakında mı acaba?
ameliyat olur bir başına olur gidilir tamam ama artık düşmesinin üzerinden 1 hafta geçmiş yapılacak herşey yapılmış herkes başında zaten bilemiyorum bana fikirlerinizi söyleyin.
arkadaşlarımla dertleşmek istiyorum hatalıysam hatalısın deyin şu noktayı göremiyorsun bakış açın yanlış.eleştiriden kaçan biri değilim

tabikide annesi

Demek annenizin yanında kardeşleriniz olsa gitmezsiniz.
Ben sorduğum sorunun cevabını buradan almalıyım galiba.

Annesini merak etmesi veya görmesi için muhtaç olması gerekmiyor,hasta olan annesini görmek istemesi kadar doğal birşey yok.

Doğuda yaşayan tek insan siz değilsiniz,niye muhtaç olacaksınız eşinize.

Ki gittiği yerde İstanbul değil,Adanaymış.Yani en fazla 8 saatlik yoldur,Dediğiniz gibi 20 saat değil.

Ne demek eşim annesini tercih etti,şu yazdıklarınızla ben sizin kayınvalidenizi bile kıskandığınızı düşündüm.

babaannen vefat ettiğinde telefon açmamış olabilir, o seninle kayınvaliden arasında olan birşey
siz neler yaşadınız neler yaşamadınız bilemeyiz ama eşini dahil etme buna
o onun annesi

k.validenle senin aranda sorun olabilir hatta hiç görüşmüyor da olabilirsin ama eşine engel olamazsın..belki ciddi bir sorunu da aolmayabilir ama eşinin annesi o..merak ediyor,gidip görmek istiyor..ben mi o mu diyemezsin.böyle bir seçim çok acımasızca..

evet hatalısın bence.

olaya saglık problemi olmadan bakıldıgında sizin yanınızda olması gerekli tabikide ama annesinin suan bi rahatsızlıgı oldugu icin yanına gitmis temelli orda kalacakda degil donecek sizide cagırmıs ustelik siz gitmemissiniz buna bu kadar takılmayın annesidir neticede..

kars - adana 20 saat ama galiba hatalıyım bunu anlıyorum yazılarınızdan buna kırıldığımı düşünmeyin bir öğretmen olarak eleştiriye yanlışın düzeltilmesine karşı değilim

burayı okuyunca kendimi duygusuz hissettim be
altı üstü kırık yahu ölüm yok ya ucunda
empati yaptım da ne bilimo kadar uzakken kış vakti belki ben de gitmezdim.
annem de bunu düşünür alınmazdı.
bi kırık için 3 doktora gitmek yetmeyip 4.süne muayene olmak enteresan
baya abartmışlar bence

doğru, 20 saat mesafe neresi olabilirki. trakya olamaz anadolu dedin çünkü
hangi şehirdesin?

Bir de marifetmiz gibi oyaladım yazmışsınız. Ana gibi yar olur mu yahu, degil 20 saat 120 saat uzaklıkta olsa gidilir. Kocanız esaslı adammış ama sizde is yok!

kars - adana 20 saat ama galiba hatalıyım bunu anlıyorum yazılarınızdan buna kırıldığımı düşünmeyin bir öğretmen olarak eleştiriye yanlışın düzeltilmesine karşı değilim

Başlangıç noktası: Kars
Varış noktası: Adana
Süre: 14 saat 51 dk

belkide sizin bu tavırlarınız kayınvalidenizle aranızdaki sorunların sebebidir hiç düşündünüzmü.

bu tarz kaprisleriniz yüzünden sizinle mesafelidir kayınvaideniz ,olamazmı?

belkide sizin bu tavırlarınız kayınvalidenizle aranızdaki sorunların sebebidir hiç düşündünüzmü.

bu tarz kaprisleriniz yüzünden sizinle mesafelidir kayınvaideniz ,olamazmı?

bu tarz kaprisleriniz derken beni tanıyor gibi konuşuyorsunuz sizin kayınvalideniz altınların nerede onları neden getirmedin diye düğün sahahı olay çıkardı mı?görümcenizde bana neden bir şey almadın diye çanak tuttu mu?

böyle taksit taksit anlatmasanız..

arakadaşlar eleştiriye açığım ama lütfen hiç doğu görmeyen doğuya hiç gelmeyen kars-adana arasını 14 saat yazanlar bunlar haksız eleştiri

bende diyorum ki k.validen isterse şeytan olsun eşin gitmek istemiş çünkü annesini merak etmiş..bu olayı bu kadar dramatize etmene gerek yok.doğuda günlerce yalnız kalmış değilsin,eşin seni terk edip ailesine gitmiş değil..görüp gelecek ve rahatlayacak..bu da en doğal hakkı değil mi sence?

ayırca hani sormuşsun ya,benim k.validem daha beterlerini yaptı.

Son düzenleme:

ben de sizin gibi düşünüyorum biz duygusuz muyuz acaba

sağlık sorununda düşmanlık olmaz. size kötü davranmış olabilirler ama onlar "eşinizin ailesi" gidecek tabi...

ne yaptı ben bu olana çok üzüldüm yanlız değilim bu konuda değil mi belki önceki olanları içimden atamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…