• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni bugun çok üzdü ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Kızlar kaç gündür canım pizza çekiyodu eşime dedim pazar kimseye söz verme gezmeye gidelim diye. O da aradı beni hadi gidelim dedi namaz kılıp çıkarız dedim her neyse giyindim kuşandım çıktık ama nasıl hevesliyim eşimle gezmeye gitmeyi çok seviyorum arada bir gideriz her zaman gitmem gezmeye. Neyse iki üç magaza gezdik sagolsun bana bi üst aldı . Sonra ordan çıkınca ben acıktım canımda pizza istiyordu ya hemen yemek istedim. Pizza yiyelim mi aşkım dedim . B*k yiyelim dedi. Bende ne diyosun sen terbiyesiz dedim. Sabahtan beri pizza pizza diyosun dedi. İnanki abartıyor bir kere evde bir kerede avm de yiyelim dedim. Bide sesli bagırarak söyledimi millet bize bakacak diye astım yüzümü hiç konuşmuyorum ama aglamamak için kendimi zor tuttum . Okadar zoruma gitti. Neyse ilerledik o magazalara girdi sinirliyim ya girmedim bende magazalara. Sonra beni yemek bölümüne götürdü ben yiyecegimi yedim dedim yemiyorum hiç birşey beni eve götür dedim. Bide orda tartıştık .insana söyletiyosun diyor . Sen benden özür diliceksin dedim. Yemin ettim yemem diye yemedim de. Eve geldik kayınvalideme benim karnım tok anne çay yapalım dedim . Yemekleri ısıttım verdim eşimin önüne yedi. Kan verdi başı çok agrıyodu küslügü uzatmak istemedim. Şimdi sarıldı yattık . Ama hala zoruma gidiyor yaptıgı içim içimi yiyor . Resmen günümü zehir etti bana . O da pişman oldu ama iş işten geçti. Ben bu adama ne yapsamda yola gelir fikir verin kızlar

Senin kocan sokakta huy değiştirengillerden demek ki...

Bu arada superfresh in pizzalarini tavsiye ederim buzluğunda bulunsun canın çekince atarsin fırına 10dk da hazır olur yersin.

Ne güzel gün geçiriyomuşsunuz niye öyle bişey söylememiş anlamadım. Çok ayıp etmiş on kerede söylersiniz ne olmuş öyle bi cevap mı vermesi lazım .Bende olsam alınır sizin gibi davranırdım. Neyse pişman olmuş umarım bi daha böyle bişey yapmaz.

Senin kocan sokakta huy değiştirengillerden demek ki...

Bu arada superfresh in pizzalarini tavsiye ederim buzluğunda bulunsun canın çekince atarsin fırına 10dk da hazır olur yersin.
Sagol canım bundan sonra öyle yaparım zaten uzun bir süre onunla dışarı çıkmayı düşünmüyorum çok kırıldım kinci de olamıyorum ki şöylee agız tadıyla bir küseyim

Sen de git onsuz ye. Canin bir sey mi cekti git avmye ye. Bazen onlarda is sitresinde yorgun oluyo olmadik yerde batliyorlar bende esimle gezmek istiyorum ama is saatlerinde uzunlugunda gezemiyoruz malesef

Ne güzel gün geçiriyomuşsunuz niye öyle bişey söylememiş anlamadım. Çok ayıp etmiş on kerede söylersiniz ne olmuş öyle bi cevap mı vermesi lazım .Bende olsam alınır sizin gibi davranırdım. Neyse pişman olmuş umarım bi daha böyle bişey yapmaz.
Pişman oldu ama özür dilemedi tabikide yaptıgı hareketlerden anladım . Kaç kere dolaştık yemek yerlerini . Her sormasında yemicem dedim çok sinirlendi ama sabretti çünkü suçlu oldugunu biliyodu.

Sen de git onsuz ye. Canin bir sey mi cekti git avmye ye. Bazen onlarda is sitresinde yorgun oluyo olmadik yerde batliyorlar bende esimle gezmek istiyorum ama is saatlerinde uzunlugunda gezemiyoruz malesef
Yani gidip tek yiyebilme şansım var yada annemlerle vs ne ugrasıyosam onunla .gider yerdim tek basıma kafam rahat evime gelirdim . Şimdi küsken küsüm diye içim içimi yiyor barısıncada barıştım diye içim içimi yiyor çok garip duygular içerisindeyim

Kızlar kaç gündür canım pizza çekiyodu eşime dedim pazar kimseye söz verme gezmeye gidelim diye. O da aradı beni hadi gidelim dedi namaz kılıp çıkarız dedim her neyse giyindim kuşandım çıktık ama nasıl hevesliyim eşimle gezmeye gitmeyi çok seviyorum arada bir gideriz her zaman gitmem gezmeye. Neyse iki üç magaza gezdik sagolsun bana bi üst aldı . Sonra ordan çıkınca ben acıktım canımda pizza istiyordu ya hemen yemek istedim. Pizza yiyelim mi aşkım dedim . B*k yiyelim dedi. Bende ne diyosun sen terbiyesiz dedim. Sabahtan beri pizza pizza diyosun dedi. İnanki abartıyor bir kere evde bir kerede avm de yiyelim dedim. Bide sesli bagırarak söyledimi millet bize bakacak diye astım yüzümü hiç konuşmuyorum ama aglamamak için kendimi zor tuttum . Okadar zoruma gitti. Neyse ilerledik o magazalara girdi sinirliyim ya girmedim bende magazalara. Sonra beni yemek bölümüne götürdü ben yiyecegimi yedim dedim yemiyorum hiç birşey beni eve götür dedim. Bide orda tartıştık .insana söyletiyosun diyor . Sen benden özür diliceksin dedim. Yemin ettim yemem diye yemedim de. Eve geldik kayınvalideme benim karnım tok anne çay yapalım dedim . Yemekleri ısıttım verdim eşimin önüne yedi. Kan verdi başı çok agrıyodu küslügü uzatmak istemedim. Şimdi sarıldı yattık . Ama hala zoruma gidiyor yaptıgı içim içimi yiyor . Resmen günümü zehir etti bana . O da pişman oldu ama iş işten geçti. Ben bu adama ne yapsamda yola gelir fikir verin kızlar
Burnunı sürtmeyip kıyamayıp sarılırsanz yola gelmez.insan eşine b.k yiyelim dermi ya. Çok kaba bi davranış.Valla kocamın kıymetini anladım su anda.

Ayrıca sarıldık yattık şimdi demişsiniz ya kocanızın kolları arasından mı cevap yazıyorsunuz :KK53:
Aynen öyle canım :)) erken yatıyor eşim bende mecburen yatıyorum onunla Allah tan telle oynamama birşey demiyor

Burnunı sürtmeyip kıyamayıp sarılırsanz yola gelmez.insan eşine b.k yiyelim dermi ya. Çok kaba bi davranış.Valla kocamın kıymetini anladım su anda.
Bende de hiç küslük yok ben ne yapayım. bazen doya doya küsmek istiyorum inanki

Neden öyle dedi ben anlamadım. Öyle diyene de sarılmam kimse kusura bakmasın.
Ben sarılmıyorum suan da o sarılıyor suçlu ya suçunu iyi biliyor . Biraz küsmeyi banada anlatın ya . Hiç küsemezmi insan eşine

Sarilmissin yatmissin barismissiniz artik daha tavir yapıp ne küsmesi?Kan vermis alt tarafı en basta tavrinizi bozmayacaktiniz.Yarin sabah küsmeyin çocuk gibi bence.

Yaşınız kac bu arada merak ettim
24. Yok ben yarın küsmem ama bilmiyorum yani bu konuda konusamadık da kayınvalideme belli etmek istemedim

Barışmışsınız zaten. Daha da sinirlenip düşünme bence. Sinir bozucu tabi ki insanda heves kalmıyor ama ben yemeğini bile koymazdım önüne. O yesin dediğini :kk77:

Bende de hiç küslük yok ben ne yapayım. bazen doya doya küsmek istiyorum inanki
Bende küsmeyi küsünce yanıma gelsim hatasını anlasın özür dilesinde barışalım diye çatlarım. Ama haksızken asla ne yanına uzanırım nede yanıma yaklasşmasına izin verrim.hatanı görene kadar konuşma derim.zaten hatasını kabul ederse isteyerel yapmamıştır barışırsınız

Back
X