• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni bugun çok üzdü ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Asla ona bu uzuntunu anlatamazsinki birlikte yasiyosunuz ... burnunu surtemiyisun sen huzmet etmesen kayinvalden daha cok pohpohlayip hizmetleniyomus ... bence probleminiz bi bu kotu soz degil... problemin asil kaynagi birlikte yasamaniz. Yoksa esler hr hafta sonu biseyler yapar gezer yer icer eglenir birlkte. Sizinki kirkyilda bi lutfetmis bi cikarmis bisey slmis uc kurusluk pizzayida size zehir etmis bunlar ooo devede kulak kalir...ben gunu birlik bi gunluk kendi ailemde lsa boguluyorum... kocana bisey dicen olmaz opcen olmaz ykansan sorun ykanmasan sorun sorun sorun karsilikli muhabbet edebiliyo musunuz ki onlar varken seni anlasin... sarilmista lutfetmis pasazade... bence az asim kaygisiz basim ayri evde oturun ve calisin sanirim cocuk yok
Ayrı evde ptırma şansımız yok canım biz annemin verdigi evde oturuyoruz . Çocuk yok canım . Eşim pek konusan bir insan degil. Kaynanam anlayışlıdır iki katlı ev çıkar üst kata kocasıyla oturur

Oyle yaptiginda hic karsilik vermeyin. Sessiz kalin sohbet acmayin ilgilenmeyin. Kus gibide davranmayin. O sordukca bisi oyle cevap verin. Eninde sonunda soracak neyin var diye veya hatasini anlayacak.
Zaten suan hiç konuşmuyorum uyudu gerçide avmden beri sessizim zaten o yüzden ben yatınca sarıldı ya suçlu olmasa haytta sarılmaz yani bir çelit özür dilememek için böyle hareketler yapıyor

Olabiliyor canım sizi çok iyi anlıyorum. İnsanın kalbi kırılınca cevap verecek hali kalmaz. Ama lütfen bi daha fırsat vermeyin. Annesine belli etmeyerekte en iyisini yapmişsiniz
Evet çok kırıldı normalde yatakta yatmazdım aurı yatmayı tercih ederdim ama öyle bir şansımda yoktu belli etmemek için çatladım resmen .

Sarildiginda bile cekil falan demeyin. Ama sizde sarilmayin soguk davranin o yokmus gibi
Aynen zaten ben öyle yapınca düzelir yoksa düzelmez eger cevap verirsem hemen kendini haklı çıkartmaya çalışıyor.

Ne yapalım şimdi? Adamın önüne yemeğini bile koymuşsunuz, küçük çocuklara bile hatalı davranışlarını anlatmak için bir tepki verilir. Burada vahlanmayın artık.
Tamam canım

Tesekkür ederim kızlar iyi veya kötü yorumlarınız için herşey gönlünüzce olsun evet yanlış yaptım yemegi önüne koyarak veya yanına yatarak . Bi dahakine böyle birşeyde bu kadar sessiz kalmayı düşünmüyorum. Bütün yorumlarınız için teşekkür ederim .

Mune Mune konumu kapatabilirmisin rica etsem.

Back
X