• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni çocuğu gibi seviyormuş

ben ne yapsam o doktora gitmez. ben istesemde istemesem bu evlilik bitecek.. :14: bugünden itibaren asla birlikte olmayacağım onla:5:

Hemen ayrilmayi düsünmeyin.
1. Kendinize bakim yapin, sacinizda vs. degisiklik yapin.
2. Spora baslayin, varsa fazlaliklariniz verin.
3. Ikna edin bir terapiste görünsün, depresyonda olabilir.
4. Sefkat gösterin, durumu cok önemsiyor gibi görünmeyin.
5. Ona cok iyi davranin, cinselligin sizin önemli oldugunu dile getirmeyin.

1.zaten bakımlıyım..
2.fazlalığım yok.
söyle bakıldığında eşime 5 kat fazlayım öyle söyleyim.(kendimi övmek değil amacım. ama herkesde duyduğum şeyler bunlar)
aldatacağına ihtimal vermiyorum ama bigün aldatacak biliyorum :14:

şu an sorunumuz yok çok şükür. iş hayatı iyi. ama biraz maddi sıkıntılar var. ikmizde çalışıyoruz ama öyle bunalıma girecek bi durum yok ortada. sorun kendiyle alakalı. adam beni çocuğu gibi seviyo....:14:

bir kadına çocuğu gibi bakan bir erkek...eğer gerçekten kast ettiği buysa ciddi bir sorun var ilişkinizde. bir insan olarak eşinizi heyecanlandırmıyorsunuz demektir bu. sorunu sizde bulmuyorum yanlış anlamayın, sadece eşinizin neden böyle düşündüğünü anlamaya çalışıyorum.

arkadaşların dediği gibi eşinizin psikologa gitmesi gerek. aslında beraber bir aile terapistine gidin bu daha iyi olur. ancak bir uzman yardım edebilir eşinize. neden böyle düşündüğünü anlayıp ona ve ilişkinize yardım edebilir.

Allah Allah bu nasıl bir şey,ilk defa böyle bir sey duyuyorum
siz danışsanız eşiniz adına bir psıkologa en azından tatmin edici malumatlar alabilirsiniz

bir kadına çocuğu gibi bakan bir erkek...eğer gerçekten kast ettiği buysa ciddi bir sorun var ilişkinizde. bir insan olarak eşinizi heyecanlandırmıyorsunuz demektir bu. sorunu sizde bulmuyorum yanlış anlamayın, sadece eşinizin neden böyle düşündüğünü anlamaya çalışıyorum.

arkadaşların dediği gibi eşinizin psikologa gitmesi gerek. aslında beraber bir aile terapistine gidin bu daha iyi olur. ancak bir uzman yardım edebilir eşinize. neden böyle düşündüğünü anlayıp ona ve ilişkinize yardım edebilir.

dün bu soruyu sordum kendine. onun içindeki sevgi bambaşkaymış. bi allah bi kendi bilirmiş onu.. gerçek psikolojik sorunları var. kendimi eksik hissediyrum dedim. niye böyle şeyler düşünüyorsun aşkım.sorun bende sende değil dedi. öyle olsa ilk zamanlarda böyle olurdu hadi uyuyalım dedi konuşmadı. ama tüm düşündüklerimi anlattım.dinledi biliyorum ama tek kelime etmedi..

Son düzenleme:
bu adamın hayatında başka kadın var gibi gözüküyor öncelikle aldatmadığından emin olun seni çocuğum gibi görüyorum lafı bu adamın arkasına saklandığı bir yalan bence kesinlikle siz bunu takibe alın arkasından birşey çıkacak ...

bu adamın hayatında başka kadın var gibi gözüküyor öncelikle aldatmadığından emin olun seni çocuğum gibi görüyorum lafı bu adamın arkasına saklandığı bir yalan bence kesinlikle siz bunu takibe alın arkasından birşey çıkacak ...

başka bi kadın olsa, beni sevmiyo olsa durmadan öper sever mi :26: öperken o kadar içten öpüyor ki...çok mu safım, yanlış mı düşünüyorum

dün bu soruyu sordum kendine. onun içindeki sevgi bambaşkaymış. bi allah bi kendi bilirmiş onu.. gerçek psikolojik sorunları var. kendimi eksik hissediyrum dedim. niye böyle şeyler düşünüyorsun aşkım.sorun bende sende değil dedi. öyle olsa ilk zamanlarda böyle olurdu hadi uyuyalım dedi konuşmadı. ama tüm düşündüklerimi anlattım.dinledi biliyorum ama tek kelime etmedi..

ne demek bi Allah bi kendi bilir. e bu ilişkide tek başına mı yaşıyor? ya sizin duygularınız? gerçekten bu erkekleri anlamak çok zor ya. adam sanki kendi başına bir ilişki yaşıyor, karşı tarafın ne hissettiğinin bir önemi yok. bi de utanmadan bir ben bir Allah bilir diyor. ''madem öyle seni kendi duygularınla başbaşa bırakıp aradan çekileyim'' deseydiniz ya!

sinirlendim ya. insan biraz empati yapar. arkadaşım, bu sorunu eşinizin yaptığı gibi görmezden gelmeyin. bunun bedeli ağır olur. elbet patlarsınız bu gidişle bir gün. bu yüzden onu terapiste ikna edin. gerekirse çekip gideceğinizi anlarsa bunu yapar. yoksa da duygularını saklamaya devam eder. eğer durumu böyle kabul edemeyeceksiniz -ki etmeyin de- bunu tekrar tekrar konuşmaya ve onu ikna etmeye çalışın. iknadan kastım da gideceğinizi açıkça gösterin. böyle tek başına kendi duygularıyla yaşayın bir insanla kendinizi heba etmeyin.

başka bi kadın olsa, beni sevmiyo olsa durmadan öper sever mi :26: öperken o kadar içten öpüyor ki...çok mu safım, yanlış mı düşünüyorum

sizin ona olan aşkınız gözlerinizi bağlayabilir ve kabullenemediğin için de aklına bile getirmiyor olabilirsin ama yaptıklarını düşün bakalım şüpheleneceğin durumlar var mı hiç mesela eve gelmediği zamanlar geç geliyormu mesela facebook şifresi varmı sende internete çok sık giriyor mu vs.vs.

arkadaşım ne öpmesi

seni çocuğum gibi görüyorum diyen eşinden bahsediyorsun.madem o gitmiyor, pazartesi sen git psikiyatre,bir danış bakalım....

sizin ona olan aşkınız gözlerinizi bağlayabilir ve kabullenemediğin için de aklına bile getirmiyor olabilirsin ama yaptıklarını düşün bakalım şüpheleneceğin durumlar var mı hiç mesela eve gelmediği zamanlar geç geliyormu mesela facebook şifresi varmı sende internete çok sık giriyor mu vs.vs.

işten eve evden işe giden biri. işe geldim- eve geldim aşkım diye hergün haber veren biri.gittiği her yeri haber verir-zaten bensiz genelde bi yere gitmez evde uyur ben yokken.. face şifremiz aynı-ortak. telefonunu karıştırım sürekli. ama hiç kuşkulanacağım bişi yok

isterse sabahdan akşama kadar senin öpsün
seni çocugu gibi gördükten sonra iş bitmişdir...
bence sen bu adama çok aşıksın
gerçeklerede gözlerine kapatmışsın
biraz rest çekmeyi öğren,oda sensiz yapamayacaksa zaten kendini bir silkelerde kendine gelir
böyle saçmalığa rağmen nasıl o evde kalıp adamın seni bu şekilde aşağılamasına müsaaede ediyorsun.

isterse sabahdan akşama kadar senin öpsün
seni çocugu gibi gördükten sonra iş bitmişdir...
bence sen bu adama çok aşıksın
gerçeklerede gözlerine kapatmışsın
biraz rest çekmeyi öğren,oda sensiz yapamayacaksa zaten kendini bir silkelerde kendine gelir
böyle saçmalığa rağmen nasıl o evde kalıp adamın seni bu şekilde aşağılamasına müsaaede ediyorsun.

bende bittiğini düşündüğüm için ve buna üzüldüğüm için bu başlığı açtım zaten.acaba abartıyor muyum diye sordum ama haklı olduğu anladım. beni öpüyo seviyo diye sorun yok demedim.sadece aldattığını düşünmediğimi söyledim. çünkü aldatan erkek asla bu kadar bağlı olmaz. sürekli öpmek sarılmak istemez diye düşünüyorum. ama bu şekilde yürümüyor işte. bende biliyorum.

bak melekcim sarılıp öpüyor diyorsun sürekli
ama 10 günde bir ruhsuz bir şekilde ilişkimiz oluyor diyorsun
sence burda bir tezatlık yokmu?
o öpmeleri bana bir şeyleri bastırmak içinmiş gibi geliyor
o kadar öpen seven adam haftada 2 kere aşkla ilişkiyede girer

bitmiş lafı ağır olur ya haksızlık etmeyelim genel olarak normal bir çift, siz eşinize sürekli şefkat gösteren sürekli onunla ilgilenen yemesiyle içmesiyle bizzat ilgilenen gün içindede araryıp yedin mi içtinmi diye soran birimisiniz peki

bak melekcim sarılıp öpüyor diyorsun sürekli
ama 10 günde bir ruhsuz bir şekilde ilişkimiz oluyor diyorsun
sence burda bir tezatlık yokmu?
o öpmeleri bana bir şeyleri bastırmak içinmiş gibi geliyor
o kadar öpen seven adam haftada 2 kere aşkla ilişkiyede girer

haklısııııııııın :14:

bitmiş lafı ağır olur ya haksızlık etmeyelim genel olarak normal bir çift, siz eşinize sürekli şefkat gösteren sürekli onunla ilgilenen yemesiyle içmesiyle bizzat ilgilenen gün içindede araryıp yedin mi içtinmi diye soran birimisiniz peki

evet öyleyim biraz

evet öyleyim biraz

siz adamın psikolojisini bozmuş gibi görünüyorsunuz ona annesi gibi davranıyosunuz koruma güdüsüyle ona bir eş olduğunu unutturmuşsunuz gibi geliyor bana siz onun gözünde tutkulu bir kadın değil şefkatli bir anne gibisiniz böle olabilir mi acaba??

Back
X