Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen ayrilmayi düsünmeyin.
1. Kendinize bakim yapin, sacinizda vs. degisiklik yapin.
2. Spora baslayin, varsa fazlaliklariniz verin.
3. Ikna edin bir terapiste görünsün, depresyonda olabilir.
4. Sefkat gösterin, durumu cok önemsiyor gibi görünmeyin.
5. Ona cok iyi davranin, cinselligin sizin önemli oldugunu dile getirmeyin.
yani sizi çocugu gibi görüyor ama aynı zamanda cinsel birlikteliğinide yaşıyor öylemi???
şu an sorunumuz yok çok şükür. iş hayatı iyi. ama biraz maddi sıkıntılar var. ikmizde çalışıyoruz ama öyle bunalıma girecek bi durum yok ortada. sorun kendiyle alakalı. adam beni çocuğu gibi seviyo....![]()
bir kadına çocuğu gibi bakan bir erkek...eğer gerçekten kast ettiği buysa ciddi bir sorun var ilişkinizde. bir insan olarak eşinizi heyecanlandırmıyorsunuz demektir bu. sorunu sizde bulmuyorum yanlış anlamayın, sadece eşinizin neden böyle düşündüğünü anlamaya çalışıyorum.
arkadaşların dediği gibi eşinizin psikologa gitmesi gerek. aslında beraber bir aile terapistine gidin bu daha iyi olur. ancak bir uzman yardım edebilir eşinize. neden böyle düşündüğünü anlayıp ona ve ilişkinize yardım edebilir.
bu adamın hayatında başka kadın var gibi gözüküyor öncelikle aldatmadığından emin olun seni çocuğum gibi görüyorum lafı bu adamın arkasına saklandığı bir yalan bence kesinlikle siz bunu takibe alın arkasından birşey çıkacak ...
dün bu soruyu sordum kendine. onun içindeki sevgi bambaşkaymış. bi allah bi kendi bilirmiş onu.. gerçek psikolojik sorunları var. kendimi eksik hissediyrum dedim. niye böyle şeyler düşünüyorsun aşkım.sorun bende sende değil dedi. öyle olsa ilk zamanlarda böyle olurdu hadi uyuyalım dedi konuşmadı. ama tüm düşündüklerimi anlattım.dinledi biliyorum ama tek kelime etmedi..
başka bi kadın olsa, beni sevmiyo olsa durmadan öper sever mi :26: öperken o kadar içten öpüyor ki...çok mu safım, yanlış mı düşünüyorum
başka bi kadın olsa, beni sevmiyo olsa durmadan öper sever mi :26: öperken o kadar içten öpüyor ki...çok mu safım, yanlış mı düşünüyorum
sizin ona olan aşkınız gözlerinizi bağlayabilir ve kabullenemediğin için de aklına bile getirmiyor olabilirsin ama yaptıklarını düşün bakalım şüpheleneceğin durumlar var mı hiç mesela eve gelmediği zamanlar geç geliyormu mesela facebook şifresi varmı sende internete çok sık giriyor mu vs.vs.
isterse sabahdan akşama kadar senin öpsün
seni çocugu gibi gördükten sonra iş bitmişdir...
bence sen bu adama çok aşıksın
gerçeklerede gözlerine kapatmışsın
biraz rest çekmeyi öğren,oda sensiz yapamayacaksa zaten kendini bir silkelerde kendine gelir
böyle saçmalığa rağmen nasıl o evde kalıp adamın seni bu şekilde aşağılamasına müsaaede ediyorsun.
bak melekcim sarılıp öpüyor diyorsun sürekli
ama 10 günde bir ruhsuz bir şekilde ilişkimiz oluyor diyorsun
sence burda bir tezatlık yokmu?
o öpmeleri bana bir şeyleri bastırmak içinmiş gibi geliyor
o kadar öpen seven adam haftada 2 kere aşkla ilişkiyede girer
bitmiş lafı ağır olur ya haksızlık etmeyelim genel olarak normal bir çift, siz eşinize sürekli şefkat gösteren sürekli onunla ilgilenen yemesiyle içmesiyle bizzat ilgilenen gün içindede araryıp yedin mi içtinmi diye soran birimisiniz peki
evet öyleyim biraz