• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni çocuğu gibi seviyormuş

siz adamın psikolojisini bozmuş gibi görünüyorsunuz ona annesi gibi davranıyosunuz koruma güdüsüyle ona bir eş olduğunu unutturmuşsunuz gibi geliyor bana siz onun gözünde tutkulu bir kadın değil şefkatli bir anne gibisiniz böle olabilir mi acaba??

annesi gibi değil çocuğu gibi görüyor ama.. hem o da bana karşı aynı. evlenmeden öncede bu böyleydi..

ama bir çok kadın eğer çok seviyorsa eşini bu şekilde davanmıyormu???ben bile bazen kendimi aynen o tabir ettiğiniz sınıfta görüyorum
ama benim eşim beni çocugu gibi görmuyor
bunun altında başka bir durum var ama çözemedim:44:

evlenmeden öncededemi sizi çocugu gibi görüyordu?e peki sen bile bile neden evlendin ki

hayır canım ya evlenmeden önce böyle değildi. hatta ilk evlendiğimiz zamanlarda da böyle değildi. evlenmeden önce de yemeğini yedinmi falan diye sorardık birbirimize onu söyledim..

annesi gibi değil çocuğu gibi görüyor ama.. hem o da bana karşı aynı. evlenmeden öncede bu böyleydi..

işte canım problem bu ister anne ister çocuk ister kız kardeş olsun farketmez sorun ne biliyormusun bir kişinin hayatında ki yerini karıştırmayacaksın o kişi senin hayatına ne olarak geldiyse o kalacak siz duygularınızın yerini şaşırmışsınız karı koca ikinizde siz eş olamamışsınız siz birbirinize ew arkadaşı olmuşsunuz... çok arkadaşınızda yoktur sizin şimdi .... ama eğer yine söylüyorum başka bir kadın yoksa aranızdaaki tamamen psikolojik ve iyi bir yardımla siz tekrar birbirinize aşık bile olabilirsiniz...

işte canım problem bu ister anne ister çocuk ister kız kardeş olsun farketmez sorun ne biliyormusun bir kişinin hayatında ki yerini karıştırmayacaksın o kişi senin hayatına ne olarak geldiyse o kalacak siz duygularınızın yerini şaşırmışsınız karı koca ikinizde siz eş olamamışsınız siz birbirinize ew arkadaşı olmuşsunuz... çok arkadaşınızda yoktur sizin şimdi .... ama eğer yine söylüyorum başka bir kadın yoksa aranızdaaki tamamen psikolojik ve iyi bir yardımla siz tekrar birbirinize aşık bile olabilirsiniz...

siz hiç eşinize sormuyor musunuz böyle şeyler. ? ben nedenin bu olduğunu sanmıyorum çevremde biçok evlilikde vardır böyle şeyler niye bunu bi sorun olarak gördüğünüzü anlamadım. bizim sorunumuz bambaşka...

hayır canım ya evlenmeden önce böyle değildi. hatta ilk evlendiğimiz zamanlarda da böyle değildi. evlenmeden önce de yemeğini yedinmi falan diye sorardık birbirimize onu söyledim..

bende eşimle her konuşmamda yemek yedinmi.üşüyormusun vs.. çeşit çeşit sorular sorarım.ama bu onu çok sevdiğim için
şimdi melekcim ona şefkatli davranıyorsun diye seni çocugu görmesi son derece abesle iştigal...
eğer öyle olursa tam tersi olması lazım seni annesi gibi görmesi lazım
ne mide bulandırıcı ya lafı bile itici....:19::19:

bende eşimle her konuşmamda yemek yedinmi.üşüyormusun vs.. çeşit çeşit sorular sorarım.ama bu onu çok sevdiğim için
şimdi melekcim ona şefkatli davranıyorsun diye seni çocugu görmesi son derece abesle iştigal...
eğer öyle olursa tam tersi olması lazım seni annesi gibi görmesi lazım
ne mide bulandırıcı ya lafı bile itici....:19::19:

olayı nasıl böyle sorular soramaya bağladınız anlamdım..yani şu an gerçekten anlamıyorum canım kafam allak bıullak oldu. algılayamıyorum artık dediklerini..insan sevgisinden sorar tabiki..bunun psikoloji bozacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
şu yukarda kurduğun cümleyi ben söyleyince. eşinin psikolojisini sen bozmuşsun dedin canım az önce. şimdi bende sorarım sevgimden diyorsun.bizde sevgimizden soruyoruz birbirimizi. olayı nasıl böyle sorular soramaya bağladın anlamdım..yani şu an gerçekten anlamıyorum canım kafam allak bıullak oldu. algılayamıyorum artık dediklerini..kusura bakma amacım kırmak değil sadece seni anlayamadım.yada sen kendini ifade edemedin :26:

onu ben dedim canım kişileri karıştırmışsın:))

siz adamın psikolojisini bozmuş gibi görünüyorsunuz ona annesi gibi davranıyosunuz koruma güdüsüyle ona bir eş olduğunu unutturmuşsunuz gibi geliyor bana siz onun gözünde tutkulu bir kadın değil şefkatli bir anne gibisiniz böle olabilir mi acaba??

bak bakalım benmi yazmısım?bence sen iyi oku yazılanları oldumu?EMELK34 yazmış okuyamadıysan yazayım

özür :18:
gerçekten kafam karıştı. ağlamaktan gözlerim şişti artık. gücüm kalmadı.. yorumlarınız için teşekkür ederim. konuştukça daha da üzüleceğim. artık susuyorum söyleyecek bişeyim kalmadı.. :5:

sen iyice karıstırdın melek
ben sana diyorum ki o soruları bende soruyorum bu sorular bir erkegenın pskılojosını bozmaz bozamaz
seven bır cok kadın zaten bunları sorar eslerıne

ama sen benim yazdıklarımı emelle epey bir karıstırdın anlasılan....

annesi gibi görmesinin neresi mide bulandırıcı ben onu anlamadım kızlarda hep babaları gibi erkeklere aşık olurlar huy ve şefkat duygularından bahsediyoruz cinsel duygulardan değil biz çocuğu gibi görüyo annesi gibi görüyo derken ....

sen iyice karıstırdın melek
ben sana diyorum ki o soruları bende soruyorum bu sorular bir erkegenın pskılojosını bozmaz bozamaz
seven bır cok kadın zaten bunları sorar eslerıne

ama sen benim yazdıklarımı emelle epey bir karıstırdın anlasılan....

kusura bakma tatlım. karıştırdım bi an. sonradan farkettim :17:

annesi gibi görmesinin neresi mide bulandırıcı ben onu anlamadım kızlarda hep babaları gibi erkeklere aşık olurlar huy ve şefkat duygularından bahsediyoruz cinsel duygulardan değil biz çocuğu gibi görüyo annesi gibi görüyo derken ....

bir insan nasıl eşini annesi gibi görebilir?bu çok normal standart bir durummu?eşim bir kere bile bana böyle bir laf etse derhal terk ederim
bir zahmet şefkat duygularını eş durumlarına kanalize etsin
bunlar birbirlerine karıştırılmayacak şeyler....
son derece itici konuşması bile

Canım beni yanlış anlama ama git kuaföre, bir bakıma gir. Çeki düzen ver kendine. Sonra o eve gelmeden güzel bir sofra,şaraplar hafif müzik.loş ışık.
Ve sende güzelce onu etkileyecek şekilde giyin. Kokularını sür:16:
Geldiğinde yemeğinizi yiyin. Ve o sana dokunmak isteyene kadar sen dokunma. Bırak o gelsin. Gelmedi mi. Aynı şekilde devam et.
Birkaç gün sonra film izleyin beraber. Maksat birbirinize tekrar yayınlaşmak. Ama kesinlikle bir şeyler olması için onu zorlama. Hiç aklında yokmuş gibi davran. Erkeğin sana gelmesine fırsat ver. (Evde her zaman bakımlı ve onu baştan çıkaracak şekilde giyin.) :34:
Umarım düzelirsiniz. :16:

Canım beni yanlış anlama ama git kuaföre, bir bakıma gir. Çeki düzen ver kendine. Sonra o eve gelmeden güzel bir sofra,şaraplar hafif müzik.loş ışık.
Ve sende güzelce onu etkileyecek şekilde giyin. Kokularını sür:16:
Geldiğinde yemeğinizi yiyin. Ve o sana dokunmak isteyene kadar sen dokunma. Bırak o gelsin. Gelmedi mi. Aynı şekilde devam et.
Birkaç gün sonra film izleyin beraber. Maksat birbirinize tekrar yayınlaşmak. Ama kesinlikle bir şeyler olması için onu zorlama. Hiç aklında yokmuş gibi davran. Erkeğin sana gelmesine fırsat ver. (Evde her zaman bakımlı ve onu baştan çıkaracak şekilde giyin.) :34:
Umarım düzelirsiniz. :16:

söylediklerinin hepsini denedim ama hep yorgundu ya da bi şekilde ruhsuz bi şekilde oldu yine olan :50:

Back
X