• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni çocuğu gibi seviyormuş

ben bekarım o yüzden bu çerçeveden baktım eğer evli olsam bende eşimi her dakika arayan ne yedin ne içtin diye soran bir tip olurdum belki çünkü ben de türk kadınıyım biz bekarken babamıza evliyken kocamıza yaşlanınca da oğlumuza hizmet eden bir gelenkde büyüdük bize göre bunlar normal şeyler ( istisnalar olabilir)...onlar hep sevilmeye hep bakılmaya muhtaçlarmış gibi davranırız ondandır yüzyıllar boyunca gelin kaynana savaşları....siz bu açıdan bir değerlendirin durumu...bu arada ben mühendisim ve bölümde 8 kızdan biriyim arkadaşlarımın çoğu erkek hatta çok az bir bölümü kızlardan oluşuyor hep konuşuruz arkadaşlarımla...erkeklerin hepsi bu konudan dertli haberiniz olsun kzlar...

sanırım evliliğimiz yok yere bitecek.. bugüne kadar çok şey atlattık.. aileler, anlaşmazlıklar, maddi sıkıntılar.. hayat bizden çok şey götürdü..hayallerimizi, isteklerimizi, arzularımızı... eşimde bende birbirimizi çok seviyoruz.. ama gel gelelim eşim beni eşi olarak değil çocuğu gibi görüyor. öyle seviyor. aramızda aylardır cinsel anlamda bi sevgi yok. o gayet isteksiz. beraber olsak da duygusuz ruhsuz. nedenini sorduğumda beni çocuğu gibi gördüğünü söylüyor. ama ben artık katlanamıyorum. evliliğimi bitirmeyi bile düşünüyorum artık. bu böyle nolcak.. sizce yanlış mı düşünüyorum. haksız mıyım. kendimi bi kadın gibi hissetmeyeli aylar oldu. noluur yardım edin abartıyor muyum? ben bu durumda sanırım ayrılacağım eşimden ...

Bunu yazmışnız ya evlilikte her şey cinsellik demek mi sizin için..ya eşiniz herhangi bir hastalığından dolayı cinsel fonksiyonlarını tamamen kaybetseydi o zaman ne olacaktı adamcağızı bırakıp giderdiniz sanırım..bu durumda bir de birbirimizi çok seviyoruz demeyin lütfen..

Bunu yazmışnız ya evlilikte her şey cinsellik demek mi sizin için..ya eşiniz herhangi bir hastalığından dolayı cinsel fonksiyonlarını tamamen kaybetseydi o zaman ne olacaktı adamcağızı bırakıp giderdiniz sanırım..bu durumda bir de birbirimizi çok seviyoruz demeyin lütfen..

herşey cinsellik demek değil tabiki.. ama yanında sağlıklı bi erkeğin sana kadınlığını hissetirmemeside onur kırıcı ve dayanılabilecek gibi değil..

Hemen ayrilmayi düsünmeyin.
1. Kendinize bakim yapin, sacinizda vs. degisiklik yapin.
2. Spora baslayin, varsa fazlaliklariniz verin.
3. Ikna edin bir terapiste görünsün, depresyonda olabilir.
4. Sefkat gösterin, durumu cok önemsiyor gibi görünmeyin.
5. Ona cok iyi davranin, cinselligin sizin önemli oldugunu dile getirmeyin.

Yani! ???
Karşılıklı birbirlerine kardeş gibi mi davransınlar?
E o zaman birer de eş gerekir değil mi???

eşin hiç normal davranmıyor bence:50:insan karısını çocuğu gibi sever mi hiç:26:bence eşini bir psikiyatra uzman bir doktora götür düşünceleri davranışları hiç normal değil:19:kırılmakta kızmakta haklısın bu şekilde evlilik yürümez

Bir süre ailenizin yanına gitseniz 1 hafta için mesela.Sizi özlese yada kaybetme korkusu yaşasa değişir mi acaba?:44:

bence kesinlikle bir uzman yardımı almalısınız ve aile terapistine gitmelisiniz birlikte. yani eğer hormonlarında bir sıkııntı yoksa eşinizin ve öyle olmadığını umuyorum aldatmıyorsa da sizi kesinlikle düzeltilmesi gereken bazı sorunlarınız var bence. çocuğu gibi görmesi çok saçma bişey tamam şefkat besler sever merhammetlidir belki ama kesinlikle bir kadın olarak da görebilmesi gerek. sizden bir şekilde soğumuş olsa çocuğum gibi görüyorum da demezdi sanırım. soğumuştan kastım da belki uzun ve yıpratıcı tartışmalar yaşandı, olumsuz ağır sözler sarfedildiyse kadın ya da erkek karşıdakinden sonsuza dek soğuyabiliyor çünkü. eşiniz işyerinde çok yoruluyor olabilir mi? 10 günde bir zorunluluktan ilişkiye girdiğinizi söylemişsiniz çok yorgun olan erkeklerinde akşam eve gelince cinsel performansında düşüş olabiliyormuş. umarım bir çözüm bulursunuz. bir müddet uzaklaşmak arkadaşın dediği gibi bir süre ailenizin yanına gitmek de size olan gerçek duygularının ortaya çıkmasına yardımcı olur belki. ama kesinlikle önce kendinize olan saygınızı asla yitirmeyin ve sarfettiği bu sözlerde haksız olduğunu bilin. kendinizi ona karşı iyi ifade ettiğinizi düşünüyorum, kesinlikle sizi anlaması çok önemli. bu yüzden bu tavrının anormal olduğunu anlamasını sağlayın. inşallah anlar. gerçekten hiçbişey düzelmiyorsa kararlı bir şekilde kesin bir çözüm yolu seçin. çünkü bu şekilde devam eden bir evlilik sizi çok daha fazla yıpratacaktır. Allah yardımcınız olsun.

bir de ben büyüye inanan bir insanım. bu cümleleri büyünün etkisinde olan bir insanın kurabileceğini düşünüyorum. yani ailesi ya da evliliğinizi istemeyen birileri bişeyler yapmış ollabilir mi? çünkü bu konuda bizzat yaşayıp görüğüm şeyler oldu çevremde.

çok garip sevdiği kadının aşkıyla,sevgisiyle,çocuk sevgisini nasıl aynı kefeye koyabiliyor eşiniz?
anladığım kadarıyla severek,isteyerek evlendiniz evlenmeden önce her şey iyiydi,
hadi zorla yapılan evlilik olsa haklı eşiniz alışamadı ,sevmedi belki diyebilirim,ama şu durum cidden garip,
evlilikte cinselliğin her iki taraf için de önemi var ,eşinin seni o şekilde görmesi poblem olduğunu gösteririr,umarım bu problem başka kadın değildir.
açıkça konuşmalısınız başka çare yok.

Her insanın psikolojsini anlayacağız diye bişi yok
Ki bunun evliliği bitirmekle hiç bi alakası yok
Ben inanıyorum ki eşiniz düzelecektir
Azıcık sabredin sadece
İnsanlar ne acılar yaşıyor
İnşallah ilerde eşinizle bi ömür mutluluk içinde yaşarsınz
Allah eşinizle size bi ömür boyu mutluluk nasip etsin :16:
Hiç üzülmeyin Allahın izniyle bu da geçecek
Hiç bi sorun sonsuza dek sürmüyo
Bunun içinde boşanmayı düşünmeyin lütfen

bence kesinlikle bir uzman yardımı almalısınız ve aile terapistine gitmelisiniz birlikte. yani eğer hormonlarında bir sıkııntı yoksa eşinizin ve öyle olmadığını umuyorum aldatmıyorsa da sizi kesinlikle düzeltilmesi gereken bazı sorunlarınız var bence. çocuğu gibi görmesi çok saçma bişey tamam şefkat besler sever merhammetlidir belki ama kesinlikle bir kadın olarak da görebilmesi gerek. sizden bir şekilde soğumuş olsa çocuğum gibi görüyorum da demezdi sanırım. soğumuştan kastım da belki uzun ve yıpratıcı tartışmalar yaşandı, olumsuz ağır sözler sarfedildiyse kadın ya da erkek karşıdakinden sonsuza dek soğuyabiliyor çünkü. eşiniz işyerinde çok yoruluyor olabilir mi? 10 günde bir zorunluluktan ilişkiye girdiğinizi söylemişsiniz çok yorgun olan erkeklerinde akşam eve gelince cinsel performansında düşüş olabiliyormuş. umarım bir çözüm bulursunuz. bir müddet uzaklaşmak arkadaşın dediği gibi bir süre ailenizin yanına gitmek de size olan gerçek duygularının ortaya çıkmasına yardımcı olur belki. ama kesinlikle önce kendinize olan saygınızı asla yitirmeyin ve sarfettiği bu sözlerde haksız olduğunu bilin. kendinizi ona karşı iyi ifade ettiğinizi düşünüyorum, kesinlikle sizi anlaması çok önemli. bu yüzden bu tavrının anormal olduğunu anlamasını sağlayın. inşallah anlar. gerçekten hiçbişey düzelmiyorsa kararlı bir şekilde kesin bir çözüm yolu seçin. çünkü bu şekilde devam eden bir evlilik sizi çok daha fazla yıpratacaktır. Allah yardımcınız olsun.

bir de ben büyüye inanan bir insanım. bu cümleleri büyünün etkisinde olan bir insanın kurabileceğini düşünüyorum. yani ailesi ya da evliliğinizi istemeyen birileri bişeyler yapmış ollabilir mi? çünkü bu konuda bizzat yaşayıp görüğüm şeyler oldu çevremde.

büyü mü ? açıkçası bu da aklımdan geçmiyo değil.. nolcak böyle gerçekten bilmiyorum. konuşarak düzelecek olsa çoktan düzelirdi. o bile niye böyle olduğunu anlamış değil ki. hatta dün ben bu durumdan çok mu memnunum sanki, inşallah bigün düzelir herşey dedi. aklım almıyor :50:

büyü mü ? açıkçası bu da aklımdan geçmiyo değil.. nolcak böyle gerçekten bilmiyorum. konuşarak düzelecek olsa çoktan düzelirdi. o bile niye böyle olduğunu anlamış değil ki. hatta dün ben bu durumdan çok mu memnunum sanki, inşallah bigün düzelir herşey dedi. aklım almıyor :50:

ben aldatma ihtimali falan değil de büyü ve yorgunluk ihtimali üzerine duruyorum ve açıkçası eğer ben çok mu memnunum gibi bi yorum da yaptıysa yorgunluk olabilir diye düşündüm şimdi. çünkü aynı şekilde bi arkadaşın da başına gelmiş anlatmıştı bana bişey yaşammıyoruz diye. eşi işte çok yoruluyomuş kendini hırpalıyormuş resmen. ama sonra konuşmuşlar adamın da aklına dank etmiş. iş temposunu düşürmüş. bi de bolca tatlı şeyler yemek falan etkiliyo galiba cinsel isteği güçlendiriyor diye biliyorum ben. ya da o tarz karışımlar falan yemeyi deneyebilir belki. umarım saçma gelmez ama bunlar gerçekten etikili. belki eve yorgun geliyorsa yemekten önce biraz uyumak da günün yorgunluğunu alabilir.

Allah aşkına inanmayın böyle şeylere.
Gözle görülür,elle tutulur nedenler arayın.
Tamam eşinizin bir problemi olduğu aşikar,
kendisinden iki yaş küçük eşini çocuğu gibi görüp,
birlikte olmak istememesi de çok enteresan.
Ama bu sebebi boşanmak için çok da yeterli görmüyorum.
Çünkü geçici bir durum olabilir.
Bence siz de bu konudan uzaklaştırın bir müddet kendinizi.
kendinize yönelin,O'nun üstüne düşmeyin.
Biraz zaman tanıyın.
Eğer düzelme gözlemleyemiyorsanız farklı çözümler arayın.

Biraz zaman tanıyın.

Düşünceler de elle tutulur gözle görülür değildir
Ama düşüncenin var olmadığını söyleyemezsiniz
Büyü diye bişi var yok da diyemezsiniz
Onu göremiyo olmak olmadığı anlamına da gelmez
Oyüzden bu çok sık çekemeyen insanlar tarafında kötüye kullanılır
Tarihede bakabilirsiniz

tabi bi de büyü boyutu var. eğer öyle bir durum varsa onun da çaresine bakılmalı. çünkü benim çok yakın çevremde dayımın hanımı dayım için böyle şeyler hissediyordu. tabi çocuğu gibi görmek daha masum ama yengem onu göresim yok falan diyodu. onu görünce domuz görmüş gibi oluyorum diyordu çok afedersiniz. sizinki bukadar ağır değil gerçi. ama onlar da hocalara falan gittiler. şimdi yine kavga falan etseler de öyle büyü var dedirtecek bişeyleri kalmadı çok şükür.

:41:
ben aldatma ihtimali falan değil de büyü ve yorgunluk ihtimali üzerine duruyorum ve açıkçası eğer ben çok mu memnunum gibi bi yorum da yaptıysa yorgunluk olabilir diye düşündüm şimdi. çünkü aynı şekilde bi arkadaşın da başına gelmiş anlatmıştı bana bişey yaşammıyoruz diye. eşi işte çok yoruluyomuş kendini hırpalıyormuş resmen. ama sonra konuşmuşlar adamın da aklına dank etmiş. iş temposunu düşürmüş. bi de bolca tatlı şeyler yemek falan etkiliyo galiba cinsel isteği güçlendiriyor diye biliyorum ben. ya da o tarz karışımlar falan yemeyi deneyebilir belki. umarım saçma gelmez ama bunlar gerçekten etikili. belki eve yorgun geliyorsa yemekten önce biraz uyumak da günün yorgunluğunu alabilir.

eşimin işi ağır değil ama uykuyu çok seven biri bunun etkisi olacağını sanmıyorum çünkü eğer öyle olsa en azında on günde bir bile olsa bu kadar duygusuz olmazdı. sorun sadece isteksizlik değil. bana karşı yaklaşımı..

tabi bi de büyü boyutu var. eğer öyle bir durum varsa onun da çaresine bakılmalı. çünkü benim çok yakın çevremde dayımın hanımı dayım için böyle şeyler hissediyordu. tabi çocuğu gibi görmek daha masum ama yengem onu göresim yok falan diyodu. onu görünce domuz görmüş gibi oluyorum diyordu çok afedersiniz. sizinki bukadar ağır değil gerçi. ama onlar da hocalara falan gittiler. şimdi yine kavga falan etseler de öyle büyü var dedirtecek bişeyleri kalmadı çok şükür.

Canım işte bu senin dediğin o hayvanı görüyorum filan demesi büyüyle alakalı bişey
Bende buna benzer bişi duymuştum
Ve işin ucunda büyü vardı
İnşallah Rabbim korusun arkadaşını ve eşini
Onlarda tedbiri elden bırakmasınlar
Eğer hala devam ediyorsa
Bu işi sırf sevap için yapan hocalara gitsinler

Biraz zaman tanıyın.

büyü diye bişey gerçekten var maalesef canım. nasıl iyi yönde dualar varsa kötü niyetli insanlarda bunu kullanabiliyor.yani büyü yapıyor.
ben kendimi bu konudan uzaklaştırsamda o istemeyecek mi(ruhsuzda olsa- on günde birde olsa..). bu da sorun olacak haliyle ve ayrılığa kadar gidecek yolu yok. :43:

büyü diye bişey gerçekten var maalesef canım. nasıl iyi yönde dualar varsa kötü niyetli insanlarda bunu kullanabiliyor.yani büyü yapıyor.
ben kendimi bu konudan uzaklaştırsamda o istemeyecek mi(ruhsuzda olsa- on günde birde olsa..). bu da sorun olacak haliyle ve ayrılığa kadar gidecek yolu yok. :43:

Allah korusun böyle şeyler düşünme

Back
X