• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni çocuğu gibi seviyormuş

27 yasında kı bır adamın esını cocugu gıbı gormesı olacak sey degıl .
uzgunum ama, ya baska bır kadın var ya da esınız depresyon da .

canım tarzında bir değişiklik yapsan?? mesela eşinin haberi yokken bi kuaföre git saçlarını değişik ve sana yakışacağını düşündüğün bir renge boyat, saç boyunu değiştir volüm kat.. kuaförden çıkınca bir iç çamaşırcıya yeni birkaç seksi kıyafet :ssz: onu evde karşılarken şaşırtacak yeni bir görüntü oluştur ama doğal davran.. bak bakalım neler oluyor

bugun ihanet olmadıgnı ve olamaycagını sabah üzerine basa basa söylüyordu:44:
bizde çok sorduk ama katiyetle yok öyle bir şey dedi:44:

Bir kaç kişinin çevresindeki tecrubelerden sonra bence de biraz kendi hayatına dön, hazırlan süslen arkadaşlarınla görüş emin ol birileriyle görüşmek sana çok iyi gelecektir neşen yerine gelir, hem havalarda güzelleşiyor havalarla sende güzelleş bi havalara gir yani :12: biraz kendine bak kendine vakit ayır onu düşünmediğini yansıt ona.. ilgilenme bakalım ne olucak..
üstünede gitme.. :55:
akşamları seksi geceliklerinde uyu sana yaklaşırsada duygusuz bi ilişkidense sevişmeden uyumayı tercih ederim gibi cevaplar verebilirsin mesela.. Erkek milleti elindekini kaybedince kıymetini anlar.
Bence bunları bi dene sen :29:

Burda kendinde nekadar değişiklik yapsanda böyle düşünmeye devam edecek bunun altında hangi sebebin yattığını ancak sen bulabilirsin..yanlız yapman gereken şey çok istekli görünerek yada bu olayı çok önemsediğini belli etmemek madem en sonu boşanmak çocuk yapıpta riske atma çocuğun hayatını hepsi okuyamadım yalnız ne oldu sonunda fakat ilk zamanlar duygu karmaşası bazı kişilerde oluyor koca -abi-baba-kardeş-sevgili rol karmaşası yaşıyor bu durumda ne gibi davranacağı karıştırıp seni üzdüğünü düşündükçe en yakın rolü seçiyor .evde rol model hissettiğiniz kişileri ağırlayarak ona bu rolü benimsetebilirsiniz.yani ilişkilerini beğendiğiniz aileleri yani..şuda var erkekler tek yönlü düşünür handikaplardan anlamazlar yoksa yoktur..

çocugu gıbı gormek ne demek ya bana esımb oyel bı sey desee sebebını ne manaya geldıgını sorarm once ırdelerım.
bunun ıkı nedenı olabılır baska bırı yada agır bır depresyon...

bende çokk üzüldmm cnmm bencede eşin hemen bi psikolojik yardım alsınn bu çok zor ve atlatılması güç bi durumm Allah yardımcın olsunn..

Eşimle paylaştım bunu bir erkek gözüyle söylediği ilk şey "adam ya yorgundur yada kafasına taktığı eşine anlatmadığı birşey vardır.Siz kadınlar ne komiksiniz bir erkek asla böyle görmez yapmak istemediği için uydurmuş"dedi.Sizinki gibi olmasada bizde yeni evliyiz ve ilk aylarda çok sorun yaşadık maddi manevi buda eşime yansımıştı yapamıyordu.O dönemleri atlattık herşey yoluna girdi şimdi çok mutluyuz.İnşallah sorun neyse çözümlenir mutlu olursunuz.

ben sunu anladım cocugu gıbı sevmekten...çocugu gibi sevmek deilde bir cocuk gibi goruyor belkıde eşini...

aynı şeyi düşündüm...

konu sahibini gerçekten çok seviyo bence eşi ama insan olarak,arkadaş olarak vs...

eş olarak cinsel anlamda soğumuş...davranışları düşünceleri çocuk gibi geliyo olabilir buda cinselliğine yansımış olabilir eşinin....

ama çocuğumuz olursa seni eşim gibi görürüm demesi çok saçma...ben olsam sen benimle dalga mı geçiyosun derdim sanırım....

şuan da aldatmak aklının ucundan bile geçmiyodur belki ama bu sorun çözülmezse ilerde o da olur bence...

beni en çok inciten de bu zaten. hem çocuğu gibi görüyor hem de mecbur birlikte oluyor.. :14: inan psikolojim bozuldu artık. çocuk yok henüz. ve bana ne zaman bu konuyu açsam.ne zamana kadar böyle devam edecek desem. "çocuğumuz olunca onu çocuğu beni eşi gibi severmiş" öyle diyor. doktora gitmesin ide söyledim. gideceğini söyledi ama yok :50:

bu çok ilginç ve çok tuhaf bi kelime.acaba çocuk mu istiyor? ondan mı böyle yapıyor?
onunla konuş. hatta şöyle yap. al kağıdı kalemi eline ona soracağın sorular yaz.
kendi aklına da iyice yerleştir. neden seni çocuk gibi görüyor?
hangi davranışların ona çocuksu geliyor. sende kendini takip et. yoksa çok mu çocuksusun?
bak kendine sana çocuksu gelen hareketlerini onun yanında yapma. ne biliyim kadın olduğunu göster hissettir ona
kendi kadınsı yönlerini en ii sen bilirsin. çok saçma bi kelime yani bu. konunu senden kaynaklanmadığı kesin aslında. onun psikolofjik bi sorunu var ama sen yine aklına gelen şeyleri dene uygula. sonrda çok ciddi bi kkonusmayla benden kaynaklanan bişey yok.
senin psikolojik tedavi görmen lazım. sen çocuğun gibi görüyor olabilirsin ama ben karşımda baba değil koca görmek istiyorum böyle saçma seyler söyleme de ben olsam aynen böyle derim çünkü. daha fazlasını da söylerim de neysee artık..

acaba çok çocuksu bir tarzın mı var.
daha kadınsı olmayı denesen.
hem dış görünüşünü hem tavrını uslubunu bi gözden geçirsen.
ya da tamamen bahane buluyor.
çok ilginç bir sebep sunmuş sana.

Anlamadığım şey çocuğu olmayan biri çocuğu gibi sevmenin tarifini nasıl yapabilir? aşk mı yok demek istiyor ?

bendede farkli degil ayda bir bahaneside problemlerimiz bitsin duzeleriz yine.beni cok sevdigini soyluyor aldatmaz ama kendi isini goruyodur ki buda aldatma benim icin baska kadin izleyip.izlemiyorum diyor ama bana uzak.benim esim dogumdan sonra degisti.

45 yaşımdayım.yeri gelir eşime çocuksu hareketler yaparım.gider kucağına yatarım.saçlarımı okşamasını isterim.nazlanırım.bu hareketlerimden neden eşim beni çocuğu gibi görsün ki,:26:

üstelik konu sahibiyle eşinin arasında fazla yaş farkı da yok.bu düşüncesinin altıda başka birşey yatıyor.inşallah yanlışı yoktur:50:

Allah aşkına inanmayın böyle şeylere.
Gözle görülür,elle tutulur nedenler arayın.
Tamam eşinizin bir problemi olduğu aşikar,
kendisinden iki yaş küçük eşini çocuğu gibi görüp,
birlikte olmak istememesi de çok enteresan.
Ama bu sebebi boşanmak için çok da yeterli görmüyorum.
Çünkü geçici bir durum olabilir.
Bence siz de bu konudan uzaklaştırın bir müddet kendinizi.
kendinize yönelin,O'nun üstüne düşmeyin.
Biraz zaman tanıyın.
Eğer düzelme gözlemleyemiyorsanız farklı çözümler arayın.

buyu kuranda bile geciyor tatlim nasil inanmayalim. bizim evde de basimiza gelmis birsey buyu yapildigini bulduk hemde yiillar sonraa ve annemle babamin arasi cok feci sekilde acilmistir ailelerde sorun var mi canim? seni istemedikleri oldu mu sogumasi icin buyu yapilmis olabilir sasirmam hersye beklenir insalardn:50:

Back
X