• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni çocuğu gibi seviyormuş

büyü diye bişey gerçekten var maalesef canım. nasıl iyi yönde dualar varsa kötü niyetli insanlarda bunu kullanabiliyor.yani büyü yapıyor.
ben kendimi bu konudan uzaklaştırsamda o istemeyecek mi(ruhsuzda olsa- on günde birde olsa..). bu da sorun olacak haliyle ve ayrılığa kadar gidecek yolu yok. :43:

işte o dualar çok önemli ve gerçekten tamamen iyi niyetli birinin yardımıyla çözülebilir sorununuz. ama durum öyle bişeyse tabi. benim yengemi iyi eden hoca mesela tamamen Allah rızası için gelmiş ve hiç para almamıştı. şimdi de yengem dayımı çok sevdiğini döyler durur.

Canım işte bu senin dediğin o hayvanı görüyorum filan demesi büyüyle alakalı bişey
Bende buna benzer bişi duymuştum
Ve işin ucunda büyü vardı
İnşallah Rabbim korusun arkadaşını ve eşini
Onlarda tedbiri elden bırakmasınlar
Eğer hala devam ediyorsa
Bu işi sırf sevap için yapan hocalara gitsinler

sağolasın. yok bu arkadaşımın değil de dayımların başındaydı kurtuldular çok şükür. arkadaşımınki de tamamen yorgunlukmuş, şimdi herşey gayet normal gidiyormuş ama dediğim gibi yorulmayı bırakmış eşi ve kendine bakmış diyim yani. amin. Rabbim herkesi bu büyü denen illetten korusun. ama hala öyle kötü niyetliler var işte.. kelemelek arkadaşın da inşallah böyle durumları yoktur inşallah, varsa Rabbim çaresini de versin.

sağolasın. yok bu arkadaşımın değil de dayımların başındaydı kurtuldular çok şükür. arkadaşımınki de tamamen yorgunlukmuş, şimdi herşey gayet normal gidiyormuş ama dediğim gibi yorulmayı bırakmış eşi ve kendine bakmış diyim yani. amin. Rabbim herkesi bu büyü denen illetten korusun. ama hala öyle kötü niyetliler var işte.. kelemelek arkadaşın da inşallah böyle durumları yoktur inşallah, varsa Rabbim çaresini de versin.

inşallah canım allah razı olsun.. :5:

aslında çok da yalnız değilsiniz bu konuda. çevrem 2 arkadaşım var buna benzer şeyler yaşayan... biri çok yakın arkadaşım. maddi durumları da çok iyi. evlilik terapisti, psikiyatr, ne buldularsa gittiler. arkadaşımın kocası, ayıptır söylemesi kendini tatmin ediyor, ama karısına yaklaşmıyor.
ama kendileri anlatmasa hayatta inanmazdım. o kadar sevgi dolu görünüyorlar birbirlerine karşı... devamlı aşkım canım diye konuşuyorlar. sanırsın ki yeni çıkmaya başlamışlar.

kocasının aldatmadığı da ortada. zaten bunu yapacak bir insan değil.
sizinle aynı durumdalar aslında. adam karısını karısı gibi görmüyor. bunu da açıkça söylüyor. böyle olmasını istemiyorum ama annem gibi görüyorum elimde değil diyor.

en sonunda arkadaşımın canına tak etti tabii... o da kocasından uzaklaşmaya başladı. eski arkadaşları ile görüşmeye, giyinip süslenip dışarı çıkmaya başladı.
çok iyi de oldu. adam baktı ki karısı elinden gidiyor, düzeldi vallahi:)))

söylemeyi unuttum, psikiyatristin adamın karısından sıkıldığını söylemiş. ama sadece karısı değil, adam sahip olduğu herşeyden sıkılıyormuş.

bu yüzden de arkadaşım kendisine sahip olmadığını hissettirmek için uzaklaştı kocasından.

hala ara ara aynı sorunlar oluyor. arkadaşım da yine kocasından uzak durup kendi hayatına bakıyor. sonra yine düzeliyorlar...

diğer arkadaşımdan da bahsedeyim. onlarda da hem kadın hem de adam birbirlerini kardeş gibi görmeye başlamışlar. yılda 1 kere filan birlikte oluyorlarmış... artık aynı yatakta bile yatmıyorlarmış. arkadaşım çocuğu ile birlikte yatıyor, düşünün artık...

ama bu duruma çözüm bulmaya da çalışmıyorlar, çünkü ikisi de aynı şeyleri hissediyor.

allah allah 10 günde bir ruhsuzca birlikte olmak ne demek??sanarsın yaşlı başlı insanlar...gerçekten hiç normal değil cnm..evlilikte kim ne derse desin cinsellik büyük rol oynuyo...eğer cinsellik yolunda gitmiyosa çiftlerin birbirine tahammülü daha da az oluyo..bu kanıtlanmış bir gerçek...kesinlikle psikolog şart...
bide merak ettim:kaç yıllık evlisniz?kaç yıldır bu sorun var?

aslında çok da yalnız değilsiniz bu konuda. çevrem 2 arkadaşım var buna benzer şeyler yaşayan... biri çok yakın arkadaşım. maddi durumları da çok iyi. evlilik terapisti, psikiyatr, ne buldularsa gittiler. arkadaşımın kocası, ayıptır söylemesi kendini tatmin ediyor, ama karısına yaklaşmıyor.
ama kendileri anlatmasa hayatta inanmazdım. o kadar sevgi dolu görünüyorlar birbirlerine karşı... devamlı aşkım canım diye konuşuyorlar. sanırsın ki yeni çıkmaya başlamışlar.

kocasının aldatmadığı da ortada. zaten bunu yapacak bir insan değil.
sizinle aynı durumdalar aslında. adam karısını karısı gibi görmüyor. bunu da açıkça söylüyor. böyle olmasını istemiyorum ama annem gibi görüyorum elimde değil diyor.

en sonunda arkadaşımın canına tak etti tabii... o da kocasından uzaklaşmaya başladı. eski arkadaşları ile görüşmeye, giyinip süslenip dışarı çıkmaya başladı.
çok iyi de oldu. adam baktı ki karısı elinden gidiyor, düzeldi vallahi:)))

söylemeyi unuttum, psikiyatristin adamın karısından sıkıldığını söylemiş. ama sadece karısı değil, adam sahip olduğu herşeyden sıkılıyormuş.

bu yüzden de arkadaşım kendisine sahip olmadığını hissettirmek için uzaklaştı kocasından.

hala ara ara aynı sorunlar oluyor. arkadaşım da yine kocasından uzak durup kendi hayatına bakıyor. sonra yine düzeliyorlar...

diğer arkadaşımdan da bahsedeyim. onlarda da hem kadın hem de adam birbirlerini kardeş gibi görmeye başlamışlar. yılda 1 kere filan birlikte oluyorlarmış... artık aynı yatakta bile yatmıyorlarmış. arkadaşım çocuğu ile birlikte yatıyor, düşünün artık...

ama bu duruma çözüm bulmaya da çalışmıyorlar, çünkü ikisi de aynı şeyleri hissediyor.

demekki pek de yanlız değilim bu konuda.:50: eşim benden ayrı yatamaz. ben ayrı yatmak istesem zorla yanına getirir.sarılmadan uyuyamıyor ama gel gör ki iş cinselliğe gelince tık yok. sanırım uzak durmak en mantıklısı. çözüm olur mu bilmiyorum ama gittiği yere kadar..

ya bari deseymişki arkadaşım olarak görüyorum
annem gibi ne ya ne itici:19:denecek laf mı bu eşe:20:

vallahi kulaklarımla duydum, aynen öyle dedi... çok acı birşey gerçekten
ben de aklımdan aynı şeyi geçirmiştim, bari arkadaşım deseydi diye... ama sanırım olayın imkansızlığını anlatmak için özellikle "annem" lafını kullanmıştı.

sanırım evliliğimiz yok yere bitecek.. bugüne kadar çok şey atlattık.. aileler, anlaşmazlıklar, maddi sıkıntılar.. hayat bizden çok şey götürdü..hayallerimizi, isteklerimizi, arzularımızı... eşimde bende birbirimizi çok seviyoruz.. ama gel gelelim eşim beni eşi olarak değil çocuğu gibi görüyor. öyle seviyor. aramızda aylardır cinsel anlamda bi sevgi yok. o gayet isteksiz. beraber olsak da duygusuz ruhsuz. nedenini sorduğumda beni çocuğu gibi gördüğünü söylüyor. ama ben artık katlanamıyorum. evliliğimi bitirmeyi bile düşünüyorum artık. bu böyle nolcak.. sizce yanlış mı düşünüyorum. haksız mıyım. kendimi bi kadın gibi hissetmeyeli aylar oldu. noluur yardım edin abartıyor muyum? ben bu durumda sanırım ayrılacağım eşimden ...

Nasıl yaa?
Çocuğum gibi görüyorum da ne demek.
Bence eşinin psikoloğa gitmesi gerek.
Ne zamandan beri böyle eşin....

bizim kadınlarımız bir kere eskaza şakacıktan ben seni babam gibi yada kardeşim gibi görüyorum desinn
vayyy hallerine:19::19:
çiftte standart her yerde karşımızda:47:

bizim kadınlarımız bir kere eskaza şakacıktan ben seni babam gibi yada kardeşim gibi görüyorum desinn
vayyy hallerine:19::19:
çiftte standart her yerde karşımızda:47:

:1::1:
Haklısın.Yorumunu hem doğru hem de çok sempatik buldum.Öyle bir gülmüşüm ki annem içerden neye gülüyorsun sen demeye geldi:9::9:

benim eşim de bazen bana yanlışlıkla anneciğim ya da kızım diyor:)))

bir keresinde babacığım dedi, dayanamayıp "yuh artık" dedim:)))

neyse ki sadece yanlışlıkla söylüyor. mesela annesi ile telefonda konuştuktan sonra bana seslenecekse yanlışlıkla anneciğim diyebiliyor:)))

durumun düzelmesi lazım cnm bu şekilde senin psikolojin bozulur.... bu erkekler lafa gelince atar tutarlar vay vay iş icraata gelince heleki evli olanların çoğu tık yok anca internetten video resim devam ediyorlar

sizi kızı gibi mi görüyormuş?bunuda ilk defa duyuyorum yahu evlilikler ne garipmiş ne değişik adamlar var ya kusua bakmayın ama kocanız saçmalamış başka bir kadın faktörü yoksa piskolojik yardım alın diyorum ben .

Bu ne saçma şey , olur mu öyle şey .
Hayatında cinsel olarak kendini tatmin etttiği başka biri olmasın. ?

çocugu gıbı sevmesınde sakınca yok benım fıkrım...
kıyamıyor demek kı bır bebek gıbı sevıyor...bence bu sevgının yoğunlugunu gosterır ama abartmamak lazım tabı bebek gıbı gorup kıyamamak baska aynı yataga gırıp kardes gb yatmak baska.... :44:

siz bıraz sessız sakın sempatık guleryuzlu bır ınsansanız bunu hıssetmıstr bıraz dişi gibi dawranmayı deneyın kışkırtın onu...

Back
X