Ayy kız cok yasa emı benıde aynı sekılde sever mutlaka ıse gıtmeden yanımda oturur... Agzımı burnumu ısırır oper yanaklarımı hıc bırakmaz zaten....Gelır gobek delıgıme gırmeye calısır.. Ayaklarımı oper.. yerı gelır kopegın olurum senın dıyıp yalar yanaklarımı haha bazen sınırlenıyorum ama cok hosuma gıdyor benım.. Baskasının yanında yapmasına kızarım ama yanlızken sorun yok hosuma gıdıyor yerı gelır onun kucuk kızı olur yerı gelır karısı falan fılan işte
senin her hareketine kizman yasadigin olaylardan ve cinsel hayatinizdan kaynaklandigini düsünüyorum.
normalde bayanlar geri cekilirken erkeklerin bunu yapmasi tuhafima gidiyo..
kii esler birbirlerini geri cevirmemesi lazim böyle bisey islam dininde yoktur.
cok kirildigimi belli ederdim yerinde olsam.
cocuk gibi sevmeye gelincede sen sinir oldukca onun daha cok hosuna gidiyo :)
sende onu öyle sevsene, bak bakalim neler oluyo..
sana yaptiklarinin aynini onada uygula..
Allah yardimcin olsun insallah gönlünce olur hersey
kızlar belki benim ki dert değil ama bu ara gerçekten çok karışığım ve yorumlarınıza ihtiyacım var.1 yıllık evliyim ve bu güne kadar bi çok sorun yaşadım eşimle. ama herşeye rağmen sevgimizde bi azalma olmadı. hepsini tek tek aştık çok şükür..ama bu ara eşimin bana davranışlarından çok sıkılıyorum.eşim beni hep sıkıştırarak, mincıklayarak sever.. özellikle ağzımı,burnumu yüzümü sıkar.. ama çocuk gibi beni sıkıştırıp durması artık çok canımı sıkıyo.. yapma diyorum kızıyorum onun dahada hoşuna gidiyor.. seviyo mu dövüyo mu belli değil.. yanlızca bu hareketleri değil aslında yaptığı daha bi çok davranış galiba artık bana batmakta.. her yaptığına kızıyorum. ama belli etmiyorum. içim içimi yiyor.. bişey anlatsam hemen şakaya vuruyo,benle uğraşmaya başlıyor, ciddi ciddi hiç bişey konuşamaz oldum..yanlış mı düşünüyorum sizce eşimin beni böyle sevmesi normal mi? ben mi haksızım ? ve ben neden bu adamın her yaptığına kızıyorum yaa ?
şeey.. :26: bide bi sorun daha var.. bu kadar seven beni sıkıştıran adam haftada bi anca cinsel ilişkiye giriyo, bana bu da normal gelmiyo.. dün mesela resmen beni reddetti.. bende çok kırıldım. nasıl davranacağımıda bilmiyorum ama bu yüzdende aramı bozmak idyemiyorum..çok canım sıkıldı. millet hergün ister bizimki versende almıyo.. normal mi bu ya.. eşimin sürekli böyle olmasıda çok canımı sıkıyo ve soğutuyo beni sanırımsanki adam kendine eş değil de çocuk istiyo.. çocuuum diyip sevip duruyo.. oof anlamadım gitti.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?