eşim beni çocuk gibi seviyor..

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
kızlar belki benim ki dert değil ama bu ara gerçekten çok karışığım ve yorumlarınıza ihtiyacım var.1 yıllık evliyim ve bu güne kadar bi çok sorun yaşadım eşimle. ama herşeye rağmen sevgimizde bi azalma olmadı. hepsini tek tek aştık çok şükür..ama bu ara eşimin bana davranışlarından çok sıkılıyorum.eşim beni hep sıkıştırarak, mincıklayarak sever.. özellikle ağzımı,burnumu yüzümü sıkar.. ama çocuk gibi beni sıkıştırıp durması artık çok canımı sıkıyo.. yapma diyorum kızıyorum onun dahada hoşuna gidiyor.. seviyo mu dövüyo mu belli değil.. yanlızca bu hareketleri değil aslında yaptığı daha bi çok davranış galiba artık bana batmakta.. her yaptığına kızıyorum. ama belli etmiyorum. içim içimi yiyor.. bişey anlatsam hemen şakaya vuruyo,benle uğraşmaya başlıyor, ciddi ciddi hiç bişey konuşamaz oldum.. yanlış mı düşünüyorum sizce eşimin beni böyle sevmesi normal mi? ben mi haksızım ? ve ben neden bu adamın her yaptığına kızıyorum yaa ?

şeey.. :26: bide bi sorun daha var.. bu kadar seven beni sıkıştıran adam haftada bi anca cinsel ilişkiye giriyo, bana bu da normal gelmiyo.. dün mesela resmen beni reddetti.. bende çok kırıldım. nasıl davranacağımıda bilmiyorum ama bu yüzdende aramı bozmak idyemiyorum..çok canım sıkıldı. millet hergün ister bizimki versende almıyo.. normal mi bu ya.. eşimin sürekli böyle olmasıda çok canımı sıkıyo ve soğutuyo beni sanırım sanki adam kendine eş değil de çocuk istiyo.. çocuuum diyip sevip duruyo.. oof anlamadım gitti.. :26:

Son düzenleme:
Ayy kız cok yasa emı benıde aynı sekılde sever mutlaka ıse gıtmeden yanımda oturur... Agzımı burnumu ısırır oper yanaklarımı hıc bırakmaz zaten....Gelır gobek delıgıme gırmeye calısır.. Ayaklarımı oper.. yerı gelır kopegın olurum senın dıyıp yalar yanaklarımı haha bazen sınırlenıyorum ama cok hosuma gıdyor benım.. Baskasının yanında yapmasına kızarım ama yanlızken sorun yok hosuma gıdıyor yerı gelır onun kucuk kızı olur yerı gelır karısı falan fılan işte

senin her hareketine kizman yasadigin olaylardan ve cinsel hayatinizdan kaynaklandigini düsünüyorum.
normalde bayanlar geri cekilirken erkeklerin bunu yapmasi tuhafima gidiyo..
kii esler birbirlerini geri cevirmemesi lazim böyle bisey islam dininde yoktur.
cok kirildigimi belli ederdim yerinde olsam.
cocuk gibi sevmeye gelincede sen sinir oldukca onun daha cok hosuna gidiyo :)
sende onu öyle sevsene, bak bakalim neler oluyo..
sana yaptiklarinin aynini onada uygula..

Allah yardimcin olsun insallah gönlünce olur hersey

red olayı için kırılmana gerek yokki, adam modunda değildi belki, yarın bi gün sen modunda olmazsın onu reddersin o zaman kırılsa gıcık olmazmısın, bence bunda kafaya takcak bişey yok
çocuk gibi sevme kısmı sen kızdığın için mahsus yapıyo olabilir, ya hiç kızmıcan bu hareketlerine öyle denicen ya da sen de ona onun yaptığını yapcan
erkekler çocukarıda kızdırarak sever genelde çünkü benzer bişey olabilir
ama herşeyi şakaya vurması bi sorun işte gerçekten, ciddi bişey konuşurken yine şakaya vurursa hiç gülmeden konuşmana ciddi ciddi devam ederek mesaj verebilirsin bu konuda

bazen benim de hoşuma gidiyo ama belli bi zmandan sonra sıkıyo be canım... hem bizimki sanki hep cocoğo gibi görüyo beni :26:

amin canım amin.. aynen dediğin gibi. bende eşimin böyle isteksiz olması ve geri çevirmesini anlamıyorum..ben de kıssakıssas yapim diyorum ama biliyorum ki bu dinimiz açısındanda ilişkimiz açısındanda yanlış olur..
kırıldığımı belli etmeye çalıştım aslında ama o yine yüzümle oynadı güldü geçti..

İnsanların sevgilerini gösterme şekilleri farklıdır...

Benim merak ettiğim nişanlıyken eşiniz böyle değil miydi?

Ozaman ki seviş tarzı ve olaylara karşı yaklaşımı nasıldı ki?

esinin seni cocuk gibi sevmesinde bi gariplik yok benim esimde oyle..aranizda yas farki varmi?? gerci olmasa bile bazi adamlarin huyu bu..
cinsel iliski konusuna gelince..haline sükret:):)
artik erkekler sey budalasi degil canim ....hem erkekleri is sorunlari, yorgunluk, stres ve bir cok etkiliyor..bunu bende senin gibi saniyordum ama evlendikten sonra ögrendim..benim esimde beni cok red etmistir kizamiyorum ama kafasi dolu olunca bisey yapamiyo yada yorgun olunca..ama tam tersi olunca hic durmuyor masallah ..bu konuyuda kafana takma...normal yani :)

Son düzenleme:
Sende onu oyle sev. Ben eskiden esimi bebegimmm, minigimmm vs., biraz cocuksu severdim birazda abarttim galiba:)) Sonunda kizdi bana cok bebegim diyosun ben senin kocanim cocugun degil diye:)) Artik o kadar cok kullanmiyorum.

benimki de boyle

bi bebegi nası seviyosa birebir aynen ole seviyo cnm... severken soledigi seyler bile aynı..

kollarımı ısırmak burnumu sıkmak sıkıştırmak en sevdigi seyler... aynısını 1.5 yasındaki kuzenimede yapıo severken

bazı erkeklerin tarzı bu ben sikayetci degilim ilgisiz alakasız odun olmasındansa ole sevsin içinden geldigi gibi ne var bunda

Son düzenleme:
Bende sevgilimi sıkıştırırım yanaklarını ısırırım sımsıkı sarılırım ağzını burnunu mıncıklarım.Adam savaştan çıkmış gibi olur.Ayrıca yanaklarını sıkmamı hiç sevmez ama ben sıkarım üzerine birde ısırırım.Heeee birde kol kaslarınıda ısırırım Ne yapım çok hoşuma gidiyo.
Aslında rahatsız olunacak bi durum yok.Eşiniz sizi seviyooo

Hayatım boşuna dememişler evlilik en büyük kumar diye...
Sana da böyle çocuk gibi seveni,haftada bir ilişkiye gireni denk gelmiş.. şaka şaka
Genç bir çiftin bu kadar az birlikte olması normal değil ama belki yorgunluktan belki stresten belki de ten uyumsuzluğunuzdandır..
Bunları eşinle karşılıklı konuşman lazım..
İletişim yoksa çözüm de yok...

bence hiç kafana takma eşini tanımaya başlıyorsun (ben anca 7 yılda tanıyabildim eşimi)
eh naaparsın bazı erkekler öle (keşke benimkide biraz öle olsaydı)
hoşlanmadığını anlaması için sende aynılarını ona yap bak bakalım tepkisi ne olucak
haftada bir olması düşündürücü, ilk evlendiğimizde,günde 3 isterdi bizimki:26tabi sorunlarım vardı bazen olurdu çoğu zaman olmazdı)

Insanlarin sevgilerini gosterme sekilleri çesit çesittir. Kimisi hirpalayarak sever. Sizin esiniz de bu katagoride yer aliyor demekki. Adam sevgisini o sekilde ifade ediyor, yapisi o demekki ne yapsin :86: Hiç ciddi bir sey konusamamak ise çok farkli bir konu ve bu bazen sorun olabilir. Bunu ifade edip rahatsizliginizi dile getirerek ortadan kaldirabilirsiniz.

aman dert ettiğin şeye bak canım herkesin sevme şekli farklıdır mesela bende sevince çocuk gibi heryerini sıkmak gelir içimden ısırmak falan hatta bazen öyle bi oluyorum ki ona olan sevgim karaşısında aşkımı ifade ederken dişlerimin kamaştığını tükrük bezlerimin çalıştığını hissediyorum bunu onada söylüyorum o kadar bebeği sever gibi sevgi patlaması yaşıyorum içimde yani şimdi bunları hissediyorum diye sevgilimi çocuğum gibi mi görüyorum yani hayır gayette hala gözümde erkeksi canım o yüzden bence takılma bunlara seni seviyo bence eşin
cinsellik konusuna gelince bence o da normal herkes hergün isticek diye bi kaide yok ki canım bence haftada bi kez gayet normal ,sen teklif edince red etmesine gelince olabilir bunu biz kadınlarda yaparız yani içinden gelmemiştir belki o gün yorgundur falan ama tabi bunu sana açıklamalıydı yorgunum canım yarın gece büğtün gece seninim falan gibi

bende ayneeen dicem çünki benim eşimde beni cocuk gibi seviyor bazen ortağım diyor bazen kanka diyor ne dediği belli değil yani :) ben alıştım artık sürekli burnumu öper burnumu öptüğü kadar dudağımı öpmemiştir çok seviyorum burnunu diyor niye burnumu öpüyorsun dediğim zamanda :) tuhaf bu erkekler anlaması güç ama böyleler işte..

benim erkek arkadaşımda öyle dövüyor mu seviyor mu belli değil. tokatlayarak sevesim geliyor diyor. ama hep havada kapıyorum elini nasıl sevme şeklidir kardeşim kulaklarımı çekiyo yanağımı sıkıyo burnumu sıkıyo. saçlarımı çekiyo parmaklarımı ısırıyo, itiyo, çekiyo, düşürüyo, kucaklıyo deliler gibi bağıra bağıra böğüre böğüre çocuk sever gibi seviyor bazen hoşuma gidiyor ama kızıyorum hep canımı acıtıyo bide diyo ki sen en güzel günlerini yaşıyorsun evlenince gör bak duvardan duvara fırlatcam seni, havaya fırlatıp havada kapcam seni, uykunda boğcam seni vs vs diyo çok korkuyom yaaa

QUOTE=nihaLite;20898983]bende ayneeen dicem çünki benim eşimde beni cocuk gibi seviyor bazen ortağım diyor bazen kanka diyor ne dediği belli değil yani :) ben alıştım artık sürekli burnumu öper burnumu öptüğü kadar dudağımı öpmemiştir çok seviyorum burnunu diyor niye burnumu öpüyorsun dediğim zamanda :) tuhaf bu erkekler anlaması güç ama böyleler işte..[/QUOTE]

[

Sukret canim ya benimki hic belli etmez sevgisini sinir olurum:) askim der oper ama gec geliyor belki ondan.

kimiside esim bana sevgisini göstermiyor der ne ilginç dimi bence karsilikli oturup güzelce konusun o sekilde sevmesinden memnun olmadiginizi, cinsel yasantinizida ayni sekilde.. diyalog koparsa anlasmazlklar büyür

Niye gülüyorum? Çünkü eşi bu şekilde seven bir tek ben varım sanıyordum. Benim eşimde ayaklarımı görsün aman ne minnacık diye sever, uykudan uyanıp yanına geleyim aynı çocuk gibi "aman benim balım uyanmışmı" der, yatakta yanına yatayım "gel pışpışlıyım seni" diye kucağında sallamaya kalkar. Hani çocuk istiyor desem şiddetle istemiyor. Ama ben bu durumu seviyorum, bu şekilde eşimin bana şefkat duygusu gittikçe gelişiyor ve benim üzülmemem için elinden ne gelirse yapıyor, ne istersem alıyor aynı çocuk gibi. Ama bu sürekli böyle değil, mesela malum anlarda böyle davranmıyor.

Haftada 1 meselesine gelince, ben de 1 yıllık evliyim, eşimin dönem dönem isteği azalıp artıyor, buna genelde işyerindeki sorunlar sebep oluyor.Benim de reddedildiğim oldu ama ne kadar yorgun olduğunu kendim gördüm, bu yüzden onu suçlayamazdım. Şimdi bir sorun yok ama olabilirde ilerde, ama bunu eşinizin bir eksiğiymiş gibi sakın yansıtmayın. Erkeklerin en hassas olduğu nokta olduğu için bu konuda ağır eleştiriler daha fazla soğumasına sebep olabilir. En iyisi kırmadan yavaş yavaş zamana yayarak sorunlarınızı isteklerinizi belirtin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…