eşim beni çocuk gibi seviyor..

ya ksıkandım burda yazanlarıııı:) ben de kocamı aynen böyle severim, mıncıklayarak,canını yakarak. herkesin sevgi gösterme şekli farklıdır. kozazim da kızar hatta bana, canımı yakiosun diye. isterim ki o da beni hırpalayarak sevsin, cık. incitmeden seviyo. bi de senin kocan da anaç ruhlu heralde. benimki öyle. anne gibi ilgilenio benle sağolsun. allah nazarlardan saklasın. sürekli bebiş der. sen bebiş misin sorusunu günde 50 defa duyuyorum nerdeyse.. bazen bu soru sıkıyo ama napiim adam sefkat küpü:) ben de anne sevgisi görmediğim için bir taşla iki kuş vurmuş oluyorum.
cinsel yönden değişiyor durumları. bazen haftada bir, bazen 2-3 güne bir. ona takılma. ruh haline göre değişiyor.

düsünüyorumda sevsinde nasil severse sevsin ..

cinsellige gelincede kimisi hep ister kimisi nadir anlamiyorum yaa..

hergün, hatta günde bi kac kez istiyo ozamanda bisey diyemiyosun yok istemiyorum desen kirilacak :) dustan cikamiyo insan.

ahh bu erkekler. yinede asigim kocaciima

Dokunmak sevmektir , bende sadece bakıp bakıp seviyorum diyene kızarım ,evlilik bu arkadaşlık değil ki?!

kızlar yorumlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim hepinize..çoğunluğun kocası tarafından benim gibi sevilmeside beni ayrıca çok mutlu etti.. ne kadar şikayet etsemde ilgisiz bi kocam olsa hiç tahammül edemezdim heralde..
böylesi daha iyi şükretmek lazım galiba ama işte hergün ruh hali bir olmuyo insanı sıkılıveriyorum bazen. ciddi ciddi oturup bişey konuşamıyoruz demiştim ama dün şunu anladım ki o belli etmesede beni dinliyomuş uyus tınlamıyo gibi duruyo bi de.. bu erkekleri anlamak gerçekten zor. bi de kadınları çözmenin zor olduğunu söylerler.. yalan.. erkeklerin kimyasını çözen gelsin anlından öpecem
ilişki konusuna gelince bu durumu işine, yorgunluğua ve stresine bağlayıp normal olduğunu söyleyenler içimi rahatlattınız umarım öyledir ama benim kocam hiç bi zman öyle çok istekli değil. yada belli etmiyo. nasıl biri çözebilmiş değilim.. hiç tadını çıkartmıyo bazı şeylerin.
bi de çalışma saatlerimizde buna neden oluyo sanırım. eşim vardiyalı çalışıyo bazen gündüz bazen akşam bazen gece evde. bense bütün gün hep çalışıyorum. bunun da etkisi çok sanırım. adam sen sabah işe gitcen erken kalkcan diyo. yanaşmıyo bazen.bazende az sonra işe gideceğim diyo vazgeçiyo.. neyse sabretmek ve idare etmekten başka çare yok şuanda sanırım. allah büyük dert vermesin demi

Ben de bir tek benim sevgilim öyle zannederdim. Adam seviyor mu dövüyor mu belli deil. Bazen canımı o kadar yakıyor ki gerçekten çok sinirleniyorum. Ama onun daha çok hoşuna gidiyor. Bu yaşadıkların senin iyi günlerin diyor evlenince daha kötü yapacağım diyor. Allahım bir sadistle mi evleneceğim ben diye düşünüyordum Zaman zaman acaba beni sevmiyor mu derdim ama sizleri de okuyunca sevindim. Demekki normalmiş bu.

&&&&&&
ah canım yaa.. bu durum zamanla ikinizin de arasını açabilir..çünkü sen mutsuzken iğne olsa batar sana..ben de aynılarını yaşadım..ilk yılında bile 2-3 ayda bir olurdu..o da 1 dk sürerdi bişey anlamazdım..evliliğimizin ilk günlerinde ben isterdim...sonra bir deneyim o da istiyor mu..yok..ben başlatmadıkça tık yok onda.. sonra bundan rahatsız oldum..terapi süreçlerinden geçtik..bir ara zorla morla ilaçla süreyi uzatalım hadi iletişimimiz güzel nasılsa, bizden iyi bir aile olur dedik..çocuk yaptık SAKIN ÇOCUK YAPMA- şimdi mutsuzluğumu çocuk da kapamıyor.. herşey bata bata delik deşik oldu evliliğimizde ne saygı ne sevgi kaldı..(hataları çok..bekar bir adam gibi takılmaları, arkadaşlarına, ailesine aşırı değer vermesi, ana kuzusu olması)fazla dışa dönüklüğü, bana ev içinde fazla dokunmaması vs.. bunlar kendimi iyice değersiz hissetmeme sebep olmakta..şu günlerde boşanmayı düşünüyorum..500 kere düşündüm ama çocuk olunca karar veremiyor insan.. bayram ve izin kullanıp biraz ondan uzak yaşayıp, durumu uzaktan değerlendireceğim..sonra tekrar mantıkla ele alacağım bu konuyu..

canım ya seni şu anda çok iyi anlıyorum. bu güne kadar bizimde evliliğimiz hep çalkantılı geçti. çok zorluklar yaşadık. ama artık yavaş yavaş bişeyler oturuyo yerine. o yüzden bu ayrılma düşüncesini, o ruh halini çok iyi biliyorum. eşimde şu an çocuk istiyo ama ben daha güvenemiyorum açıkçası. keşke sende hemen düşünmeseydin çocuk. hem sizin sorunlarınız en başında büyükmüş sanırım. biz çok şükür ilk günden beri öyle sorunlarımız yok. sadece benim beklentilerim fazla galiba. ve biçok arkadaşında dediği gibi ben bu durumu işine,yorgunluğuna ve strese bağlıyorum. acaba sizin ilişkinizdede bu nedenler söz konusu olabilir mi ? eşinizin size davranışları nasıl.. durun önce bi düşünün iyice. aranızda sevgi ve saygı varsa herşey düzeltilebilir. umarım en yakın zamanda aşarsıznız sorunlarınızı ve yavrunuzla mutlu olursunuz...

benim kocamda evine çok bağlı severek evlendik ama sıkıştırma huyu yoktur hatta ben evde günboyu sıkılıyorum diye onu mıncıklarım olur böyle seyler kafana takma bence güzel birşey

Bi laf vardır cnm 'senin dert gördüğünü nimet sayanlar vardır'diye...ben onlardanım...eşimden sürekli ilgi beklerim senin ki gibi öpsün ,sıksın ,yeri gelsi çocuk gibi sevsin isterim..Ama öyle olmaz.O ayrı koltukta ben ayrı koltukta otursak ses çıkarmaz...Sevsem öpsem sıkılır..bunu dile getirdiğimde de sonuç 0...
Cinselliğe gelince bizdede aynı zamanında ne ka üzülmüştüm ağlardım ...Ama alışınca o kadar da takmıyosn...Bu durumda yogunluk etkilidir ama bi etken değildir...Aynı işyerinde çalışan bi arkadaşı var onun eşi de çok olmasında şikayetçi..Binbir hayallerle evleniyoruz .:97:Allah hepimize mutlu bi yuva nasip etsin:97::97::97:

Kelemelek, konularınızdan ve yorumlarınızdan beklentinizin çok yüksek olduğunu görüyorum..

Hepimizin beklentileri yüksektir.İnsan hep daha fazlasını ister ya da şuan olan durumdan hoşnut olmaz.

Ama evlenince törpülemek gerekiyor bazı duygularımızı, düşüncelerimizi..Kişiliğimizden ödün vermeden, o anki huzuru sağlayan düşünceler içinde olmalı, tahammullu davranmalıyız.

Çok yenisiniz, evliliğinizin ilk başlarında bu şekilde devam ederseniz yıpranır, yıpratırsınız.

benimkiside öyle seviyor yaklaşık iki katım kiloda bu yüzden severken aslında canımı acıtıyor ben de kızıyorum o zamanda küsüyor.bir defasında buzdolabına bakarken gıdıkladı kafamı çarptım çok fena yada fırına bakarken elimi yakıyorum. zarar verdiğini düşünmüyor hiç

yalnız değilsin canım:)çocuk gibi sevildiğim benimde oluyor zaman zaman ama hep değil senin asıl rahatsız olduun nokta bence cinsel yaşamın bi çocuk gibi mıncıklanmak deil bi kadın giibi arzulanmak istiosun cinsel yaşamın istediğin gibi gitse arada o çocuk gibi sevilmelerede kızmazsın eminim.bende 1 yıllık evliyim ilk aylarda eşimle uyum sağlayamadık ne yapsa alınıyordum öfkeleniodum şimdi düzelttik baya bi rededilme olayınıda yaşadım bi arkadaş deimşya şimdiki erkekler pek şey meraklısı deil diye gerçekten katılıyorum artık kadınların deil erkeklerin bahaneleri var maalesef ama nedeni yorgunluk veya psikolojik etmenler ben o rededilme olayından sonra kendimi saldım pek bakmıodum çünkü güven kaybı ve öfke vardı baktım işler daha kötüye silkeendim yavaş yavaş düzeldik

off benimkide öyle seviyor beni acıtıyor ama yaaa.Daha dün bağırdım ben bağırırım durmaz bir 2 kez daha devam eder öyle durur.Ayağını belime koyup etimi cimcirmeye çalıştı dün Sabırlı olmaya çalışıyorum gülmeye çalışıyorum.Çok zorluklardan geçtik daha da geçeceğiz bunlar dert olmasın diye gülüyorum.Zaten dertte değil

Oda bir şey mi canım biz 3 hafta olacak evleneli hafta da bir olsun diyor balayından döndüğümüzden beri.Bende şimdi yaklaştırmıyorum yanıma.2 gündür sırnaşıp duruyor yorgunum falan diyorum.Belki birazda biz uzak tutmalıyız kendimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…