- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
&&&&&&kızlar belki benim ki dert değil ama bu ara gerçekten çok karışığım ve yorumlarınıza ihtiyacım var.1 yıllık evliyim ve bu güne kadar bi çok sorun yaşadım eşimle. ama herşeye rağmen sevgimizde bi azalma olmadı. hepsini tek tek aştık çok şükür..ama bu ara eşimin bana davranışlarından çok sıkılıyorum.eşim beni hep sıkıştırarak, mincıklayarak sever.. özellikle ağzımı,burnumu yüzümü sıkar.. ama çocuk gibi beni sıkıştırıp durması artık çok canımı sıkıyo.. yapma diyorum kızıyorum onun dahada hoşuna gidiyor.. seviyo mu dövüyo mu belli değil.. yanlızca bu hareketleri değil aslında yaptığı daha bi çok davranış galiba artık bana batmakta.. her yaptığına kızıyorum. ama belli etmiyorum. içim içimi yiyor.. bişey anlatsam hemen şakaya vuruyo,benle uğraşmaya başlıyor, ciddi ciddi hiç bişey konuşamaz oldum..yanlış mı düşünüyorum sizce eşimin beni böyle sevmesi normal mi? ben mi haksızım ? ve ben neden bu adamın her yaptığına kızıyorum yaa ?
şeey.. :26: bide bi sorun daha var.. bu kadar seven beni sıkıştıran adam haftada bi anca cinsel ilişkiye giriyo, bana bu da normal gelmiyo.. dün mesela resmen beni reddetti.. bende çok kırıldım. nasıl davranacağımıda bilmiyorum ama bu yüzdende aramı bozmak idyemiyorum..çok canım sıkıldı. millet hergün ister bizimki versende almıyo.. normal mi bu ya.. eşimin sürekli böyle olmasıda çok canımı sıkıyo ve soğutuyo beni sanırımsanki adam kendine eş değil de çocuk istiyo.. çocuuum diyip sevip duruyo.. oof anlamadım gitti.. :26:
&&&&&&
ah canım yaa.. bu durum zamanla ikinizin de arasını açabilir..çünkü sen mutsuzken iğne olsa batar sana..ben de aynılarını yaşadım..ilk yılında bile 2-3 ayda bir olurdu..o da 1 dk sürerdi bişey anlamazdım..evliliğimizin ilk günlerinde ben isterdim...sonra bir deneyim o da istiyor mu..yok..ben başlatmadıkça tık yok onda.. sonra bundan rahatsız oldum..terapi süreçlerinden geçtik..bir ara zorla morla ilaçla süreyi uzatalım hadi iletişimimiz güzel nasılsa, bizden iyi bir aile olur dedik..çocuk yaptık SAKIN ÇOCUK YAPMA- şimdi mutsuzluğumu çocuk da kapamıyor.. herşey bata bata delik deşik oldu evliliğimizde ne saygı ne sevgi kaldı..(hataları çok..bekar bir adam gibi takılmaları, arkadaşlarına, ailesine aşırı değer vermesi, ana kuzusu olması)fazla dışa dönüklüğü, bana ev içinde fazla dokunmaması vs.. bunlar kendimi iyice değersiz hissetmeme sebep olmakta..şu günlerde boşanmayı düşünüyorum..500 kere düşündüm ama çocuk olunca karar veremiyor insan.. bayram ve izin kullanıp biraz ondan uzak yaşayıp, durumu uzaktan değerlendireceğim..sonra tekrar mantıkla ele alacağım bu konuyu..
kızlar yorumlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim hepinize..çoğunluğun kocası tarafından benim gibi sevilmeside beni ayrıca çok mutlu etti..ne kadar şikayet etsemde ilgisiz bi kocam olsa hiç tahammül edemezdim heralde..
böylesi daha iyi şükretmek lazım galibaama işte hergün ruh hali bir olmuyo insanı sıkılıveriyorum bazen. ciddi ciddi oturup bişey konuşamıyoruz demiştim ama dün şunu anladım ki o belli etmesede beni dinliyomuş uyus tınlamıyo gibi duruyo bi de.. bu erkekleri anlamak gerçekten zor. bi de kadınları çözmenin zor olduğunu söylerler.. yalan.. erkeklerin kimyasını çözen gelsin anlından öpecem
ilişki konusuna gelince bu durumu işine, yorgunluğua ve stresine bağlayıp normal olduğunu söyleyenler içimi rahatlattınız umarım öyledir ama benim kocam hiç bi zman öyle çok istekli değil. yada belli etmiyo. nasıl biri çözebilmiş değilim..hiç tadını çıkartmıyo bazı şeylerin.
bi de çalışma saatlerimizde buna neden oluyo sanırım. eşim vardiyalı çalışıyo bazen gündüz bazen akşam bazen gece evde. bense bütün gün hep çalışıyorum. bunun da etkisi çok sanırım. adam sen sabah işe gitcen erken kalkcan diyo. yanaşmıyo bazen.bazende az sonra işe gideceğim diyo vazgeçiyo.. neyse sabretmek ve idare etmekten başka çare yok şuanda sanırım. allah büyük dert vermesin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?