Esim beni darp etti

Bosanayimmi son bir sans vereyimmi ?

• Bosan

OY: 395 98,8%
  • Son sansi ver...

OY: 5 1,3%

• Ankete Katılan
    400
Bu kadar yorumu yapanlar acaba boşanmanın ne kadar zor olduğunu biliyormu ve yaşamışlar mı? Yine de baban arkanda olduğu için çok ama çok şanslısın eğer baban arkanda olmasa boşanma ...

Boşanmasında dayak yesin değilmi..
Bumudur yani...

Bu kadar yorumu yapanlar acaba boşanmanın ne kadar zor olduğunu biliyormu ve yaşamışlar mı? Yine de baban arkanda olduğu için çok ama çok şanslısın eğer baban arkanda olmasa boşanma ...
Kafana hiç darbe aldın mı ?
Dayak attılar mı sana evlatlarının önünde ?

Ne kadar sanslisin ki sana kapılarını açan bir ailen var .Baban destekçi emin ol o el kalktimi bir kere devamı gelir belki yıllar sonra arkanda sağ bir baban da olmaz.(Allah gecinden versin).Yaşın çok genç uzun yıllar var önünde bence bitir ve yoluna devam et

Bukadar şeyden sonra hala acabami diyorsun cocuklarin icin katlanmakmi kafanmi karisik bilmiyorum ama asla geri dönme ilk şansini adam gibi kullansaydi 2. şansa ihtiyaci olmuyacakti zaten o kiz cocuklarin büyüyünce akillari erdiginde babalarindan nefret edicekler bende arkadaşlara katiliyorum boşan kararini sorgulama en iyisini yapmissin

Geri donme bak ailen sahip cikmis bidaha bunlari yasama...eger donersen kendin ettin kendin buldun olur...

Babam kabul ediyor kısmından sonrasını hiç okumadım. Kesinlikle düşünmeyin ve boşanın. Bi ömrü böyle geçirmeyin. Ki çocuklarınız da bunu görüp babaları gibi canavar olmasınlar.

Dayak lafını duyunca konuya daldım. Karşımda bir anket. Ben şok. Tabi konuyu okumadım.
Dayak yiyen bir kadın neden boşanayım mı diye anket yapar?
Anlayamıyorum.

ben annemın zoruyla evlendım 10 yıl evlılıgım boyunca neler cektım aıleme gelıyrm ben dıyemedım ama artık dayanamadım aldatma hepsı okdr fazlalastıkı ddm tamam bosanıcam aılemı aradım annem kusura bakma bnm evım bana kdr dedı yıne oturmak zorunda kaldım oturugum yerde kucuck cocukla calısamam da ben oturdukca o sapıttı en son benı 55 yasında bır kadınla aldattı ve ebn ona asıgım deyıp ayrılmak ıstedıgını soyledı hemen kabul ettım ama ne gıdıcek yerım ne kımsem vardo cok zorlandım sımdı yenıden evlendım oyle mutluyumkı dıyrm kı

ben 10 yuıl ona ve aılesıne kendımi nkdr ezdırmısım nasıl katlanmısım onca seye o evde 10 yıl yapayanlız nasıl yasamısım kafayı yemeden ben kadınmısım ben degerlıymısım dıyrm suan kı esım bana suprızler yaptıca beraber gezmege gıttıkce oyle tuhaf hıssedıyrm kı egılıp bukuluyrm sankı cok farklı bısey gıbı oysakı olması gereken bu ama onca zaman ınsan yerıne konmayınca bunları unutuyor ınsan sana tavsıyem asla donem lutfen cunku ztn bır kere gıttıgını gordu ya suan egodan cagırıyor egosunu tatmın edıp senı yanına alıcak sonra dovemedıgı sovemedıgı ıcın ztn senı ıstemeyıp baskasını bulcak o adam oyle mutlu oluyor cunku bu kez aılenıde kaybedıceksı daha kotu gunler gecıreceksın bence donme ınan bana bende ılk bosandıgımda bıdaha dogrulamam yapamm sanıyrdum suan kı halımı dusununce o gunlere cok guluyrm

Back
X