Eşim beni delirtecek

ben de pek asabiyimdir, eşime laf sokma ya da az biraz ses yükseltmeye kadar gider bu asabiyet, yüze su fırlatma kapıyı bacayı çarpma falan pek sağlıklı gelmedi bana, yardım alması gerekebilir, bu işler çıta çıta gidiyo, önce bağırma, sonra hakaret, sonra hakaretle karışık dayak, tabi bu felaket senaryosu sende böyle olucak diye bişey yok, öfke kontrolüyle ilgili yardım alabilir, bide aşırı kıskanç sanırım ne varmış giydiğin elbisede o kadar tepki verecek

Eşiniz hem asabi hem de kıskanç sanırım, ama buna bir yerde dur demelisiniz küs kalamamanızı anlıyorum ben de sizin gibiyim fakat böyle ömür geçmez, en azından aramayın, gülümsemeyin bir süre hareketlerinin sizi kırdığını sabrınızı tükettiğini anlasın yoksa birgün siz de dayanamaz belkide küçük sayılacak bir şeye patlayarak daha kötü sonuçlara yol açarsınız. İnsanlar artık yoğun stres altında yaşıyor ve bencilleşiyor hakettiğiniz saygıyı talep etmeden alamayacağınız ortada, belki bir işe girseniz, ayaklarınızın üstünde durarak eşinize de destek olsanız biraz daha değişir yaklaşımları. Umarım he rşey gönlünüzce olur ama ne olur kırgınlığınızı, hareketlerinin ne kadar üzücü olduğunu görmesini sağlayın ve bunu ağlamadan şikayet etmeden, kendinizi güçsüz göstermeden tavrınızla yapın. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım hepsi geçer

daha bu iyi günlerin sen böyle yüz ver haklıyken bile git sen barış daha çokk şeyler yaşarsınız...ileride kafanızı taşlara vurarsınız... uzak durun öğrenin uzak durmayı hep siz adım atmayın azıcık kadın olduğunuzu hatırlayın gurur takının

neden kavgalarda alttan alan taraf biz kadıbnlar olmak zorunda karşı taraf haksızken bile alttan alan barışmak için kırk takla atan bizler oluyoruz arrtık bu durum beni zıvanadan çıkartıyor.Arkadaşım sanada Allah sabır versin

O bana o suyu firlattigi anda bende kafasina o bardagi firlatir kapinin onune koyarim. nede kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz ki anlamiyorum. ustunz basiniz acildiysa bunu guzelliklede soyleyebilir. askim perde acik fark etmdin sanirim biraz daha dikkatli ol demekle kimsenin agzi asinmaz.
ha yapmiyor mu o zaman sizde biraz tavrinizi koyun bence.

öfke kontrolü oılmayan erkekten ben korkarım madem sizin yüzünüze suyu fırlattı aynı muameleyi sizde ona uygulayın ki görsün ne kadar kırıcı bir tavır lduğunu sakın şiddetlerine maruz kalıp pısırıklaşmayın aklı sıra sizi eğitiyor bu durumda sizde dengesiz olun ki oda korksun sizden kendinizi geri çekerseniz birdahaki şiddet diğerinden daha ağır olacağı kesin !! bunun yolunu kesin ,korkak olmayın ,inanın söylediklerimi uygulamaya geçin o erkek liği ve şiddeti nasıl sönüyor görün aklı sırra kediyi duvara çarpıp seni ömür boyu korkutma ve susturma peşinde ,kızım gözünü aç pasif kalma!

Ben zaten çalışıyorum. maddi sıkıntı yaşadığımızı düşünen bir arkadaş var ancak eşim de nerdeyse benim 3 katım kadar kazanıyor. Öyle maddi sıkıntımız yok. Düğünü kendimiz yaptık herşeyiyle elbette düğünden kalan borçlar var. Ama öyle önemli boyutta değil. Kendimi geri çekip küstüğümde çok oldu. Sonuç boşanma lafları evde kol gezmeye başladı. Evi terkedip dışarıda kaldı. Ailemde boşanmaya çok karşı. Onlara birşeyler yansımasın diye alttan alır oldum. Hele bide evlendiğimiz ilk günler görseydiniz. Bu adam çok nazik çok sevgi doluydu. Ailemin destek olmayacağını görmesi ve ailesi sayasinde bu hale geldik. Tatilde onlara gittik geldik. Boşanma avukatına bile gittik. Yani bu son halimiz. Perde yüünden kaçıncı kavgamız bilmiyorum . Yatak odasında uyurken oturma odasının perdesi niye aralı diye bile kavga ettik daha doğrusu bana bağırdı. En çok gücüme giden ailesinin yanına gitmeden önce hiç bu kadar abartan bir insan olmayışı. Sadece eşimin eski halini arıyorum.

Son düzenleme:
Bir de arkadaşlar artık öyle yoruldum ki . Artık sinirlerim kaldırmıyor. Şimdi eve gidip yine ayrı odalarda küs oturup sessiz bir gece daha geçirmek istemiyorum. O yüzde barışıyorum belkide çünkü evlendiğimden beri öyle çok yanlız gün geçirdim ki artık bunalıyorum. İlgiyi geçtim hiç konuşmadan oturduğun bir gece daha bir sonraki gün işime yansıyor dayanamıyorum

Ailenizin arkanızda olmadığını anlayınca bana mecbur diye algılayıp,
gittikçe şımarmış.
Böyle giderse, sürekli alttan alan taraf olurssanız dahada üzerinize gelecektir.
Durumu ailenizle paylaşsanız, boşanmasanız bile ailenizin arkanızda olduğunu bilirse bu kadar üstünüze gelemiyecektir.
Sonuçta ağaç kavuğundan çıkmadınız.
Kimse çocuğunun yuvası yıkılsın istemez ama
bu evlilik içinde kaderine terketmek anlamına gelmemeli.

Son düzenleme:
Beni öyle zor ikna etti ki evliliğe. Biraz daha bekleyelim istiyordum. Bazen şimdi intikam alıyor diyorum .

Gerçekten üzüldüm, keşke böyle bir değişim olmasaymış ama eşiniz biraz da çaresizliğinizden güç almışa benziyor. Aileniz boşanmaya ne kadar karşı da olsa sizin bu durumunuzu bilseler size destek olacaklardır diye düşünüyorum olmasalar bile siz eşinize aileniz arkanızdaymış gibi bir izlenim verin ve blöfünü görün tamam boşanıyoruz deyin bakalım belki kendini toplar, eğer toplamaz hadi derse de zaten yapabileceğiniz bir şey yok eninde sonunda böyle olur. Bu erkeklerin boşanmayla karılarını tehdit etmeleri kadar korkunç bir şey yok gerçekten ona korkmadığınızı gösterin bence kendisini toplayacaktır. hakkınızda hayırlısı olsun umarım kısa zamanda düzelir hepsi

esiniz sizi eve mi kapatti
pencere perde acik yasak mi anlamadim?

Yok canım işe de gidiyorum. Tatillerde istediğimide giyiniyorum. Sdece canı sıklınca acısını farklı şeylerden çıkarıyor sanırım. Ama bu kıyafet takıntısı bana bir yaz aynı pantolon ve tshirt giydirtti. Farkında edğilim yaprak dökümünün leylası gibi aynı şeylerle gezer olmuşum. O söylendikçe benimde içimden bişey giyesim gelmiyor. Ama hep mi söyleniyor. yok. Bazen 3 gün önce giyindiğim pantolona bi laf ediyor bende moral yerlerde.Zaten asıl derdim de kılık kıyafet değil. Belki de o ne bileyim. Sadece biraz daha moralli ve mutlu olmak istiyorum. Çok mutsuz kırgın öfkeli ve umutsuz hissediyorum. Hiç bir şey artık çabalasamda düzelmiyor.Barışırken de derdim belkide sadece o günü mutlu geçirmek

Son düzenleme:

Canım rica ediyorumm yapma, çaba harcama...Üzerine su fırlatması nedir saygısız.O olaydan sonra yine de hediyeni vermişsin ama erkekler de hoşgörüden anlar mı?İyice yüz bulmuştur

yanlış yoldasınız ve siz alttan aldıkça düzeleceğine daha da abartan eşinize bir daha alttan alıyorsunuz bu ne yaaa bana su fırlatacak bende gidip barışacam hortumu çeşmeye takar baştan aşağıya buz gibi suyla yıkarım öyle de sokağa atarım onu eğer yapmazsam neyim sinir oluyorum kadınları böyle ezen erkeklere!!!!!!!!!!!

küs kalamam huyum böyle karakterim böyle filan yok..
kalacaksın..erkekleri bukadar şımartırsak
ancak ayaklarının altında paspas oluruz ..okadar yani..

Bana fırlattığı suya hasret bırakmak isterdimm ben de
Sadizm müstahak böyle erkeklere

Son düzenleme:
Kocan zor biri 1 yılda 1 adam tanınmaz bence baya yanlış yapmışınız ben çiftlerin herşeyi konuştuktan sonra evlenmeleri taraftarıyım.Ama adam yok o ayrıHiç ses çıkarma bakalım ne yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…