Eşiniz hem asabi hem de kıskanç sanırım, ama buna bir yerde dur demelisiniz küs kalamamanızı anlıyorum ben de sizin gibiyim fakat böyle ömür geçmez, en azından aramayın, gülümsemeyin bir süre hareketlerinin sizi kırdığını sabrınızı tükettiğini anlasın yoksa birgün siz de dayanamaz belkide küçük sayılacak bir şeye patlayarak daha kötü sonuçlara yol açarsınız. İnsanlar artık yoğun stres altında yaşıyor ve bencilleşiyor hakettiğiniz saygıyı talep etmeden alamayacağınız ortada, belki bir işe girseniz, ayaklarınızın üstünde durarak eşinize de destek olsanız biraz daha değişir yaklaşımları. Umarım he rşey gönlünüzce olur ama ne olur kırgınlığınızı, hareketlerinin ne kadar üzücü olduğunu görmesini sağlayın ve bunu ağlamadan şikayet etmeden, kendinizi güçsüz göstermeden tavrınızla yapın. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım hepsi geçer
esiniz sizi eve mi kapatti
pencere perde acik yasak mi anlamadim?
Yok canım işe de gidiyorum. Tatillerde istediğimide giyiniyorum. Sdece canı sıklınca acısını farklı şeylerden çıkarıyor sanırım. Ama bu kıyafet takıntısı bana bir yaz aynı pantolon ve tshirt giydirtti. Farkında edğilim yaprak dökümünün leylası gibi aynı şeylerle gezer olmuşum. O söylendikçe benimde içimden bişey giyesim gelmiyor. Ama hep mi söyleniyor. yok. Bazen 3 gün önce giyindiğim pantolona bi laf ediyor bende moral yerlerde.Zaten asıl derdim de kılık kıyafet değil. Belki de o ne bileyim. Sadece biraz daha moralli ve mutlu olmak istiyorum. Çok mutsuz kırgın öfkeli ve umutsuz hissediyorum. Hiç bir şey artık çabalasamda düzelmiyor.Barışırken de derdim belkide sadece o günü mutlu geçirmek
yanlış yoldasınız ve siz alttan aldıkça düzeleceğine daha da abartan eşinize bir daha alttan alıyorsunuz bu ne yaaa bana su fırlatacak bende gidip barışacam hortumu çeşmeye takar baştan aşağıya buz gibi suyla yıkarım öyle de sokağa atarım onu eğer yapmazsam neyim sinir oluyorum kadınları böyle ezen erkeklere!!!!!!!!!!!
Bana fırlattığı suya hasret bırakmak isterdimm ben de
Sadizm müstahak böyle erkeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?