Esim beni delirtecek :(

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Merhaba arkadaslar artık dayanamıyorum gercekten. Eşim bana kafayı yedirtecek.

Kayinvalidem bizim bulunduğumuz şehre geldi. Dedik kışın köyde yalnız kalmasin. Görümcem le aynı sehirdeyiz. İnanirmisin iz bu üç ayda görümcem hiç bize gelmedi. Emziriyormus demesi hep bir bahaneydi engelli çocuğuna aynı sekil.

Başkalarına çoluk çocuklu gidiyor. Bize gelince çocukları bahane ediyor. Kayinvalidem de bir kere geldi oda 5 dk oturdu gitti.

Artık sinir olmaya basladim. Eşim onların her dediğini doğru sayiyor. Ben birşey dedim mi. Ne kadar fesatsin. Ne kadar art niyetlisin diyor. Deli olacağım artik. Sözüm kar etmiyor. O hep o un dediği gibi hareket etmemi istiyir.

Kayinvalidem görümcemde kaldığı için esim sürekli oraya gitmek istiyor. Annemi uzun müddet görmeyecek diyor. Git diyorum görüş hatta kal orda. Sende geleceksin diyor. Sinir oluyorum. Gelmiyorum diyince sırtını dönüp uyuyo. Konuşmuyor benimle.

Artık hepsinin arasında kalmaktan sikikdim. Annemle babamla konuşurken yüzlerine bakmaz. Sürekli eli cep telefonunda. O kadar şey yapmalarına ragmen. Her hafta görümcem gidip yatılı kalmamı istiyor. Bana 5 6 aydır gelmeyene ben niye gideyim diyorum. Annem için mecburuz diyor.

Ailesini atmasını söyledigimi saniyor. Diyorum sen git. Eşimin yalnız gitmem diyor. Bir kere yalnız gitti. Ablası annesi sorun mu var diye başının etini yemisler.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım edin. Konuşmam kar etmiyo. Susmakta.

Sürekli annesini ablasını savunuyor. Objektif bak diyor. Bu benim görüşüm diyo kestirip atiyor. Ben ne zaman esimle evliliğini yasiyacagim. Bir bucuk senedir evliyim sürekli hep annesi annesi sıkıldım artik. Sevgililer gününde bana hicbirsey yapmadi. Öncesinden birşey de düsünmemis. Ama daha anneler günü gelneden annene ekmek yapma makinası alalım kolları ağrıyor sevinir diyor. Ya bu neyin kafası allah askina. Evlenmeseydin benimle diyorun anneni madem yalnız birakamiyorsun. Ne alakası var diyor.

Son düzenleme:
Görümce neden gelmek istemiyo tam anlayamadım

Bende bilmiyorum. Altı aydır gelmiyor. Bebeğini emzirdigini o yüzden gelmediğini söylüyor. Fırsatı olmadığını vs vs. Engelli çocuğu var ondan dolayida. Ama kendi eltisine, gezmeye her çocuğuyla gidebiliyor. Sırf bize gelince mi problem oluyo?

Inanirmisiniz. Beni bir kere aramıyor sormuyor. Gel bir kahvaltıya vs. Ben kaç kez aradım gel gezelim vs vs ama o sürekli eşimi ariyor. Gel takilalim. Annede yanımda gel gezelim diyo. Onu arıyor ne zaman geliyorsun diye. Beni tınlayan yok.

Ay ayy nefret geldi artık şu anneci erkeklerden aileye bağlı erkeklerden yahu herkesin anası babası var sinir oluyorum. Evlenmesin böyle erkekler gercekten . Ben olsam direk görümceme gider açık açık konusurudm derdını sorardım ayrıca o cok kıymetlı kaynanamada iki çift laf ederdim biz aileyiz oglunu abisini özleyen gelsin bir zahmet öyle hep çağırmakla olmuyor derdim aklıma geleni içimdekileri dökerdim yoksa böyle eşle konuşmak hiç çare değil az kötü gelin olursunuz ama zaten ne yapsanız yaranamazsınız .

Evet ne yaparsam yapayım yaranamadim. Kayinvalidem görümcemde diye engelli çocuğu var diye yardıma gittim bir hafta kaldim. Sonraki hafta yine kalmak gittim. Eşim çağırdığı icin. Oturur oturmaz bana herkes evimde rahat ediyo bir sen rahat edemedin diyo. Bu neyin nesidir. Eşimle karşılıklı oturduğunuz sürekli gerinip gerinip duruyor. Neyin gösterisini yapıyor anlamadim. Mutsuzum. Ailesini benden çok tercih ediyor. Beraber biryerde gideceğimiz zaman. Annemi de çağıralım diyor. Olur mu böyle sey?

Esim ailesi olunca sus pus. Görümcem içtiğimde öğlene kadar yatiyorlar. Kahvaltıyı ben hazirliyorun. Yemeğini yiyor. Kalkıyor emzirmek lazım diyor. Hiç kaldırmayın falan da demiyor. Bu nasıl birseydir. Eşim hiç sesini cikartmiyor buna çok kiziyorum.

Birincisi yaslar kaç 2.çocuk varmı 3.esinle başka problem varmı ona gore yorum yapicam

Benim yaş 29 eşimin 33. Çocuk henüz yok ama düşünüyoruz olmuyo. Eşimle başka problem yok ailesi yüzünden olan kavgalardan cinsel olmakla soğukluk var sanki. İki haftada bir kez anca. Beni beğenmiyor gibi hissediyorum. Kilo aldım biraz. çalışıyorum bakinsizlastim. Eşim şuanda issiz. Bana arkadaş çevresi edin kendine sürekli ailene sarıyorsun diyo. Ailesi hayatımızdan çıkmadı ki hic. Nasıl olsun?

Sizin problem anladığım kadarıyla görümce ve kayınvalide değil eşiniz..
Sizin anne babanıza saygıda kusur etmeseydi gidin gönlü olmuş olur derdim..
Ama böyle tek taraflı çok zor..Allah sabır versin

Eşiniz umarım ileride akıllanır :KK43: Hem sizsiz olmaz diyor hem annesiz duramıyor.. Sonrasında annesini alıp temelli getirmesin :KK43: Bence bazı şeylere hazırlıklı olun derim..

Aman kıçını dönerse dönsün çokta tın. Ailesi de belli ki sizin gidip kalmalarınızdan hoşlanmıyor bir de o kadar fedakarlık yapanlar asla kıymetli olmazlar ama belli bir mesafe de gidip gelenlerin hem ağırlığı olur hem kıymetli olurlar.
Kısacası atıyorum haftada bir akşam çay içmeye giderim annene ayıp olmasın diye, fazlasını hiç kusura bakma yapamam, bu kadar annenle beraber olmak istiyoduysan evlenmeyecektin, ben kimseye endeksli yaşayamam, bende böyle" diye koyun tavrınızı. Asla geri adım atmayın. Senin kocan anca ondan anlar bence

Benim yaş 29 eşimin 33. Çocuk henüz yok ama düşünüyoruz olmuyo. Eşimle başka problem yok ailesi yüzünden olan kavgalardan cinsel olmakla soğukluk var sanki. İki haftada bir kez anca. Beni beğenmiyor gibi hissediyorum. Kilo aldım biraz. çalışıyorum bakinsizlastim. Eşim şuanda issiz. Bana arkadaş çevresi edin kendine sürekli ailene sarıyorsun diyo. Ailesi hayatımızdan çıkmadı ki hic. Nasıl olsun?
Yaslarda varmış epey anam çocuk degilki ama erkek işte hic buyumuyorlar. 1.si KV normalde s.dışında dimi öyle anladım sakin sakin ve sakin eşine annen şöyle annen böyle DEME an itibariyle son ver zaten belki zamanlarda geliyor tmm cnm gidelim de inat etme bak çok ciddiyim ise yarayacak git güler yüz ol otur gerekirse bi kaç gün kal AMA zamanla yumuşak yumuşak de ki EE biz çocuk yapacaz aşkım zaten olmuyor hergun kıymetli bizim için evinizde yapalım yarin yine gelelim de güzellikle de ama bi iki defadan sonra inan kendisi diyecek . 2.si gorumceyi hiiic mesele etme ne güzel gelmesin iste esin zamanla görecek herşeyi sonrasında gelmeyi si isine yarayacak eşine sitem etme çok daralirsan o niye gelmiyor ki bilmeden bisey mi yaptım de salaga yat ya kocalar bayılıyor böylesine :D ilişki olmayışı zaten sıkıntı stresten çok normal aranjz iyi olsa duzelecek. Biraz böyle dene bak goreceksin o diyecek sana boşver gitmeyekim zaten kıymet bilmiyorlar ama sabırlı olmam gerek başka sorun yok madem aile dışarda kalır yap çocuğu da ohh mis gitmemek için dolu bahane çıkacak ozaman yok hasta yok uyumuyor vs.kopruy geçene kadar dayı dicen mecbur Allah yardımcın olsun

Belki kocası yada baska faktor vardır Gorumcenın sıze gelmek ıstememesınde, Bunu gorumcenızle hıc konustunuz mu=?

çok zor bir durum..ne diyeyim Allah kolaylık versin..yatıya gitmek zorunda değilsin...gidip dönümek şartıyla haftada 1-2 kez git eşinin hatrı için..

Neden bu kadar inat ediyorsunuz ki belki siz gitmiyorsunuz diye gelmiyordur siz görümcenize gidip geliyor musunuz ya da arayıp çağırıyor musunuz buyrun bu hafta bana oturmaya yemeğe gelin diye. Evinizden çıkmasa bu seferde evimden çıkmıyor derdiniz. Yani kaynananızla elle tutulur bir sorununuz yoksa eşinizle bu konu harici sorun yoksa ne var ki gitmenizde siz görümcenize değil eşinizin annesine gideceksiniz. Bunun için tadınızın kaçmasına değer mi illa gitmem de gitmem demenin bunu bir güç savaşı haline getirmenin ne anlamı var eşinizin yalnız gitmesi de uygun olmaz sonuçta. Bu kadar kindar olmayın.

Şunu aciklayayim. Nisanliligimdan bu yana. Hep ben aradim. Hep ben gittim. O hiç aramadi sormadida. Hep sürekli gittim. Ve hala bana benim evimde rahat ettiremedik diyorsa. Bu ne sacmaliktir. Açıkçası bende eskisi kadar sık aramiyorum sormuyorumda. Soğudum çünkü artik. Yaptığım herşeye bir laf söyler. Yani ondan kaynakli olamaz.

Eşiniz umarım ileride akıllanır :KK43: Hem sizsiz olmaz diyor hem annesiz duramıyor.. Sonrasında annesini alıp temelli getirmesin :KK43: Bence bazı şeylere hazırlıklı olun derim..
Annesi zaten tekti. Evlenmeden önce. Eşimin babası yıllar önce vefat etmis. Ama evin tek erkeği degil. Neden esim herşeyi kendi üstleniyor anlamış degilim.

Görümcem le konusul
Belki kocası yada baska faktor vardır Gorumcenın sıze gelmek ıstememesınde, Bunu gorumcenızle hıc konustunuz mu=?

Görümcem le konuşulmuyor ki. Duvar gibi. Erisilmez. Ailede en çok sevilen o ona görede kendini havalarda görüyor.

Evli iki cocuklu benden 2 yas buyuk gorumcemle 10 dklik mesafedeyiz.3 yildir evliyim.3 yilda oturmaya sadece 2 defa geldi:) genelde o cagirir biz gideriz.
Ben hic takilmiyorum ya.
Cocuklari okula gidiyor yogun.bos zamanlarindada eltileriyle gun yapiyor falan.cagirir arada benide aramizda sikinti yok.
Gelmemelerini sorun etmeyin yahu.siz gidin esinizle.yiyin icin keyfinize bakin.bence bos yere huzur takiliyorsumuz bu kadar:) benim icin dert bile degil

Back
X