Esim beni delirtecek :(

çözümü buldum. onun yaptığının aynısını yap. git evlerine hep telefona bak eve geri dön

Ne kadar sıklıkla söylüyor bunu eşin?
Görümcenin engelli çocuğunun gezip dolaşmaya engeli var mı?

Merhaba arkadaslar artık dayanamıyorum gercekten. Eşim bana kafayı yedirtecek.

Kayinvalidem bizim bulunduğumuz şehre geldi. Dedik kışın köyde yalnız kalmasin. Görümcem le aynı sehirdeyiz. İnanirmisin iz bu üç ayda görümcem hiç bize gelmedi. Emziriyormus demesi hep bir bahaneydi engelli çocuğuna aynı sekil.

Başkalarına çoluk çocuklu gidiyor. Bize gelince çocukları bahane ediyor. Kayinvalidem de bir kere geldi oda 5 dk oturdu gitti.

Artık sinir olmaya basladim. Eşim onların her dediğini doğru sayiyor. Ben birşey dedim mi. Ne kadar fesatsin. Ne kadar art niyetlisin diyor. Deli olacağım artik. Sözüm kar etmiyor. O hep o un dediği gibi hareket etmemi istiyir.

Kayinvalidem görümcemde kaldığı için esim sürekli oraya gitmek istiyor. Annemi uzun müddet görmeyecek diyor. Git diyorum görüş hatta kal orda. Sende geleceksin diyor. Sinir oluyorum. Gelmiyorum diyince sırtını dönüp uyuyo. Konuşmuyor benimle.

Artık hepsinin arasında kalmaktan sikikdim. Annemle babamla konuşurken yüzlerine bakmaz. Sürekli eli cep telefonunda. O kadar şey yapmalarına ragmen. Her hafta görümcem gidip yatılı kalmamı istiyor. Bana 5 6 aydır gelmeyene ben niye gideyim diyorum. Annem için mecburuz diyor.

Ailesini atmasını söyledigimi saniyor. Diyorum sen git. Eşimin yalnız gitmem diyor. Bir kere yalnız gitti. Ablası annesi sorun mu var diye başının etini yemisler.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım edin. Konuşmam kar etmiyo. Susmakta.

Sürekli annesini ablasını savunuyor. Objektif bak diyor. Bu benim görüşüm diyo kestirip atiyor. Ben ne zaman esimle evliliğini yasiyacagim. Bir bucuk senedir evliyim sürekli hep annesi annesi sıkıldım artik. Sevgililer gününde bana hicbirsey yapmadi. Öncesinden birşey de düsünmemis. Ama daha anneler günü gelneden annene ekmek yapma makinası alalım kolları ağrıyor sevinir diyor. Ya bu neyin kafası allah askina. Evlenmeseydin benimle diyorun anneni madem yalnız birakamiyorsun. Ne alakası var diyor.
Konuyu biraz bölük anlatmışsın pek anlamadım ama sanırım çok anneci bir eşin var bence annesine yaptığı şeyleri sende kendi annen için onun annesine gitmediği günler sen annene götür onu eğer aynı şehirde iseninz.ekmek yapma makinasımı aldı aa evet benim annemede iyi olur 2tane alalım de yani sende anneci ol senin üstünde empati kursun anlatabilmişimdir inşallah onlar konuşurken yüzüne bile bakmıyor demişsin ama olsun sen onun yaptığı gibi sürekli kendi annenide kat orrtaya

bence de abartıyorsun , ne güzel işte kayınvaliden sende kalmıyo görümcen zırt pırt evine gelip birşeyine karışmıyor,sende kalsa kaynanan daha mı iyi olacaktı o zaman da şikayet edecektin.o burda diye herkes bize geliyo yoruluyorum bunalıyorum diye.azıcık idare etmeyi bil zor birşey değil ,ne güzel eşin sen olmadan gitmiyomuş,tek başına gidip annesiyle ablasıyla seni çekiştirse ,dolduruşa gelse daha mı iyi olur. bence de uğraşacak başka şeyler bulmaya çalış,kafanı dağıt

Ben ortada annesine duskun bir es goremedim.Ana kuzusu olan bir es kayinvalidenizi sizin rizaniz olmasa bile evinize getirir,zorla da hizmet ettirirdi.Kotu olan bir kayinvalide kizimda niye kalayim oglumun evinde kalirim diye ortaligi ayaga kaldirirdi.Gorumceniz soguk bir insan olabilir.Siz esinizin hatiri icin zaten gecici olan bir duruma bile katlanamazsaniz esiniz de sizin ailenize mesafeli olur tabi.Zaten ortada hakaret eden yok,evinizi karistiran yok,yuk olan bir kayinvalide yok...Siz abartiyorsunuz kusura bakmayin...

Allah yardımcın olsun :KK43: çook zor birşey
Huylu huyundan vazgeçmiyor , sen kendini üzdüğünle kalıcaksın emin ol
Düşünmemeye çalış elinden geldiğince

Ne kadar sıklıkla söylüyor bunu eşin?
Görümcenin engelli çocuğunun gezip dolaşmaya engeli var mı?
Engelli arabasında. Ama bide şimdi birkaç aylık bir bebeği var. İsterse ikisini alıp alışverişinde gidiyor. Diğeri okuldayken eşimi alıp gezmeye de gidebiliyorlar. Ama ben olunca hep eve bağlıyım diyor çıkamıyorum diyor. Kendi eltisine bile gidiyor cocuklarla. Bize gelemiyor. Geçen yılda hamileligin bahane etti. Sürekli hep bir bahane durumu.

Ben ortada annesine duskun bir es goremedim.Ana kuzusu olan bir es kayinvalidenizi sizin rizaniz olmasa bile evinize getirir,zorla da hizmet ettirirdi.Kotu olan bir kayinvalide kizimda niye kalayim oglumun evinde kalirim diye ortaligi ayaga kaldirirdi.Gorumceniz soguk bir insan olabilir.Siz esinizin hatiri icin zaten gecici olan bir duruma bile katlanamazsaniz esiniz de sizin ailenize mesafeli olur tabi.Zaten ortada hakaret eden yok,evinizi karistiran yok,yuk olan bir kayinvalide yok...Siz abartiyorsunuz kusura bakmayin...
Bunlar simdiki olan Olaylar. Eşimden kayinvalidem le aynı sehirdeydim. Her haftada ona gidiyorduk. Sabahın 7 sinde cama taş atarak kaldıran biridiydi. Ama şimdi kendi kızının evinde öğlene kadar yatıyor heps bana kahvaltı hazirlatiyorlar. Ortalığı toplatiyorlar. Onların hiznetxisimiyim. Ben mi çekmem lazım herseyin ceremesini!

Back
X