• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beni dovdu

Raulmama5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
152
98
98
31
Selamun Aleykum. 8 yillik evliyim. 2cocuk var. Esim beni bir hafta once dovdu. Basima basima yumruk atdi. Iteledi vurdu, bagirdi. Cocugun cisini tokmedim deye. Cisine havlu dusdu, onun ustunde. Yurt disinda yasiyoruz. Cocugum okula gidecek. Bosanmak kimi bir seceneyim yok.
Esim hic benimle konusmuyor, beni yok sayiyor. Cok agrima gidiyor. Cocuklar olmasaydi giderdim. Amma boyle gidecek yerim yok.
Derdimi anlatacak hic kimsem yok. Her gun agliyorum. Onunla nasil bas edecem bilmiyorum. Konussammi? Neden benimle konusmuyor soruyummu?

Selamun Aleykum. 8 yillik evliyim. 2cocuk var. Esim beni bir hafta once dovdu. Basima basima yumruk atdi. Iteledi vurdu, bagirdi. Cocugun cisini tokmedim deye. Cisine havlu dusdu, onun ustunde. Yurt disinda yasiyoruz. Cocugum okula gidecek. Bosanmak kimi bir seceneyim yok.
Esim hic benimle konusmuyor, beni yok sayiyor. Cok agrima gidiyor. Cocuklar olmasaydi giderdim. Amma boyle gidecek yerim yok.
Derdimi anlatacak hic kimsem yok. Her gun agliyorum. Onunla nasil bas edecem bilmiyorum. Konussammi? Neden benimle konusmuyor soruyummu?

Konusun tabi. Neden yumruk atmiyorsun deyin. Gecerli bir sebep sunmazsa bosanirsiniz artik.

Özür dilemezseniz konuşmaz çünkü dayak yemişsiniz özür dilemeli affetmesi için yalvarmalısınız.

Çocuklari bahane edip gidemem demeyin öncelikle.
Siddetin oldugu bir evde anne mutsuzsa o iki cocuk icin gitmeli!
Her zaman bir yol vardır.
Gidemem demek kolay, sizi dövmesi tekmelemesi önemsiz konusmaması önemli sizin icin mesela?
Bir kendinize gelin ya.

Bosanin. Türkiye'dekilerle muhattap olmayın. Gelecek laflar boşanmayı zor düşünen biri için incitici olabilir. Yurt dışındasiniz bir de muhtemelen Avrupa. Omrunuzu bu adama adamayin. İse girin çalışın. Devlet bakıyor orada çocuğa .
Yazım şekline bakarsanız daha çok Asya da gibi

Gerçekten bizimle dalga geçtiğinizi umuyorum.Tersi ise bu ilk dayağiniz değildir ,darp raporu alıp polise gitmek neden zor , yabancı ülkelerde müdahale daha çabuk ve koruyucu.Ne olmasını bekliyorsunuz??? Ters tarafına gelip canınızı almasını mi???

• Beğen
Reactions: Cac
Back
X