- 17 Temmuz 2021
- 7.428
- 24.417
- 298
E ne oldu da adam böyle olduHayir. Cok iyi anlasiyorduk.
Kafasına saksı mı düştü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E ne oldu da adam böyle olduHayir. Cok iyi anlasiyorduk.
kas nedir?Neden ozur dilemiyor, yani ilk konuyu Ben acmak istiyorum. Cunki dayanamiyorum. Kas yapa bilsem. Kas
Keşke yapabilsem keşke demek istemişkas nedir?
Gerçekten bizimle dalga geçtiğinizi umuyorum.Tersi ise bu ilk dayağiniz değildir ,darp raporu alıp polise gitmek neden zor , yabancı ülkelerde müdahale daha çabuk ve koruyucu.Ne olmasını bekliyorsunuz??? Ters tarafına gelip canınızı almasını mi
Bilmiyorum.E ne oldu da adam böyle oldu
Kafasına saksı mı düştü?
keşke kurtulsa o adamdan.hangi ülkede onu da bilmiyoruz ki.şartlarını da bilmiyoruz.Keşke yapabilsem keşke demek istemiş![]()
Bu öküzün sizden gelip özür dilemesini mi bekliyorsunuz cidden?Neden ozur dilemiyor, yani ilk konuyu Ben acmak istiyorum. Cunki dayanamiyorum. Kas yapa bilsem. Kas
Ah olur muu canım, çocuktan sonra değişti tabikii..E ne oldu da adam böyle oldu
Kafasına saksı mı düştü?
Hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Avrupa ülkesi ise şiddet durumunda çok ağır ceza veriyorlar diye biliyorum.Bir arkadaşım ülke vermeyeyim anlaşamadığı için boşandı ve kira desteği, çocuk bakım desteği gibi bir çok yardım alıyor.Bizdeki gibi değil,bekar anne çocuğunu devletin desteği ile büyütüyor.Selamun Aleykum. 8 yillik evliyim. 2cocuk var. Esim beni bir hafta once dovdu. Basima basima yumruk atdi. Iteledi vurdu, bagirdi. Cocugun cisini tokmedim deye. Cisine havlu dusdu, onun ustunde. Yurt disinda yasiyoruz. Cocugum okula gidecek. Bosanmak kimi bir seceneyim yok.
Esim hic benimle konusmuyor, beni yok sayiyor. Cok agrima gidiyor. Cocuklar olmasaydi giderdim. Amma boyle gidecek yerim yok.
Derdimi anlatacak hic kimsem yok. Her gun agliyorum. Onunla nasil bas edecem bilmiyorum. Konussammi? Neden benimle konusmuyor soruyummu?
Yok onu da bilmiyorAh olur muu canım, çocuktan sonra değişti tabikii..
Boşanma durumum yok demiş neden onu da demiyor.Yok onu da bilmiyor
Dese ki şu şu oldu değişti
O da yok
Adam dövdü ama sebebi yok
Şiddetin bahanesi olmaz ama kadın bunu bile sorgulamıyor adamın konuşmamasını dert ediyor şaka gibi
Selamun Aleykum. 8 yillik evliyim. 2cocuk var. Esim beni bir hafta once dovdu. Basima basima yumruk atdi. Iteledi vurdu, bagirdi. Cocugun cisini tokmedim deye. Cisine havlu dusdu, onun ustunde. Yurt disinda yasiyoruz. Cocugum okula gidecek. Bosanmak kimi bir seceneyim yok.
Esim hic benimle konusmuyor, beni yok sayiyor. Cok agrima gidiyor. Cocuklar olmasaydi giderdim. Amma boyle gidecek yerim yok.
Derdimi anlatacak hic kimsem yok. Her gun agliyorum. Onunla nasil bas edecem bilmiyorum. Konussammi? Neden benimle konusmuyor soruyummu?
He sorSelamun Aleykum. 8 yillik evliyim. 2cocuk var. Esim beni bir hafta once dovdu. Basima basima yumruk atdi. Iteledi vurdu, bagirdi. Cocugun cisini tokmedim deye. Cisine havlu dusdu, onun ustunde. Yurt disinda yasiyoruz. Cocugum okula gidecek. Bosanmak kimi bir seceneyim yok.
O da yarın falan artıkBoşanma durumum yok demiş neden onu da demiyor.
İnsanın kendine yaptığını başkası ona yapmaz deniyor ya doğru işte.O da yarın falan artık
Hemen cevaplanırsa konu söner gider
Biz çok sabırsızız
Iste bizler bu kadinlar icin hiçbir sey yapamayiz.Beğenmedim basıp fikir bile beyan etmeyip, kinayeli tavsiyelerde bulunmayı bıraksak mı acaba?
Aklımızın alamayacağı kadar cahil ve kendini çaresiz sanan kadınlar var. Hayatı boyunca şu değil şu olsun diyecek kadar bile kendi başına bir karar almamış fikri sorulmamış kadınlar var. Bu bir süre sonra korkaklık yaratıyor, kişi siniyor durumunu kabul ediyor, değiştirecek gücü kendinde bulamıyor. Hatta daha beteri normal olanı bu sanıyor. Bundan kurtulmaya çalışıp geri dönen çok insan gördüm.
Beni eşim dövse polisi ararım, karşımdaki aramıyorsa neden diye düşünürüm .
Bu sinmisligin, pasifligin, cahilligin zincirini o ailedeki yeni nesillerin kirmasi lazim, ama onlarida bunlar yetistiriyor iste o kadar zor ki döngüyü kirmak!Beğenmedim basıp fikir bile beyan etmeyip, kinayeli tavsiyelerde bulunmayı bıraksak mı acaba?
Aklımızın alamayacağı kadar cahil ve kendini çaresiz sanan kadınlar var. Hayatı boyunca şu değil şu olsun diyecek kadar bile kendi başına bir karar almamış fikri sorulmamış kadınlar var. Bu bir süre sonra korkaklık yaratıyor, kişi siniyor durumunu kabul ediyor, değiştirecek gücü kendinde bulamıyor. Hatta daha beteri normal olanı bu sanıyor. Bundan kurtulmaya çalışıp geri dönen çok insan gördüm.
Beni eşim dövse polisi ararım, karşımdaki aramıyorsa neden diye düşünürüm .