EŞİM BENİ GÖRMÜYOR :(:(:(:(:(:(

asli1605

Acı Yok Rocky!!!
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.271
1.470
83
32
Hepinize merhaba yeni üye oldum derdimi paylaşacak kimsem yok sizin tecrübelerinize fikirlerinize ihtiyacım var valla artık dayanamıyorum hep ağlıyorum çaresizim
ben 4 senelik evliyim severek evlendim eşimi çok seviyorum bir oğlumuz var iki yaşında benim sorunum şu ki eşim beni aynı evin içinde ya görmüyor yada görmek istemiyor hani biz kadınlar deriz ya süslen seksi ol parfüm kok alımlı ol falan filan işte bunlar bende fazlasıyla var ama ben bunları erkeğim için özellikle yapmıyorum zaten böyle olmayı seviyorum ama tüm bunlara rağmen adam işten gelir iki öpücük yemek çay hoppa bilgisayar yada tv sonra iyi geceler ha bide arada böyle su falan ihtiyacını karşılamak için kalktığında iki sevio kalbim kalmasın diye çocuğum ya ben beni mi kandirio kendi içini mi rahatlatıyor ben anlamadım hiç değişmiyor kaç defa bunun için tartıştık boş yani adamın içinden mi gelmio anlamadım zaten sohbet falan da yok aramızda bi yani birlikte olduğumuzda 5 dk 10 dk odur yani bi o esnada yanyana geliyoruz ya bende tam terrsi konuşmayı gülmeyi espiri yapmayı seven bi insanım içim şişti ne olur bana yardım edin

en başından beri böyle miydi eşiniz?

seni anlıyorum insan sevdiğiyle hoş sohbet muhabbet etmek ister ona dokunmak, sarılmak, öpmek ister

kesinlikle ilgi alanınızı değiştirin.. biliyorum bu kolay bir şey değil insan kafaya takıyor illaki, ama ianın kafaya taktık ça paranoyak olmaya başlarsınız, ve normal seylerdne bile cıkarım yapmaya başlarsınız, buda karşılıklı yıpratır , düzeleceği yere daha kötü yapar.. bir süre bunlar umrunuzda bile değilmiş gibi davranın, kendinizi mutlu edecek ve hem zihnen hem bedenen yoracak meşguliyetlere yönelin... yeter bukadar verimkar olduğumuz... bunun bir gecıcı dönem oldugunu düşünün , herşeyın altında bir şey aramayın,, milletin evin içinde yaşadığı ilişki örneklem sohbetlerine da kulak kapatın... her yiğidin bir yoğurt yemesi vardır,,,, herkes ne anlatıır ama ne yaşar....

Sen bu saydıklarının tam tersini yap bakalım... Yani çok bakımlı olma, yüz verme vs. Şimdiki halinin tam tersi ol bakalım ne tepki verecek? Tepki verirse seni görüyordur ama ilgisiz biridir, tepki vermiyorsa gerçekten seni görmüyor demektir... En azından ne bu hal, sana ne oldu der, merak eder, konuşmaya çalışır...

çok güzel söylediniz teşekkür ederim ilginiz için bu dediklerinizi de yaptım o başka şeyle uğraştı ben başka ancak değişmedi. ben evde yalnız gibiyim canım çok sıkılıyor çok zor ya bu durum.

sen suratı asık işte ne bileyim bakımsız falan olamıyorsan eşinde konuşkan olamıyor..insanın içinden gelecek.

Evet ben bunu da yaptım 1 hafta boyunca evin içinde rezil ettim kendimi ne saç ne makyaj saten dantel takılan ben afedersiniz don atlet dolaştım boş yani valla artık gülüyorum kendime.

hayatinin merkezi olmadigini belli et. bi hobi edinebilirsin kendine mesela
hayatinin icerigi sadece evliligin, kocanin isten gelmesi olmasin.
bu sanada iyi gelecektir.
daha büyük bir sorun göremedigim icin bunun yeterli oldugunu düsünüyorum, adam seni cantada keklik olarak görüyor.
baska seylerle ugrastigini görünce, kendi tavrini da degistirecektir bence

Herşeyede nasıl bır kılıf takıyorsunuz anlamadım ya, mübarek kadın açmış konusunu oku dıye yorum yap dıye cok gereksız bır ınsansın, gereksız konusuyorsun!
ağzına sağlık valla aynen benim durumum bana yetio zaten üstüne dilekçe yazar gibi noklama yazım yanlışlarına dikkatimi verecektim.

en baştan beri böyleyse eşiniz, diyecek bir şey yok. bazı erkekler böyle oluyor.

önceden böyle değildi diyorsanız, kırılma noktasını bulmanız lâzım. ne olduktan sonra böyle oldu diye.

ağzına sağlık valla aynen benim durumum bana yetio zaten üstüne dilekçe yazar gibi noklama yazım yanlışlarına dikkatimi verecektim.
Bu tarz ınsanlar hayatlarında mukemmelmiş gibi şurada boyle davranmıyorlar mı ınsanı sınır edıyorlar, sanane arkadas okunaklı bır yazıyla yazmış ,belkı telefondan yazdı yanı burası resmı kurummu noktasına dıkkat edecek ay var ya oruc oruc halımle neyse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…