merhaba Yeni uye,
sitemizde noktalama isaretleri mevcut. Lazim olursa belki diye soyleyim dedim.
onu da kabul etmiyor. Neyin var diye bir tartışma daha yaşanıyor yine burnunu kıvırıyor.Sizde eve geldiğinde güler yüzlü vs. karşılamayın o halde.
Etkiye tepki yapın.
Yani biraz vardı teknolojiyi sever bilgisayarda falan zaman geçirmeyi severdi ama yine benimle ilgilenirdi.en başından beri böyle miydi eşiniz?
başka taktikler deniceksiniz o zamanonu da kabul etmiyor. Neyin var diye bir tartışma daha yaşanıyor yine burnunu kıvırıyor.
çok güzel söylediniz teşekkür ederim ilginiz için bu dediklerinizi de yaptım o başka şeyle uğraştı ben başka ancak değişmedi. ben evde yalnız gibiyim canım çok sıkılıyor çok zor ya bu durum.kesinlikle ilgi alanınızı değiştirin.. biliyorum bu kolay bir şey değil insan kafaya takıyor illaki, ama ianın kafaya taktık ça paranoyak olmaya başlarsınız, ve normal seylerdne bile cıkarım yapmaya başlarsınız, buda karşılıklı yıpratır , düzeleceği yere daha kötü yapar.. bir süre bunlar umrunuzda bile değilmiş gibi davranın, kendinizi mutlu edecek ve hem zihnen hem bedenen yoracak meşguliyetlere yönelin... yeter bukadar verimkar olduğumuz... bunun bir gecıcı dönem oldugunu düşünün , herşeyın altında bir şey aramayın,, milletin evin içinde yaşadığı ilişki örneklem sohbetlerine da kulak kapatın... her yiğidin bir yoğurt yemesi vardır,,,, herkes ne anlatıır ama ne yaşar....
Herşeyede nasıl bır kılıf takıyorsunuz anlamadım ya, mübarek kadın açmış konusunu oku dıye yorum yap dıye cok gereksız bır ınsansın, gereksız konusuyorsun!merhaba Yeni uye,
sitemizde noktalama isaretleri mevcut. Lazim olursa belki diye soyleyeyim dedim.
Evet ben bunu da yaptım 1 hafta boyunca evin içinde rezil ettim kendimi ne saç ne makyaj saten dantel takılan ben afedersiniz don atlet dolaştım boş yani valla artık gülüyorum kendime.Sen bu saydıklarının tam tersini yap bakalım... Yani çok bakımlı olma, yüz verme vs. Şimdiki halinin tam tersi ol bakalım ne tepki verecek? Tepki verirse seni görüyordur ama ilgisiz biridir, tepki vermiyorsa gerçekten seni görmüyor demektir... En azından ne bu hal, sana ne oldu der, merak eder, konuşmaya çalışır...
ağzına sağlık valla aynen benim durumum bana yetio zaten üstüne dilekçe yazar gibi noklama yazım yanlışlarına dikkatimi verecektim.Herşeyede nasıl bır kılıf takıyorsunuz anlamadım ya, mübarek kadın açmış konusunu oku dıye yorum yap dıye cok gereksız bır ınsansın, gereksız konusuyorsun!
Bu tarz ınsanlar hayatlarında mukemmelmiş gibi şurada boyle davranmıyorlar mı ınsanı sınır edıyorlar, sanane arkadas okunaklı bır yazıyla yazmış ,belkı telefondan yazdı yanı burası resmı kurummu noktasına dıkkat edecek ay var ya oruc oruc halımle neyse....ağzına sağlık valla aynen benim durumum bana yetio zaten üstüne dilekçe yazar gibi noklama yazım yanlışlarına dikkatimi verecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?