EŞİM BENİ GÖRMÜYOR :(:(:(:(:(:(

Herşeyede nasıl bır kılıf takıyorsunuz anlamadım ya, mübarek kadın açmış konusunu oku dıye yorum yap dıye cok gereksız bır ınsansın, gereksız konusuyorsun!
pardon, siz beni tam olarak nereden taniyorsunuz ?
kurali da ben koymadim, site yonetiminin kurallari arasinda, zira her cumleyi anlamak icin 3 kere okumak zorunda diilim.

görünür olmak için öncelikle kıskandırmak gerek. hep söylerim erkekler rekabeti sever diye. siz üstüne düştükçe onun gözünde büyümüyorsunuz emin olun. kendinize ilgi alanları, hobiler bulun. kendinizle ilgilenin. siz kendinizle uğraşırken onun sizinle ne kadar ilgilendiğini açıkça göreceksiniz.

aslında erkekler dışarıda çalıştıkları için aklımız hep onlarda biz nasıl olsa evdeyiz aynıyız. belkide benim bu durumuma artık alışmıştır kendimde hata aramaya çalışıyorum asla bencil değilim onada kıyamıyorum tek yöntemim kaldı iş arıyorum çalışıcam. belki o zaman onunda bende merak ettikleri sormak istedikleri konuşmak istedikleri olur.

pardon, siz beni tam olarak nereden taniyorsunuz ?
kurali da ben koymadim, site yonetiminin kurallari arasinda, zira her cumleyi anlamak icin 3 kere okumak zorunda diilim.
Diilim yazılmaz DEĞİLİM yazılır :))) hadı canım bak çok doğru yapıyorsun ya herşeyı:))) okuma ozaman anlamıyorsan bız okuduk anladık!

Onun içinde olmadığı aktivitelerde bulunsanız sizi özlese mesela bi etkisi olurmu ki acaba

Diilim yazılmaz DEĞİLİM yazılır :))) hadı canım bak çok doğru yapıyorsun ya herşeyı:))) okuma ozaman anlamıyorsan bız okuduk anladık!

ILK SORUMA CEVAP istiyorum hanimefendi. Zira beni baya bir zamandir taniyormus gibi yazmissiniz "cok gereksiz bir insansin" diye, bilmem lazim, acaba desifre oldum, takipte sapiklarim mi var acaba….

Konu sahibi,
Ters köşe yap bakalım eşin ne tepki verecek.
Çalışıyor musun bu arada?

evet gerçekten sıkıcı bir durum. daha fazla konuşmanı gerekirse geceleri televizyon bilg yasaklamı tavsiye ederim sana birlikte dışarı çıkın yada orada uğraşacak bir şey bulamaz . monoton bir dönemde olduğu için farketmiyor olabilir bu dönrmi. her şey yolunda sanıyor olabilir .umarım yoluna girer düzeltirsiniz.

Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Benim eşimi ve beni tarif edıp yazmışsınız. Ben yazsam aynen bu kadar aynı yazardım emin ol.
Ben cevabı buldum. Sorun bizim güleryüzlü ve neşeli hayat dolu olmamız belkide.onları adam yerine koyup kendimize saygı duymamız. Salacan kendini pis olacak pasaklı olacak memnuniyetsiz olacan belki değerimiz bilinir.

Kaçan kovalanırmış. Kaçacan kovalayacak.
Bak bunu hem sana yazıyorum hemde kendime tekrar ediyorum şuan

kizlar konuyu fazla sabote etmeye gerek yok, ancak ben diilim yazdigimda ne yazdigimi gayet iyi anliyorsunuz. Noktalama isaretlerini koyun, cok mu zor? bunu kendim icin degil, herkes icin yaziyorum, konu sahibini tanimam etmem.
hepiniz, cok karisik yazilmis konulari okurken zorlaniyorsunuz. Degil mi ? ? ? simdi bu avukatlik niye ?

Herşeyede nasıl bır kılıf takıyorsunuz anlamadım ya, mübarek kadın açmış konusunu oku dıye yorum yap dıye cok gereksız bır ınsansın, gereksız konusuyorsun!
bence kendine gel, hakaret etmek ne demek ?
herkes istediğini yazmakta özgür. demekki yazım kuralları önemliymiş bayan için
ama hakaret etmek son derece yanlış

onu da kabul etmiyor. Neyin var diye bir tartışma daha yaşanıyor yine burnunu kıvırıyor.

Hah sende tam tersi tepki verince yüzüne gülmeyip mesafe koyuncada ne oldu!ne var!suratın on karış! Diyor değil mi? Bak buda aynı benim eşim gibi....

Kendine hayatta sormaz bu kadın neden tepki veriyor diye?

aynende öyle oluyor, ne güzel herseyin farkindasin
kendine evin disinda bir hayat kurman lazim ozaman düzelir, asla bencillikle alakasi yok

öncelikle site kurallarına göre noktalama işareti kullanmak zorundasınız.. zaten noktalamaları sadece dilekçede kullandığımız için burada uyarmak zorunda kalıyoruz.. yeni üye olduğunuz için arkadaş uyarmış, ceza almayın diye.. yazım yanlışı bir yere kadar normal ama harf yutma ve noktalama ceza almanıza sebep olur..

bunun dışında, eşinizi bilgisayar başından kaldırmanız gerek.. nelerden hoşlanır eşiniz? mesela maket mi yapmayı sever? puzzle mı sever? hangi filmleri sever?
bunları bulup birlikte zaman geçirin bakalım belki değişir biraz..

önceden bu şekilde değilse mutlaka değişen bir durum olmuştur..
bence ne yapmalıyım yerine onun huyunu değiştiren sebep nedir onu öğrenin öncelikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…