- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
pardon, siz beni tam olarak nereden taniyorsunuz ?Herşeyede nasıl bır kılıf takıyorsunuz anlamadım ya, mübarek kadın açmış konusunu oku dıye yorum yap dıye cok gereksız bır ınsansın, gereksız konusuyorsun!
aslında erkekler dışarıda çalıştıkları için aklımız hep onlarda biz nasıl olsa evdeyiz aynıyız. belkide benim bu durumuma artık alışmıştır kendimde hata aramaya çalışıyorum asla bencil değilim onada kıyamıyorum tek yöntemim kaldı iş arıyorum çalışıcam. belki o zaman onunda bende merak ettikleri sormak istedikleri konuşmak istedikleri olur.hayatinin merkezi olmadigini belli et. bi hobi edinebilirsin kendine mesela
hayatinin icerigi sadece evliligin, kocanin isten gelmesi olmasin.
bu sanada iyi gelecektir.
daha büyük bir sorun göremedigim icin bunun yeterli oldugunu düsünüyorum, adam seni cantada keklik olarak görüyor.
baska seylerle ugrastigini görünce, kendi tavrini da degistirecektir bence
Diilim yazılmaz DEĞİLİM yazılır :))) hadı canım bak çok doğru yapıyorsun ya herşeyı:))) okuma ozaman anlamıyorsan bız okuduk anladık!pardon, siz beni tam olarak nereden taniyorsunuz ?
kurali da ben koymadim, site yonetiminin kurallari arasinda, zira her cumleyi anlamak icin 3 kere okumak zorunda diilim.
pardon, siz beni tam olarak nereden taniyorsunuz ?
kurali da ben koymadim, site yonetiminin kurallari arasinda, zira her cumleyi anlamak icin 3 kere okumak zorunda diilim.[/QUOTE]
Biraz lafa karışmış gibi olacağım ama diilim değil.
DEĞİLİM. Kuralları savunup yanlış yazmakta ayrı bir ironi olmuş.
Diilim yazılmaz DEĞİLİM yazılır :))) hadı canım bak çok doğru yapıyorsun ya herşeyı:))) okuma ozaman anlamıyorsan bız okuduk anladık!
evet gerçekten sıkıcı bir durum. daha fazla konuşmanı gerekirse geceleri televizyon bilg yasaklamı tavsiye ederim sana birlikte dışarı çıkın yada orada uğraşacak bir şey bulamaz . monoton bir dönemde olduğu için farketmiyor olabilir bu dönrmi. her şey yolunda sanıyor olabilir .umarım yoluna girer düzeltirsiniz.Hepinize merhaba yeni üye oldum derdimi paylaşacak kimsem yok sizin tecrübelerinize fikirlerinize ihtiyacım var valla artık dayanamıyorum hep ağlıyorum çaresizim
ben 4 senelik evliyim severek evlendim eşimi çok seviyorum bir oğlumuz var iki yaşında benim sorunum şu ki eşim beni aynı evin içinde ya görmüyor yada görmek istemiyor hani biz kadınlar deriz ya süslen seksi ol parfüm kok alımlı ol falan filan işte bunlar bende fazlasıyla var ama ben bunları erkeğim için özellikle yapmıyorum zaten böyle olmayı seviyorum ama tüm bunlara rağmen adam işten gelir iki öpücük yemek çay hoppa bilgisayar yada tv sonra iyi geceler ha bide arada böyle su falan ihtiyacını karşılamak için kalktığında iki sevio kalbim kalmasın diye çocuğum ya ben beni mi kandirio kendi içini mi rahatlatıyor ben anlamadım hiç değişmiyor kaç defa bunun için tartıştık boş yani adamın içinden mi gelmio anlamadım zaten sohbet falan da yok aramızda bi yani birlikte olduğumuzda 5 dk 10 dk odur yani bi o esnada yanyana geliyoruz ya bende tam terrsi konuşmayı gülmeyi espiri yapmayı seven bi insanım içim şişti ne olur bana yardım edin
Hepinize merhaba yeni üye oldum derdimi paylaşacak kimsem yok sizin tecrübelerinize fikirlerinize ihtiyacım var valla artık dayanamıyorum hep ağlıyorum çaresizim
ben 4 senelik evliyim severek evlendim eşimi çok seviyorum bir oğlumuz var iki yaşında benim sorunum şu ki eşim beni aynı evin içinde ya görmüyor yada görmek istemiyor hani biz kadınlar deriz ya süslen seksi ol parfüm kok alımlı ol falan filan işte bunlar bende fazlasıyla var ama ben bunları erkeğim için özellikle yapmıyorum zaten böyle olmayı seviyorum ama tüm bunlara rağmen adam işten gelir iki öpücük yemek çay hoppa bilgisayar yada tv sonra iyi geceler ha bide arada böyle su falan ihtiyacını karşılamak için kalktığında iki sevio kalbim kalmasın diye çocuğum ya ben beni mi kandirio kendi içini mi rahatlatıyor ben anlamadım hiç değişmiyor kaç defa bunun için tartıştık boş yani adamın içinden mi gelmio anlamadım zaten sohbet falan da yok aramızda bi yani birlikte olduğumuzda 5 dk 10 dk odur yani bi o esnada yanyana geliyoruz ya bende tam terrsi konuşmayı gülmeyi espiri yapmayı seven bi insanım içim şişti ne olur bana yardım edin
bence kendine gel, hakaret etmek ne demek ?Herşeyede nasıl bır kılıf takıyorsunuz anlamadım ya, mübarek kadın açmış konusunu oku dıye yorum yap dıye cok gereksız bır ınsansın, gereksız konusuyorsun!
onu da kabul etmiyor. Neyin var diye bir tartışma daha yaşanıyor yine burnunu kıvırıyor.
aslında erkekler dışarıda çalıştıkları için aklımız hep onlarda biz nasıl olsa evdeyiz aynıyız. belkide benim bu durumuma artık alışmıştır kendimde hata aramaya çalışıyorum asla bencil değilim onada kıyamıyorum tek yöntemim kaldı iş arıyorum çalışıcam. belki o zaman onunda bende merak ettikleri sormak istedikleri konuşmak istedikleri olur.
merhaba Yeni uye,
sitemizde noktalama isaretleri mevcut. Lazim olursa belki diye soyleyeyim dedim.
cok heycanli konu diye mi, yoksa sesli mi okudun?Okurken soluk alamadım yeaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?