EŞİM BENİ GÖRMÜYOR :(:(:(:(:(:(

Biz de öyleyiz bacim :KK14: herkes aynı üzülme , biz 1 yıllık evliyiz bir de . Sık sık içimi dökerim bilgisayarindan kıskaniyorum onu benden daha çok seviyo ilgileniyosun diyorum daha neler neler , bir iki öpüyo fazla değil sonra saatlerce yine bilgisayar. Böyle gelmiş böyle gidiyo ben de daha fazla kendimi uzmuyorum artik

Bende 1 yıllık evliyim aynı durum ya ama artık sıkıldım bende onun bana yaptıklarının aynısını yapıyorum o telefona gömülünce bende gömülüyorum hiç bişey bulamassam fıkra okuyup gülüyorum o sinir oluncada hiiç diyip geçiştiriyorım oda bana gıcıklına yapıyo Ha bu durum beni vesveseye surukledi ona yansıtmasamda herşeyden şüphelenmeye başladım dr.gitmeyi düşünüyorum Ha bu arada çok araştırdım ben aynı plana devam bu suru zarfında YA KEBİR CELLİ CELALİ HU zikrini çekiyorum faydasınıda gördüm ama geri adım atmıyorum o hayatını yaşıyorsa beni istediği zmn görmek istiyosa bende aynısını yaparım onunla göbeğim bir kesilmedi sonuçta bende hayatıma bakıyorum
Ne yalan soylim arada ben de aynısını yapıyorum :cool:

Ha bişeyi unuttum , benimki haftanın en az 1 en fazla 4 günü sabahlara kadar bilgisayarda oyun oynar . Beni yalnız yatirdigi için çok sinir oluyorum. Aramız bozuluyor bu yüzden ona kırgın davraniyorum surat yapıyorum. bende de bu sorun var bu ara

Ha bişeyi unuttum , benimki haftanın en az 1 en fazla 4 günü sabahlara kadar bilgisayarda oyun oynar . Beni yalnız yatirdigi için çok sinir oluyorum. Aramız bozuluyor bu yüzden ona kırgın davraniyorum surat yapıyorum. bende de bu sorun var bu ara
yanlız değilmişim yani hani eskiler kadınlını kullan Die bi söz söylemiş bilmiyorum sizde işe yarıyomu ama bende hiç işe yaramıyo bu erkeklere ne oldu anlamıyorum

Erkekler evlendiklerinde bir tik, çocuk olunca iki tik daha gevşiyor ve herşey sıradan oluyor onlar için

Evlenince bir rahatlama ve gevşeme oluyor.herşeyin sahibi benim edası var

yanlız değilmişim yani hani eskiler kadınlını kullan Die bi söz söylemiş bilmiyorum sizde işe yarıyomu ama bende hiç işe yaramıyo bu erkeklere ne oldu anlamıyorum

Hepinize merhaba yeni üye oldum derdimi paylaşacak kimsem yok sizin tecrübelerinize fikirlerinize ihtiyacım var valla artık dayanamıyorum hep ağlıyorum çaresizim
ben 4 senelik evliyim severek evlendim eşimi çok seviyorum bir oğlumuz var iki yaşında benim sorunum şu ki eşim beni aynı evin içinde ya görmüyor yada görmek istemiyor hani biz kadınlar deriz ya süslen seksi ol parfüm kok alımlı ol falan filan işte bunlar bende fazlasıyla var ama ben bunları erkeğim için özellikle yapmıyorum zaten böyle olmayı seviyorum ama tüm bunlara rağmen adam işten gelir iki öpücük yemek çay hoppa bilgisayar yada tv sonra iyi geceler ha bide arada böyle su falan ihtiyacını karşılamak için kalktığında iki sevio kalbim kalmasın diye çocuğum ya ben beni mi kandirio kendi içini mi rahatlatıyor ben anlamadım hiç değişmiyor kaç defa bunun için tartıştık boş yani adamın içinden mi gelmio anlamadım zaten sohbet falan da yok aramızda bi yani birlikte olduğumuzda 5 dk 10 dk odur yani bi o esnada yanyana geliyoruz ya bende tam terrsi konuşmayı gülmeyi espiri yapmayı seven bi insanım içim şişti ne olur bana yardım edin :KK43:
merak etme bacım bi zaman sonra sende yorulup bi bakmışsın kocana benzemişsin, yıllar geçince öyle oluyor maalesef , ben dert anlatmaktan yoruldum, onuda kendimide saldım, herkes evin içinde kafasına göre takılıyo :))) bu arada 10 yıllık evliyiz:))))

bılgısayar oyunu reesmen hastalık.

Sana önerim ikinznde hoşlanacağı aktivite bul .... Mesela bn eşimle kart aldk Yemekten hemen snra çayla çok güzel oluo . En azndan telefonları elimzden bırakıyoruz. Sende bi mısır patlatp güzel bi film buldm die başlayabilrsin işe.. İnan bna bütn erkekler öyle. Bu ortamları var etmek bz kadınlarn işi ... Bide süslenmek ayrı bakımlı olmak ayrı. Her zaman süslü olmak zorunda deilsin ama her zaman bakımlı olmak zorundasın :21: 7-24 bzle ilgilensin istiyoruz. Ama onlarnda kendilerine göre bi kendini dinlemeye ihtiyaçları var cnm.

merak etme bacım bi zaman sonra sende yorulup bi bakmışsın kocana benzemişsin, yıllar geçince öyle oluyor maalesef , ben dert anlatmaktan yoruldum, onuda kendimide saldım, herkes evin içinde kafasına göre takılıyo :))) bu arada 10 yıllık evliyiz:))))
yok yok ben yapamam. böyle olmak kanımda yok monoton sıkıcı bazen söylüyorum. ona, bilgisayara baktığın kadar bana öyle derinden dikkatli istekli baktın mı? diye. mal oluyor.

Kadinligimi kullaniyorum ben gerçekten, yalnız o iş bittikten sonra günlük hayata dönünce etkinliğimiz yok arada parka gitmekten baska bilgisayarda geçiyor . Ben de konuşma ihtiyacimi artık burda geçiriyorum En Büyük KK

Benim sana iki tavsiyem var ilki çocuğun gormuycek bi şekilde eşini banyonuza çek ve sırtını duvara dayayip öpüs............ Devamini getirisinin ikincisine gelelim Arabaniz varsa eğer arabadeyken elini onun kasıklarinin hemen altına koy hafif sık ve tirnaklarini geçir
eğer olumsuz bir tepki vermezse elini p......üzerine koy gerisi gelir...

Neyyyy Amanınn. Ben şok ben iptal.
Bu ney Loo :)))))) kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ha viyyyy :)))

canım merhaba.ben 3. yılıma girdim.çok sorunlar yaşadım eşimle.hiç anlaşamıyorduk biz.zamanla bazı şeyler oturuyor.sadece bir arkadaşa katılabildim burada.öncelikle felsefeni değiştirmen gerekiyor.tabi ki bazı şeyler tam anlamıyla değişmiyor.eşinin yapısını bir anda değiştiremezsin tamamen değişmez.yavaş yavaş değişecektir.kesinlikle tavsiyem neşeli olman esprili (seviyeli) ve saygılı olmandır.sen ne verirsen karşıdan onu alırsın.kadınlar venüsten erkekler marstan kitabı var bir al ve oku resmen bi sürü şey değişti ben inanamadım aramızın düzeldiğine.o derece

Benim sana iki tavsiyem var ilki çocuğun gormuycek bi şekilde eşini banyonuza çek ve sırtını duvara dayayip öpüs............ Devamini getirisinin ikincisine gelelim Arabaniz varsa eğer arabadeyken elini onun kasıklarinin hemen altına koy hafif sık ve tirnaklarini geçir
eğer olumsuz bir tepki vermezse elini p......üzerine koy gerisi gelir...
Bu nasil bi yorumdur erotik film izler gibi :oops:
Ben okurken utandim :KK51:

Diilim yazılmaz DEĞİLİM yazılır :))) hadı canım bak çok doğru yapıyorsun ya herşeyı:))) okuma ozaman anlamıyorsan bız okuduk anladık!
cevabınn culkkk olmuşş kadının sorununu okuyorum , belki yardımıız olur diye araya bo boş , nokta virgül yazmış ya sanane begenmiyorsan bi yardımın dokunmuycak sa okuma bee gıcık oldum valla

cevabınn culkkk olmuşş kadının sorununu okuyorum , belki yardımıız olur diye araya bo boş , nokta virgül yazmış ya sanane begenmiyorsan bi yardımın dokunmuycak sa okuma bee gıcık oldum valla
Aman canım boşver, gercek hayatlarında mutsuz olan ınsanlar sanal ortamda sarmaya yer arıyorlar:)

Back
X