EŞİM BENİ GÖRMÜYOR :(:(:(:(:(:(

Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Benim eşimi ve beni tarif edıp yazmışsınız. Ben yazsam aynen bu kadar aynı yazardım emin ol.
Ben cevabı buldum. Sorun bizim güleryüzlü ve neşeli hayat dolu olmamız belkide.onları adam yerine koyup kendimize saygı duymamız. Salacan kendini pis olacak pasaklı olacak memnuniyetsiz olacan belki değerimiz bilinir.

Kaçan kovalanırmış. Kaçacan kovalayacak.
Bak bunu hem sana yazıyorum hemde kendime tekrar ediyorum şuan
aynen ya hiç sorma hatta şu saat itibari ile ondan soğumuş ve nefret yoluna girmiş durumdayım. aklımda tek şey var intikam.

Buranın herkese açık bir platform olduğunu unutmayalım. Kelimelere Özen gösterelim lütfen.

guzel kardesim, bu kadar preslemeye gerek yok. Bak iki saattir sizinle yazisiyoruz, yazdiginiz herseyi gayet guzel anliyorum, cunku az cok noktalama isaretleri koyuyorsunuz. Kendinizin bile dikkat ettigi bir sey icin nedir bu hazimsizliginiz anlayamadim.
buraya koskoca paragraflar dolu yazilar yazip, bir tane nokta koymayan insanlar oluyor. Hanimfendi yeni uye ya, ileride acacagi konulari okurken yine "siz" zorlanmayasiniz diye uyardim. sizin uslubunuz ise cok cirkin. zaten kibledim.
hakaret edenlerden, noktalama isaretleri koymayanlardan daha fazla rahatsiz oluyorum cunku. selametle.
allah sana başka dert vermesin. (NOKTA)

acizane fikrim sizde onu görmeyin çok işe yarıyor zira ben öyle yapıyorum emin olunuz ki işe gidip yüz kere arıyor bende bu dertten müzdariptim ve benimki ben yokmuşum gibiydi ama zaman her şeyin ilacı ve düşe kalka öreniliyor saygılarımla...
Ya bende irade yok bu konuda. moralimi bozuyorum sonrasın da kıyamıyorum yazıktır diyorum. çalışıyor diyorum. vicdanım niçin ağır geliyor ben gerçekten anlamıyorum. hep bu yüzden kaybediyorum.

Benim sana iki tavsiyem var ilki çocuğun gormuycek bi şekilde eşini banyonuza çek ve sırtını duvara dayayip öpüs............ Devamini getirisinin ikincisine gelelim Arabaniz varsa eğer arabadeyken elini onun kasıklarinin hemen altına koy hafif sık ve tirnaklarini geçir
eğer olumsuz bir tepki vermezse elini p......üzerine koy gerisi gelir...
:D AYYY NE SÖYLİM BİLEMEDİM.

Benim sana iki tavsiyem var ilki çocuğun gormuycek bi şekilde eşini banyonuza çek ve sırtını duvara dayayip öpüs............ Devamini getirisinin ikincisine gelelim Arabaniz varsa eğer arabadeyken elini onun kasıklarinin hemen altına koy hafif sık ve tirnaklarini geçir
eğer olumsuz bir tepki vermezse elini p......üzerine koy gerisi gelir...
Abooovvvv su mubarek gunlerde ablanin libido bağımsızlığını ilan etmis :KK70:

Tırnaklarını gecir ne ya adami mi parcalasin taktikler feci

Abooovvvv su mubarek gunlerde ablanin libido bağımsızlığını ilan etmis :KK70:

Tırnaklarını gecir ne ya adami mi parcalasin taktikler feci
VALLA benim tırnaklar hafif değiyor benim ki '' yaa yeter kes şu tırnakları zarar verme bana'' falan diyor. herhalde ben ona tırnak geçirsem o da benim kafama geçirir ilişki kökten biter. :) bu yöntem tehlikeli

Bende 1 yıllık evliyim aynı durum ya ama artık sıkıldım bende onun bana yaptıklarının aynısını yapıyorum o telefona gömülünce bende gömülüyorum hiç bişey bulamassam fıkra okuyup gülüyorum o sinir oluncada hiiç diyip geçiştiriyorım oda bana gıcıklına yapıyo Ha bu durum beni vesveseye surukledi ona yansıtmasamda herşeyden şüphelenmeye başladım dr.gitmeyi düşünüyorum Ha bu arada çok araştırdım ben aynı plana devam bu suru zarfında YA KEBİR CELLİ CELALİ HU zikrini çekiyorum faydasınıda gördüm ama geri adım atmıyorum o hayatını yaşıyorsa beni istediği zmn görmek istiyosa bende aynısını yaparım onunla göbeğim bir kesilmedi sonuçta bende hayatıma bakıyorum

Bende 1 yıllık evliyim aynı durum ya ama artık sıkıldım bende onun bana yaptıklarının aynısını yapıyorum o telefona gömülünce bende gömülüyorum hiç bişey bulamassam fıkra okuyup gülüyorum o sinir oluncada hiiç diyip geçiştiriyorım oda bana gıcıklına yapıyo Ha bu durum beni vesveseye surukledi ona yansıtmasamda herşeyden şüphelenmeye başladım dr.gitmeyi düşünüyorum Ha bu arada çok araştırdım ben aynı plana devam bu suru zarfında YA KEBİR CELLİ CELALİ HU zikrini çekiyorum faydasınıda gördüm ama geri adım atmıyorum o hayatını yaşıyorsa beni istediği zmn görmek istiyosa bende aynısını yaparım onunla göbeğim bir kesilmedi sonuçta bende hayatıma bakıyorum
bu nedir yani çektiğimiz. bende de aynı durum oldu aşırı kıskançlık başladı bende kafamda herşey kurmaya başladım. yolda giderken bile gözlerini takip eder oldum. bu nedir ben anlamadım. eşim öyle çok yakışıklı falan da değil tipine aşık olduğum da yok. ne oluyor ya bize

bu nedir yani çektiğimiz. bende de aynı durum oldu aşırı kıskançlık başladı bende kafamda herşey kurmaya başladım. yolda giderken bile gözlerini takip eder oldum. bu nedir ben anlamadım. eşim öyle çok yakışıklı falan da değil tipine aşık olduğum da yok. ne oluyor ya bize
Valla bilmem eşim arada camiye gider o sıra bile takip ediyorum,dun sahura kadar oturduk sonra sonra yattık onu uyku tutmadı içeride oyun oynuyo sesi gelio ama benim içim içimi yedi bende uyuyamadım taki yanıma gelene kadar çok Acayıp bı durum

Aranızdaki Eş durumu anne babadan öteye geçmeli.
Maddidurumunuz yeterli ise çocuklarınızı aile büyüklerinden birine emanet edip kısa bir tatile 2 gün dahi olsa gidip sadece karı koca Olmayı deneseniz?
Böylelikle ev dışında ve başbaşa iken size olan tavırlarını Görmüş olursunuz.

Valla bilmem eşim arada camiye gider o sıra bile takip ediyorum,dun sahura kadar oturduk sonra sonra yattık onu uyku tutmadı içeride oyun oynuyo sesi gelio ama benim içim içimi yedi bende uyuyamadım taki yanıma gelene kadar çok Acayıp bı durum
bende sonradan çıktı bu ya hastalık gibi bişey ama zararı yine kendimize.

bende sonradan çıktı bu ya hastalık gibi bişey ama zararı yine kendimize.
Aynen kıskanmada deği yani yolda bi kız arkadaşıyla tokalaşsa tanıştırsa kıskanmam ama oylemi böylemi işten çıktı 10 dk geç geldi hatta işten geldi nie duşa girdi saçma sapan nası kurtulacağımı bilmiyorum dr.dedim ilaç verecek uyuşup kalmakta istemiyorum

Aynen kıskanmada deği yani yolda bi kız arkadaşıyla tokalaşsa tanıştırsa kıskanmam ama oylemi böylemi işten çıktı 10 dk geç geldi hatta işten geldi nie duşa girdi saçma sapan nası kurtulacağımı bilmiyorum dr.dedim ilaç verecek uyuşup kalmakta istemiyorum
bence ilaçlık değil bunlar bizim kafada ki hastalıklar ilaç kullanıp daha kötü olabiliriz. vücut buna alışırsa bağimlılık ilaçlara bağlı yaşamak çok zor allah kimseye yaşatmasın.

Sorunu konuşup çözmeyi deneyin ya da o sizinle ilgilenmiyorsa sizde onunla ilgilenmeyin. Bakalım o zaman ne yapacak?

evet 12 temmuz da Antalya ya gidiyoruz. 4 gece tatil ben organize ettim. bakalım ne olacak ama benim kocam dışarı çıkınca da bir değişik yani anlatamam çözemedim hele de yani biri bana baksın haberim olmadan kavga çıkıyor agresif davranıyor o günü rezil ediyor bir tek annemle dışarı çıkmama izin veriyor. insanlar benim evli ve çocuklu olduğuma inanmıyor. öğrencisin diyor ben evli olduğum halde çok teklif aldım benimle konuşmak isteyenler oldu aileme beni istemeye falan geleceklerini söyleyenler oldu. lütfen yanlış anlamayın bu övgü değil kendimi açıklıyorum. gönül güzelliğidir önemli olan ben tesettüre girdim adam rahatladı yemin ediyorum.

Back
X