EŞİM BENİ GÖRMÜYOR :(:(:(:(:(:(

kizlar konuyu fazla sabote etmeye gerek yok, ancak ben diilim yazdigimda ne yazdigimi gayet iyi anliyorsunuz. Noktalama isaretlerini koyun, cok mu zor? bunu kendim icin degil, herkes icin yaziyorum, konu sahibini tanimam etmem.
hepiniz, cok karisik yazilmis konulari okurken zorlaniyorsunuz. Degil mi ? ? ? simdi bu avukatlik niye ?
Kımse burada avukatlık yapmıyor, diilim lafını okurken bende zorlanıyorum gereksız dedım evet çunku konuyla alakası bıle olmayan gereksız bır yorum yaptın sanırım anlamışsındır:)

ILK SORUMA CEVAP istiyorum hanimefendi. Zira beni baya bir zamandir taniyormus gibi yazmissiniz "cok gereksiz bir insansin" diye, bilmem lazim, acaba desifre oldum, takipte sapiklarim mi var acaba…. :cool:
Ah canım:) milletin işi gucu yok sana sapıklık yapacak ay var ya cok guldurdun benı:))

kizlar konuyu fazla sabote etmeye gerek yok, ancak ben diilim yazdigimda ne yazdigimi gayet iyi anliyorsunuz. Noktalama isaretlerini koyun, cok mu zor? bunu kendim icin degil, herkes icin yaziyorum, konu sahibini tanimam etmem.
hepiniz, cok karisik yazilmis konulari okurken zorlaniyorsunuz. Degil mi ? ? ? simdi bu avukatlik niye ?
Sen diilim yazdıgında ne yazıdıgımı anlıyorsunuz sonucta deyıp kelıme hatasını görmezden gelmemızı beklemıyorsun degıl mı? Sonucta noktalamalara takan bır ınsansın neyse daha fazla muhatap olamayacagım senınle anlatsamda anlayamayacagın ıçin kendımı yormama gerek yok:)

Kımse burada avukatlık yapmıyor, diilim lafını okurken bende zorlanıyorum gereksız dedım evet çunku konuyla alakası bıle olmayan gereksız bır yorum yaptın sanırım anlamışsındır:)
guzel kardesim, bu kadar preslemeye gerek yok. Bak iki saattir sizinle yazisiyoruz, yazdiginiz herseyi gayet guzel anliyorum, cunku az cok noktalama isaretleri koyuyorsunuz. Kendinizin bile dikkat ettigi bir sey icin nedir bu hazimsizliginiz anlayamadim.
buraya koskoca paragraflar dolu yazilar yazip, bir tane nokta koymayan insanlar oluyor. Hanimfendi yeni uye ya, ileride acacagi konulari okurken yine "siz" zorlanmayasiniz diye uyardim. sizin uslubunuz ise cok cirkin. zaten kibledim.
hakaret edenlerden, noktalama isaretleri koymayanlardan daha fazla rahatsiz oluyorum cunku. selametle.

Hepinize merhaba yeni üye oldum derdimi paylaşacak kimsem yok sizin tecrübelerinize fikirlerinize ihtiyacım var valla artık dayanamıyorum hep ağlıyorum çaresizim
ben 4 senelik evliyim severek evlendim eşimi çok seviyorum bir oğlumuz var iki yaşında benim sorunum şu ki eşim beni aynı evin içinde ya görmüyor yada görmek istemiyor hani biz kadınlar deriz ya süslen seksi ol parfüm kok alımlı ol falan filan işte bunlar bende fazlasıyla var ama ben bunları erkeğim için özellikle yapmıyorum zaten böyle olmayı seviyorum ama tüm bunlara rağmen adam işten gelir iki öpücük yemek çay hoppa bilgisayar yada tv sonra iyi geceler ha bide arada böyle su falan ihtiyacını karşılamak için kalktığında iki sevio kalbim kalmasın diye çocuğum ya ben beni mi kandirio kendi içini mi rahatlatıyor ben anlamadım hiç değişmiyor kaç defa bunun için tartıştık boş yani adamın içinden mi gelmio anlamadım zaten sohbet falan da yok aramızda bi yani birlikte olduğumuzda 5 dk 10 dk odur yani bi o esnada yanyana geliyoruz ya bende tam terrsi konuşmayı gülmeyi espiri yapmayı seven bi insanım içim şişti ne olur bana yardım edin :KK43:

O zaman cinselliği de boşlasın beyefendi! Siz de ona bu konuda hayır deyin bakalım ne yapacak! Ooh ne ala hem pastam dursun hem karnım doysun.. Sizi duygusal olarak doyurmayı ihmal ediyorsa kendiside cinsel perhize girsin madem, o zaman sizi anlamaya çalışır belki.

acizane fikrim sizde onu görmeyin çok işe yarıyor zira ben öyle yapıyorum emin olunuz ki işe gidip yüz kere arıyor bende bu dertten müzdariptim ve benimki ben yokmuşum gibiydi ama zaman her şeyin ilacı ve düşe kalka öreniliyor saygılarımla...

siz de onu takmayın güler yüz göstermeyin bir süre sonra o size yanaşmaya başlar
neden böylesin diye sorarasa sen nasılsan ben de öyleyim diyin

Benim sana iki tavsiyem var ilki çocuğun gormuycek bi şekilde eşini banyonuza çek ve sırtını duvara dayayip öpüs............ Devamini getirisinin ikincisine gelelim Arabaniz varsa eğer arabadeyken elini onun kasıklarinin hemen altına koy hafif sık ve tirnaklarini geçir
eğer olumsuz bir tepki vermezse elini p......üzerine koy gerisi gelir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sana iki tavsiyem var ilki çocuğun gormuycek bi şekilde eşini banyonuza çek ve sırtını duvara dayayip öpüs............ Devamini getirisinin ikincisine gelelim Arabaniz varsa eğer arabadeyken elini onun kasıklarinin hemen altına koy hafif sık ve tirnaklarini geçir
eğer olumsuz bir tepki vermezse elini penisinin üzerine koy gerisi gelir...
SEN NE DİYOSUN YA KAFAYI MI YEDİN NE YAPTIN?:KK53:

Sen bilirsin ikiside denendi gayet te basarili oldu .

E="Skafayı selam yemedimaksi_Degilim_Ben, post: 41498174, member: 318172"]SEN NE DİYOSUN YA KAFAYI MI YEDİN NE YAPTIN?:KK53:[/QUOTE]
Hayir ben kafayi felan yemedim normalde bu kadar acik yazmazdim ancak yardima ihtiyacinin oldugunu gordum yardim etmem gerektigini dusundum Ayrica bu iki yontemde denendi ve gayette basarili oldu . tabii deneyip denememe karari senin ben sadece yardim ettim

HahAaahahahahaahahhhhaaa
Neyin Kafası bu
Arkadaşlar yardımcı olurken ince Ayrıntı vermeye gerek yok.
bence siz ana başlığı verin hayal Gücünü karşı tarafa bırakın
çok Ayrıntılı olmuş hahhhaaaaahahaa

Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Benim eşimi ve beni tarif edıp yazmışsınız. Ben yazsam aynen bu kadar aynı yazardım emin ol.
Ben cevabı buldum. Sorun bizim güleryüzlü ve neşeli hayat dolu olmamız belkide.onları adam yerine koyup kendimize saygı duymamız. Salacan kendini pis olacak pasaklı olacak memnuniyetsiz olacan belki değerimiz bilinir.

Kaçan kovalanırmış. Kaçacan kovalayacak.
Bak bunu hem sana yazıyorum hemde kendime tekrar ediyorum şuan

biliyo musun kardeş işte bu benimmm :)
işe yarıyor bu arada

eğer olumsuz bir tepki vermezse elini penisinin üzerine koy gerisi gelir...
şoka girdim:KK48:

Back
X