Hepinize merhaba yeni üye oldum derdimi paylaşacak kimsem yok sizin tecrübelerinize fikirlerinize ihtiyacım var valla artık dayanamıyorum hep ağlıyorum çaresizim
ben 4 senelik evliyim severek evlendim eşimi çok seviyorum bir oğlumuz var iki yaşında benim sorunum şu ki eşim beni aynı evin içinde ya görmüyor yada görmek istemiyor hani biz kadınlar deriz ya süslen seksi ol parfüm kok alımlı ol falan filan işte bunlar bende fazlasıyla var ama ben bunları erkeğim için özellikle yapmıyorum zaten böyle olmayı seviyorum ama tüm bunlara rağmen adam işten gelir iki öpücük yemek çay hoppa bilgisayar yada tv sonra iyi geceler ha bide arada böyle su falan ihtiyacını karşılamak için kalktığında iki sevio kalbim kalmasın diye çocuğum ya ben beni mi kandirio kendi içini mi rahatlatıyor ben anlamadım hiç değişmiyor kaç defa bunun için tartıştık boş yani adamın içinden mi gelmio anlamadım zaten sohbet falan da yok aramızda bi yani birlikte olduğumuzda 5 dk 10 dk odur yani bi o esnada yanyana geliyoruz ya bende tam terrsi konuşmayı gülmeyi espiri yapmayı seven bi insanım içim şişti ne olur bana yardım edin