- Konu Sahibi kelebeeekk
-
Arkadaşlar bi kadın için nekadar zor bi durum tahmin edersiniz.6 aylık evliyim ve evliliğimin ilk gününden beri aynı konuyla mücadele ediyorum.ben başörtülüyüm. eşim benim açık halimi gördüğünde yadırgadığını,alışamadığını güzel bulmadığını söyledi.konu üzerine çok konuştuk.herkesin açık ve kapalı halinin farklı olabileceğini ama çok da değişiklik olmayacağını anlattım uzun uzun.çok kırıldıldım kendime özgüvenimi kaybettim ama pes etmedim onu hep güleryüzlü ve en güzel kıyafetlerle karşıladım.sonra bunu da yanlış anladığını öğrendim.benim ondan sürekli cinsel beklenti içinde olduğum için giyinip kuşandığımı düşünüyomuş meğer.öyle kötü hissetim ki kendimi.bunun hiç normal olmadığını düşündüm ve araştırmaya başladım.ama ara ara da çok yakın olduğu zamanlar oluyordu.büyü mü dedim hocalara danıştım büyü olmadığını öğrendim.ama aynı konu üzerine hep kırdı beni en son bana bişey hissetmediğini söyledi ve sinir krizi geçirdim.durumu abisine açtım psikolojik bi rahatsızlık olabileceğini düşünerek psikiyatriye başvurduk.DİSTİMİ tanısı kondu.eşimin depresyonun farklı bir boyutunu yaşadığını oyüzden gerçek duygu ve hislerini anlayamadığını falan söyledi doktor.ilaç tedavisine başladı.yaklaşık 1.5aydır ilaç kullanıyor ama zerre eğişiklik yok.bu süre zarfında ben 3 kere boşanmaya karar verdim ama hep bir engel çıktı.öyle garip ki yaşadıklarım buraya sığdıramıyorum.boşanıcam dediğimde zırıl zırıl ağlıyo,vazgeçtim dediğimde seviniyo.senden nefret ediyorum dediğimde ağlıyo.seni seviyorum demiyo ama bazem çok sıcak davranıyo.yemeğin sevdiğim taraflarını bana ayırmak gibi detaylarla beni seviyo mu acaba hissine kapılabiliyorum.ama çoğu zaman da uzak ve açık açık beni kıracak şeyler söylüyor.çok kafam karışık çoookkk.ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım. evet o psikolojik olarak hasta sabırlı olmalıyım diyorum ama ben de çok kırıldım sabrım taşıveriyo bazen.
benzer şeyler yaşayan varmı? tecrübeli arkadaşlardan yarım bekliyorum lütfeeenn!
Ona bir sok yasatmalisin bence. Cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir. Imaj degisikligiyle karsisina ciksan ve seni taniyamasa? Örnegin cok iyi bir kuaföre git ve sacinin rengini ve seklini degistirt. Saclarin düz ise kivircik yada tam tersi yaptirabilirsin mesela.Bir de profesyonelce bir makyaj (öyle bir gondoten, bir rimel degil yani). Giyin minini topukularini, sik parfümünü, cagir mum esliginde aksam yemegine. Bakalim kücük dilini yutuyor mu...
canım benm rabbim yar ve yardımcın olsun bende kapalıyım ewt kapalı bayanlar açık göründüklerinde ikinci bi insan varmış gibi görünebiliyor yadırganabiliyor yada tam tersi daha çok beğenilebiliyorlar..sana tavsiyem asla pes etme salavatı tefriciye var 4444 dua istersen bugün başla okumaya dilersende yardımcı oluruz yani kendi adıma konuşuyorum okumanda yardım ederim unutmaki yer gök dua üzerine ben içinde olduğun durmu yaşamasamda yakınçevremde buna benzer olaylara şahit oldum inş eşin aydınlığa kavuşurda yuvasına sahip çıkar
distimi hastalarının iyileşmesi hayata tutunması çok zor..çünkü distimik rahatsızlıklarda yaşam boyu depresyonlar bile olabiliyor..peki öncesinde hiç anlamadınız mı? çünkü distimi hastaları sanki kanı çekilmiş gibidir.
daha önce hiç anlamadım nesdem,maalesef.. zaten doktorumuz, çok kolay anlaşılabilen bi rahatsızlık değildir hatta çoğu kişi anlayıp da dr a bile başvurmaz dedi.. bizim o açodan şanslı olduğumuzu söyledi... bir de tedavi uzun sürer dedi ama ümitsiz vaka gibi konuşmadı. sadece en az 1-1,5 yıl boşanmayı akılınızdan çıkarın dedi. tabii bu arada çok yıpranmış olduk... şuan onun kullandığı 2 ilac var, bana da stresle başedebilmem için 1 ilaca başladı... bakalım, umarım düzelir...
merhaba canım hangi ilaçları kullanıyo ve senin kullandığın hangisi ?
kısacası senin kocanda benim ki gibi ayarsızın biriymiş.Allah yardımcımız olsun
amin arkadaşım inşaallah, dediğiniz gibi olur... Ben de hiç pes etmek istemiyorum, çünkü nişanlıyken ki hallerini biliyorum... ne çok emekle kuruldu o yuva, ve Allah'ın rızasını gözetmeye çalıştık her adımımızda... ama bazen insan çok daralıyor... Yasin falan dağıttık da tefriciye aklıma gelmemişti... Teşekkürler..
adamın psikolojik sorunları var.türbansız açık kadınları sex heveslisi gibi geliyor.manyamış bu adam bunun açıklıkla kapalılıkla ilgisi yok adam hasta hasta..
Merhaba Arkadaşım ,
yazını okuyunca çok etkilendim çünkü bende ciddi bir depresyonun içindeyim boşanma aşamasındayım ve bu süreci kendi başıma atlatamıyorum. Daha önce Psikiyatri servisine gitti ilaç kullandım ever işe yaradı ama bir arkadaşım psikoloğa giderek gayet güzel sorunlarını halletti hatta evliliği kurtuldu şimdi bende bir psikolog arayışı içindeyim. Evliliiği için arkadaşım Aylin Türkoğlu diye birini tavsiye etti daha önce ona gitmiş ama sosyete psikoloğu falan da deiniliyor açıkcası biraz da çekiniyorum mali açıdan. Bence sendebir psikologdan destek alabilirsin
Arkadaşlar bi kadın için nekadar zor bi durum tahmin edersiniz.6 aylık evliyim ve evliliğimin ilk gününden beri aynı konuyla mücadele ediyorum.ben başörtülüyüm. eşim benim açık halimi gördüğünde yadırgadığını,alışamadığını güzel bulmadığını söyledi.konu üzerine çok konuştuk.herkesin açık ve kapalı halinin farklı olabileceğini ama çok da değişiklik olmayacağını anlattım uzun uzun.çok kırıldıldım kendime özgüvenimi kaybettim ama pes etmedim onu hep güleryüzlü ve en güzel kıyafetlerle karşıladım.sonra bunu da yanlış anladığını öğrendim.benim ondan sürekli cinsel beklenti içinde olduğum için giyinip kuşandığımı düşünüyomuş meğer.öyle kötü hissetim ki kendimi.bunun hiç normal olmadığını düşündüm ve araştırmaya başladım.ama ara ara da çok yakın olduğu zamanlar oluyordu.büyü mü dedim hocalara danıştım büyü olmadığını öğrendim.ama aynı konu üzerine hep kırdı beni en son bana bişey hissetmediğini söyledi ve sinir krizi geçirdim.durumu abisine açtım psikolojik bi rahatsızlık olabileceğini düşünerek psikiyatriye başvurduk.DİSTİMİ tanısı kondu.eşimin depresyonun farklı bir boyutunu yaşadığını oyüzden gerçek duygu ve hislerini anlayamadığını falan söyledi doktor.ilaç tedavisine başladı.yaklaşık 1.5aydır ilaç kullanıyor ama zerre eğişiklik yok.bu süre zarfında ben 3 kere boşanmaya karar verdim ama hep bir engel çıktı.öyle garip ki yaşadıklarım buraya sığdıramıyorum.boşanıcam dediğimde zırıl zırıl ağlıyo,vazgeçtim dediğimde seviniyo.senden nefret ediyorum dediğimde ağlıyo.seni seviyorum demiyo ama bazem çok sıcak davranıyo.yemeğin sevdiğim taraflarını bana ayırmak gibi detaylarla beni seviyo mu acaba hissine kapılabiliyorum.ama çoğu zaman da uzak ve açık açık beni kıracak şeyler söylüyor.çok kafam karışık çoookkk.ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım. evet o psikolojik olarak hasta sabırlı olmalıyım diyorum ama ben de çok kırıldım sabrım taşıveriyo bazen.
benzer şeyler yaşayan varmı? tecrübeli arkadaşlardan yarım bekliyorum lütfeeenn!
Iyi günde ,kötü günde ,hastalıkta ve sağlıkta fedakarlık değilmidir?eğer sağlıklı bir eşten bu tarz bir davranış olsaydı ,farklı bir yorumum olurdu ,ama psikolojik sorunları olan bir eş durumu çok farklı,düzeleceğini umut ediyorum ,lütfen biraz sabırlı olun ,allah yardımcınız olsun.
Canım yazını okuyunca inanılmaz etkilendim ve üzüldüm.Maedm böyle takıntıları vardı eşinin öncesinde saçını açtırıp bir baksaydı o zaman...seni böylesine üzüp senin de psikolojini bozmaya hakkı yok bence.Ben henüz evli değilim,ağustosta evleneceğim.kapalı değilim ama seni çok iyi anlıyorum.avukatım ve benzer vakalarla karşılaşabiliyorum.psikolojik sorunları olabilir,eşler birbirini anlayışla karşıla ama öncesinde bu problemlerini senle paylaşmalıydı.Tedavi oluyormuş umarım düzelir ama bence evliliğinizde herşeyin düzelmesi güç gibiArkadaşlar bi kadın için nekadar zor bi durum tahmin edersiniz.6 aylık evliyim ve evliliğimin ilk gününden beri aynı konuyla mücadele ediyorum.ben başörtülüyüm. eşim benim açık halimi gördüğünde yadırgadığını,alışamadığını güzel bulmadığını söyledi.konu üzerine çok konuştuk.herkesin açık ve kapalı halinin farklı olabileceğini ama çok da değişiklik olmayacağını anlattım uzun uzun.çok kırıldıldım kendime özgüvenimi kaybettim ama pes etmedim onu hep güleryüzlü ve en güzel kıyafetlerle karşıladım.sonra bunu da yanlış anladığını öğrendim.benim ondan sürekli cinsel beklenti içinde olduğum için giyinip kuşandığımı düşünüyomuş meğer.öyle kötü hissetim ki kendimi.bunun hiç normal olmadığını düşündüm ve araştırmaya başladım.ama ara ara da çok yakın olduğu zamanlar oluyordu.büyü mü dedim hocalara danıştım büyü olmadığını öğrendim.ama aynı konu üzerine hep kırdı beni en son bana bişey hissetmediğini söyledi ve sinir krizi geçirdim.durumu abisine açtım psikolojik bi rahatsızlık olabileceğini düşünerek psikiyatriye başvurduk.DİSTİMİ tanısı kondu.eşimin depresyonun farklı bir boyutunu yaşadığını oyüzden gerçek duygu ve hislerini anlayamadığını falan söyledi doktor.ilaç tedavisine başladı.yaklaşık 1.5aydır ilaç kullanıyor ama zerre eğişiklik yok.bu süre zarfında ben 3 kere boşanmaya karar verdim ama hep bir engel çıktı.öyle garip ki yaşadıklarım buraya sığdıramıyorum.boşanıcam dediğimde zırıl zırıl ağlıyo,vazgeçtim dediğimde seviniyo.senden nefret ediyorum dediğimde ağlıyo.seni seviyorum demiyo ama bazem çok sıcak davranıyo.yemeğin sevdiğim taraflarını bana ayırmak gibi detaylarla beni seviyo mu acaba hissine kapılabiliyorum.ama çoğu zaman da uzak ve açık açık beni kıracak şeyler söylüyor.çok kafam karışık çoookkk.ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım. evet o psikolojik olarak hasta sabırlı olmalıyım diyorum ama ben de çok kırıldım sabrım taşıveriyo bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?