eşim beni güzel bulmuyor! tecrübelerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var!!!

kısacası senin kocanda benim ki gibi ayarsızın biriymiş.Allah yardımcımız olsun

distimi hastalarının iyileşmesi hayata tutunması çok zor..çünkü distimik rahatsızlıklarda yaşam boyu depresyonlar bile olabiliyor..peki öncesinde hiç anlamadınız mı? çünkü distimi hastaları sanki kanı çekilmiş gibidir.

yaptım... sadece o gün işe yaradı

amin arkadaşım inşaallah, dediğiniz gibi olur... Ben de hiç pes etmek istemiyorum, çünkü nişanlıyken ki hallerini biliyorum... ne çok emekle kuruldu o yuva, ve Allah'ın rızasını gözetmeye çalıştık her adımımızda... ama bazen insan çok daralıyor... Yasin falan dağıttık da tefriciye aklıma gelmemişti... Teşekkürler..

daha önce hiç anlamadım nesdem,maalesef.. zaten doktorumuz, çok kolay anlaşılabilen bi rahatsızlık değildir hatta çoğu kişi anlayıp da dr a bile başvurmaz dedi.. bizim o açodan şanslı olduğumuzu söyledi... bir de tedavi uzun sürer dedi ama ümitsiz vaka gibi konuşmadı. sadece en az 1-1,5 yıl boşanmayı akılınızdan çıkarın dedi. tabii bu arada çok yıpranmış olduk... şuan onun kullandığı 2 ilac var, bana da stresle başedebilmem için 1 ilaca başladı... bakalım, umarım düzelir...

merhaba canım hangi ilaçları kullanıyo ve senin kullandığın hangisi ?

Fellikstar gerçekten mi düzelir mi?? açık açık bana bişey hissetmediğini söylüyor, başörtüsüz halimi beğenmediğini söylüyor.. buna rağmen düzelir mi? beni ilaçla mi sevecek diye aklımdan geçiyor hep...çok üzülüyorum, bilsem ki kesin düzelecek sonuna kadar beklemeye razıyım ama bu belirsizlik ve karamsarlık çok yıkıyo insanı..
eşin nekadar süre kullandı ilacı peki... sizin sorunuuz da böyle miydi?

sen de başını açma yanında.. ama tek sorun başın açık hali değil galiba.. ve bence eşinden ayrı değil de yanında olsan daha iyi olur benim fikrim

Iyi günde ,kötü günde ,hastalıkta ve sağlıkta fedakarlık değilmidir?eğer sağlıklı bir eşten bu tarz bir davranış olsaydı ,farklı bir yorumum olurdu ,ama psikolojik sorunları olan bir eş durumu çok farklı,düzeleceğini umut ediyorum ,lütfen biraz sabırlı olun ,allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar burda sorun açıklık kapalılık değil, ne kadar farklı olabilir insan açık halinden Allah aşkına.. Sorun eşinin psikolojisinde.
Canım lütfen sabret, dua et ve yapabildiğinin en iyisini yap. Birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler için ayet var, o kadar önemli. Bu konuda deneyimli, bilgili ve de dini anlamda kendini çokça geliştirmiş insanlar varsa etrafında onlara danış, burda böyle herkese değil. Yapılan ciddiyetsiz bazı yorumlardan sonra bunu önerebilirim sana. Hem yorumlara bakarak bazen umutsuz bazen umutlu olduğunu söylüyorsun yani senin düşüncelerini etkiliyor bu yorumlar. Öyleyse bu konuyu çok güvenilir kimselerle paylaş, danış. Burdaki her yorumu da takma, insanlar birbirlerinin yüzlerine söyleyemedikleri şeyleri burda acımasızca yazabiliyorlar çünkü pek de umurlarında değil.
Sen dediğim gibi sabret canım ve olayın güzellikle çirkinlikle alakası olmadığını kabul et. Eşin hasta ve yardıma ihtiyacı var. Ona yardımcı ol yüzüstü bırakma hem sen dememiş miydin ayrılalım dediğimde hüngür hüngür ağlıyor diye. İyileşip iyileşmeyeceğini de Allah bilir. Biz geleceği bilemeyiz ki gelecek için iyi kötü yorum yapalım onu bilen Allah ama umutlu olmakta fayda var nitekim nasıl düşünürsen öyle olur demişler.
Evliliğinin baharında zor bir imtihandan geçiyorsun ama şunu bil ki eşin iyileşse de iyileşmese de sen doğru olanı yap ki pişman olmayasın ve Allahtan umut kesilmez cnmm.

Son düzenleme:

rica ederimcanım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah okursan haberdar et elimden geldiği kadarıyla okumaya çalışırım rabbimin yuvana dirlik eşinin gönlüne ferahlık versin inş

adamın psikolojik sorunları var.türbansız açık kadınları sex heveslisi gibi geliyor.manyamış bu adam bunun açıklıkla kapalılıkla ilgisi yok adam hasta hasta..

Arkadaşlar lütfen yorum yazarken biraz daha özenli olalım, psikolojik rahatsızlığı olan bir insandan '' manyamış bu'' diyerek bahsetmek bana pek insancıl gelmiyor.
Sonuçta bu da bir hastalık başı ağrıyan yada başka bi rahatsızlığı olan diğer insanlarada mı aynı ithamda bulunuyorsunuz? Gerçekten, çok yazık!

Allah sevenleri ayırmasın durumunuza üzüldüm allah yardım etsin bosanma sebebiniz özel değilse ne ??? bence ani kararlar vermeyin bosanmak kolay bir süreç değil sonrası ise çokçok kolay değil isiniz mesleğiniz varmı

yazdıklarını iki kere okudum bende türbanlıyım ve 1 yıllık evliyim..birincisi sabret dicem sana insanlar yıllarca dayanıp didiniyor bekle eşinin hastalığı bitene kadar bekle evlenirken bir söz verdik "hastalıkta sağlıkta"bunu unutma ..herkes çokmu mutlu sanıyorsun arkadaşım.hepimiz 7/24 mucuk mucukmuyuz ya sana aynısı olsaydı???
esinin yaptığı ayıplar hastalığından bence
evlilik sadece seks değil
o suan bir buhran yaşıyor ve çıkmazda ..kendine olan güvenin eksilmesin sende doğru bildiğinden şaşma ama boşanmada öyle kolay değil o işler acele kararlar verme 6ay daha dur bakalım millet senelerce bekliyor
SABIR
SABIR
SABIR....

YUNUS AS. DÜSÜN
sabır kolay is değil yazdığın gibi yuva kolay kurulmuyor biraz dua ediceksin biraz sabredip esinin iyileşmesini bekliceksin canım

aynen katılıyorum
ve sunuda unutma 6ay hiçbirşey değil
bu işyin sonu başı belli değil biraz sabır gülüm

Canım yazını okuyunca inanılmaz etkilendim ve üzüldüm.Maedm böyle takıntıları vardı eşinin öncesinde saçını açtırıp bir baksaydı o zaman...seni böylesine üzüp senin de psikolojini bozmaya hakkı yok bence.Ben henüz evli değilim,ağustosta evleneceğim.kapalı değilim ama seni çok iyi anlıyorum.avukatım ve benzer vakalarla karşılaşabiliyorum.psikolojik sorunları olabilir,eşler birbirini anlayışla karşıla ama öncesinde bu problemlerini senle paylaşmalıydı.Tedavi oluyormuş umarım düzelir ama bence evliliğinizde herşeyin düzelmesi güç gibiSana tavsiyem,o ağlayıp samimi olduğu anmlara kanıp sakın çocuk fikrine girme...Eşine şuan aşırı sinirliyim.madem evlenmeden önce kapalı görmüş sonra açılınca beğenmemiş senin de onda sonradan gördüğün başka uzuvlarının umduğun gibi olmadığını mı söylemen lazım yani!Tövbe tövbe adamı sinirlendirmesin.2013 Türkiyesinde halen sosyal baskı,çevre baskısı yaşıyoruz ne yazık ki ama tavsiyem işi baştan çözmen...Kendini üzme umarım onun hak ettiğinden çok daha güzel bir kalbin ve eminim çok güzel bir görüntün vardır.Kadınlar kulübü arkadaşların olarak sonuna kadar yanındayız.sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…