- Konu Sahibi kelebeeekk
-
inşallah herşey düzelir...çok üzüldüm..cicim aylarında yaşadığın şeye bak..ama çok sabrediyorsun arkadaşım aferin sana allah inşallah mükafatını verecek senin sabrının..
benim kafama takılan şu oldu diyelim düzeldiniz herşey yoluna girdi...ya 3 5 sene sonra bu olay tekrar ederse..neyse kötü düşünmek de istemiyorum allah yardımcın olsun.bence annene değil dra sor kalayım mı çağırdığı zaman de.hep sıcak davranman da çok güzel ben hayatta yapamazdım..allah görüyor inşallah sabrını...
bir de acaba böyle mesela saç rengini değiştirsen biraz değişiklik yapsan nasıl olur... ama bu da yabancılaşma yaratmasın dra sor sen bunu da..
allah yolunu açık etsin..şu herife de allah akıl fikir versin ne diyeyim..
insallah sonunuz ıyı olur arkadsım dılıyorum bu evlılık kurtulur cunku sen bunu hakedıyorsun esını sevıyorsun ve onu kaybetmemek ıcın ugrasıyorsun ben cok ugrastım ama esımın takıntıları bıtmedı bıtmıyor bızımkı cok farklı ama, kendınce benı sevıyor bazı seylerı gormememı ıstıyor ama benım gururum kırıla kırıla artık gurur kalmadı son olarak bır evlılık terapıstıne gıtmemız gerektıgını dusunuyorum gercı ben artık şuna ınanıyorum can cıkmadan huy cıkmaz ama umut ıste ...
Allah razı olsun,ne güzel dua etmişsin...bu dualar güç veriyor bana gerçekten bunu hissediyorum..canım benim bu anlattıkların beni çok duygulandırdı eşine davranışın onun için uğraşman çok güzel maalesef çoğu insan bunu başaramıyor. eşinin seni ne kdar çok sevdiği ortda değil mi seni beğenmedğini söylemiş ama bu sadce rahatsızlığından dolayı baksana biraz ayrı kaldınız seni özlediğini nasıl belli ediyo bence sen böyle sabırlı ve güzel davrandıkça eşin iyileşir senn yaşadıklarında kolay değil ama rabbim sana sabrını verir ve herkesin bişeylerle imtihan olduğu gibi sende böyle bişeyle imtihan oluyrsun inşallah eşin düzelir gerçekten dualarım sennle allah sana eşinle mutlu huzurlu bi aile olduğun günleri görmyi nasip etsin inşallah eşinede sanada şifalar
olaylar şekillendikçe yazmaya çalışıyorum seivcim...
ayrı yaşamaya devam ediyoruz hala..ama haftada en az 1 kere evimizde kalıyor. ciddi fark var iyileşmesinde ve buna bağlı olarak bana davranışlarında. hala dalgalanmalar oluyor ama hem daha çabuk atlatıyor hem de beni kıracak sözler söylemiyor, sadece moralsiz bi şekilde kabuğuna çekilip olturuyor.bende durumu farkedince ya anlamamış gibi saçma da olsa konuşuyorum,gülüyorum, ya da ortadan kaybolup işlerime bakıyorum..bir süre sonra toparlıyor zaten... ama şunu çok iyi anladım benim umursamaz olmam onun işini kolaylaştırıyor,toparlanma sürecini hızlandırıyor,çünkü tepki verdiğim zamanlarda beni üzdüğünün düşüncesi de ekleniyodu sıkıntısına...
inşaallah daha iyi olacağı inancındayım.zaman,sabır ve dua herşeyin ilacı ne de olsa..
nasil güzel bir insansiniz siz
nasil bir yaradana siginistir bu , nasil bir sabirdir
sizi gercekden tebrik ediyorum Rabbim yar ve yardimciniz olsun
emeklerinizi bosa cikarmasin
bu günleri bir gün ne günler atlattik diye esinizle konusurken evlatlariniz etrafinizda kosustursun insallahhh
bnu yürekden diliyorum
NASIL GÜZEL BİR DUA BU..
Allah razı olsun arkadaşım,öyle bir AMİN çıktı ki yüreğimden tarif edemem...
iyi dileleriyle,dualarıyla,fikirleriyle yardımcı olan herkese çookk teşekkürler...
29 haziranda dr a kontrole gideceğiz inş,bakalım nasıl haberlerle geri döneceğiz. gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.
Konuyu okuyunca üzüldüm gerçekten Sonra senin bu azmini ve çabanı görünce içimde bi umut doğdu sanki Allah yardımcın olsun Eminim eşin düzelince birbirinize dünya üzerindeki herkesten daha çok bağlı olucak daha çok aşkla sarılacaksınızBenim hislerim kuvvetlidir Bana güven Hatta bi deftere bu dönemlerinizi anlatan yazılar yaaz Bu hem sana iyi gelicek hemde eşine düzeldikten sonra onun için ne kadar çok çaba harcadığını gösteren bi aracı olur Ama tabi psikoloğunuza danışarak
aaayyy inşaallah Qscar.. bende o günlerin geleceğini hissediyorum ve özlemle bekliyorum
defter tutma iyi fikir gerçekten.. buraya yazmak beni rahatlatıyordu zaten ama ilerde onun görmesi açısından defter daha iyi olur. ama dediğin gibi önce dr a danışmam gerek galiba,sonra o defteri görüp de ters etki falan yapmasın :S:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?