eşim beni güzel bulmuyor! tecrübelerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var!!!

inşallah herşey düzelir...çok üzüldüm..cicim aylarında yaşadığın şeye bak..ama çok sabrediyorsun arkadaşım aferin sana allah inşallah mükafatını verecek senin sabrının..
benim kafama takılan şu oldu diyelim düzeldiniz herşey yoluna girdi...ya 3 5 sene sonra bu olay tekrar ederse..neyse kötü düşünmek de istemiyorum allah yardımcın olsun.bence annene değil dra sor kalayım mı çağırdığı zaman de.hep sıcak davranman da çok güzel ben hayatta yapamazdım..allah görüyor inşallah sabrını...
bir de acaba böyle mesela saç rengini değiştirsen biraz değişiklik yapsan nasıl olur... ama bu da yabancılaşma yaratmasın dra sor sen bunu da..
allah yolunu açık etsin..şu herife de allah akıl fikir versin ne diyeyim..

evet lilimu çok haklısın bu herkesin aklına takılıyo, dr la da paylaştım bu korkumu.. dr şuan onu hangi durumların etkilediği çözmeye çalışıyo..mevsimsel bile olabilir dedi.bunu anlarsak önllemini alarak yaşayacağız hep..
napalım,heerkesin hastalığı kırık-çıkık-tansiyon vs olmuyo işte...
daha önce saç rengi konusunu falan eşimle konuşmuştum,kendi adına cesaret edememişti.
bugün tekrar konusu açıldı şimdi soğan kabuğuna boyatmamı istiyo.iyi bi kuaför olsun ama saçların yanıp da kestirmek zorunda kalma diye sıkı sıkı tembihledi.

son gelişmeleri de yazıvereyim hemen:
dün evime geçtim çok şükür.öyle güzel bir duygu ki Allah kimseyi evinden etmesin..ama eşiyle,huzurla,saadetle..
evde eşimle biraz vakit geçirdik..hemde gayeett iyiydi herşey.pikniğe gitmek istediğini falan söyledi.bugün de tekrar buluşup pikniğe gittik,çok iyi vakit geçirdik.konuştuk,gülüştük,yürüyüş yaptık..
gerçekten gözle görülür bir değişim var şuan için..uzun zamandır geleceğe dair plan çıkmazdı ağzından.bugün epey bişeyle konuşuldu..üstelik güzel hitaplar kullanmaya da başladı..yine uzuuuunnn zamandır duymuyodum,kendimi çok garip hissettim desem yeridir.ama belli etmemeye çalıştım
İnşaallah,Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın..medet O'ndan..ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum inşaallah. siz de dualarınızı eksik etmeyen arkadaşlar LÜTFEN...

uğraşların boşa gitmez arkadaşım,inşaallah hepimizin evliliği kurtulsun.çok önemli bişey,evinde huzur yoksa hiçbişeyin tadı yok..ama sabrın sonu selamettir herzaman inanırım buna..Rabbim sizin de hakkınızda hayırlısını versin inşaallah.evlilik terapistine mutlaka gidin.uzman gözüyle yorum-tavsiye alın...sonuna kadar çabalayın..duayla..

canım benim bu anlattıkların beni çok duygulandırdı eşine davranışın onun için uğraşman çok güzel maalesef çoğu insan bunu başaramıyor. eşinin seni ne kdar çok sevdiği ortda değil mi seni beğenmedğini söylemiş ama bu sadce rahatsızlığından dolayı baksana biraz ayrı kaldınız seni özlediğini nasıl belli ediyo bence sen böyle sabırlı ve güzel davrandıkça eşin iyileşir senn yaşadıklarında kolay değil ama rabbim sana sabrını verir ve herkesin bişeylerle imtihan olduğu gibi sende böyle bişeyle imtihan oluyrsun inşallah eşin düzelir gerçekten dualarım sennle allah sana eşinle mutlu huzurlu bi aile olduğun günleri görmyi nasip etsin inşallah eşinede sanada şifalar

Allah razı olsun,ne güzel dua etmişsin...bu dualar güç veriyor bana gerçekten bunu hissediyorum..
evet herkesin imtihanı farklı farklı,inşaallah imtihanı kazananlardan oluruz.
Rabbim hepimize huzur mutluluk saadet muhabbet ve sağlık nasip etsin..
inşaalah en kısa zamanda herşeyin düzeldiği haberini paylaşmak da nasip olur..

inşallah cnm benim ayrıca kimsenin başına ne geleceği hiç belli olmaz mesela benim teyzem ağır depresyon geçirdi 2 sene önce ne çektiğimizi biz biliriz intihar etmeyi bile düşünmüş doktorun yanında söylerken ben kulaklarımla duydum ne yaptığını bilmedi ya çok ağladı ya çok güldü durup dururken ağlardı çay koyardık hiç durmadan 10 bardak bile içerdi ara ara hala rahatsızlanıyor ama eşi yani eniştem o kdar çok sever ki hal ilk günkü gibi 14 sene olmuştur belkide evleneli 2 tane çocukları var ama hala gözünün içine aşkla bakar hiç kırmaz üstüne titrer oda ters davransa daha kötü olurdu belkide yani kimsenin ilerde ne olacağı belli olmaz eşin değilde sende rahatsızlanabilirdin her zmn bunu düşün ve o zmn onun sana nasıl davranması istediğni aklına getir ona iyi davran benim düşüncem bu yok saçın açık beğenmiyormu öyle kocamı olur o seni sevmiyor diyenlerede hiç aldırma bu durumu çekmeyen bilemez bide bişey sorcam eşinn ailesi bu konu ile ilgili nasıl davranıyor m.ettim ilgililer mi yani

evet, çok haklısın.. bu durumda ben de olabilirdim...
eşimin ailesi çok ilgili Allah'a şükür... başta duyurmamaya çalışmıştım ama başetmekte zorlanınca ailesine haber verdim ve o günden beri görümcem hemen hemen hergün arar. kayınvalidem desen ağlamaktan bitap düşmüş durumda. ve en güzel tarafı da yaşadığım zorluğun farkındalar..yani aman bizim oğlumuza noldu deyip de beni umursamaz halde değiller..

ne güzel cnm böyle olmasına sevndim yoksa senin için bu durum daha zor olabilirdi

olaylar şekillendikçe yazmaya çalışıyorum seivcim...

ayrı yaşamaya devam ediyoruz hala..ama haftada en az 1 kere evimizde kalıyor. ciddi fark var iyileşmesinde ve buna bağlı olarak bana davranışlarında. hala dalgalanmalar oluyor ama hem daha çabuk atlatıyor hem de beni kıracak sözler söylemiyor, sadece moralsiz bi şekilde kabuğuna çekilip olturuyor.bende durumu farkedince ya anlamamış gibi saçma da olsa konuşuyorum,gülüyorum, ya da ortadan kaybolup işlerime bakıyorum..bir süre sonra toparlıyor zaten... ama şunu çok iyi anladım benim umursamaz olmam onun işini kolaylaştırıyor,toparlanma sürecini hızlandırıyor,çünkü tepki verdiğim zamanlarda beni üzdüğünün düşüncesi de ekleniyodu sıkıntısına...
inşaallah daha iyi olacağı inancındayım.zaman,sabır ve dua herşeyin ilacı ne de olsa..

hoşgwelsdin nm :) çok sevindim böyle olmasına. ona karşı nasıl davranman gerektiğini iyice anlamışsın ne güzel işte birbirinizi kırmadan atlatıyorsunuz bu durum değişikliğini. aranızın iyi olmasına sevindim gerçekten dualarım seninle cnm

nasil güzel bir insansiniz siz
nasil bir yaradana siginistir bu , nasil bir sabirdir
sizi gercekden tebrik ediyorum Rabbim yar ve yardimciniz olsun
emeklerinizi bosa cikarmasin
bu günleri bir gün ne günler atlattik diye esinizle konusurken evlatlariniz etrafinizda kosustursun insallahhh
bnu yürekden diliyorum

NASIL GÜZEL BİR DUA BU..
Allah razı olsun arkadaşım,öyle bir AMİN çıktı ki yüreğimden tarif edemem...
iyi dileleriyle,dualarıyla,fikirleriyle yardımcı olan herkese çookk teşekkürler...
29 haziranda dr a kontrole gideceğiz inş,bakalım nasıl haberlerle geri döneceğiz. gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.

Allah yardımcın ve yardımcınız olsun aslında.Sonuçlarını ömür boyu güzel almanız dileğimle tedavinin.olumsuz yazmak istemem ama her ihtimal var hayatta olmazsada sakın üzülmeyin siz elinizden geleni yapıyorsunuz fazlasıyla.

güzel haberlerle gel insallah canim

doğru, her ihtimali düşünmek lazım. hayat insana herşeyi yaşatıyor. ama ben o ihtimali düşündüğüm zaman tüm gücümü kaybediyorum, oyüzden aklıma getirmek istemiyorum..
Allah korusun öyle bi durumda da üzülmemek imkansız... ne emekler ne çabalar... sonuç... yok yok Allah korusun... Allah kimseyi çıktığı kapıya döndürmesin. kendi evinde huzur ve sağlık içinde yaşatsın herkesi..

amin canım benim rabbim inşallah bu sabrının ve dualarının karşısında bi selamet verir. ztn şimdi biraz daha iyi eşin kötü ihtimali düşünme sen hep iyi tAraflarını görmeye çalış

Konuyu okuyunca üzüldüm gerçekten Sonra senin bu azmini ve çabanı görünce içimde bi umut doğdu sanki Allah yardımcın olsun Eminim eşin düzelince birbirinize dünya üzerindeki herkesten daha çok bağlı olucak daha çok aşkla sarılacaksınız Benim hislerim kuvvetlidir Bana güven Hatta bi deftere bu dönemlerinizi anlatan yazılar yaaz Bu hem sana iyi gelicek hemde eşine düzeldikten sonra onun için ne kadar çok çaba harcadığını gösteren bi aracı olur Ama tabi psikoloğunuza danışarak​

aaayyy inşaallah Qscar.. bende o günlerin geleceğini hissediyorum ve özlemle bekliyorum
defter tutma iyi fikir gerçekten.. buraya yazmak beni rahatlatıyordu zaten ama ilerde onun görmesi açısından defter daha iyi olur. ama dediğin gibi önce dr a danışmam gerek galiba,sonra o defteri görüp de ters etki falan yapmasın :S:

Gelicek o günler gelicek hiç merak etme Allah sabrını arttırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…