26 yaşındayım 3 aylık evliyim bu kadar kısa bir sürede nasıl bu hali aldı evliliğimiz inanamıyorum.Ben bunları hakedecek ne yaptım onu da bilmiyorum yoruldum 3 ay gibi kısa bir sürede çok yoruldum
dün konuşmaya çalıştım neden hiç sohbet etmiyoruz dedim bi sıkıntınmı var dedim bendenmi sıkıldın dedim aldığım cvp saçmalıyorsun oldu.bu lafın üzerine diyecek birşey bulamadım kendimi çektim ve konuşmuyorum,bir sürede kafamı dinlemek yalnız kalmak istiyorumeğer bunun şimdiden önüne geçip önlem almazsanız, iki yabancı olursunuz aynı evin içinde.
evet keşke annelermizi dinlesek ama dinlemiyoruz işte.
ya eşinle konuşup ortak yol bulmaya çalışacaksın, ya ben alışırım deyip devam edeceksin ya da annemin sözünü geç de olsa dinliyim diyeceksin.
dün konuşmaya çalıştım neden hiç sohbet etmiyoruz dedim bi sıkıntınmı var dedim bendenmi sıkıldın dedim aldığım cvp saçmalıyorsun oldu.bu lafın üzerine diyecek birşey bulamadım kendimi çektim ve konuşmuyorum,bir sürede kafamı dinlemek yalnız kalmak istiyorum
Erkekler zamanla kendini salıyor da senin ki çok erken salmış canımcım. Kayınvalidenlerle yemek yeme zorunluluğunuz yoksa kendi evinizde yiyin. Tv izliyorsa sen de eşinle otur izle. Arkadaşların dediği gibi film alın vs. Hayat paylaşmaktır. İlle de sohbet etmek şart değil, birlikte bir şeyler yapabilmek önemli. Ama ilaç almak ya da ölüm fikri çözüm değil hiç bir şeye. Ağlamadan, sakince geç eşinin karşısına ve anlat beklentilerini. Sonuçta ilgi beklemen gayet normal. Baktın düzelmiyor yol yakın çekilmez ilgisiz bilemiyorum. Ve sakın ola biri çocuk doğur evliliğin düzelir fln derse hataya düşme. Şu halde, asla asla çocuk düşünme korun mutlaka caım. Hakkında hayırlısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?