Eşim beni hiç anlamıyor çok yalnızım

bence de bir süre yalnız kalıp düşünmelisin, bu arada belki eşin de kendini toplayıp hatasını anlar ve yanına gelir.umarım durumunuz çok uzun sürmez, çünkü seni 3 ay içerisinde bu kadar yıpratan bir evliliğe dayanamazsın o zaman. biraz sabretmelisin gibime geliyor yine de. kayınvalidenlerde yemek istiyorsa ara sıra sen de yemek yapıp onlara çıkarabilirsin mesela, ne dersin.

evlilikler niye böyle oldu daha 3 aylık evliler ve 30 yıllık gibi olmuşsunuz tıpki benim evliliğim gibi.. çok acele karar verip annemi babam dinlemedim bebekte yaptım... şimdi düşünüyorum da sanırım o sıralar bunalımdaydım boşluktaydım.. bence evlenmeden önce mutlaka psikologa gidilmeli.. nasıl kan testi yapılıyor aynı şekilde ruh sağlığına da bakılmalı bi sorun varsa en başta halledilmeli...

biz artık yatarken birbirimize bile sarılmıyoruz.neymiş sarılarak uyuyamıyormuş 2 ayrı yorgan kullanıyoruz neymiş gece ben onun üstünü açıyomuşum.şu an için sabretmekten başka bir çarem yok zamana bıraksam iyi olacak belkide biraz uzak olursak birbirimizden özler kafam çok karışık

sana katılıyorum cnm ben çok acele karar verdim nişanlıykende sorunlarımız oluyodu evlenince düzelir diyodum hatayı baştan yaptım

üzüldüm canım inşallah düzelir. kendini yıpratmamaya bak bu süreçte.

Bu erkek milletini toplu terapiye almak lazım.klava: Sahi askere alınca biraz duygu enjekte etseler ne iyi olur.

İnşallah evlılıgın kısa zamanda rayına oturur, evın huzurla dolar canım..
Sabret bırazcık daha cok yenısınız.. alışma surecı de olabılır.. yada gercekten artık kendını salmıs da olabılır esın..
umarım ılkıdır.. ama benım de evlılıgımde ılk aylar cok hareketlıydı.. alısma surecıdır belkıde hemen kotu seylere sevketme kendını..
ve esının ustune de cok varma.. erkekler sıkılmaya sıkboğaz edılmeye gelmıyor..
daha da sarpa sarıyor yıne daha cok uzuluyorsun.. kendı halıne bırak ama kendı kendıne de hatasını anlayacıgını yada senın ne hıssettıgını farkedecegını sanma barcman ablanın dedıgı gıbı.. erkekler farklı yaradılıslı bızden, bızım kadar ınce dusunemıyorlar.. kırarlar ama kırdıklarını farketmezler bıle, sen tavır yaparsın neye oldugunu anlamaz senı sorunlu gorur..
tavır yapmadan tartısma cıkarmadan yaklas esıne.. o tv ızlıyorken sen de gel yanına sarıl basını dızıne koy ne bıleyım sessızce yaklas hıc sorun cıkarmadan sıkayet etmeden.. erkekler cogu zaman boylesını ıstıyor bak o zaman yaklasacaktır sana.. kendını sevdır.. sıkma.. ama eger yıne degısen bırsey yoksa o zaman ılıskınızı gözden geçirmeye baslarsın..
ama sıkayet ve dırdır erkeklerı cok bıtkırıyor ve uzaklastıyor arkadasım.. bu hataya bır bayan olarak hıcbırımızın dusmemesı lazım.. :teselli:

Bu erkek milletini toplu terapiye almak lazım.klava: Sahi askere alınca biraz duygu enjekte etseler ne iyi olur.

doğuştan duygusuz bunlar enjekte bile edilemez.iyiki böyle bir konu açıp derdimi anlatmışım biiraz olsun rahatkıyorum paylaştıkça hepinize çok teşekkür ederim beni dinleyip fikirlerinizi sunduğunuz için

canım sabredeceksin senin yadadıklarının aynısını fazlasıyla yadadım:teselli:

aynı binada oturuyorduk ilk zamanlar bir yemek yiyorduk eşim annesinin evinden kendi evine cıkmıyordu konuşmak desen yok derdini anlatsan yok yanlış anladın onlar öyle demezler sacmalama diyip duruyordu yemeği ayırdım bu sefer cay içmeye gidip cıkamazdık yukarı benimde annem demişti yapamazsın diye ama malesef dinlemedimsenağlama
aynen 1 aylık evliyiz 30 yıllık evlilere döndük aşağı inemiyoki benimle iligilensin cinsel hayatımız bitmişti nerdeyse 1 ayda düşün yani:1shok: ben hastalandım piskolojik 15 gün yerimden kalkamadım ilaçlardan ruhsal çöküntü dedi dr sonra anlamayamı başladı biraz biraz

sabret arkadaşım evli olduğunun farkında değiller bu erkekler sabret zamanla anlar sabret konuş dinlemesede konuş dalga geçsede konuş 3 yıldır anlatıyorum sende bırakma arkadaşım:a015:

inş.düzelir betülcüğüm kendmi çok yalnız hissediyorum psikolojimi bile bile böyle davranıyor ya hiç ama hiç merhameti acıması yok en çok yaralayan da bu

sabretmekten başka bir çarem yok zaten allahtan hep sabır diliyorum aynen dediğin gibi hala ailelerinden kopamıyorlar benim cnm yokmu annemden koptum geldim sıcacık şevkatli ana kucağını bırakıp düştüğüm durumlara bak bunları hakedecek ne yaptım

insan babası olsun kardeşi olsun aynı ilgileri merhametleri sevdiğinden de bekliyor hatta ondan daha çok bekliyor yeri geldiğinde babası gibi korusun kollasın sarmalasın. küçük kız çocukluğundan başlamaz mı bu, düşünmez miyiz ileride beni saracak sarmalayacak babam gibi kardeşlerim gibi, eşim sevdiğim olsun.ilgi beklemekte görmekte herkesin hakkı, herkes ister tatlı bir dokunuş sıcak bir bakış inanın benim içinde bu tür bir insanla ömür geçemez işin çok zor canım soğuk insanların değişeceğine hiçbir zaman inanmıyorum

ben evlendim hem ardından ramazan ayı geldi 1 kaç akşam üst üste kaynanama geçince(evlerimiz bitişik nizam]kayınvaldem dediki bundan sonra burda yiyeceksiniz baban öğle istiyoneyse 10 gün kadar git geldim ama okadar kötüydümki sonra eşime dedim ki ben iftardan sonra senle vakit geçirmek istiyorum yatıp uzanmak istiyorum hiç rahat değilim bak ne evimi benimsiyorum nede seni ben artık evimde yicem simdi annesine bile ben zorla götürüyorum evindeki rahatlığı bulunca biraz zor gider ilkin yeme içme meselesine çözüm bul canım çok zor bi durum allah yardımcın olsun

şu an işteyim ve çalışamıyorum kafamdan bin bir türlü şey geçiyor ne kadar aptal bir insanmışım ben kızlar ayrılmalıyım ne yapmalıyım çok çaresizim bi arayıp özür bile dilemiyor ben konuşmuyorsam ara bi gönlümü al bari o da yok sanki ben suçluyum annemi özledim evimi özledim hayat dolu bi insandım ben artık hep ağlıyorum ölmek istiyorum dayanamıyorum

canim neden direk kayinvalidene gidiyorsunuz ki
direk evinize gidin beraber yemek hazirlayin
basbasa kalin calisiyorsunuz ama herseyi yapabilirsiniz
her za,an gitmek yerina haftada ayada yilda bir gidin
en güzeli bu olur sizin icin

evet cnm bu yemek olayını tavrımı koyup çözücem zaten şu an konuşmuyorum eşimle yemeğe inelim derse ben artık yemek yapmak evimde yemek istiyorum dicem sen istiyorsan git ye dicem hep alttan aldım taviz verdim olan bana oldu

ilk zamanlar böle sorunlar yaşanıyo canım sonra alışıyosun,ama tavrını baştan koy çünkü tavrını koysanda bunu anlaması baya zamanını alıyo hiç kafana takma sende giyin süslen otur karşısında sende onu takmıyomuş gibi yap.........daha çok yeni herşey yoluna girer merak etme...............

öyle yapıcam artık cnm takmamaya çalışıcam bu kez alttan alan ben olmicam çok yoruldum çünkü

Ayyyy canım kıyamam ben sana.Bak ben de yeni evliyim sana belki yardımım dokunur.
Canım inan ilk aylarda oluyo bunlar,eşin de evliliğe alışma döneminden geçiyodur,erkekler maddi ve manevi büyük sorumluluk alıyo evlenince.Seni sevmese bu sorumluluğu almazdı inan.Genelde pek çok erkek evde tv izlemekten başka bişey yapmıyo malesef.Şu an okuduğum kitapta diyo ki,erkekler tv ,pc gibi şeylerle sorunlarından uzaklaşma yolunu seçermiş,bayanlar ise onların konuşmasını ve dertleşmesini beklermiş ama bu imkansız gibi bişeymiş...Biz konuşmaya ,onlarsa dikkatini başka şeylere yöneltmeye...Doğanın kanunu bu sanırım bunu böyle kabullenmek lazım.Ama yine de birbirinizi tanıcaksınız zamanla herşey düzelecektir diye düşünüyorum.Onunla güzelce konuş,ona ihtiyacın olduğunu hissettir,,,
Ailesiyle ne tür problemin var bilmiyorum ama cnm eşinin ailesiyle sorun yaşamayan o kadar az ki...Birçok kişi aynı dertten muzdarip,çook büyük kavga olmadığı sürece bu da halledilebilir ve altedilebilir.
Sen de alışamamışsın evliliğin çok yeni, çok kritik zamanlar bunlar.
Ama sakın ölmeyi düşünme bi daha,bazı depresyon ilaçları bu hissi kuvvetlendirirmiş doktorunla bi görüş derim ,ilaç artı kendi kendine uğraşlar edinerek,kitap okuyarak kendini bu durumdan kurtarabilirsin cnm,yalnız değilsin biz varız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…