evlilikler niye böyle oldu daha 3 aylık evliler ve 30 yıllık gibi olmuşsunuz tıpki benim evliliğim gibi.. çok acele karar verip annemi babam dinlemedim bebekte yaptım... şimdi düşünüyorum da sanırım o sıralar bunalımdaydım boşluktaydım.. bence evlenmeden önce mutlaka psikologa gidilmeli.. nasıl kan testi yapılıyor aynı şekilde ruh sağlığına da bakılmalı bi sorun varsa en başta halledilmeli...
biz artık yatarken birbirimize bile sarılmıyoruz.neymiş sarılarak uyuyamıyormuş 2 ayrı yorgan kullanıyoruz neymiş gece ben onun üstünü açıyomuşum.şu an için sabretmekten başka bir çarem yok zamana bıraksam iyi olacak belkide biraz uzak olursak birbirimizden özler kafam çok karışık
üzüldüm canım inşallah düzelir. kendini yıpratmamaya bak bu süreçte.
biz artık yatarken birbirimize bile sarılmıyoruz.neymiş sarılarak uyuyamıyormuş 2 ayrı yorgan kullanıyoruz neymiş gece ben onun üstünü açıyomuşum.şu an için sabretmekten başka bir çarem yok zamana bıraksam iyi olacak belkide biraz uzak olursak birbirimizden özler kafam çok karışık
Bu erkek milletini toplu terapiye almak lazım.klava: Sahi askere alınca biraz duygu enjekte etseler ne iyi olur.
canım sabredeceksin senin yadadıklarının aynısını fazlasıyla yadadım:teselli:
aynı binada oturuyorduk ilk zamanlar bir yemek yiyorduk eşim annesinin evinden kendi evine cıkmıyordu konuşmak desen yok derdini anlatsan yok yanlış anladın onlar öyle demezler sacmalama diyip duruyordu yemeği ayırdım bu sefer cay içmeye gidip cıkamazdık yukarı benimde annem demişti yapamazsın diye ama malesef dinlemedimsenağlama
aynen 1 aylık evliyiz 30 yıllık evlilere döndük aşağı inemiyoki benimle iligilensin cinsel hayatımız bitmişti nerdeyse 1 ayda düşün yani:1shok: ben hastalandım piskolojik 15 gün yerimden kalkamadım ilaçlardan ruhsal çöküntü dedi dr sonra anlamayamı başladı biraz biraz
sabret arkadaşım evli olduğunun farkında değiller bu erkekler sabret zamanla anlar sabret konuş dinlemesede konuş dalga geçsede konuş 3 yıldır anlatıyorum sende bırakma arkadaşım:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?